V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Prvy krat 28 po 3 mes.
Druhy krat 32 po 1 roku
prvýkrát som mala 22 a tehotná som bola po pol roku, druhýkrát v 30ke po dvoch mesiacoch 🙂
po 3 rokoch snaženia - mala som 23
prvykrat v 21rokoch po 2mesiacoch snazenia a teraz v 34 rokoch po pol ročnom snažení 🙂
v 28 po roce snažení
Po 3 mesiasoch vztahu hned na prvykrat v 18tich 😅 a teraz mam 30 a s priatelom rozostavany domcek tak az dostaviame dufam,ze uz budem cakat druhe
26 a 29. Obe napoprve 🙂
Ja len pred nedavnom. . . mam 31 a podarilo sa nam to na prvy sup, babo sa nam narodi, ked budem mat 32
1. po dvou letech snažení ve 27
2. po dvou letech snažení ve 31
v 29 na druhy sup ;)
20,23,31,
27
22,30
27, 30 - obe cca po roku snaženia
já bych to ráda stihla do 30, je mi 28 a snažíme se zatím první měsíc.
21 🙂 druhý mesiac po svadbe
v 19 cke na prvý šup :D a druhé ked som mala 23 tiež neplánovane :D
22 (neplánovaně, 6let jsem brala HA), 27 (na první pokus 🙂
já jsem chtěla do 30, otěhotněla jsem ve 29 na první pokus, rodit mám v lednu, 30 v únoru, takže stíháme🙂
27 na první pokus, po 10letech jsem vysadila HA 😉
26, první pokus - po měsíci snažení...
19 ročná asi po dvoch mesiacoch snaženia 🙂
ja prve v 19, na prvy sup a druhe teraz po 3r snazenia🙂
28 rokov a hned na 1. "šup" 🙂. antikoncepciu som naposledi brala pred 4 rokmi )od vtedy nikdy viac), a od jari som si varila bylinkové čaje, postila som okolo splnu, všetko na posilnenie "ženskosti", trošku so schudla, tak sme sa rozhodli, že teraz, a bolo hneď :D
23 a uplne neplanovane, aj ked teda myslela som,ze deti kvoli zdravotnym problemom mat nebudem...takze uuuuplne najvacsie a najkrajsie prekvapenie 😉
cca 2 měsíce před 23. narozkama 🙂
V 29r

Ja som planovala do 30, mam 29, narodky co februari a na januar termin, vyzera to teda ze som to stihla