V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
my sme začali ked som mala 21 rokov a otehotnela som v 25-tke,druhe dietatko mám v 36 rokoch a otehotnela som po 3 mesiacoch...takže si to vychutnávam mala má 6 mesiacov a syn 10 rokov....
tesne pred 30tkou a po troch mesiacoch snazenia...... chceli sme
@lagunasa netreba ocakavat, ze otehotnies hned po 2 cykloch. je to potom napor na psychiku, vela bab po 3-4 mesiacoch zufalo place nad testami, je v koncoch a zaklada temy o tom ako sa im nedari otehotniet.
u kazdeho zdraveho paru to trva inak, za normalne sa povazuje otehotnenie do 1 roka od zacatia snazenia, az ked sa cez rok nedari, nasleduju nejake vysetrenia. mas teda takmer 28 rokov, a to este nie je vela a urcite nie dost, aby si sa znepokojovala, ze to nepojde kvoli veku.
vidim ze velmi vela odpovedi je, ze baby otehotneli do 2 mesiacov, ale nemyslim ze je to az take caste, ja z okolia poznam mnoho parov ktore sa snazili viac nez rok.
U nas to bolo takto - 1.tehotenstvo na 7.cyklus snazenia (tesne pred 21.narodeninami) a 2.tehotenstvo na prvy cyklus (tesne pred 23.narodeninami)
32 🙂
ve 28 na druhý pokus 🙂
@tea333 neboj, som zmierena aj s tym ze to nepojde rychlo. Kamoske to trvalo 2roky.
Chcela som len vediet ako to komu ide a napriklad som sa vyviedla z omylu cim mladsia baba tak rychlejsie otehotnie a o taketo info mi ide.
Ale som rada, ze ta to trapi a zaujimas sa o mna. Je to fajn pocit. Zatial sa ucim vyznat sa v bazalnych teplotach, ovu testoch a pripadne ked niekto spomenie skratky (ako napr. IFV alebo ISCI ) tak studujem a pytam sa co znamenaju.
Zatial to so mnou neni take zle 😀
1. dítě po 2 letech ve 26, 2. dítě po 9 měsících ve 38 letech 😉
presne na 30. narozeniny, ctvrty cyklus od vysazeni prasku 🙂
v 35 rokoch, snazili sme sa 9 mesiacov
29 na 7. cyklus
Na poprve ve 23
Já ve 25, první cyklus jsem měla angínu, druhý se podařilo 🙂.
ja som otehotnela ked so m mala 20 rokou a hned nemusela som sa snazit
Poprve ve 28 po pul roce od vysazeni antikoncepce (kterou jsem pred tim brala asi 12 let)
V 26, napoprvé a bez příprav.
Mala som 27 a bolo to planovane a po 3 mesiacoch snazenia 🙂 (rok 2010)
27, napoprvé
planovali sme si babo ked som mala 27, a aj nam to podarilo hned na prvy krat.Bolo to v roku 2009.
1 tehotenstvo - mala som čerstvých 26, otehotnela som hneď na prvý krát.
2 tehotenstvo - mala som čerstvých 28, takisto na prvý krát.
Obidve deti plánované 🙂
Prve dieta v 24 rokoch planovane, podarilo sa na prvy sup 🙂 Druhe dieta 37 rokoch po vyse troch rokoch snazenia. Nakoniec pomohol IVF softik 😉
@titkovamiriam prepac za priamu otazku, ale ako sa da zistit "az" v 30tt ze si tehotna?...a co dovtedy?....ziadne zmeny si na sebe nebadala?...
@anaja81 nie,ziadne a to prve dve tehu som prekrcala prví trimester 🙂 ,ja som do 5m mala aj normalne menzes a pri prvom vysetreni mi lekar povedal ze tehu to nieje nech sa objednam na sono 😲 a az tam ze tehu 🙂
@titkovamiriam 🙂 ..... hlavne je, ze vsetko dobre dopadlo 😉
25 rokov,po vyske rok...
mi sme sa zacali snazit v mojich 24 rokoch,no nedarilo sa....Prvu dceru som rodila mesiac pred 29.narodeninami.No a potom kazdy druhy rok 😀 :syna v 30. a nalmladsiu v 33rokoch.Takze deti su 2007,2009 a 2011 rocnik 😉
otěhotněla sem měsíc před 16. narozeninama, a ted konečně po deseti letech nám pomohlo k druhému mimi IVF, malej se narodí měsíc před 27. narozeninama 😀
poprvé mi bylo skoro 22let,když jsem otěhotněla a trvalo snažení rok.podruhé mi bylo 25let a zadařilo se hned první měsíc.
Ja som otehotnela prvý krát v osemnástich samozrejme ,,neplánovane", a druhý krát plánovane hned na prvý šup v 21 rokoch a som spokojná a nemenila by som 🙂
Poprve ve 24 letech, pak ve 29 a 30letech zamlkla tehu 😢 a nakonec ve 34 letech druhe mimi. Deti se mi narodily ve 25 a 35letech🙂

my sme sa začali snažiť v mojich 20rokoch aotehotnela som o rok v 21rokoch apotom sme chceli druhe,to sa nam tiež podarilo po ročnom snažilkovani v 25rokoch 🙂