Váš nazor na stravovanie tehotných v Mc Donalde
Ako sa pozeráte na tehotné ženy, ktoré chodia do Mec donaldu a stravujú sa tam? Teda jedia hranolky a iné mastné jedlá? A čokoládu? Nič z toho sa v tehotenstve totiž nesmie.
Čokoláda sa nesmie? Hm, zaujímavé, ja som ju jedla na kilá a aha, to moje dieťa je tu už 4 roky!!!
Boze sorry ale toto je dobre trapna otazka :/
Ako sa mam na ne pozerat?Uplne normalne,na co mam chut to si dam ,na nikoho sa nijako nepozeram kto som ja aby som niekoho odcudzovala atd,kazdy si da co mu chuti,a uz vobec sa nad takymi vecami nepozastavujem a nevsimam si ich ,su dolezitejsie veci ako nemat co robit a starat sa do druhych
ja keď som bola tehu, mala som chuť len na nezdravé jedlá a mekáč som si dávala min. raz do mesiaca, nech ulahodím chúťkam a sladké som jedla na kilá, každý deň som musela mať niečo sladké a čokoládové, teraz som sa zase vrátila do normálu a na sladké ani nepomyslím. 😀 😀 a kávu som mala odporúčanú od doktorky, lebo mám nízky tlak, tak by som leto bez kávy nevydržala
Ten nazov temy je taky trosku zavadzajuci, ze stravovanie, znie mi to akoby tam niekto jedaval kazdy den. No ale k veci, myslim si ze obcasne zhresenie u Mc Donalda nikomu neuskodi, kto to nechce, alebo mu to nechuti, nech to neje, kto ma chut nech si da, ja som si ako tehotna, zo 3-4 krat dala kuracie menu a tu som ziva a zdrava a malicka tiez. A cokolada v malom mnozstve je nahodou zdrava. Podla mna vsetko s mierou a hlavne pestru stravu, tiez si neviem predstavit sa stravovat iba na salatikoch, niekedy sa mi vyslovene ziada taky strasne sladky, mastny, slahackovy kolacik, alebo hranolky, aj ked ich nemame casto mozno 1-2x do roka ale ked sa mi ziada, tak si ich dam 😀
@marry2112
Ja si dam tiez hocico ,na co mam len chut ,nejem plesnive syry ,raw meat a vnutornosti,nepijem nefajcim a koniec .
Jem aj slaninu,aj vajcia,aj stiplave aj mcdonalda som uz mala ale popritom jem aj rozne zdrave veci,to je tehotenstvo zenam chuti vselico,vsetko je dobre s mierou
Toto je uz vrchol! Ja naozaj nechapem, preco sa niektori staraju do toho, co ini jedia, bez ohladu na to, ci su tehotne alebo nie. Niektore zeny uz naozaj nevedia co so sebou od dobroty... 🙄
A este k otazke: aky mam nazor? Je to ich telo, ich dieta, ich zdravie a hlavne ich zivot, robia si s nim, co chcu. A mimochodom, nemyslim si, ze strava z mcdonalds alebo kusok cokolady je nejaky jed.
mne je jedno,co ine zeny jedia,to musi kazda vediet sama.Zaujima ma,preco sa zakladatelke temy pyta na jedlo z mekaca..................
som na konci 5. mesiaca a za celý čas som bola v Mc 2x. a užila som si to maximálne. baby z našej skupiny tu na MK tam tiež niekedy skočia. nevidím na tom nič zlé, pokiaľ to je s mierou tak, ako má byť s mierou všetko. a neviem, prečo ľudí tak nenormálne baví kecať do cudzích vecí a do tehuľovských asi úplne najviac.
Poviem vám,že som MD jedla veľmi často,a veľa keďže som bola strašne stále hladná.Smiali sme sa,že mala to bude pýtať hneď ked sa narodí.Som tu a po roku som to všetko 29kg navyše aj zhodila.Nevadí,kľudne papaj čo tí chuti.
@natalienka12 ved to nemusis citat 😉
a k diskusii si teda moc nenapisala 😝 😉
@katren však to ani nečítam, ale už to poriadne otravuje, keď v akejkoľvek téme nájdem tvoj odkaz na inú podobnú alebo rovnakú tému. Myslím si, že toto je práca pre adminov už to poriadne otravuje a myslím, že nie som jediná, komu to vadí. 😨 Ty si sa tiež k téme nevyjadrila, nie si jediná, ktorá vie používať vyhľadávač.
@natalienka12 ked ti to tak vadi, tak to necitaj 😉
a co sa tyka podobnych alebo rovnakych tem, staci si preitat pravidla 😉
Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému.
A ked ti tak vadim, preco si mi posielala ziadost o priatelstvo??? 😕
@bambulka00 a aby som bola aj k teme:
pri Dominicke som len logo videla a vracala som, pri Miskovi som sa isla "zabit" pre pikantne kridelka z KFC a zlty melon....
pri Laure mi bolo vsetko jedno 😉
a keby som mala jest podla toho, co smiem a co nie, tak nejem nic...
@katren tie pravidlá predsa všetci poznáme, nepotrebujeme od teba poučovať, ale ako vidím, ty sa tu hráš na administrátorov. Ak je téma duplicitná, je to práca pre adminov, aby ju blokovali. Nevravím, ak niekto výslovne hľadá radu, že mu pomôžeš odkazom, ale ty v kuse skoro všade samé odkazy. Modrý koník funguje už asi 100 rokov takže neverím, že neexistuje téma, ktorá by tu nebola. Už sa tu riešilo všeličo, aj všelijaké trápne, chúlostivé a bizarné témy, takže nič tu už človeka nemôže prekvapiť. Tú žiadosť som ti posielala ešte strašne dávno, ale to, že si ju nepotvrdila o niečom svedčí.
Jedla som počas tehotenstiev všetko na čo som mala chuť. Myslím, že keď sa hranolkami, čokoládou a inými "údajne" zakázanými potravinami človek nenapcháva každý deň, tak nevidím dôvod prečo si z času na čas niečo nedopriať, keď na to dostaneme chuť. Obe tehotenstva som prežila v zdraví a v pohode, a ani jednej mojej dcére neuškodilo, že som si pár krát hamburger aj hranolky dala.
@natalienka12 svedci to o tom, ze nepotrebujem mat kopec priatelov, s ktorymi vobec nekomunikujem a ani ich nepoznam 😉
Viete koľko ingrediencií má jahodový milkshake z Mckáčera? Päťdesiatdeväť a mlieko a jahody tam nie sú. Alebo čo obsahuje hamburger vo fastfoodoch? Nech sa páči. Každý hamburger obsahuje mäso z viac ako 1000 rôznych kráv, plus mimoriadne chutné ingrediencie ako: 1,1,1-trichloroethane. 1,2,4-trimethylbenzene, BHC - alpha, chloroform, chlorotoluene o-, chlorpyrifos, DDC p p, dichlorobenzene p-, dielclrin, diphenyl 2-ethylhexyl phosphate, ethyl benzene, heptachlore epoxitle, lindane, octachlor epoxide, styrene, tetrachloroathylene, toluene (WOOW žeby závislácka zložka?), trichloroethylene, xylene m- /p-/o-, chlorpyrifos, chlorpyrifos-methyl, cumene (isopropyl benzene), diazinon, dicamba, ethylfenethiourea, idrodione, matathion, pirimiphos-methyl, propylbenzene n-, trichloroethylene... 😉
Moja príhoda z mekáču v tehotenstve je takáto 🙂 prenášala som už týždeň nášho syna, bola som už dva dni hospitalizovaná na POZOROVANIE, mali mi v pondelok vyvolavat porod a v sobotu bol státny sviatok tak sme mali suchu veceru. Manžel mi priniesol menu z mekáča + ovocnú taštičku. Všetko som to zjedla, skoro som praskla 🙂 A malému tam bolo asi tesno, lebo o polnoci mi odtiekla voda a o 4 ráno bol na svete 🙂
Tak sa teraz smejem, že som porodila bez vyvolávačky vďaka mekáču 🙂
tiez si myslim, ze obcas si dat MC Donalds nie je nic zle. Nevravim, keby sa niekto tym napchaval kazdy den a par rokov, ale ked si niekto obcas da, tak sa nikomu nic nestane a toboz nie tehotnej. Podla mna viac dietatku uskodi, ked zena fajci a pije pocas tehotenstva a nie mastne a hranolky :D Ked uz si vybrat ci alkohol, fajcenie alebo mc donalds tak radsej mc donalds. Od toho sa da rychlejsie odnaucit ako od ostatnych zavislosti....
Ze je to ich osobna vec a kazdy nech si je, co chce...
Prave som doslova zozrala celu tabulku tureckeho medu. zijem. dieta si veselo kope. nemam ziadne vycitky. ukamenujte ma!
kazdy nech je, na co ma chut..., sme zodpovedni len za seba, nie za druhych...,
Kym som nemala dieta, tak som zazerala na tehotne a na rodicov malych deti, ktore sa stravovali v mekaci. Po porode ma osvietilo a pochopila som, ze nemozeme zit v bubline a raz za cas to naozaj nezaskodi. Myslim, ze taky brumik je pre dieta podobne ako par hranolkov z mc donaldu. Detto tehotne... Takze mi to nevadi a chapem to.
@lucia78 s tou cokoladou som citala len, ze v poslednom trimestri by sa mala vylucit zo stravy kvoli moznym alergiam, ale podla mna kvalitna cokolada, nie tie cokohmoty, najma ak je horka, uskodit nemoze
@lucica sa zlakol, ze ak sa takto mati rozhodla stravovat, to radsej idem von 🙂🙂🙂🙂
@celasapremenim 🙂 ale mekáč som jedla aj počas tehotenstva. Nie je to strava na ktorej by som bola stale, ale tak 5-6 krát do roka si dám
Jaj.. niektorych problemy na moju hlavu. Ked si niekto raz za rok da hamburger, alebo nebodaj nejaku inu dobrotu.. o hranolkach ani nehovorim, tak ho to urcite nezabije.. minimalne nie tak ako vacsina super potravin z nasich obchodov... a jeme ich denne.. aj doma kazdy vypraza (ANO, kazdy... aspon raz za cas.. a asi aj castejsie ako jedava v mcd.)... a tu sme, zijeme... o kvalite a potrebe takehoto jedla nehovorim, ale ked na to ma niekto chut.. nech sa paci... ja som dakedy bola schopna aj zabit za FishMac.. kym ho vedeli urobit, ale teaz ho vacsiou tak pripecu ze dovi-dopo

@jasminet 😀