Váš nazor na stravovanie tehotných v Mc Donalde
Ako sa pozeráte na tehotné ženy, ktoré chodia do Mec donaldu a stravujú sa tam? Teda jedia hranolky a iné mastné jedlá? A čokoládu? Nič z toho sa v tehotenstve totiž nesmie.
@navan daj si 🙂 nech ti padne na uzitok a drobatku tiez 😀
@simca06022011 aj ja vyprazam, sampinony, presne 2x do roka 🙂))
@celasapremenim to je diskutabilne, mne napriklad prave skodila horka cokolada.. proste ma z nej "zapeka" a boli ma z nej brucho v kombinacii so zelezom branim v tehu to bola totalna smrt pre mna, detto moja mala z tychto zdravotiniek ma podobny problem (lebo babky ma zlate, aspon myslia na jej zdravie tak sladkosit vymenili za male vysokopercentne cokoladky). Ja mam rada mliecne cokolady a iba som obmedzila mnozstvo.. radsej raz za cas si dam cokoladu co mi aj chuti ako horku 🙂))) Ale toto je iba moj problem... 🙂 asi... 🙂
@sakura77 aspon nie je nuda, my sme doma ochoreli a ja som uz na nervy... 3 tyzdne doma pomaly :P dala by som si aj ten mcdonald teraz :P
@simca06022011 joooj to ked beries zelezo, tak to zapeka snad vsetko, to poznam 🙂 a najlepsie je to po porode
inak, nikdy nejedavam tatarsku omacku, nikdy a teraz sa po nej zabit mozem, stasne si davam pozor, aby som to nemala v chladnicke doma
@celasapremenim no vidis, ja som zelezo brala len cez tehu, ale z tej cokolady mi je zle este aj teraz...
A k tatarke.. ja som sa zase vedela dakedy aj zblazdnit za tym a teraz nic.. absolutne som ju viac ako 3 roky nevidela... ked tak dresing zo smotany/jogurtu s cesnakom, to teda mozem.. s vyprazanym encianom a pecenymi zemiakmi :P
môj názor je že je to každého osobná vec, kde sa chodí stravovať, ja osobne uprednostňujem niečo zdravšie a doma varené, ale občas má hocikto chuť na také chutné rýchlo jedlo plné kalórii. A čo sa týka tehotných tak raz za čas prečo nie, ale určite nie pravidelne....
@bambulka00 ja na ne nepozeram nijako,lebo tam nechodim. A kedze ta to tak strasne pohorsuje,tak tam urcite ani ty nechodis,takze sa na ne nemusis pozerat a v tom pripade JE PO PROBLEME 😀 pekny den vsetkym 😉
smie-nesmie.... ani rychlost sa nesmie prekrocit a aj tak sa to porusuje 😀
a aky je rozdiel, ze si to da tam, kde ju ludia vidia...alebo si doma urobi hranolky a vyprazany rezen? to uz je ok, lebo to nie je MCdonald? akoze odveci otazka 🙂)) preco sa ludia celkovo stravuju v restike, ked je tam prepaleny olej, umele prisady a neviem co vsetko...lebo chcu, maju na to chut, tak si daju....aka veda...mat take problemy, ach jaj. pekny den 😀
@bullinka ale coby sme nerozumeli, dokonca to aj vieme 🙂
ja som jedla naposledy pred 8 mesiacmi v mcdonalde salat s kuracim masom a veru radsej si ho spravim doma 🙂
@celasapremenim tak si medzi tymi 10%
@simca06022011 no ked sa aj otocim, neznasam jogurty, z mlieka zjem len tvrde syry, ja som skor na orechy, co sa vapniku tyka a pouzivam makovy olej
ale urcite je lepsi jogurtovy alebo smotanovy deep s cesnakom, ako tatarka :D:D:D skuuuusim, lebo hentim sa dzgat nechcem
@bullinka neverim, ze je to az take zleee 🙂
Ja ako tehu som tam tiež párkrát bola, noačo 😖
no kazdeho osobna vec 😉
@dobromila1111 ako v poho, ale fakt je to naprd strava :D
jemine,neodpustím si..... 😎
dalšia tema "o ničom"
....a čo sa dneska už smie?:P
každému podla svojej chuti🙂a tie tehu chute vedia byť riadne:DDDD
niekto ma chuť na uhorky,niekto na Mekáč:P 😝 😝 😝 😝 😝
@celasapremenim No tak si zmiesaj trochu majonezy s jogurtom/smotano a tym cesnakom... zase tatarka nie je taka katastrofa, ved to je par vajec a olej :P Doma som to skusala, ze "aspon bude domaca" ale nikdy nevydalo...
Kazdy si je zodpovedny za seba - co do seba pcha, potom znasa nasledky, ci uz pozitivne alebo negativne 🙂
ja som si dala sem tam hranolky a čo?? .... kokos to kto vymýšla taketo sprostoti nechapem .... vyzúva ma z bot a vyhadzuje zo stoličky ... ach tie vaše trendy .... :-/
ja som tehotna a po precitani len samotneho nazvu som dostala taku chut na mekac. Pritom tam vobec nechodim, lebo si na neho nespomeniem. No nic, budem musiet ist si kupit jeden Big Mac. Urcite ma nezabije, ale uspokoji moj chtíč. Uz sa tesim a vobec mi nevadi, ze je skodlivy.
a??? aj ja som sem tam isla a aj teraz ideme.... nie casto ale ideme a dcera tam oslavuje s kamoskami narodeniny.... krote jedlo je teraz zdrave? kupila som jablka a myslim ze boli viac skodlive ako mc d.... tak ma z nich stipal jazyk a ani osupanie nepomohlo.... nechapem cim ich stiekaju a vsetky leteli do kosa..... ja neviem co sa tu teraz riesi..... .... ked niekedy vidim tie recepty co davaju na net niektore mamicky tak radsej pojdem do mc domalda.....
Nechcem byt hnusna...ale komu co chuti tak nech si da! Nech je to z Mackaca, Big Burgeru a bohvie odkial..hoc tam aj macacie maso vyprazia ked mi to bude chutit a babatku neuskodi tak budis! Zase dakto cital nejake mudre vyskumy???? Boha, to nemame toto jest-hento jest....kto ma ake chute nech si dopraje!
v Mc Donalde by sa nemal stravovať nikto, takmer všetko čo tam zjete musí telo pracne odbúravať a nevyťaží z toho jedla žiadne výživné látky, ktoré potrebuje na fungovanie.
predsa neznamena ze ked uvidim tehotnu zenu v mcdonalde ze sa tam stravuje kazdy den... my tak chodime s manzelom raz za rok 😀 teraz ked som tehotna tak mam strasnu chut na ich hranolky ale este sme tam neboli ale urcite tam zachvilku pojdeme 🙂 nevidim na to nic zle ked si zena sem tam da nieco "zakazane" 🙂
@eliska31 vies co, chapem tvoje rozhorcenie, ale potom nech mi nikto v 50tke nerozprava, ze ake ma chronicke ochorenia a ze to je uz vekom, to by som do r. kopala ked to pocujem 🙂
lebo skutocne si tak mozes doondit organizmus, ak jes hovadiny, ze az ked uz riesis z coho to mas, zistis, bohuzial
volakedy tolko chemie v potravinach nebolo, ako teraz a normy stanovene pri vyrobe? ha ha

ach jaj.toto je taka fajnova tema zas na rozvirenie hladiny🙂
myslim ze kazdy z nas je tu svojpravny ,takze kazdeho vec 🙂 neriesim🙂