icon

Veštenie o počte detí

scarletka34
8. júl 2018

Ahojte žienky. Mnohe zvas urcite skúšali vestenie s prstenom kolko deti budu mat. Niektorým zvas to vyslo mnohým nie. By ma zaujimalo ci sa da vestit kolko deti nam je sudene aj inym spôsobom. Ďakujem...

soldi
9. júl 2018

@stanulienkat tym, ako si to hanlivo napisala, to znie povysenecky. A ku tomu, autorka napisala, ze sa tym len bavi, nie, ze to berie ako hotovu vec.

To mas ako tehotne zeny, ked nevedia pohlavie, tak tiez hadaju podla sody, brucha, ci priznakov, ale urcite ziadna na zaklade daneho vysledku nekupuje ruzovu ci modru vybavicku 🙂

tinaa64
9. júl 2018

@stanulienkat hmmm tak potom napr.ja by som podla teba mala vyhladat psychiatra lebo verim v Boha(nie cirkev) a tieto veci ako vestenie z neviem coho vsetkeho beriem ako fajn zabavu???a keby som este napudala v co vsetko este verim tak ty by si ma asi dala zavriet na psychiatriu asi dokonca zivota a pomyslis si ze som na drogach😂😂😂

bonovka
9. júl 2018

@soldi ved my mame tri (zatial 😀) a toto teraz presne riesime,ze ake auto..a ste spokojni?lebo z kazdej strany na tieto vacsie auta pocuvame a citame nie prave najlepsie recenzie.lenze chodit vsade dvomi autami mi pride dost uletene. 😀

anulka1944
Autor odpoveď zmazal
bonovka
9. júl 2018

@zuzina316 muz sa mi vyhraza autobusom.. 😂

scarletka34
autor
9. júl 2018

@pininka diky no mne to nejak zvlastne vidno 😊

scarletka34
autor
9. júl 2018
bonovka
9. júl 2018

@pininka takze kolko?? 😀

soldi
9. júl 2018

@bonovka tak ja som s toyotou verso maximalne spokojna a urcite by som nemenila, keby nebolo treba vacsie. Mame 7 miestnu verziu, ale vyuzivame to zriedka. 5 miestna je super, vzadu mam tri autosedacky - 2x do 36 kil a jednu do 18.

Najviac ocenujem bezklucove startovanie, ze nemusim hladat kluce v kabelke.

Velkeho sa aj ja bojim, tie mercedesy byvaju asi dost kazove. A vw su zas skarede.

scarletka34
autor
9. júl 2018

@soldi tu modrom koniku niektore zeny vyhladavaju hadky . Treba to brat s rezervou. Beru zivot prilis vážne. :-P

bonovka
9. júl 2018

@soldi nam ide aj o tu sedacku navrch..lebo aj teraz mala stredna dcerka kamosku na prazdninach a sli sme sa kupat,siesti v 5 miestnom aute.. :-/ plus ja nan uz len maminu,tak sme ju este vlani zvykli vziat na vylety s nami a teraz sa uz neda,lebo sa nezmestime..ale aj o ulozny priestor ide,lebo teraz mam ja v aute sportovy kocik,ktory vyuzivam,ked idem do mesta a uz ine velmi do kufra nedam..
Tak dakujem za tip,ideme pozriet. 🙂

bonovka
9. júl 2018

*mam uz len maminu

pininka
9. júl 2018

@bonovka na tejto ruke mas dve, pozri aj druhu ruku. Musia to byt hlboke ryhy horizontalne pod malickom, ty ich mas hned pod sebou

pininka
9. júl 2018

@scarletka34 na tejto fotke to nieje vidiet, musi to odfotit ako pod tebou bonovka.

janulka2811
9. júl 2018

@nutty8 gratulujem hlavne nech sú detičky zdravé,to je základ 😊👍

bonovka
9. júl 2018

@pininka takze tie dalaie sa uz nerataju?co su nizsie?lebo to by som uz aj jablon tromfla... 😀 tak neviem,ktore mam ratat?

pininka
9. júl 2018

@bonovka na tejto ruke mas tiez dve. Nie rataju sa ina tie riadne vyrazne. Cize by si mala mat teoreticky 4 deti. 😃

scarletka34
autor
9. júl 2018

@pininka snad to je lepsie :-P

pininka
9. júl 2018

@scarletka34 tak na tejto ruke vidim len jednu, skus odfotit aj druhu ruku a viac smerom k fotaku aby to bolo poriadne vidno

bonovka
9. júl 2018

@pininka nooo,tri uz mam a na stvrte ma muz lame..zeby?? ;) 😀 toto ked mu poviem,hned sa toho chyti a bude hrat poverciveho. 😀

pininka
9. júl 2018

@bonovka hehe,no vidis. Moj muz nechcel o tretom ani pocut a zadarilo sa a mam aj tri ciarky. Moja segra ma len dve, na kazdej ruke jednu ciarku a ma aj dve deti. Ale tak asi niesme ziadna statsticka.vzorka 😁😁

bonovka
9. júl 2018

@pininka @pininka asi nie. 😀 tak ci tak je to o nasej voli,nie o ciarkach..darmo by ich bolo aj pat,ked by som vic ako tri nechcela..ale je to taka mila haluz na pobavenie. 🙂
@soldi kolko mas ciarok? 😀

scarletka34
autor
9. júl 2018

@pininka dik a toto je ta druha ruka

pininka
9. júl 2018

@scarletka34 no tu vidim tiez len jednu, cize dokopy dve deticky by mali byt.

pininka
9. júl 2018

@bonovka presne ako pises,je to taka mila sranda.

scarletka34
autor
9. júl 2018

@pininka velmi pekne dakujem . Aj prsten sa mi toci na dve deticky. Jedno uz mam takze este jedno tak som velmi zvedava potesilo by :-P

libawet
9. júl 2018

@scarletka34 každé veštenie je hlúposť a podvod. Vyťahuje z ľudí peniaze, lebo slepo veria a väčšinou ide o ľudí, kt. sú v koncoch, tak hľadajú už pomoc aj tu, a s tým títo " veštci " rátajú. Podobne ako u " šmejdov ".

maryah
9. júl 2018

Mne dvaja rozdielni ľudia z obrúčky povedali, že budem mať dvoch chlapcov. Keď sme sa začali snažiť o bábo tak sme mali problémy, nedarilo sa, umelé oplodnenie, nič... Vravím si, ale čo, určite sa nám bábätko podarí, veď nám to povedali z tej obrúčky tak určite budeme mať dvoch chlapcov... A aha, fakt máme dvoch chlapcov... Tak veľmi som sa na to upla, že som sa toľkými neuspechmi ani nestresovala 🙂 Možno je to náhoda, neviem, ale aspoň som nebola vystresovaná, že sa nám nedarí. Aj druhý chlapček sa nám podaril po 4 rokoch...

kvetinka75
9. júl 2018

mne raz kamarátka vyveštila obrúčkou 1dcéru. A tú aj mám. Viac detí už nebudem mať. Takže u mňa to sadlo. Brala som to ako zábavu. Samozrejme, že som chcela viac detí. Ale.... zostalo pri tom jednom.

kvetinka75
9. júl 2018

No a podľa malíčka, na jednej ruke mám 1 čiaru, na druhej 1 ks a pod ňou také menšie 4 ks.