Veštenie o počte detí
Ahojte žienky. Mnohe zvas urcite skúšali vestenie s prstenom kolko deti budu mat. Niektorým zvas to vyslo mnohým nie. By ma zaujimalo ci sa da vestit kolko deti nam je sudene aj inym spôsobom. Ďakujem...
@stanulienkat hmmm tak potom napr.ja by som podla teba mala vyhladat psychiatra lebo verim v Boha(nie cirkev) a tieto veci ako vestenie z neviem coho vsetkeho beriem ako fajn zabavu???a keby som este napudala v co vsetko este verim tak ty by si ma asi dala zavriet na psychiatriu asi dokonca zivota a pomyslis si ze som na drogach😂😂😂
@pininka diky no mne to nejak zvlastne vidno 😊
@bonovka tak ja som s toyotou verso maximalne spokojna a urcite by som nemenila, keby nebolo treba vacsie. Mame 7 miestnu verziu, ale vyuzivame to zriedka. 5 miestna je super, vzadu mam tri autosedacky - 2x do 36 kil a jednu do 18.
Najviac ocenujem bezklucove startovanie, ze nemusim hladat kluce v kabelke.
Velkeho sa aj ja bojim, tie mercedesy byvaju asi dost kazove. A vw su zas skarede.
@soldi tu modrom koniku niektore zeny vyhladavaju hadky . Treba to brat s rezervou. Beru zivot prilis vážne. :-P
@soldi nam ide aj o tu sedacku navrch..lebo aj teraz mala stredna dcerka kamosku na prazdninach a sli sme sa kupat,siesti v 5 miestnom aute.. :-/ plus ja nan uz len maminu,tak sme ju este vlani zvykli vziat na vylety s nami a teraz sa uz neda,lebo sa nezmestime..ale aj o ulozny priestor ide,lebo teraz mam ja v aute sportovy kocik,ktory vyuzivam,ked idem do mesta a uz ine velmi do kufra nedam..
Tak dakujem za tip,ideme pozriet. 🙂
*mam uz len maminu
@scarletka34 na tejto fotke to nieje vidiet, musi to odfotit ako pod tebou bonovka.
@nutty8 gratulujem hlavne nech sú detičky zdravé,to je základ 😊👍
@pininka snad to je lepsie :-P
@scarletka34 tak na tejto ruke vidim len jednu, skus odfotit aj druhu ruku a viac smerom k fotaku aby to bolo poriadne vidno
@pininka dik a toto je ta druha ruka
@scarletka34 no tu vidim tiez len jednu, cize dokopy dve deticky by mali byt.
@pininka velmi pekne dakujem . Aj prsten sa mi toci na dve deticky. Jedno uz mam takze este jedno tak som velmi zvedava potesilo by :-P
@scarletka34 každé veštenie je hlúposť a podvod. Vyťahuje z ľudí peniaze, lebo slepo veria a väčšinou ide o ľudí, kt. sú v koncoch, tak hľadajú už pomoc aj tu, a s tým títo " veštci " rátajú. Podobne ako u " šmejdov ".
Mne dvaja rozdielni ľudia z obrúčky povedali, že budem mať dvoch chlapcov. Keď sme sa začali snažiť o bábo tak sme mali problémy, nedarilo sa, umelé oplodnenie, nič... Vravím si, ale čo, určite sa nám bábätko podarí, veď nám to povedali z tej obrúčky tak určite budeme mať dvoch chlapcov... A aha, fakt máme dvoch chlapcov... Tak veľmi som sa na to upla, že som sa toľkými neuspechmi ani nestresovala 🙂 Možno je to náhoda, neviem, ale aspoň som nebola vystresovaná, že sa nám nedarí. Aj druhý chlapček sa nám podaril po 4 rokoch...
mne raz kamarátka vyveštila obrúčkou 1dcéru. A tú aj mám. Viac detí už nebudem mať. Takže u mňa to sadlo. Brala som to ako zábavu. Samozrejme, že som chcela viac detí. Ale.... zostalo pri tom jednom.
No a podľa malíčka, na jednej ruke mám 1 čiaru, na druhej 1 ks a pod ňou také menšie 4 ks.

@stanulienkat tym, ako si to hanlivo napisala, to znie povysenecky. A ku tomu, autorka napisala, ze sa tym len bavi, nie, ze to berie ako hotovu vec.
To mas ako tehotne zeny, ked nevedia pohlavie, tak tiez hadaju podla sody, brucha, ci priznakov, ale urcite ziadna na zaklade daneho vysledku nekupuje ruzovu ci modru vybavicku 🙂