icon

Veštenie o počte detí

scarletka34
8. júl 2018

Ahojte žienky. Mnohe zvas urcite skúšali vestenie s prstenom kolko deti budu mat. Niektorým zvas to vyslo mnohým nie. By ma zaujimalo ci sa da vestit kolko deti nam je sudene aj inym spôsobom. Ďakujem...

scarletka34
autor
9. júl 2018

@libawet s časti stebou súhlasím. Ale nie vsetci su taky. Najde sa par vestic ktore naozaj maju ten dar citat s kariet. Ale väčšina su podvodnicky. Ja som u jednej bola a do bodky sa mi vsetko splnilo bola to mila stara pani no žiaľ uz nezije. Ta nemala cenu za vestenie ona brala kolko dáš no odomna si nechcela zobrat nic ze som mlada ze peniazky potrebujem no aj tak som jej zaplatila.. Takze ozaj netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca 😉

libawet
9. júl 2018

@scarletka34 nuž, mám na to svoj názor a nezmením ho. Nikdy som u žiadnej/žiadneho nebola a ani by som tam nešla, proste tomu neverím. Verím sama sebe a svojmu úsudku, pretože viem ako žijem, nemusí mi nikto " radiť", čo mám robiť, pretože on/ona nevie ako žijem a rozprávať jej to tam - je veštica - má to vedieť, nie?

scarletka34
autor
9. júl 2018

@libawet dobra vestica ti povie sama od seba minulost , pritomnost aj buducnost. Ale aj napriek tomu ma kazdy si zit svoj zivot podla seba. To je na pobavenie nie brat to prilis vsetko vazne.

asia83
9. júl 2018

@scarletka34 Nie, naopak. Keď sa krúti, tak dievča, keď kýve, tak chlapec.

scarletka34
autor
9. júl 2018

@asia83 no mne to vychadza tak ze ked sa kruti chlapec lebo chlapca aj mam. Ono to ukazuje aj ake pohlavie mas a aj budes mat...

asia83
9. júl 2018

@scarletka34 Ono to treba brať s rezervou. Mne sestra krútila nad zápästím a mám dcéru.

asia83
9. júl 2018

@stanulienkat Treba sa nad sebou zamyslieť. Žiadna tu nepíše, že sa hodí pod vlak kvôli veštbe, tak sa, prosím, nerobte dôležitá.

asia83
9. júl 2018

@stanulienkat Používate rozum, nie srdce. Ja vám prajem, aby ste vo svojom živote nikdy Boha nehľadali. Nie každý totiž má to šťastie a dokáže ho aj nájsť.

asia83
9. júl 2018

@soldi Tak to je od vás pekné, že sa nad nás nepovyšujete. To totiž ani nemôžete. Ste tak malá...

soldi
9. júl 2018

@asia83 samozrejme 👍

asia83
9. júl 2018

@soldi Som rada, že so mnou súhlasíte, ste milá. 🙂😉

eleonora21
9. júl 2018

@soldi môžem ta aj ja poprosiť o kontakt do ip? dakujem velmi pekne

maruski99
9. júl 2018

babule a to na takéto niečo veríte?...niektorej z Vás, ktorá ste skúsili veštenie sa to aj vyplnilo??

minutka
9. júl 2018

Prsten na retiazke... robi to moja kamoska. A vzdy to kazdemu vyslo. Aj stasim zenam dochodkyniam. Mne pred rokmi vysli 2 chlapci. 9 rokov sme deti s mm nemali. Teraz cakame prveho chlapca 😂 samozrejme berieme to ako zabavu, no je to celkom sranda ako to vychadza

oli18
9. júl 2018

@scarletka34 opýtaj sa bociana, koľko ti donesie 😅

kusika
Autor odpoveď zmazal
scarletka34
autor
14. nov 2018

@kusika ona ako vesti s kariet ? Skade je ?

kusika
Autor odpoveď zmazal
moonniikkaa
14. nov 2018

Mne tiež ..veštila,, známa z prsteňa, a sadlo to! Úplne presne ... ale
... ale Ja som človek čo neverí. Bolo som z toho paf. Ale keďže na všetko potrebujem logické vysvetlenie tak som sa na to pozrela aj inak.
Takže to funguje takto. Prsteň sa zavesí, ak sa krúti dookola je to chlapec, ak zo stany na stranu je to dievča.
Vezmime to takto, ten kto to robí vie aké už máte deti, a ak ďalšie len bude môže sa trafiť a aj nie.
Príklad Mám prvé dievča, zavesí mi dotyčná prsteň nad ruku, kedže ruka aj tak nieje úplne pevná stačí len malilinká sila, pohnutie na to aby sa prsteň začal kývať. Princíp kyvadla. Fyzika nepustí. Takže prsteň sa hompáľa, naberá energiu a po chvíli sa kýve! Áno je to dievča! Dobre..
Druhý je chlapec, prsteň stojí, ruka pevná ,, Veď počkaj to nemusí hneď, niekomu to až po chvíli ! ,, Ok, po chvíli začne sa prsteň hýbať, kýve sa ale my chceme aby sa točil, že, tak čakáme a naozaj, prsteň sa rozkýve, roztočí, a sú to krásne kruhy! Je to chlapec!

Takže ak chceme vyveštiť, dievča tak pokyvkáme a položíme, ak chlapca podržíme dlhšie aj z kývania bude točenie, a z chlapca dievča 😀 A to ďalšie si vyveštíte aké chcete. A ak nechcete žiadne, nech tú nitku drží npr. zvárač, oni musia mať fakt pevnú ruku a točiť sa nebude.

ivuska09
7. apr 2019

@soldi máte kontakt na tú vesticu? Veľmi ďakujem

ivuska09
7. apr 2019

@kusika . Ahoj. Chcem sa spýtať, odkiaľ je tá pani Elvira? Ďakujem

kusika
Autor odpoveď zmazal
monika35a
2. máj 2019

Ponúkam vypracovanie astrologickej analýzy osobnosti, partnerského vzťahu, prognóza asteologickych vplyvov na Vašu budúcnosť od 1.5 do ca.prvého polroka 2020.

staalienka
2. máj 2019

@pininka a je určite tvoje? 😅😅😂😂

barcelona94901
22. aug 2019

@scarletka34 mojej mame povedala jedna veštica aj pohlavie ,aj vekový rozdiel medzi deťmi aj vnúčatami

suesue1983
22. aug 2019

Mna raz dávno keď som bola malá zastavila stará pri sebe Rómka pozrela mi do očí že dievča zlaté ty budeš mať 5 detí vtedy som sa strašne smiala😂😂😂Ale pravdu mala 😁🤷‍♀️

ktochytavzite
22. aug 2019

@pininka tie ciarky su bobost ja mam jednu,slabu a mam tri deti;)

minutka
22. aug 2019

@moonniikkaa presne takto to robi kamoska 😂😂 a prisaham ze kazdemu to vyslo. Aj babkam 😂 ja som tomu neverila. No ked sa nam po 9 r manzelstva narodil syn, tak prsten na retiazke berem za zavazny 🙂🙂

kusika
Autor odpoveď zmazal
scarletka34
autor
25. sep 2019

@kusika odkiaľ je Elvira a ako vesti s kariet ?