icon

Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie

sheepik
26. jún 2011

napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on

indiankaindi
1. júl 2011

@pici keď sa pozrieš na príspevky od @sarzan,tak je ti jasné, že sa jedná o zakomplexovaného nedozretého muža, ktorý má zlosť na svoju bývalú priateľku, ktorá ho prekukla trochu neskoro, ale predsa a rozhodla sa ho poslať kade ľahšie. Možno bol aj na ňu taký "milý" ako je tu ale on egoisticky vníma len to, že ona si dovolila poslať ho ta het. Jaj toľká krivda. 🙄 No a teraz si chlapec tu, na fóre plnom mamičiek a tehotných žien vybíja svoje zúfalstvo, zlosť a snaží sa popraviť si pošramotené sebavedomie 😒 Takže ani sa nad ním nerozčuľuj, poľutujme ho, to je to jediné, čo si (ne)zaslúži. Miesto toho, aby sa zachoval ako chlap a postavil sa k problémom s chladnou hlavou a normálne, radšej tu frustruje spokojné a normálne ženy a snaží sa im znepríjemniť život svojou prítomnosťou v tomto fóre, lebo má pocit, že sa mstí aj tej svojej 😠

sue
1. júl 2011

Babule @sarzan -a si netreba veľmi všímať 😒 založil tu prednedávnom niekoľko tém, ktoré riešili jeden rovnaký problém a každá končila rovnako...

pici
1. júl 2011

@sue ake napriklad? idem si prestudovat, nech pochopim preco je niekto taky zly

sarzan
1. júl 2011

@pici lenze najst niekoho s rovnakymi chutkami na sex je nonsens,to mas ako to ked je niekto ranostaj a ten druhy nie-už tam je trochu problem-lebo on by rano sexoval a ona este spala

sarzan
1. júl 2011

@indiankaindi dakujem za diagnozu,nevieš o mne nic a súdiš ma,bola by z teba bud dobra psychologička alebo pacientka mozno sudkyna

sarzan
1. júl 2011

@sue kazdy moze zakladat temy o tom je toto forum a ked je tema už niekde dana na to je tu admin aby ju zamkol-ma si to sledovat

pici
1. júl 2011

@sarzan lenze pri dvoch ludoch, ktori chcu mat spolu rodinu to uz predsa len trochu rozhodujuce je, ci su schopni kompromisov alebo je to o sexe nasilu. a vynucovat si sex a pozornost vydieranim. v tomto kontexte sa to tu zamienalo s uprimnostou :D tak to mi pride skutocne odveci. a to ze nema kazdy rovnake libido je mi viac ako jasne. ale to ako keby ja som vydierala svojho muza ze ked dojde v noci unaveny po 15 hodinach roboty a nepomiluje ma, najdem si ineho. ved to je trosku odveci. a tu sa jednalo o tehotnu zenu

sarzan
1. júl 2011

@pici ale to by nebolo fyzicky mozne lebo by sa mu nepostavil-u chlapa musi fungovat hydraulika kdezto u zeny nie-ta fakt nema gravitacny problem 🙂

sheepik
autor
1. júl 2011

tak dnes som si precitala nadhernu debatu mojho snubenca s jeho kamaratkou na skype ako sa jej stazuje, ze je nadrzany a rozoberali tam take veci, ze mam este teraz dost. Fakt budte len stastne, ze mate doma normalnych muzov

gabriellka
1. júl 2011

@sarzan prepáč ale ty máš strašne sprosté názory. to snáď nemôžeš myslieť vážne čo tu píšeš

pici
1. júl 2011

@sarzan zena nema gravitacny problem, ale takisto nesexuje na povel. pokial vam sa rodi myslienka na sex v priamej zavisloti od stoporeneho udu, nam zenam sa rodi v hlave, a to nedokazes silit.

sarzan
1. júl 2011

@pici sex sa rodi v hlave a deti v porodnici

evabb35
1. júl 2011

@sheepik chlapi toho niekedy narozprávajú...

sarzan
1. júl 2011

@gabriellka si si ista,že si mi to chcela povedat? myslíš,že to bude na osoh?

pici
1. júl 2011

@sarzan este ze nie si typickou vzorkou muzskeho pokolenia.. vdaka za chlapov, ktori sa dokazu chovat ako ludia, nie ako zvieratka...

sarzan
1. júl 2011

@sheepik ty mu citas skype postu? no vieš čo..

sarzan
1. júl 2011

@pici vidíš aspon si budes viac vazit toho svojho bez ho pobozkat

pici
1. júl 2011

@sarzan a co? aj ty by si si precital keby ta tvoja niekomu pisala.. lenze tebe by to bolo aspon na osoh... by si sa konecne dozvedel pravdu, preco ta tak ta tvoja vystrnadila zo zivota

bobocka
1. júl 2011

@sheepik ach jaj ☹ to je dilino ☹ a vie,ze si sa dostala k jeho skype?ako ti to vysvetlil,kedze tu prvy vybuch ti vysvetlil a ospravedlnil sa...
@sarzan akoze speechless som z teba.tvoji rodicia teda riadne zanedbali tvoju vychovu ked taketo individum s tak primitivnymi nazormi z teba vyrazstlo. 😠 si obycajny nedozrety sebec.vdakabohu,ze nie kazdy chlap je ako ty!!!

sarzan
1. júl 2011

@pici nevadi este nevieš čo teba mozno caka nie,že by som ti prial niečo zle,ale zivot je vrtkavy nemas v nom ziadnu istotu okrem smrti

sheepik
autor
1. júl 2011

@bobocka
no je kazdopadne zvlastne, ze dospely chlap sedi v piatok vecer na tomto fore, nemyslite?
hej, vie, ze som sa tam dostala, vysvetlenie mi podal za 10 sekund........ nemam mu liezt do skypu, a ze ved ona ma ani nepozna (jeho kamoska)
takze je to vlastne cele v poriadku.

sarzan
1. júl 2011

@bobocka je mi jedno co si o mne myslis

sarzan
1. júl 2011

@sheepik no len mu citaj postu,prilievas olej do ohna...

sheepik
autor
1. júl 2011

@sarzan Nemyslim, ze sa tu najde taka, ktora by potrebovala citat tvoje nazory, alebo rady

pici
1. júl 2011

@sarzan neboj. co-to mam odzite... a mozno viac ako si myslis

pici
1. júl 2011

@sarzan ten moj je vonku s priatelmi... to sa tebe asi nemoze stat ze?

bobocka
1. júl 2011

@sheepik ja fakt do vasho vztahu nevidim.neviem ako dlho ste spolu,aky bol vas vztah dokym si otehotnela,ako sa k tebe spraval atd.tazko je takto uplne nestrannej osobe to objektivne posudit.no tak ti poviem,ze mojho muza by ani len nenapadlo na mna co i len zle pozriet ak by som mu skype citala.ja viem jeho hesla k mailom k fcbk..vsade.mame spolocny bankovy ucet.nemal by ani najmensi problem keby som mu mobil pozrela.proste medzi nami ziadne tajnosti nie su.ani ja ani moj muz nemame potrebu pred sebou nieco tajit.ani velke veci,ani blbosti.a tak nejak si to predstavujem v dobre fungujucom vztahu.a ja som uz pisala,ze sex ako taky sme nemali rok a 4 mesiace.cele tehu a este par mesiacov po porode. ani raz ma nepodviedol ,ani raz na mna moj muz nenaliehal.nedrzali sme uplny celibat,to nie,ale zas samotna finalna akcia nebola.potom sme si to patricne vynahradili,ale to nase abstencne obdobie bolo fakt riadne dlhe a tu sme.a to sa lubime milovat .netreba nam jeden druheho presvedcat 😀no bolo obdobie,ked to tak proste neslo a ani ja ani moj muz sme z toho vedu nerobili.po case sme sa dostali do starych kolaji a musim povedat,ze ja som jedna z tych stastnych,ktora vie sex po porode este silnejsie precitit 🙂 a moj muz to aj patricne oceni 😀
to,ze ta nepozna ta dotycna este stale nemeni na fakte,ze si so zenou,cuzdou zenou,vypisoval veci ohladom vaseho sukromia.je mozne,ze chcel vediet len nazor inej zeny na vec,no pokial ta zena nie je tehotna a neprechadza si tym co ty,tak mu objektivny nazor zeny k veci povedat nevie.namiesto toho aby sa vylieval inej zene,tak by sa mal o tom porozpravat s tebou a spolocne by ste mohli prist na to,ako to cele co najlepsie vyriesit.ja mu neberiem to,ze mu sex chyba,vsak komu by nechybal,kazdy (teda drviva vacsina ludi) sex zboznuje,no mal by si uvedomit,ze za istych okolnosti to nie je take jednoduche a preto by mal hladat ine moznosti,moznosti,ktore nenarusia vzajomnu doveru vo vztahu(teda ziaden podvod),ale mozno by si ty mohla ist vecer skor spat a nechat ho pozerat nahbate videa,ci sa tvarit,ze ho nevidis ked ide s hanbatym casopisom na vecko a stravi tam hodny cas...vsak je to riesenie na dobu urcitu.nebudes mat takuto nechut k sexu nafurt.jedneho dna sa to prelomi a dovtedy nech si pomoze sam.ja osobne by som si ale na neho dala pozor byt tebou.neviem ako to ty vnimas,ci mu aj napriek vsetkemu veris a chces s nim byt aj nadalej,no ja by som mala oci otvorene.pretoze chlap,ktory co i len v slabej chvilke taketo daco z ust vypusti,taky chlap na to zjavne aj mysli a to,ze sa jeho vyhrazky stanu skutocnostou sa stat moze.no ak tak bude,tak si to ty prosim ta nikdy nevycitaj,lebo ty na tom ziadnu vinu mat nebudes,pojde len o jeho vztahovu nedozretost.vobec ti nezavidim ,fakt to musi byt strasne tazke si takym niecim prechadzat a hlavne ked si tehu,ked by si sa mala z kazdeho dna len tesit,tak pride on a robi ti koli vlastnej nedozretosti zo zivota nocnu moru.preber si veci ake su,nenut sa do sexu s nim ak to tak necitis.ak ta lubi,vazi si ta a chce s tebou mat rodinu,tak ta podvadzat nebude .ak je to labilny dilino,co koli par minutam rozkose s nejakou fuchtlou nema problem znicit vsetko co medzi vami je,tak ti proste za trapenie nestoji a bude ti lepsie bez neho.v podstate si ho teraz takto mozes "otestovat" a uvidis,ze ci si ty skutocne pre neho dolezita a ci mu na vasej laske a vztahu zalezi 😉

kuriatko84
1. júl 2011

tak toto keby mi moj povedal, tak by mu hned jedna letela taka od ruky a od srdca a aj jeho veci by leteli tiež von balkonom 😲

tanulka007
1. júl 2011

@kuriatko84 No tak upokoj sa. Nemôžeš hneď všetko riešiť bitkou.Keby ja som mala doma riešiť všetko bitkou tak sa mlátime každý deň. 😠

indiankaindi
1. júl 2011

@sheepik hm to je divne,prečo má potrebu to rozoberať s kamoškou, keď tebe povedal, že to bolo len tak... a zrazu je to problém, hoci predtým nebol. No divné. Fakt ma to mrzí, ale asi máš za priatela vola, ktorý buď nemá na to vek, alebo jednoducho ešte nedospel a nie je pripravený na normálny a seriózny vzťah. Pripomenulo mi to jeden môj vzťah, keď mi môj 20 ročný "chalan" s ktorým som chodila povedal, že ako si ma on váži, ani futbal nešiel hrať s chalanmi pred barák, len aby bol so mnou. 😅 Tí chalani mali od 6 do 13 rokov 😕 a pre mňa tento jeho výrok bol znamením, že asi to nie je to pravé orechové. 😒 Dnes je stále ešte sám, ale aspoň s chalanmi môže behať po vonku, hoci tí, s ktorými chodil vtedy už zrejme dnes majú svoje rodiny, resp. určite majú iné záujmy 🙂

@sarzan jááá ťa nesúdim, ty sa súdiš a odsudzuješ sám svojimi príspevkami. 😅 A máš pravdu, psychologia je moj koníček a o tebe by som tu vedela ešte veľa rozanalyzovať, ale nechcem, bolo by ti ešte horšie, keby sa tvoje najtajnejšie tajomstvá dostali von 😔 Myslím, že už sa žiadna z nás nečuduje, prečo si sám, prečo sa tá tvoja od teba nechala len oplodniť a bežala kade ľahšie 😕