Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
@sheepik este dodam..ak je to len snubenec tak si naozaj sadni a premysli si co k nemu citis...nemyslim teraz v navale emocii ale z toho vyhlasenia ze "budme rady za normalnych muzov" mam pocit ze mas pochybnosti...nechcem sa hrat na mudru, ale kym nie ste svoji mozes odist... potom sice tiez ale budes to mat narocnejsie... pekne porozmyslaj precisti si hlavu a zvaz vsetko pre aj proti... ak si nevies predstavit zivot bez neho (nie kvoli dietatu alebo peniazom, ale kvoli tomu ze ti je prazdno v dusi pri pomysleni ze on tam nie je) tak si ho vezmi a dufam a zelam ti aby vam to naozaj klapalo, ale ak si vies predstavit ze si sama a pri tom pomysleni ti nie je tazko tak ruky prec...
@sheepik ja som sa takto prvý krát vydala s pochybnosťami, môj exmanžel neriešil veci so mnou ale s bratom , mamou , tetou. Manželstvo trvalo 13 rokov a bolo všelijaké len nie dobré.
Ak máš čo len trocha pochybnosti, dobre si urobila a ver mi že ak mu na vás záleží ale tak skutočne, bude on sám hľadat cestu späť.
prepac, ale ja som sa s manzelom nemilovala cele tehotenstvo, presne tak 9 mesiacov, prve babo som hned na zaciatku potratila, a mala som preto VELKY respekt pred vsetkym a manzel to zvladol, sice boli sem tam okamihy, ze to chudak uz nevydrzi ale v pohode 😉 a ten tvoj priatel musi byt asi na hlavu.
@sheepik velmi ti drzim palce.ja si myslimz,e to bolo spravne rozhodnutie.z jeho spravania mi vyslo,ze by ta aj tak skor ci neskor podviedol,tak naco to silit.je to chlap na vztah totalne nezrely.no mozno bude dobry tatino.lepsie sa rozist teraz,ked este spolu aspon ako tak vyzhadzate,ako keby ste sa mali rozist v nenavisti jeden voci druhemu a v konecnom dosledku by to malo velmi zly vplyv na mimi.teraz sa musite spolu naucit normalne komunikovat,snazit sa mat k sebe ustretovy vztah,nestekat po sebe atd.vsak vies.pretoze babo potrebuje dvoch milujucich rodicov aj ked pod jednou strechou spolu zit nebudu.dufamz,e ty konecne najdes pokoj a konecne si budes moct v klude tehu uzivat a ze stretnes aj ty svoje stastie-muza,ktory oceni tvoje kvality a bude si ta vazit ako zenu,partnerku,priatelku i matku 🙂 drz sa mamina 😉
@sheepik ahoj-sledovala som tému od začiatku...a akosi ma zaskočila.no nejdem radiť,ani nič,len sa mi zdá,že asi to,čo ti povedal,bola vo vašom vzťahu už asi tá posledná povestná kvapka do kalicha horkosti a pochybností.lebo to teda behom pár dní nabralo rýchly spád. rozchod. prečo? veď sa zdalo,že ste si to vydiskutovali,potom prišlo to odhalenie cez skype...no asi toho bolo moc...každopádne,je mi ľúto,že toto nádherné obdobie pre každú maminu musíš prežívať v takejto atmosfére 😔 držím palce,snáď sa ten život nejak utrasie a bíbinko ti vnesie do tvojich dní lásku,radosť a pokoj. neboj,v živote ťa určite čaká veľa krásnych chvíľ-s bábätkom a možno /určite/ raz aj s niekým iným 😉 držím palce!! 🙂
@macamac No, nebola..... posledna kvapka. Vsetko bolo v pohode, vzdy bol ku mne uzasny, pozorny, mily, hrozne sa tesil, ze bude mat somnou dieta a potom ho zrejme preplo. Ja neviem preco, ale nebudem sa nad tym zamyslat.....kazdopadne dakujem, ze si napisala a tiez ti prajem vela stastia.
@bobocka ....mozno podviedol a mozno nepodviedol. Teraz je to uz jedno. Dakujem ti, aj ty sa drz
@sheepik aha 😔 niekedy sa to stáva,že prepne človeku-ako nemyslím,že sa zblázni,ale tak.možno sa zľakne nového,nepoznaného,zodpovednosti,obmedzení...čo sa príchodom dieťaťa aj diať bude. no takže možno je tu ešte možnosť zmeny,návratu,...čas ukáže,nechaj to uležať...lebo,ak bolo doteraz všetko super a tešil sa,tak možno ešte nádej je.otázne je,či by si to chcela.ale život je vrtkavý a niekedy ani sami neviem,čo vlastne chceme 😉 tak teda,ak by bolo niečo nové,daj vedieť,budem zvedavá-a hlavne som potom zvedavá na to malé mimi, čo ti má zmeniť život k lepšiemu 😵 😉
@indiankaindi myslíš,že bežala? podla mna isla krokom
@macamac s tym zneuzitim mas pravdu... ja som na to tak dopaltila.. po potrate ked som otehotnela.. som v niektorom z tem napisala ze som ASI tehu... a precitali si to zrovna osoby,ktore ja nepoznam, ale poznaju oni moju svokru a hned jej to vykvakali... pritom ja som to ani nevedela s urcitostou... 😅 a tak tie veci co chcem aby sa vedelo o nich o tom nemam probelm hovorit a co nechem pisem v sukromke alebo nepisem vobec 😉
@lucka1987 pravda svätá 😉 ako za to že je to verejné fórum,nebudem zneužívať informácie tu napísané na klebety "po dedine" 😉 alebo meste-to je fuk.kto chce,nech si prečíta a rieši to tu.ja to beriem ako pokec muži "v krčme"-čo sa povie pri stole,zostáva tu 😉 ale zase - všelijakí sme...tak opatrnosti tu nikdy nie je dosť 😉
@sheepik no ako sa hovorí....nikdy nehovor nikdy.....ja som vždy hovorila, že keď ma ten môj podvedie....tak je to koniec....a nebudem s ním nič ďalej riešiť.....a stalo sa.....keď som sa o tom dozvedela.....bola som zúrivá ...rozčarovaná....sklamaná...ponížená....všetko čo sa len dalo.....a to sme vtedy spolu len "chodili" ..... no láska k nemu bola silnejšia ako to všetko....odpustila som, ale nezabudla.....za každou jeho kolegyňou som videla riziko, že sa to zopakuje.....s príchodom našej dcérky sa veľa vecí podstatne zmenilo......trávi s nami max. svojho voľného času......predtým mi utekal na "pivko" s kamarátmi.....teraz mi uteká von s kočíkom....aby som si oddýchla.....je s neho úžasný otec....ktorý na posledné čo myslí je nevera
@tanulka007 ano? tak potom to mate asi doma tiez velmi zaujimave 😒
@kuriatko84 Nemyslela som to doslovne, ale obrazne.
Tak to teda je nieco......ako ta k tomu moze nutit ved by mal pochopit aj on teba a tvoje potreby nie pozerat len na seba.....asi ste babo planovali a a chceli obidvaja a s takymi vecami by mal pocitat.My tiez cakame babo(dvojcky) a predtym som problem so sexom nemala ale ako som otehotnela tak ma to k tomu vobec netaha a skor ma to k tomu netaha proste nemam chut a moj priatel to respektuje aj pocas celeho tehotenstva.....
Skus sa s tym tvojim porozpravat a vysvetlit mu preco nechces alebo nemas chut a mozno ta pochopi....lebo ak ho odbijes s tym ze ta ma nechat tak si myslim ze necha on teba.....Ak si to vysvetlite...tak to urcite pochopi ved nieje male dieta......Drzim palce a dufam ze to nejak vyriesite
😒
@sheepik ja si myslim, ze nie je dobre hladat rady na takomto fore. Forum je dobre, ak sa clovek potrebuje vyrozpravat, vyzalovat...ale rozhodnutia by mal robit sam, neovplyvneny ostatnymi. Ziadna z nas tvoju situaciu nepozna, ani tvoj vztah, nevieme,co sa u vas dlhodobo deje...takze ja by som si nedovolila nazvat tvojho manzela debilom. Mne sa nepaci, ako takmer kazda zareagovala, ze tvoj muz je ten najvacsi debil na svete a ako ich manzelia su uzasni a nikdy v zivote by ich nepodviedli, aj ked spolu nespavali dlhe mesiace. Ja len, ze to, ze o nevere neviem neznamena, ze sa neudiala. Nie kadzy to povie tak narovinu ako tvoj manzel. Poznam vela pripadov, kedy sa muz sprava ako ten najlepsi na svete, ako mu to vobec nevadi, ze spolu nespavaju, hraju sa na chapavych, tolerantnych, uzasnych a pritom nejaka ta bokovka bola alebo je. ja tu nechcem spochybnovat nikoho manzela, to nie, len tu prosim vas nepiste o tom, ako by to ti vasi nikdy neurobili lebo je to blbost, v nikom nemate zaruku.
A co sa tyka sex. apetitu, hm, kazdy clovek je iny a zial, su ludia-skor muzi, ktori to potrebuju castejsie. Tiez mam kamosku, ktorej muz to potrebuje niekolkokrat za den a to su spolu vyse 10 rokov. urcite ta chut na jej strane nie je rovnaka, ved sa aj casto stazovala, ale pre pokoj sa asi podriadila, myslim si. A ziadat od muzov, aby chapali, ze sme tehotne....ako to maju chapat? nikdy to nezazili/nezaziju. Muz je od prirody skor sebec, schopnost empatie im prirodzene chyba, to len my, zeny, sme ich pozenstili a nanutili rozmyslat a vidiet svet nasimi ocami a to su tie 'svetle' vynimky, pani 'uzasni', ale vacsina taka nie je. My chceme, aby oni chapali nas, ale my nechapeme ich. Tiez neuznavam sposob, ako to tvoj manzel povedal, ale vychadzam z toho, ze zufali ludia robia zufale veci (napriklad, ze sa vyrozpraval uplne cudzej zene) a zrejme to nepovedal len tak. neviem, ako ste teraz na tom, ci ste sa rozisli alebo ste len pohadani, ale aj tak si myslim, ze chyba je v komunikacii a v emociach. Ono treba aj s tymi tehu hormonami nieco robit, neda sa na to stale vyhovarat. Po porode to zvykne byt este horsie a vacsinou ta chut na sex je este mensia. Tehotenstvo a prichod dietata je najvacsou skuskou vztahu, je to sice najkrajsie obdobie, ale zaroven aj najtazsie a zial, v dnesnej dobe to neustoji velmi vela vztahov.
@aliza nesuhlasim.moj muz nikdy nespal s nikym inym ,len so mnou.u mna je to iste.sex mame obaja az moc radi.za 11 rokov vztahu sa uz fakt dobre pozname po vsetkych strankach.moj muz nema problem na mna cakat ked som bola tehu a ani po narodeni maleho.dokonca on sam sa nacitil isty mat so mnou sex ked som bola taka bruchata.podvod nebol a to som si na milion percent ista.z roboty rovno domov chodil.s kamaratmi bol od maleho narodenia vonku asi 2-3x a jeho pojem ist von znamena dat si nealko pivo a byt o desiatej vecer doma.moj muz je taky fesak,ze sa nejedna zena za nim otoci,o zaujem zien veru nudzu nema.no on to absolutne neriesi.ma mna a maleho a to mu staci.v dnesnej dobe je malo muzov co si zenu naozaj vedia vazit a ja takeho doma mam.nikdy v zivote ma do sexu nenutil(nebolo treba a v tehu sme mali obaja respekt,takze natlak ani z jednej strany nebol).ja som mala v tehu strasnu ruju,ale bala som sa koli malemu.on to iste.no vydrzali sme ,koli par minutam rozkose predsa nebudeme riskovat tak krasny vztah aky mame.
absolutne v tomto pripade nesuhlasim s tym,ze zufaly clovek robi zufale veci.aky zufaly clovek??? co ho pot zalieval od hrozy,ze mu zena nedala??? 😠 to nie je zufalstvo.nebudem sa predsa vyhrazat neverou milovanej osobe len preto,ze chcem zasunut!!!! to je ubohe!!!!! ma dve zdrave ruky,nech si pomoze sam !vsak toto obdobie sexualnej abstinencie nie je navzdy.je to na dobu urcitu. a za ten cas sa tomu da pomoct aj inak.
pokial zeny budu stale tvrdit,ze chlap je od prirody nadrzane zviera a ma svoje potreby a bla bla bla,tak sa nikdy ucty od muza nedockaju.takisto ako tuzi po sexe muz,tak po nom tuzi aj zena.to ze sa zena v tehu na sex neciti z nej hned frigidu nerobi.
@aliza Uplne s tebou suhlasim,tiež neviem kde niektore baby beru istotu že ich mm im je ,alebo bol,alebo bude verny.To by museli mat spionov na nich nasadenych-inak možeme len jedine povedat-neviem o nevere mojho muža a možem len dufat, že ma nepodviedol.Tiež poznam fakt vela takych panov "dokonalych" a dnes su rozvedení,alebo prave riesia neveru,alebo o nej manželka este stale nevie-aj ked je to už "verejne " tajomstvo.Vztahy su sakra komplikovane a citat v dusi druheho je niekedy až nemožne,kedže casto ani v tej svojej citat nevieme.Ja len prajem vsetkym tym babenkam,čo maju panov dokonalych,nech im ich presvedčenie vydrži co najdlhsiu dobu- fakt to myslim uprimne.Lebo nevediet o nevere,este neznamena, že nie je.Dobri herci nevymreli.Zialbohu.

@sheepik o kamoskach by som mohla napisat knihu 😝 nastastie je to za nami a ja som teda kvoli tomu robila cirkus,lebo z kazdej "kamosky" sa vyklula baba ktora po nom isla... a nie tieto info nemam od neho (ze sebavedomie😀)ale od samotnych "kamosiek" priznali sa v slabej chvilke (jedna sa konkretne o 2) ...preto mam o tachto "kamoskach" vlastny nazor...a rozhodne by som nestrpela aby s nejakymi pochybnymi zenskymi rozoberal intimne veci v nasom vztahu... nepoviem ak sa zveri kamaratovi (chlapovi) s ktorym si rozumie ale nejaka baba cez skype?? navyse potom ako ti povedal ze je vsetko OK? tak bud je to OK alebo mam potrebu to riesit ale taketo veci sa riesia s partnerom....ja som urobila s jeho kamoskami skutocne kratky proces a i ked sme sa vtedy trochu aj pochytili mame odvtedy pokoj a jemu ani nechybaju...chvalabohu... ostala mu jedna ktora je celkom normalna a kamarati sa teraz uz aj so mnou