icon

Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie

sheepik
26. jún 2011

napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on

pici
4. júl 2011

@bobocka asi s tebou fakt rata :D moj povedal ze babatko si da potom vytetovat ked budeme mat, meno :D a inak sme sa brali mesiac po vas 13.9 a zevraj 13 smolu nosi, ani by som nepovedala. 9 rokov sme spolu a spokojna :D

bobocka
4. júl 2011

@pici pre nas je trinastka stastna 😉 a vidim,ze aj pre vas 🙂 moj drahy uz teraz vymysla dalsie tattoo pre dalsie mimi (ktore dufam takto o rok uz budem mat ci nosit v brusku).teraz ma toho anjela na pravom boku(na celom,riadne velike to je) a to druhe bude mensie a pojde na lavy bok,no nemozm poveda co to bude,lebo on je tym nadseny a je to jeho tajomstvo a ako dobra manzelka ho muzim zachovat 😀

pici
4. júl 2011

@bobocka super ten moj by sa tak rad dal potetovat :D

bobocka
4. júl 2011

@pici tak uz aby ste zacali na tom miminku pracovat,nech si to tattoo moze dat 🙂 vsak info o porodoch mas ajajaaaaj 🙂 aj inde(na inej teme) sme sa uz stretli 🙂

aliza
4. júl 2011

@bobocka ale ved v poriadku, ja v ziadnom pripade nespochybnujem tvojho manzela. Ak mu tak veris, tak OK, ja teda za nikoho ruku do ohna davat nebudem, ale to je len moj nazor. A inak, trochu prekrucas moje slova, ja som nepisala, ze muz mysli iba na sex a preto mu musi byt vyhovene, inak ma narok sa vyhrazat milenkou. Pisala som to, co ty, ze neviem, aka je u nich situacia a ta hlaska, aj ked bola teda veeeelmi nevhodna, urcite nebola len tak. To by trebalo poznat aj jeho nazor na vec, aby sme to uzavreli tym, ze je to tlk. A to porovnanie muza a zeny a chuti na sex, podla mna je v tom velky rozdiel, celkovo sexualita u oboch pohlavi je uplne ina, ja by som to teda neporovnavala. Poznam vela zien, ktore nie su velmi sexuchtive, proste im to v zivote az tak nechyba, ale muza takeho nepoznam ani jedneho 😀. Zena pocas zivota prechadza velkymi hormonalnymi zmenami, ktore ovplyvnuju jej sexualitu, muz nema ziadne taketo zmeny, maximalne stresy v praci. Zena je omnoho zodpovednejsia a stokrat si to premysli, kym sa k niecomu odhodla, ak vobec, vacsinou sa radsej stiahne a zachrani si rodinu, kdezto muz nema problem rodinu opustit, ved dnesne rozvody hovoria za vsetko, vacsinou ide o neveru z muzovej strany. Tych rozdielov je velmi vela, nema vyznam to tu pisat.

pici
4. júl 2011

@bobocka tak to ano... zial som aj v teme, kde tie deti nejako nie a nie prist :D

bobocka
4. júl 2011

@aliza ja tvoje slova neprekrucam.ak si dobre precitas to co som napisala,tak som to porovnavanie muza a zeny a ich sexualitu a ...no pisla som to otvorene.nie,ze ty si to tak napisala a teraz ti to vyvraciam.proste v zaciatku prispevku som sa vyjadrila k tebe a potom som uz pokracovala volne za seba. 😉 vsak ale hadam sa tu nebudeme slovickovat 😀
ja si nemyslim,ze ta sexualita u zien a muzov je tak odlisna ako pises.zeny to len vedia skor zakryt a vedia to mozno lepsie potlacit,no ja osobne nepoznam zenu,co by si rada nenasla tu polhodku na quickie 😀 (ak je ovsem fyzicky a psychicky ok ).tak ako moze byt zena nymfa,tak moze byt aj muz "milovnik",ktory si to priam vychutnava ako dobre vino a nerisi sex vzdy a vsade.

bobocka
4. júl 2011

@pici jaaaj 😒 hmmm,no z vlastnej skusenosti viem,ze ked to najmenej cakas a najmenej sa na to sustredis,tak vtedy to vyjde 🙂 drzim palce 🙂

aliza
4. júl 2011

@bobocka OK OK 😉

macamac
4. júl 2011

@bobocka práve som to chcela napísať 😉 že sa rozišli
ale veď sa tu začala "nová téma" 🙂 a na foto ste fakt super pekný pár 😵 ako z filmu 😉

bobocka
4. júl 2011

@macamac dakujem pekne.brali sme sa v londyne a cakali sme na radnicu a vonku kamarat stopol stary anglicky taxik,dal taxikarovi 10libier,ze ci sa mozme pofotit dnu(nech vidno.ze svadba je anglicka) a my mame pekne foto z anglickeho taxiku 🙂

macamac
4. júl 2011

@bobocka tak to super kamoš-ešte teda pridal nečakaný darček navyše-a neplánované veci sú najlepšie 😉

bobocka
4. júl 2011

@macamac on sa fotenim svadieb v londyne zivi 😉 mame fakt pekne a aj umelecke foto 😉

macamac
4. júl 2011

@bobocka aha 😉 tak potom to už úplne chápem 😉 super-a tiež príspevky máš ok,i keď každá tu má kúsok pravdy-svojej,treba to rešpektovať
a môj názor na mužov/ženy/život? ja neviem-akosi som sa naučila nerýpať sa v minulosti /lebo čo som doteraz nevedela,tak nech radšej neviem 😀 /, teším sa z prítomnosti a budúcnosť-neriešim,nevieme,čo bude a ak príde niečo,čo nás vykoľají-tak potom poriešime 😉
fakt je,že aj ja si myslím,že u nás nevera nebola,aj som o tom presvedčená/ale len ja 😀 /,neupodozrievam,nemala som dôvod a tak je to fajn,i keď naozaj si myslím,že istota je len v tom,že všetci raz umrieme 😀 ale-to tak na odľahčenie témičky 🙂
a muža mám tiež skvelého-bol môj prvý a aj posledný chalan-sme spolu od mojich 16-tych rokov-a to mám už 35! 😕 a nesťažujem si a nemenila by som 😵

bobocka
4. júl 2011

@macamac fiiiha,tak aka laska 😉 riadne dlho ste uz spolu 🙂 a pokial po vsetkych tych rokoch stale vies povedat,ze mas muza skveleho-tak si kludne mozes dat nalepku STASTNA ZENA 😉 tiez som s drahym od strednej 😉 on mal predomnou kopec frajeriek a aj ja som mala par frajerov,ale co sa intimnosti tyka,tak sme jeden pre druheho tym prvym a dufajme,ze aj poslednym 😉

macamac
4. júl 2011

@bobocka 🙂 jej-super sa to číta 🙂 a ešte keď človek vidí,že jakííí fešáci-mohli by mať na každý prst 😉
no ja som môjho spoznala v 10-tich rokoch 😲 😕 a prvýkrát som ho zbadala v kostole 😀 a tak sme boli akože kamoši 😅 no a rokmi sme sa dopracovali až sem 😵 k 2deťom,domčeku a dlhom 😀 ale sme zdraví a šťastní-a to je hlavné.a nežijeme zas "americký sen",sme obyčajní ľudia,raz hore-raz dolu,ale keď tá láska tu je,tak sa to dá. a tiež si občas ideme na nervy 😀 a potom sa strašne ľúbime 😀 ach-to je taká sranda ten život 😀 😀 fakt by som ho nemenila-a čo si budeme hovoriť-tak ako každý,aj my sme možnosti mali,možností je vždy-ale predsa my sme si už vybrali 😉
a čo prinesie budúcnosť,to nevie nik. ja som len fakt rada,ak sa dočítam o peknej fungujúcej rodinke,lebo dnes to už je vzácnosť.tak ako kedysi o rozvedených vedelo celé mesto-lebo ich bolo pár,tak teraz sa karta obrátila.a viem to-učím malé deti a teda ten pomer z úplnej rodiny a ostatných je teda veľký a v neprospech rodiny. a ešte som si zaviedla výraz "prvorodina" -ako že mama aj tato majú prvé manželstvo a nemajú deti inde...ach jaj,ťažká doba a preto sa nečudujem tomu skeptizmu v niektorých príspevkoch...mnohí sú zranení a neveriaci v lepšiu budúcnosť...tak preto ich aj chápem v názoroch 😔

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
lji
5. júl 2011

Ahojte. vzhladom na čas kedy to píšem som si prečítala len prvé strany a posledné a myslím že je dobre že sa rozišli.určite to bude mať zadávatelka ťažké ale určite lahšie akoby ostala s ním. je zaujímavé ako tu poniektoré baby povyšujú sex na jedno z prvých miest v živote.ved každá máme svoje,ale tak ako sa už vyjadrilo vela z vás,ten chlap je egoista. a nechcem byť mrcha ale nešla by som do bábätka "s casanovom po asi ročnej známosti" len preto že sa pekne správal k deťom 😅 sorry ale to je tiež hodne nezodpovedné 😝 tým chcem naznačiť že chyba je môže byť u oboch ludi ale nám neprislúcha súdiť lebo nepoznáme.

@bobocka je úžasné čítať čo píšeš. miestami v tom vidím mna a mm. (nemyslím ale to že si fešanda 😀 😝 😀 ), miestami si vravím že je to krásne a takých je málo,chvílkami mi preblesklo hlavou že si stará dievka bez detí a len si vymyšlaš lebo to ani pravda byť nemôže 😀 (to myslím ale v dobrom 😀 ) ale hned mi napadlo že ak to je všetko pravda tak ti musím napísať že máš skvelého muža 🙂 nevravím že ten môj je zlý, práve naopak-tá ruka v ohni za svojho muža by bola aj u mna ale myslím že si natrafila aj na romantika a to zas u nas velmi nechyrujem 😀 😀 ale zvykla som si. príde mi ale smiešne a zároven smutné že vela žien tu akoby stratili vieru v normálnych chlapov lebo sa dosť popálili a niekedy práve vzťahy podobné našim považujú za utópiu.

lji
5. júl 2011

@fidka79 myslím že týmto si to vystihla-pokial sa ja nebudem spraváť ako xantipa..... ak je chlap normálny a najde normalnu zenu ktorá si vie priznať chyby tak vzťah je a bude funkčný 😉

lji
5. júl 2011

@fidka79 inak ešte k tým hádkam.nie je hádka ako hádka.ja tiež neviem čo to je hádka s mm.viem čo to je ked sa ja nazúrim,viem čo to je štekanie po sebe ale hádka nie lebo môj muž sa nevie hádať 😀 má to prirodzene od svojej matky pri ktorej sa jej deti a muž naučili byť radšej ticho 😀 a ešte k tomu že sedká pekne doma 😀 by si sa čudovala kolko nedorozumení a dôvodov na tie štekania po sebe môže vzniknúť práve z takého sedenia doma 😎 obaja sme rok po vysokej škole.naplánovali sme si mimčo hned po škole takže ja som na materskej a nechystám sa skôr ju ukončiť lebo sa nemám vrátiť do akej roboty čiže tiež len "sedkám doma" zatial ale niekedy je to o to psychicky náročnejšie že sa nemôžem realizovať a tiež nejak prispieť do finančnej situácie v ktorej sme a dosť to ubíja a vtedy často dôjde ku skratom kedy potrebujem aby ma mm išiel "vyvenčiť" medzi ludi 😀 😀 😀

bobocka
5. júl 2011

@fidka79 my sa fakt nehadame.my to nevieme. 😀 akonahle sa debata zvrhava na nieco insie ,ostrejsie,tak my strasne vybuchneme smiechom.ja proste neviem nervacit a kricat na neho.fakt to neviem a on uz vobec nie.ked si predstavim seba ako by som v hadke mavala rukami a kricala ...vsak to je na smiech 😀 my si ani nedavame nejake dovody na hadky.netvrdim,ze nemamem vazne debaty,ale nikdy sa to nezvrtne k tomu,ze by jeden z nas s hnevom odisiel z izby.to nepozname. a penazi veru nemame.prezivame a bez pomoci svokrovcov by to bolo fakt extremne zle.my sme zili dlho v uk a tam sme si nasetrili a doniesli melonik v hotovosti.brali sme uver na byt a ten mame na 30 rokov.mame trojizbak.ja som este odkupovala do osobneho vlastnictva trojizbak,v ktorom som rastla a teraz po rozvode mojich rodicov tam byval len otec.ked som v uk otehotnela,tak nas ani len nenapadlo tam ostat a vychovavat tam maleho,ale odisli sme na svk.najprv bobco(lebo si rychlo pracu nasiel) a potom ja za nim,hned ako mi vzniklo pravo ist na matersku.bobco do januara tohto roku pracoval,no kedze firma krachla,tak prisiel o pracu ☹ a bez prijmu sme nemali najmensiu sancu prezit,tak som predala ten trojizbak co som mala po rodicoch a otcovi sme kupili jednoizbak a zo zvysku sme zili.teraz si bobco nasiel pracu a nasli sme byt co nam vyhovuje viac ako ten co mame,tak teraz zas predavame ten nas byt a tie zvysne peniaze co mame na ucte pojdu na prerabku.takze sme zas tam kde sme boli.po zaplateni uveru a najomneho s energiami nam ostava cca 230euri na zivot.tazke ver,ze vyskakovat nemozme.svokra nam pomaha,sem tam nam spravi veceru(ako vcera palacinky) a tak.na ruziach ale ustlane nemame. @lji ver,ze stara dievka nie som.mam ti postnut este viacej svadobnych foto a nasich rodinnych? 😀 😀 😀

bobocka
5. júl 2011

@macamac tak fajne uz od desiatich po muzovi pokukovat-a navyse v kostole!!!! 😀 ja si velmi dobre uvedomujem,ze stastnych celozivotnych manzelstiev je velmi malinko.a ja fakt nechapem preco si ludia toho svojho partnera neprekuknu z kazdej strany dokym sa nevezmu...naco sa hned zenu do svadieb a potom rozvadzaju,lebo casom pridu na to,ze to nie je to prave orechove. 😖 ja osobne si myslim,ze sex je veeelmi dolezitou sucastou zivota a zakaz sexu pred svadbou absolutne neuznavam.co ak si mladi senzacne rozumeju a maju sa radi a bla bla bla a zrazu pride prva manzelska noc a pruser.absolutne si nesadnu a ani neviem kolko krat potom.co teraz? preziju cely zivot s vedomim,ze maju po svojom boku skveleho cloveka,no sex s nim je mizerny? nie nie.ja som za otestovanie si partnera po vsetkych strankach.my ked sme spolu zacali chodit,tak prve tri mesiace bol bobco na vojne a kazdy jeden vecer presne o siedmej mi volal z automatu(vtedy este len prichadzali mobili do mody)kazdy vikend bol doma na opustaku-co je co povedat ked to zvladol kazdy vikend posledne tri mesiace na vojne.niektori chalani sa dostanu domov na vikend raz za mesiac ,ak vobec.chodili sme spolu cca tri roky a zrazu sme si uvedomili,ze nas vztah je strasne stereotypny a ze sme mozno este mladi a rozisli sme sa.bez nejakeho vazneho dovodu.no nedokazali sme byt od seba.furt sme sa stretavali az sme si uvedomili,ze to nema vyznam a dali sme sa zas dokopy.kym sme vsak boli rozideni,tak ja som si nasla robotu v uk a aj som odisla.nevideli sme sa asi 7 mesiacov a potom som prisla na kratucku dovolenku.potom sme sa zas polroka nevideli a bobco sa nastval a nasiel si aj on pracu v uk.ja pri londyne a on uplne dole na juhu.tak sme sa poprosim stretavali dva roky kazdu druhu nedelu na poobedie v londyne.ten pozname fakt dobre co se sa furt len prechadzali.za to obdobie sme si boli fyzicky blizky len ked sme boli spolu na dovolenke na svk.a toto bolo zas na hlavu a zas sme sa rozisli.no a to som uz ja vedela,ze s nim ale chcem byt cely zivot,len musime najst sposob,aby sme aj spolu castejsie byt mohli,tak sme sa riadne porozpravali a rozhodla som sa,ze odidem naspat za nim .no kedze som velmi dobre zarabala,tak sme si povedali,ze este rok v tej starej robote budem a potom za nim pridem.mimochodom 4 mesiace po tom druhom rozchode ma poziadal o ruku a prsten navrhoval asi 2 mesiace,takze hend po druhom rozchode ako sme sa dali dokopy,tak musel mysliet na to,ze ma o ruku ziadat chce 🙂 potom roku som odila za nim a spolu sme pracovali a zili a spolu sme byvali.teda este pred svadbou sme si vyskusali ake je to spolu byvat a platit ucty atd.rok a pol po zasnubach sme sa vzali a polroka(neceleho) po svadbe som otehotnela.v tom case uz ale bobco mal dost anglicka a tak siel na pohovor na svk.ja som ho v uk cakla a ked sa vratil,tak mi oznamil,ze robotu dostal a ja jemu,ze som tehotna 😀 tazke on musel odist a ja som ostala sama v uk(co jednoduche tiez nebolo),no musela som cakat kym som mohla na materksu nastupit a hned som domov odletela.🙂 tot nas pribeh 🙂 tiez sme si presli kadecim,boli sme spolu aj od seba,a tak sme zistili,ze nas to k sebe skutocne taha,ze jeden druheho naozaj lubime a ze ked sme od seba,tak sme nestastni.ja si naozaj neviem predstavit,ze by ma nejaky iny chlap vedel spravit stastnejsou.keby sme este mali peniaze,tak je to uplne ze najdokonalejsie.ale zas vsak nemozem byt nenazrata a mat uplne vsetko 😀 .mam uzasneho muza,nadherne fanstasticke dieta,sme zdravi,mame sa radi,mame strechu nad hlavou a aj co do ust...no a co ,ze sa nevozime na bavoraku a ze neviem co je to dovolenka pri mori 🙂 som stastna s tym co mam a hotovo 🙂

macamac
5. júl 2011

@bobocka 😉 veľmi pekne napísané-moje slová 😵 my sme more videli tiež len na fotke 😀 a tu sme
a aj my sme mali obdobia-asi tak tiež 2,že sme sa akože rozišli-ale chápeš,bývame na jednej ulici 😀 achjo...no a keď som šla na VŠ sme boli rozídení 2mesiace a aj mi tam nadbiehal aj k nám chodil taký šak celkom fešák 😀 ale čo z toho,keď som ho neľúbila šialene? 😀 no a potom sme sa dali zas dokopy-a ja som kvôli mm každý deň cestovala od nás do BA do školy 😕 cca 115km, 2 prestupy, čakanie na prípoj aj 1,5hod-len aby som ho videla každý deň-a to len v autobuse,keď on cestoval do práce a ja do školy 😀 aaach jaj mladosť bláznivá 😀 tak ja ani neviem,čo je to vysokoškolský život,intráky,žúrky,zábava...ja len rýchliky,autobusy,stanice 😝 no s odstupom času-úprimne povedané,neviem,v tomto veku to vidím už inak,no neviem,či to bolo dobre-ako na postavu jo,mala som vtedy vylietaná 45kg 😀 ale spätne pozerám,že trošku som si mohla v kamáratskom duchu užiť tie roky študentstva,lebo je to fakt čarovný čas...ale najčarovnejší je aj tak čas so svojimi deťmi a rodinkou 😵 teraz 😉
no skrátka-je to ako píšeš-a my sme si prešli toľkými vecami-že no neviem,aby koník nepadol,keď to tu šupnem 😀 tak to chce čas-a možno založiť aj inú tému,už sme dosť mimo 😀 ale super sa kecá 😉 a ja tiež by som si nebrala kočku v mechu 😉 i keď sme pred manželstvom spolu nebývali-ale veď sme boli na jednej ulici 😀 samo-že to nie je to isté,ale teda náhodou to vyšlo 😉
a sex pred-tak tiež si myslím,že by mali vedieť,či si dvaja ladia 😉 🙂

aliza
5. júl 2011

@bobocka ja si nemyslim, ze existuje zly vyber partnera. Kazdy mame nejake slabe stranky, kazdy ma ine sebavedomie, sebahodnotu a podla toho pritahuje toho druheho. Nikto nie je zly, ani dobry. Vztahy nam davaju moznost pracovat na sebe a predovsetkym nas ucia brat toho druheho takeho, aky je. A to je podla mna problem, Ked je clovek zalubeny, najma zena, tak urcite varovne signaly nevnima alebo ignoruje, resp. si mysli, ze sa ten druhy po svadbe zmeni, resp. ze on sa kvoli nej zmeni a to je kamen urazu - ocakavania, ocakavania, ocakavania...a samozrejme aj chybne dovody na vztah, napr. ze uz aj tak nikoho ineho nestretnem, vztahy zo zvyku, kvoli tehu lebo rodina tlaci, a ine. Vies, ja si myslim, ze nie je dolezite najst pana dokonaleho, ale na zaklade vztahu zdokonalit seba, potom bude aj ten vztah uzasny. Proste nerobit toho druheho zodpovedneho za moje stastie, moje stastie je len v mojich rukach, ale mozeme ho spolu zdielat.
A inak, vas pribeh lasky je ako z filmu 😉, drzim palce, aby vam to takto zostalo, je to super citat, ze su aj krasne vztahy.

bobocka
5. júl 2011

@aliza ja si fakt myslim,ze ludia by sa mali dobre poznat predtym ako sa vezmu.kazdy vztah cloveka formuje a ako som ja ina vdaka mojmu bobcovi,tak je aj on iny vdaka mne.nie je dobre hladat pana dokonaleho ako hovoris,ale je dobre haladat cloveka s ktorym je nam krasne,cloveka,ktory pri nas bude stat aj ked sa nam cely svet chrbtom otoci,cloveka s ktorym sa vieme smiat a pri ktorom nemame problem plakat.znie to strasne klise, ale je to tak.clovek vsak musi byt otvoreny robit kompromisy,niekedy je ok prizmurit ocko 🙂 ja absolutne nie som dokonala a ani moj bobco nie je bez chyb.no jeho nedokonalosti mi nevadia.su to veci,ktore nemam problem prehliadat. a je toho tak malo co mi "vadi",ze v podstate nemam ani co riesit. 🙂 a ze laska ako z filmu 😀 neviem kto by na taketo nieco siel do kina,no som velmi rada,ze je to u nas tak ako to je a aj ze minulost mame taku aku mame. 🙂 a dobru buducnost mame vo svojich rukach.uvidime aky pribeh budem pisat o deat rokov,no uprimne dufam,ze okrem toho,ze budeme styria alebo piati sa na nasom rodinnom vztahu nezmeni nic 🙂

aliza
5. júl 2011

@bobocka ja ti rozumiem, mas uplnu pravdu, len zial, ludia sa menia, nikto nezostava rovnaky cely zivot. Je vela pripadov, kedy muz bol zozaciatku super, pomahal, bol oporou, atd. a jedneho dna obrat a uplne iny clovek, vela ludi je dobrymi hercami, vedia urcite veci uzasne maskovat a vedia oblbovat a cele roky nevies, koho mas vlastne vedla seba. Ja si myslim, ze cloveka sa neda nikdy poriadne spoznat a neda sa nikdy dopredu povedat, aky bude o 5 - 10 rokov, da sa iba predpokladat a dufat....ale istota nie je. Teraz nechcem, aby to vyznelo tak, ze ti zase vyvraciam tvoje nazory a tvoj vztah a ze neverim v lasku a pekne vztahy, to nie, ja len tak vseobecne pisem na zaklade toho, co som sama prezila a co som zazila vo svojom okoli. Nie som zatrpknuta, aj ked som toho naozaj vela zazila, ja som skor taky realista, ktory teraz riesi najma seba, naplnam samu seba, aby som ja sama bola stastna a nie, aby ma robil stastnou muz. Ja verim vo svoju buducnost, nie v 'nasu' lebo len tu svoju mam vo svojich rukach a momentalne buducnost mojich deti. A hlavne sa ucim mat toho mojho mm rada takeho, aky je 😀, je to tazke pre mna, ale snazim sa.... Stastna to zena, ze je tak malo na tvojom 'bobcovi', co ti vadi, uprimne.

bobocka
5. júl 2011

@aliza ale vsak to nie je zial,ze sa ludia menia.zmena nie je vzdy zla 🙂 ja som sa zmenila odkedy som s bobcom a nemyslim si,ze k horsiemu.cloveka vela veci v zivote formuje.ale ak dvaja spolu ziju,tak si v podstate prechadzaju tymi zmenami spolu a teda sa navzajom formuju 🙂 ja si myslim,ze je dolezite mat dlhsi vztah,lebo ked pomynie to pociatocne zamilovane poblaznenie,tak laska sice ostava,no uz nastupuje aj realny zivot a tam sa ukaze,ci ti partneri su pre seba vhodni.ak nie su,to hned nerobi z nich zlych ludi,len zjavne hladaju nieco ine ako im ten druhy ponuka.niekto chce mat doma dobrodruha,ktory sa mu postara o zaujimavy zivot,iny hlada klud a intelektualne rozhovory,niekto chce sportovca,iny milovnika umenia...kazdy sme iny.mne napriklad zalezi na tom,aby sme sa stale vedeli spolu smiat.my sme doma ako blazni a fakt sa velmi casto rehoceme a nahaname a steklime-ako deti 😀 moj bobco nema rad vyjadrovat lasku slovami.on nie je na vylevy o laske a basnicky a velike romanticke gesta...on lasku dokazuje skutkami.a o to si to viac vazim 🙂 a ja neviem ako vas ostatne volaju manzelia ci partneri,no mna bobco vola laska a ja jeho zlatko.menami sa nevolame.iba ked hovorime o tom druhom v tretej osobe-teda o nom niekomu rozpravame.ale oslovujeme sa len laska a zlatko.tym nechcem povedat,ze ked sa partneri oslovuju menami,tak je to zle-vobec nie,len hovorim ako je to u nas 🙂 ja som realistka.ja aj bobco sme jeden pre druheho tymi prvymi sexulanymi partnermi a moze sa stat,ze ked pride kriza stredneho veku,tak sa mu hormomy vzburia a bude chciet vyskusat aj nieco ine.pevne dufam,ze sa tak nestane a urobim pre to vsetko 🙂 ja nemozem mysliet na buducnost v jenotnom cisle a hovorit ako o mojej buducnosti.mam partnera,mam s nim dieta,sme rodina.vsetko co pride,bude nasa spolocna buducnost a je na nas aby ta buducnost bola krasna 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená