Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
@koniarova jaaaj moja, asi velmi malo poznas chlapov, moj chlap mi tolko toho navyprava a ja jednym uchom dnu a druhym von, tym chcem povedat, velmi zalezi na povahe a na tom, ako sa ten clovek sprava a nie co hovori, mm by mi nikdy neoznamil, ze ma podvedie, keby to chcel spravit, pretoze velmi dobre vie, ze to by sa rovno mohol zbalit 😀 😀 😀
@vefi89 veď ok ja ti to nevyčítam ani nezávidím každý žijeme ako chceme.
Len ja by som taký vzťah proste nechcela to je všetko. Sex je super k tomu niet čo dodať ale nie je u mňa na prvom mieste a u môjho muža tiež nie.
Pár rokov dozadu to bolo iné ale teraz sú už iné veci na rozume.
@zuzkalenka len sa skús namiesto napádania niekedy zamyslieť a pozrieť sa aj na stranu chlapa 😉 je to divné, ale tak to proste u niektorých ludí funguje 😝
@sheepik pekné ja mať takého chlapa tak ma ..čo chlap to sebec asi tak 😀 však ruky má zdravé nech sa sám o seba postará ...a ešte niečo bola by som radšej slobodnou matkou ako mať takého trtaja na krku čo čumí iba na to kde by vtáka zasunul na tvoj stav ohľad neberie boha ved by ťa mal na rukách nosiť za to že mu bábo v bruchu nosíš to kde sme do bohovice normálne som vytočená to chlapov iba postrieľať a bude kľud ...a to ver tomu že takýto chlap ťa bude podvádzať bez ohľadu na to či s ním budeš spávať alebo ee keď ti takúto hlášku šplechne
@vefi89 ale ja nikoho nenapádam, a keď to u niekoho tak funguje nech tak aj žije 🙂 ja tiež žijem 😉
a na stranu mužov sa pozerám dosť často s jedním žijem už pomali 9 rokov 😀
@bobacik_29 nerozčuluj sa 😝 keby chcel podviesť-podvedie a nedozvie sa o tom
myslim, ze je sproste, co povedal, zatal skaredo "do ziveho" ale ak autorka sama pise, ze je to inak uplne v pohode chlap, tak by sa mali pekne porozpravat, povysvetlovat si danu, pre nich urcite novu sokujucu a nelahku, situaciu bez zbytocnych vztahovacnych emocii, ak by sa dohodli, tak spravit za povedanym hrubu ciaru a zacat sa tesit na novy zivot s miminkom 😵 😉
@bobacik_29 Snad nemas pravdu, lebo ja si neviem realne predstavit, ze s nim nie som a este k tomu vychovavam sama dieta.... uz som bola v situacii, ked som sa rozhodla to urobit, nie tak davno, ale neviem ci chcem aby moje decko zilo v neuplnej rodine.
Vsak uvidim co mi dnes povie....
nooo tazko, mne to tiez muz povedal ale ked som porodila, v tehotenstve som mala na to chut este viac ako po...alebo pred...tak som mu povedla nech si najde...a je vybavene...potom som trosku oprozmyslala a prisla som na to ze predtym sme to robievali skoro stale....a on nevedel pochopit ze co taka zmena...ten utlm mi dosiel ked mala mala 6 mesiacov, po sestonedeli sme fungovali...tak sme sa rozpravali arozpravali a nakoniec som prisla na to ze jemu trpelo ego, a uz si myslel ze ho nelubim, a ze ma nepritahuje, atd...a pri tom ked ho niekto pozna alebo vidi tak by neveril ze taky chlap nad tymto rozmysla, a neverila som tomu ani ja a to sme spolu uz 7 rokov...TAKZE LEN ROZPRAVAT A IST DO HLBKY VECI!!! prajem skore vyriesenie ... a nemusi to byt hned debil aj ked mne to tiez prve napadlo, ale ked som sa zamyslela ze preco to moj povedal tak to moze byt aj ego..a to chlapske je niekedy takeee velkeeeee 😀
@sheepik presne tak, len sa s nim porozpravaj 😉
ja si tiez myslim, ze sa to nebude jest az take horuce, ako sa to navarilo. ked si napisala, ze sa to stalo len vcera a to po odmietnuti, v hadke... snad to tak naozaj nemyslel.
aj môj chlap mi povie v hadke teda vselico. velmi sa potom vzdy trapim, ze ako to vôbec môze povedat. ale potom to prejde. ked vidim, podla jeho denno-denneho spravania, ze to bol "len" amok. teda nikdy to nebolo kvôli sexu, ale to je asi jedno. kazdy co ho trapi 😅
no na druhej strane, neveru by som asi tazko dokazala odpustit. iste,, zalezi aj od dôvodov. ale ked si to predstavim u nas, ze to odmietnutie tiez vie byt aj mile a nie odvrknutie, tak naozaj nevidim problem preco by kvôli chybajucemu sexu (docasne chybajucemu z objektivnych pricin), malo dôjst k nevere? na to nema ziadne pravo, nie sme zvierata. a naozaj, da sa "pomojkat" aj bez toho 😉
Kocky netreba sa hasterit,ved nikto nehovori,ze je to chlap roka a ani ho nikto neobranuje..Mna ale zivot naucil nesudit ludi,ktorych nepoznam a mozno keby ste poculi jeho verziu,znela by uplne inak.Vy by ste ho najradsej hned ukamenovali 😝 Mozno bude z neho suknickar a aj by si to zasluzil a mozno je to len mlady chalanisko,ktory ma svoje pudy a nevymachanu papulku 😉
nooo ake sme my dobre psychologicky, sme to vyriesili 😀 😀 😀 😀
@sheepik a čo ak to len tak tresol, lebo mu došla trpezlivosť. Nazlostil sa, že nedostal, čo chcel, tak chcel nazlostiť aj on teba. Teraz si tehotná vnímaš veci citlivejšie, lenže bohužial nie všetco muži sú takí chápaví k pojmu , že je žena v druhom stave...Porozprávajte sa a nerob si zatial z toho ťažkú hlavu, keby ta chcel podviesť, nebude ti to oznamovať, ale to urobí..z toho je jasné, že len na truc ti chce robiť...A máš pravdu, slobodnou matkou nie je vždy výhra a vzťahy sú aj o tom, že sa občas zamračí. Ako sama píšeš, kým ti toto nepovedal, mala si ho za fajn chlapa..
Na zaciatok: to ako ti to povedal, je jednoznacne dost silne kafe a chapem, ze ta to muselo zranit....ale, mozno by si sa mala zamysliet aj ty: Nemozes mat sex pocas tehotenstva zo zdravotnych dovodov, alebo je to preto, ze sa na to necitis (hormony atd)? Lebo ak len nemas chut, to by si nemusela mat ani ak by si tehotna nebola tvoj manzel by tym asi nebol nadseny tak ci tak...Tak ako je pre zeny dolezite citit lasku a neznosti od svojich priatelov a manzelov, pre muzov je dolezity sex. Tvoju nechut na sex moze brat ako tvoje odmietanie jeho. Sex samozrejme nie je to najdolezitejsie vo vztahu, ale je velmi dolezity. Si zober ty, keby si ty mala chut na sex a tvoj manzel by dlhodobo nemal chut na sex....asi by si tiez nebola spokojna v takej situaci. A to ani nehovorim, ak by si chcela otehotniet... Ja viem, ze vyjst s tym, ze ak nebude po jeho tak ta podvedie, nie je najidealnejsie riesenie, ale nezabudaj na to, ze vela muzov jednoducho nevie ako inak riesit taketo situacie.... Urcite sa s nim porozpravaj a zisti co presne on chce a v akej miere, vysvetli mu ako sa citis ty a snazte sa najst kompromis. Ak ste sa brali z lasky a z lasky spolodili dietatko, ktore cakas tak sa oplati urobit ustupky a hladat spolocnu cestu bez podvadzania a vyhrazania sa.
Neviem, ja mám pocit, že toto nebol jediný problém v ich vzťahu. Že majú problémov viac a len sa to nabaľuje. A zakladateľka reálne rozmýšľa, čo jej takýto vzťah prinesie.
@sheepik aj ja ti verim ze to zvladnes bez neho 😉 😉 😉 😉 ... nehnevaj sa ale pridavam sa k nazoru ostatnych bab..ved to nemoze byt buduci otec...... .priatel/muz sa takto nesprava.... samozrejme kazdy NORMALNY milujuci a chapavy chlap vie pochopit ked tehotna/netehotna zena nema chut na sex..... v zivote by som nechcela takeho cloveka za otca mojich deti. je otazne kedy si najde inu a necha ta tak... je to kruteee.....prepac...ale pravda...najde si taku ktora bude "mladsia".."krajsia"..a ovsem ktora bude mat non-stop roztiahnute nohy..To ze je mily..dobry...a ja neviem co vsetko mozne nezakrije to co povedal...ze sa chysta ta podviest... no ty bud budes nutena sexovat alebo budes podvedena...mozno kruto napisane...ale pravda.... drzim ti moc palce 😉
@sheepik no tu je asi každá rada drahá....už dávno som teda nepočula väčšiu "perlu" od mužského pokolenia,ako toto....Nenapadlo ho skor,že ON by ťa mohol viac rozmaznávať a lubiť,aby si na ten sex mala viac chuti????? vidím to od neho ako velkú lenivosť,že sa mu to nechce...nebudem rozoberať zdravotnú stránku,to vieš iba ty,že ako sa cítiš a či sa ti vôbec chce s takým exotom aj ísť do postele...ale podla mna je pohodlný na to,aby si ťa "predpripravil" a radšej to rieši hrozbami tohoto typu.... 😝
@koniarova Momentalne mame iba tento problem, resp. on ho ma. Tri tyzdne je bez....tak ja neviem....
Uz to trva asi mesiac co sa budim o druhej, tretej rano a potom do rana nezaspim a tak idem do roboty, myslim, ze kazda by bola unavena, alebo znechutena.
Myslim, ze si to ani nevysvetlime....par minut dozadu mi napisal, ze sa mam nad sebou zamysliet.
jedine co som chcela bolo, aby pochopil, ze nie som na baterky, a ze ked som k nemu nahodou hnusna, tak to tak nemyslim, proste sa neviem ovladat, taka som, dakedy precitlivela, atd. Lenze on taha na tridsiatku a somnou ma prvy dlhsi vztah ( rok ). Asi ho zacina mrziet, ze mu skoncil jeho zivot ala casanova a chce sa ma zbavit..... 😒
@sheepik zivot ala casanova brrr tak ty si to vedela uz pred tehotensžtvom ze je taky? no potom si si to mala dvakrat premysliet ja by som takeho chlapa nechcela ani keby bol posledny na tomnto svete prepac ale asi ta s ním necaka nic dobre len zenske problemy a ine pohlavne choroby
@sheepik - ked som si precitala nazov temy, takmer som sa zlakla, ze niekto cituje mna 😝 U nas je to uplne rovnako, ale v opacnom garde. Sem-tam (podotykam, ze to fakt bolo neraz) sa vyhrazam (niekedy polozartom, niekedy vazne, niekedy v zlosti) neverou. V tom momente zlosti sa uz dokonca aj vidim, ako balim kufre a ako si dakoho hladam. Samozrejme, ze moj mi odpovie: "nech sa paci". 😀 😀 😀 😀 Potom som oduta nejaku chvilu a potom ma to prejde. Pretoze ja samozrejme nechcem len sex, ja chcem byt s nim fyzicky!
Svojho muza milujem a urcite by som ho nevymenila za nikoho. Pomaha v domacnosti, ja uz par mesiacov par hodin denne chodim do prace, takze vtedy je on s malym doma. Sme najlepsi kamosi na svete a fungujeme na jednej vlne.
Len ten sex !!!
Cele tie roky, co sme spolu, som mu ani raz nepovedala nie. Fakt ani raz.. Moze ma aj zobudit po hodine spanku uprostred noci. 😀 😀 U mna to vsak nie je len kvoli samotnemu sexu (fyzicka potreba), je to hlavne kvoli tomu, ze vtedy vidim a citim, ze ma potrebuje. Staci mi casto aj tulenie a mojkanie. Kolkokrat ma vsak odmietol on .....hm 😠 To potom paradne hryzie urazena pycha.
U nas pomaha iba a len rozhovor. Niekedy sa mi fakt nechce "dusevne vyzliekat", lebo to clovek musi odkryt vsetko, ale pomaha to. Okrem toho, ze on vie, o com rozmyslam a ako vnimam veci, zrazu mam na to aj jeho pohlad.
Ja viem, ze moj chlap napr. neznasa hladkanie, hlavne vtedy nie, ked nieco robi. To ho iba nazlosti. Mozem po byte behat aj naha a nic. 😝 Ked chcem sex castejsie ako raz za mesiac (co je jeho norma), tak mu to v prvom rade musim dopredu oznamit. 😀 😀 😀 On sa potrebuje pripravit - psychicky a vyresetovat hlavu, bo bud je s malym alebo pracuje a relax velmi nema. Unho je to o hlave. (Mozno ma aj nejaky hormonalny problem, ze neciti potrebu ako bezni muzi, mozno by to unho stalo za vysetrenie hormonalneho profilu)
Sam dobre vie, ze u nas je to presne naopak a smeje sa, ked sa mu stazuju kamosi na zeny - vraj to je ako pocuvat mna.
Takze rozhovor, rozhovor a este raz rozhovor a nie povrchny!!!
@katecameron nemala som potrebu o nom premyslat, viem, ze ma miluje a ja jeho, ked chces s niekym byt neriesis jeho minulost.... a samozrejme taka zalubena sliepka ako som ja aj veri, ze sa taky clovek pri tebe dokaze zmenit, alebo aspon usadit.
no prave teraz neviem co si mam mysliet, uz som sa pokusila zamysliet aj nad sebou, ano, som niekedy k nemu chladna, mozno az prehnane, ale to su jednoducho moje vykyvy a on o nich vie, vie, ze to nie je vymysel z mojej hlavy, ale ze sa v tehotenstve buria tie hormony a drbe nam.......
súhlasím,že to nemusel povedať tak,ako to povedal 😒 ...ale tak ako sa veľa vecí zmenilo pre teba @sheepik ,tak sa aj on musí prispôsobiť novým situáciám 😉 ...boli ste zvyknutí na iný sexuálny život,ktorý teraz tebe ani veľmi nechýba,no pre neho je to možno šok...lebo som pochopila,že pred tehotenstvom ste s frekvenciou sexu obaja súhlasili 😉 ,čí? 😕
...ako si myslela "život ala Casanova" -mal popri tebe iné milenky?
...a teraz taká všeobecná otázka : ani jedna z vás nikdy nevyhovela svojmu partnerovi "pre pokoj v rodine" hoci sa jej nechcelo ?
@sheepik páči sa mi,že si vieš priznať svoje chyby....ale tak ako by si ty chcela ,nech ťa chápe tak sa snaž pochopiť aj ty jeho ...naše tehotenstvo vôbec nie je pre chlapov jednoduché,a nemali by sme ním všetko ospravedlňovať 😉 to potom chudáci chlapi začnú protestovať proti "výrobe"deťúreniec 😉 😀 😀

@katy1979 tak som to presne myslela 🙂