icon

Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie

sheepik
26. jún 2011

napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on

lucka1987
29. jún 2011

@sheepik nikto nie je dokonaly, ani ja ani ty ani nasi chlapi.. a niekedy sa z komara robi zbytocne somar...chapes... na fore ti nikto neporadi co mas presne robit.. jeeej ako ja neznasam tie rady ze : "utekaj od neho co najdalej" neviem ako to mozu napisat ked ho nepoznaju.... nevedia akym tonom ti to oznamil.. a preco by si mala utekat??? koli jednej priblblej vete??? 😕 moj mi kedysi ked sme spolu boli len 4 mesiace povedal po hadke ze ma nepotrebue ze si to vie urobit aj sam 😀 (mal dooost vypite) dva tyzden chodil prosikat ze mu to uslo akosi a ani nevie ako... nerozisla som sa s nim a dobre som urobila... ja si nestazujem na chlapa, nie je dokonaly, ale mne vyhovuje a milujem ho... a myslim ze aj ty svojho, ved inak by ste spolu neboli. 😉 nie vsetko musi byt ruzove a ukazkove ako z filmov...

lucka1987
29. jún 2011

@sarzan 😕 ja 23 a manzel 29 bude mat o tyzden 😕 to som nepocula o vesteni z krvy.. ale teda skus.. potom napisem ked sa narodi drobec ci ci sa strafil

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 tak to vyzera na chalana lebo on je mladssia krv

lucka1987
29. jún 2011

@sarzan dik.. dam ti vediet ako sme dopadli potom.. inak aj susedy vravia podla tvaru bruska ze to bude chlapec

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 pozeral som tvoje brusko a podla toho to neviem...ex ho mala uplne vpredu ako keby mala basketbalovu loptu tam a tak skor hore

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 si dokonca z pb to je blizko tam kde byvam ja-napis teda potom-kedy je termin?

lucka1987
29. jún 2011

@sarzan ved ani ja to neviem podla brucha.. to len "skusene" susedky tipuju 😀 ale malokedy ich tipy vyjdu 😀

lucka1987
29. jún 2011

@sarzan nie som priamo z mesta.. ale pri pb byvam.. 14 sept. ale mozno to bude aj skorej.. mame trosku problemy tak uz pol roka lezime

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 dam 10eur na to,že to bude chalan 🙂)

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 vraví sa,že chalani sa pytaju na svet skor

lucka1987
29. jún 2011

@sarzan uvidime 😅 potom zodnotim vsetky tipy.... dufam ze to rychlo ubehne.. a ex ani mena nepovedala ake ma vybrate?

sarzan
29. jún 2011

@lucka1987 nie..

shawn7
29. jún 2011

@sheepik V každom prípade držím palce a veľa šťastia

etuska
29. jún 2011

@sheepik

http://www.pomocnudznym.sk/fireproof

vrelo odporucam-pozrite si tento film SPOLU 😉

sheepik
autor
30. jún 2011

@lili_mia nie, vobec nie som od neho zavisla... dokonca on byva v mojom byte.

sheepik
autor
30. jún 2011

@etuska on neveri v Boha. Ci to s tym nema vela spolocne?

sheepik
autor
30. jún 2011

@shawn7 dakujem 🙂

lenka3007
30. jún 2011

@sarzan no moj zlatý, ty už si aký sebec a egoista, pochybujem, že si mal v živote viac žien ako jednu. podla toho čo pišeš, že žena to ma pretrpeť aj ked nemá chuť, tak tebe ide len o tvoju rozkoš, ty vobec nemyslíš na partnerku, či si to uživa, pre teba je podstatne, či zasunieš, a aj keby partnerka spala pri tom, hlavne že je do čoho zasunuť... Takto sa miluju zakomplexovaný nezrelý chlapi, ktorí dobre vedia, že partnerka v živote s nimi nedosiahne orgazmus a v podstate je im to aj jedno... ale je smutne, že sa s tým ešte aj chváliš...

sarzan
30. jún 2011

@lenka3007 niektorym zenam je sudene,že nikdy nedosiahnu orgazmus a ty si jej co poradila ked si neni egoistka? nech ho uchláchloí rečami? to jej dlhu dobu nevydrzi

lenka3007
30. jún 2011

@sarzan jakými rečami, tak ale ked je niekomu na figu a je mu zle, tak hádam ho nebudem nutiť do niečoho... Ty keby máš nohy a ruky v sadre a je ti strašne na figu a niekto ťa nuti kopať kanále, čo by si robil. Určite jej nebude takto na figu cele tehotenstvo, ale začiatky su velmi ťažke, žena by stale len spala, všetko ju boli a už aj pri umývaní zubov sa jej zdviha žaludok... Ale ty si to tak napisal, ako by bola menejcenna ako chlap, že má len otrčiť a pretrpeť... a myslím, že pre tehotnu ženu je doležitejšia jej psychycká pohoda a zdravie bábatka... Ine by bolo, keby nie je tehotna a neustale odmieta, to by bola ina kapitola... Ale dohadovať sa tu s tebou nebudem, len mi je luto ženy, ktorá bude s tebou tehotna, lebo ked bude aj umierať od bolesti, bude museť s tebou suložiť (podla toho čo si pisal).. chcelo by to trochu citlivosti...

didiana333
30. jún 2011

@sarzan je velmi málo takých žien,čo nedosiahnu nikdy orgazmus....ale je príliš vela mužov,ktorým sa nechce myslieť na partnerku a jej pôžitok....a vyhováraju sa na ženskú frigiditu.... 😝

shawn7
30. jún 2011

@sheepik Nemáš za čo ďakovať. A nechcela som ťa poučovať alebo také niečo, neviem v akej si situácii, len mám dve kamošky, z ktorých jedna sa vydala lebo sa to tak má a po 2 rokoch sa aj rozviedli a druhá ostala slobodnou matkou. Tej druhej otec dieťaťa neplatí alimenty (aj keď je slušne za vodou) a jediné čo robí je , že chodí po súdoch, no právnici jej nevedia pomôcť.

sheepik
autor
30. jún 2011

@shawn7 nemyslim,ze to bude moj pripad. 😉

sheepik
autor
30. jún 2011

@lenka3007 Ja na taketo prispevky ani nereagujem. Precitam a kaslem na to....co ty s tym urobis, nic.. ani ho nezmenis, ani nespasis

lenka3007
30. jún 2011

@sheepik máš pravdu, nezmením, ani meniť nechcem. Ja som len vyjadrila svoj názor... Niektorí ľudia už nevedia, čo od dobroty...

sisaha
30. jún 2011

@lenka3007 sarzana si nevsimaj, trafila si klinec po hlave. Jeho tehotna partnerka opustila a otcom ho spravit nechce. Nejak to nevie predychat a preto rype... asi vedela preco a uz tu zalozil niekolko tem... Vidim, ze si dalsia, ktora si o nom urobila nazor. jeho proste treba ignorovat...

lenka3007
30. jún 2011

@sisaha už som si všimla, že lubi vyrývať... tak, bývala mu ušla, tak nemá do koho.... Nebudeme mu kaziť radosť 😀 😀 😀

sarzan
30. jún 2011

@didiana333 dakujem za vysvetlenie asi budem v druhom zivote zenou aby som sa vedel do toho vzit 🙂

sarzan
30. jún 2011

@lenka3007 ja už chvalabohu vrtochy svojej ex trpiet nemusim,dal som jej po com tuzila a ona mi naoplátku vrazila noz do srdca

sheepik
autor
30. jún 2011

@sarzan Myslim,ze to cele je skor o tom co mas v hlave