Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
http://www.pomocnudznym.sk/fireproof
vrelo odporucam-pozrite si tento film SPOLU 😉
@sarzan no moj zlatý, ty už si aký sebec a egoista, pochybujem, že si mal v živote viac žien ako jednu. podla toho čo pišeš, že žena to ma pretrpeť aj ked nemá chuť, tak tebe ide len o tvoju rozkoš, ty vobec nemyslíš na partnerku, či si to uživa, pre teba je podstatne, či zasunieš, a aj keby partnerka spala pri tom, hlavne že je do čoho zasunuť... Takto sa miluju zakomplexovaný nezrelý chlapi, ktorí dobre vedia, že partnerka v živote s nimi nedosiahne orgazmus a v podstate je im to aj jedno... ale je smutne, že sa s tým ešte aj chváliš...
@sarzan jakými rečami, tak ale ked je niekomu na figu a je mu zle, tak hádam ho nebudem nutiť do niečoho... Ty keby máš nohy a ruky v sadre a je ti strašne na figu a niekto ťa nuti kopať kanále, čo by si robil. Určite jej nebude takto na figu cele tehotenstvo, ale začiatky su velmi ťažke, žena by stale len spala, všetko ju boli a už aj pri umývaní zubov sa jej zdviha žaludok... Ale ty si to tak napisal, ako by bola menejcenna ako chlap, že má len otrčiť a pretrpeť... a myslím, že pre tehotnu ženu je doležitejšia jej psychycká pohoda a zdravie bábatka... Ine by bolo, keby nie je tehotna a neustale odmieta, to by bola ina kapitola... Ale dohadovať sa tu s tebou nebudem, len mi je luto ženy, ktorá bude s tebou tehotna, lebo ked bude aj umierať od bolesti, bude museť s tebou suložiť (podla toho čo si pisal).. chcelo by to trochu citlivosti...
@sarzan je velmi málo takých žien,čo nedosiahnu nikdy orgazmus....ale je príliš vela mužov,ktorým sa nechce myslieť na partnerku a jej pôžitok....a vyhováraju sa na ženskú frigiditu.... 😝
@sheepik Nemáš za čo ďakovať. A nechcela som ťa poučovať alebo také niečo, neviem v akej si situácii, len mám dve kamošky, z ktorých jedna sa vydala lebo sa to tak má a po 2 rokoch sa aj rozviedli a druhá ostala slobodnou matkou. Tej druhej otec dieťaťa neplatí alimenty (aj keď je slušne za vodou) a jediné čo robí je , že chodí po súdoch, no právnici jej nevedia pomôcť.
@lenka3007 sarzana si nevsimaj, trafila si klinec po hlave. Jeho tehotna partnerka opustila a otcom ho spravit nechce. Nejak to nevie predychat a preto rype... asi vedela preco a uz tu zalozil niekolko tem... Vidim, ze si dalsia, ktora si o nom urobila nazor. jeho proste treba ignorovat...
@didiana333 dakujem za vysvetlenie asi budem v druhom zivote zenou aby som sa vedel do toho vzit 🙂

@sheepik nikto nie je dokonaly, ani ja ani ty ani nasi chlapi.. a niekedy sa z komara robi zbytocne somar...chapes... na fore ti nikto neporadi co mas presne robit.. jeeej ako ja neznasam tie rady ze : "utekaj od neho co najdalej" neviem ako to mozu napisat ked ho nepoznaju.... nevedia akym tonom ti to oznamil.. a preco by si mala utekat??? koli jednej priblblej vete??? 😕 moj mi kedysi ked sme spolu boli len 4 mesiace povedal po hadke ze ma nepotrebue ze si to vie urobit aj sam 😀 (mal dooost vypite) dva tyzden chodil prosikat ze mu to uslo akosi a ani nevie ako... nerozisla som sa s nim a dobre som urobila... ja si nestazujem na chlapa, nie je dokonaly, ale mne vyhovuje a milujem ho... a myslim ze aj ty svojho, ved inak by ste spolu neboli. 😉 nie vsetko musi byt ruzove a ukazkove ako z filmov...