icon

Ako by ste sa vyrovnali s tým, že aj tretie bábätko je chlapček?

sonia87
16. feb 2022

Dneska som bola na sono, a tam mi lekár povedal, že 100% , že v brušku mám chlapčeka.
Doma mám 8 a 5 ročných synov.
Trošku som sklamaná ale nech je všetko v poriadku. Nie?

Strana
z2
tenerifka
16. feb 2022

@sonia87 samozrejme, ze sa budes tesit, len sa priprav na blbe komentare okolia, ludia vedia byt velmi mili a dopriat, ak by ste tretie cakali dievcatko, tak by povedali, ze chudatko male pri dvoch starsich bratoch atd..... Ludia si vzdy nieco najdu

barbora0308
16. feb 2022

@sonia87 Hlavne nech je zdrave! Nuz a mat doma tolko chlapov joj to ked budu uz vacsi tak budu maminku rozmaznavat 😊 Je uplne jedno, co za pohlavie maju tvoje deticky, je iba na tebe ako si ich vychovas, mozes mat s nimi lepsi vztah, ako niektore mami s dcerami.

mirkava
16. feb 2022

@sonia87 gratulujem 😉👍 tak budeš mat troch synov.

danieladeley
16. feb 2022

skakala by som tri metre od radosti...mam dvoch ;)

nika12323
16. feb 2022

No a ?? Veď hlavne nech je zdravé ..:

dobromila
16. feb 2022

Pri treťom som neriešila, lebo som si bola istá, že bude aj štvrté. A keď bolo aj štvrté chlapec, tak som sa s tým len zmierila, že dievča nebude a sústredila sa na radosť zo zdravého drobca. Keď som čakala piate, dávala som tomu už len 5%, že by to mohlo byť dievča. Na rozdiel od môjho manžela, ktorý bol zo 4. a 5. chlapca oveľa viac sklamaný a dlhšie sa s tým vyrovnával 😂

h2
16. feb 2022

@sonia87 Ja by som sa tešila. Skús si v tom nájsť nejaké pozitíva, napríklad, že sa bratia spolu zahrajú lepšie, než s dievčatkom, že s chlapcami už máš skúsenosti, že môže nosiť veci po starších... Chápem, že si sklamaná, ale počkaj, kým sa narodí. Zamiluješ sa doňho a nevymenila by si ho za nič na svete.

rencina_4
16. feb 2022

podla mna je to len take prvotne sklamanie a z toho si nic nerob, isto s ana chlapceka budete moc tesit a budete ho aj neuveritelne silno lubit

dilino
16. feb 2022

Si sklamana neblázni žena dakujem bohu že je zdravé a ine nerieš nič.Ze či je to chlapček alebo dievčatko.Mňe keby lekár povedal že čakám chlapčeka zbláznila by som od šťastia.Ja môžem len snivať moja dcérka zomrela.Prosím váž si čo máš a nerieš že či si sklamana alebo nie.Je to sice trošku asi naročnejšie lebo 3 zbojnikov mať doma je o čosi ťažšie.Držim veľmi pace a hlavne nebud sklamana.Je tu veľmi veľa žien ktoré sú sklamane ale s toho že nemôžu mať deti a ked každý mesiac pozerajú na tehotenský test alebo idú na rôzne zákroky ktore nie vždy prinesu výsledok šťastia ale výsledok plaču beznádeje a zúfalstva a im sa môže iba ak tak snivať.Neber to tak tragický a teš sa.

bazalka1
16. feb 2022

Hlavu hore 🙂 raz budes babicka a budes mat sameeee vnucky 🙂 drz sa ❤

lucia147852
16. feb 2022

Budeš mat troch princov je to krásne. Tak ako aj tri princezné. Plus má to aj ekonomické výhody. Už máš veci. Raz budeš mat možno samé vnučky 😀 a pribudnú aj snáď dobre nevesty.

iwesska
16. feb 2022

So zdravym dietatom sa treba vyrovnavat?🤨Mas to tazke fakt🙄

mamina0078
16. feb 2022

Ja by som sa ani nemusela vyrovnávať. Hlavné je, že je zdravý alebo treba niečo viac? Poznám rodiny kde mali len chlapcov alebo kde len dievčatá... Nijak sa to ovplyvniť nedá a čo sa nedá ovplyvniť nad tým sa netreba trápiť.

vinetuu
16. feb 2022

trochu pokory a vdacnosti a mas to ❤

simca06022011
16. feb 2022

Ano je to v poriadku ;)

andrejka1974
16. feb 2022

Základ je nech je zdravé neboj možno pri štvrtom to vyjde

danielahamar
16. feb 2022

Niečo podobné sme zažívali pred cca 1,5r., ked nám povedali, že tretí tak isto chlapec. Muž bol neskutočne sklamaný, samozrejme aj ja, ale ja som to prijala hned po odchode a dnes má malý rok a je to náš posledný kúsok do skladačky😉 starší majú 19r,16r už tento rok, aj preto sme si mysleli, že bude baba, kedže aj taký odstup, aj úplne iné tehu

basska_b
16. feb 2022

Ja to chapem... ale su to veci, co sa nedaju ovplyvnit. Musis byt vdacna, ze je a ze je zdrave. My chceme tretie, mame dve dievcata, furt snivame o chlapcovi... o to tretie sme vsak pred Vianocami prisli. Tak som si trochu vstupila do seba a prijimam chlapca i dievca. Mozno to pred vianocami bolo dievca a citilo sa neprijate. Mozno to bol chlapec a nebol by zdravy.

denda007
16. feb 2022

Super, bol by to môj splnený sen 🙂

ajka0207
16. feb 2022

@sonia87 ja mám síce tri baby, ale poviem ti tie reči okolia to je otras. Ako keby každý musel mať obe pohlavia. Inak ľúto mi to chvíľu bolo, ale zmeniť sa to nedá a hlavne že je zdravé.

bellovag
16. feb 2022

Gratulujem 🙂 Ja mám dvoch 7 a 5 a ak by malo byť tretie, tak chlapček❤

1cimina1
16. feb 2022

@sonia87 ten pocit som zažila aj ja.. Prvé dvojičky obaja chlapci.. Ale stále som si dávala nadej ze isto jeden z dvojíciek bude dievca.. Ze dr zle videl atd.. 😂 no nestalo sa.. Po 4 rokoch sme opäť skúsili a co? CHLAPEC.. Keď sme boli na sono urcenie pohlavia a dr povedal že chlapec plakala som ako sudny den.. Pocity presli, chlapca by som nedala ani za svet.. Ma to aj svoje vyhody ci uz oblecenie, kocik.. A su zohrata trojka 😉napr. Starsi ho naucili na serblik ked mal rok aj 3mes..proste obkukal to odnich a oni ho chvalili 👌musime si uz len pockat na nevesty 🙂 prajem hlavne zdravicka a nech všetko dobre dopadne.

tinka8512
16. feb 2022

@sonia87 Ja mam 3 synov, poviem ti kazdeho som oplakala, potom sa mi narodili este dve dcerky ale chlapci su super, teraz maju 11.10 a 8 . Mozem povedat ze je to s nimi zatial ovela lahsie ako s babami. Teraz ked uz mam aj dcery ja ti neviem, je to ten isty pocit. Dieta ako dieta.Nezufaj, ved mat 3 synov je krasne

denden77
16. feb 2022

aspon budes moct pouzivat veci po starsich 🤷‍♀️😁
gratulujem, hlavne budte zdravi 🍀😊

zojeva
16. feb 2022

Tešiť sa a znova tešiť sa 😊❣️ Dieťa je dar a najmä zdravé 🥰

julka828
16. feb 2022

@bazalka1 nemusi byt svokra ma 3 synov a 4 vnukov cize tym by som sa nechlacholila

1angelika
16. feb 2022

Nevšímaj si blbé komentáre..tvoje pocity sú úplne normálne, časom si zvykneš a nebudeš to riešiť. Musíš sa s tým len stotožniť a bude všetko ok 🙂

petricka22
16. feb 2022

My mame s partnerom dokopy 4 dievky 😀 nase spolocne dieta je tiez dcera, aj ked tuzil po chlapcovi… ale laskou ju ide zjest ❤️ Kazde dietatko je dar, hlavne, nech je zdrave. Uvidis, budes za neho rada. To robia tie hormony 😉

janka1011
16. feb 2022

@sonia87 táto téma sa tu už rozoberala xy krát a ešte sa aj bude ☺ Toto je niečo, čo proste neovplyvníme. Prvotné sklamanie je prirodzené, to len niektoré sa navonok tvária, že skáču 3m od radosti pri zistení, že budú mať tretie, štvrté, piate...rovnakého pohlavia. Tak každého to zamrzí, ale to časom pominie a zvykneš si.

katarinka1990
16. feb 2022

@sonia87 aj ja mám troch chlapcov😉 a reči boli ale ja som chcela chlapca. Akosi som to tušila.

Strana
z2