icon

Ako by ste sa vyrovnali s tým, že aj tretie bábätko je chlapček?

sonia87
16. feb 2022

Dneska som bola na sono, a tam mi lekár povedal, že 100% , že v brušku mám chlapčeka.
Doma mám 8 a 5 ročných synov.
Trošku som sklamaná ale nech je všetko v poriadku. Nie?

Strana
z2
1medvedik1
16. feb 2022

@sonia87 poznám ženu ktorá plakala keď sa dozvedela že tretie bude dievčatko. Mala už dvoch chlapcov a bola hotová z toho že ona sa vie iba o chalanov starať, čo s dievčatkom 😄

maribell
16. feb 2022

Vitaj v klube 😁😅 .. neboj je to len zvyk a za chvíľu na to ani nepomyslíš, že to malo byť dievča ... chlapci sú predsa super 😎

diamond007
18. feb 2022

@dobromila 5chlapcov... Wau.... Klobúk dole

barbi9999
18. feb 2022

@sonia87 ber to pozitívne, získaš 3 nevesty 🙂

cevricek40
18. feb 2022

@sonia87 , keď máš synov,budúcnosti budeš mať nevesty,s ktorou si budeš rozumieť a vnúčence.

any_soj
20. feb 2022

@sonia87 kamoška vždy túžila aj po dcére. Po treťom synovi a náročných tehotenstvach sa rozhodli prijať dcérku z domova, staršiu (3-4 roky)

anjelikdianka
25. feb 2022

@sonia87 Podakovala by som Bohu že my dal zdravé dieťatko🥰Prajem veľa zdravia.

tdominika
20. júl 2022

Takze pridavam sa do klubu 🙈 po dvoch chlapcoch cakam dalsieho 3 tieho chlapceka,velmi som tuzila po dievcatko a moj sen sa rozplinuli ako domcek z kariet 🤷 uz som si aj poplakala,ale tak to chcel asi osud,co je skoda,samozrejme som rada,ze je 100% zdrave kedze som bola na amnio tak to je na 100% ...co uz uz sa s tym pohlavim stotoznit a bude dobre...len mi je luto ze to nie je do 3tice baba 🤷🙊 tehu hormony samozrejme robili svoje aj som si poplakala...tak uz len pockat na vnucatko ktore bude zenskeho pohlavia 🤷 hadam,ze si zvyknem a to budu zase reci z okolia 🙈

julka828
20. júl 2022

@tdominika moja svokra ma 3 synov a 4 vnukov 😁

tdominika
20. júl 2022

@julka828 no zbohom 😂😂😂tak ale hlavne ze su zdravucky ❤️❤️❤️ radsej zdravych chlapcekov ako by malo byt chore dievcatko....no nejako si musim zvyknut nic ine mi neostava 🤷 na 4te urcite uz ani nepomyslim lebo aj to by bolo chlapec 😂😂😂😂 uz riskovat nebudem 😂😂😂 a aj tak 4te by sme uz nechxeli

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ankare
20. júl 2022

@sonia87 aj my kebyže máme tretie syn, bol by to určite 3. syn. 🤭 Nezmenis to, tak aj tretieho synčeka prijmi s láskou v srdci, všetko je tak, ako má byť. Veľa zdravia!

rebekamarcusko
20. júl 2022

Ja som preplakala ceky jeden den,ked mi povedali ,ze aj 3.je chlapec. 😂 no neskutocne ho milujeme vsetci a velmi sa z neho tesime. Neboj to prejde. ❤🍀

tdominika
20. júl 2022

@rebekamarcusko toto iste som zazila nedavno 🤷 v 22tt som sa na ultrazvuku dozvedela ze to bude 3 chlapec no tajne som dufala ze vysledky z amnio vyvratia pohlavie,no figu borovu...cakam dalsieho vajcaka 😂😂😂😂💙 no co uz hadam ze budu vnucky

didi2102
20. júl 2022

@sonia87 kamoška tiež tretie a chlapec-sklamana, moja mama 3chlapci-sklamana a ja 4vytuzena-uz prvé chceli obaja dievča,môj muž je z 5chlapcov 😄😄😄 o tom ako chceli svokrovci dievča nehovorím a.ich prvé vnúča bol tiež chlapec 😄je to normálne a každá by bola

ckatka
20. júl 2022

@sonia87 v každej slušnej rozprávke má kráľ tri dcéry alebo troch synov. (Pripadne ešte sedem....)
Ja neviem, čo sa ženy vzrušujete 🤷‍♀️
Aj môj brat ma troch synov....

Strana
z2