icon

Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?

20. sep 2024

Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻

gribka1
20. sep 2024

A čo vlastne chceš ty, bude dieťa, to píšeš, že chceš, ake čo s nim? Chceš s ním žiť, alebo chceš aby ti prispieval?

h2
20. sep 2024

Autorka, myslím, že za týchto okolností mu nemôžeš mať za zlé, keď bude mať pochybnosti, či je to dieťa jeho. Myslím, že každému by to v jeho situácii napadlo. Áno, je hnusné, keď o tom, či je dieťa jeho, pochybuje chlap, ktorý má s tou ženou vzťah, sú spolu, spávajú spolu. Ale ak som správne pochopila, tak toto bol vyslovene náhodný sex a odvtedy ste sa ani len nevideli. Takže rátaj s tým, že táto otázka od neho príde a nie je preto hneď najväčší hajzel na svete.

bluka2
20. sep 2024

otazka je aj, ci mu to vobec treba hovorit...

stanulienkat
20. sep 2024

Je vtipné, ako tu jedna baba píše, že mu to treba oznámiť osobne, aby to bolo dôstojnejšie. 😄 Na vašej situácii absolútne nič dôstojné nie je, takže je úplne jedno, ako mu to oznámiš. Chudak dieta.

h2
20. sep 2024

@stanulienkat Nebuď taká pesimistka, nikdy nevieš, možno sa im stalo to najlepšie, čo sa mohlo a budú žiť šťastne, až do smrti. 😀

stanulienkat
20. sep 2024

@h2 tak urciteeee

dadaa1234
20. sep 2024

@sisa_s síce áno… no tak musí dievča rýchlo rozmýšľať. A teda čím skôr potvrdiť lekárom. To už je najvyšší čas…

ivik4
20. sep 2024

V prvom rade šup na gyndu kedze este k tomu aj špiniš a ak si ozaj tehotna, napises mu ze sa chces osobne stretnut . A je to

ivik4
20. sep 2024

A inak ak by ozaj hovoril ze nieje otcom, nech sa paci po porode si moze dat spravit testy otcovstva

maryetta
20. sep 2024

Hmmmm skutocne. Cim skor k dr a neviem. Podla mna ak mu povies ze-musime sa porozpravat alebo nieco ti musim povedat tak si to docvakne aj sam.
Tym ze par nie ste a zrejme sa ani nestretavate. Po navsteve dr by som mu zavolala alebo lepsie napisala-nech mas dokaz- ze si bola prave u dr a vysledok je toto 🙂
A uvidis co napise. Ako zareaguje. To uz ty neovplyvnis ani nezmenis.
Ci bude ochotny prist za tebou sa aspon porozpravat alebo ako…

ninusa221
20. sep 2024

Ja by som si to dala zobrat keby mi povie že to dieťa nechce.. a určite mu to povedz cez telefon…
Aj k nemu niečo cítiš ?

maryetta
20. sep 2024

A s tou otazkou ci je ozaj otcom on priam musis ratat. Skor by som sa cudovala ak by to neriesil.

ninusa221
20. sep 2024

@ninusa221 osobne som myslela nie cez telefon.

h2
20. sep 2024

@ninusa221 Prečo nie cez telefón? Za týchto okolností (nie sú spolu, delí ich veľká vzdialenosť...) sa má ešte za ním trepať?

gribka1
20. sep 2024

Normálne telefónom, oznámiť, povedať že nech porozmýšľa v kľude k ničomu ho nenutis, proste sa stalo. Skončí hovor, nech zavola keď bude chcieť dačo k tomu, alebo nech príde. Načo čakať.

cimage
20. sep 2024

Kludne mu to oznam cez telefon, na 100% bude v soku a ked to rozdycha, tak sa mozete stretnut osobne. Je vela muzov co dieta nerozdycha ani v manzelstve a odidu od tehotnej zeny s ktorou dieta planovali a zrazu sa necitia na otcovstvo. Drzim palce, aby to ten tvoj rozdychal. Vies si realne predstavit s nim zit, alebo sa bude len podielat na vychove?

autor
20. sep 2024

@h2 Videli sme sa odvtedy znova, nevideli sme sa naposledy len pred 2mes to som tam zabudla napísať v kontakte takisto sme aj keď nie v nejakom extra veľkom keďže tá diaľka robí svoje...

h2
20. sep 2024

A vyzerá to teda medzi vami na vzťah? Sú tam sympatie?
Hlavne mu to povedz čím skôr. K lekárovi, samozrejme, treba ísť, ale podľa mňa ti len potvrdí tehotenstvo.

kitycat
20. sep 2024

A pamatas si, ci ho vytiahol a daco mu uslo ci dal plnu palbu a ty si nepamatas? 🤨

Zavolaj mu, s inym di predpokladam mespala ane pred nim ani po nom?

h2
20. sep 2024

@kitycat Nie je to jedno? Ak tvrdí, že je to jeho, tak určite s iným nespala.

autor
20. sep 2024

@h2 Sú tam sympatie z obidvoch strán..keď sme boli teraz naposledy spolu, tak bol stále pri mne, srandovali sme, stále sme sa smiali, stále ma bozkával, tulil si ma atď..naozaj super bolo. On mi sám povedal, že by si to vedel predtavit aj na niečo vážnejšie so mnou len škoda tej diaľky..

autor
20. sep 2024

@kitycat Nespala som s nikým ani pred ním ani po ňom..v januári som spala s jednym pred ním, ale odvtedy nič..

h2
20. sep 2024

Tak to celú situáciu dosť mení, to si mala napísať už skôr.

kitycat
20. sep 2024

@h2 tak je to diskusia, opytat sa mozem. Ved ja sa nepohorsujem, ze spala s niekym jednorazovo, aj leby kazdy piatok s inym. On sa moze opytat ci s inym nespala tiez

autor
20. sep 2024

@h2 Môžem ti napísať správu? Viac ti to tam popíšem🙂

h2
20. sep 2024

@kitycat Veď ja som ti len odpovedala, nič v zlom. 🙂

h2
20. sep 2024

Jasné, nech sa páči.

kiki68
20. sep 2024

Chod ku gyn, potom osobne stretnutie a budete riesit co dalej. Potrat podla mna nestihas, za mna si tak v 10tt podla priznakov a toho casu od styku. Pozri, mas 26, tak to je idealny vek na dieta, nemate 16 rokov . Tak kraviny sa robia a deti sa rodia. Neboj, hlavne ked je normalny ten chalan, tak o to lepsie

h2
20. sep 2024

@kiki68 Ona potrat ani nezvažuje, dieťa si chce nechať.

kiki68
20. sep 2024

@h2 Tak potom co tam uz, jedine cakat aka bude jeho reakcia.