Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
V prvom rade by si si mala zodpovedať otázky ty sama sebe... Potrat neprichádza do úvahy. Si pripravená sa v prípade že bude chcieť dať od "toho" ruky preč, stať slobodnou matkou? Mas kde bývať, máš prácu s ktorou uživíš seba aj dieťa? Je šanca že sa k tomu postaví ako chlap, presťahuje sa, bude ti pomáhať a bude mať záujem o dieťa, rovnako ako je šanca že povie, že to nieje jeho a dá ruky preč.. Nikto z nas ti nezaručí, ako to bude. Len nerozumiem tej tragédii zo vzdialenosti, veď sa to dá zvládnuť otočkou za jeden deň... Určite si nájdete čas na 1-2hodinovy rozhovor a osobné stretnutie
Ináč výborný základ pre bábo, byť splodené v totálnej opitosti dvoch nezodpovedných jedincov.
@gribka1 dovolím si povedať, že svet sa nemení a či aj naši rodičia alebo my niektorí sme boli takto splodení sa nikdy nedozvieme 😂 ale ver tomu, že veľká šanca tam je 😂
@h2 prišla ti sprava? Daj vedieť🙂
Týždeň tehotenstva 10. týždeň
Lekárske označenie doby tehotenstva 9+5
Takto mi to presne vychádza.. 😶🙏🏻
✉️
Pozri, je uplne normalne ak bude mať pochybnosti o otcovstve. Ty by si na jeho mieste nemala?? Uplne rozvážne a bez hnevu mu v takom prípade navrhni test otcovstva a ze vzhľadom na jeden sex medzi vami ho chápeš. Zrejme sa ešte tak dobre nepoznáte, takže nech ma tvoje pochopenie. Už tým by mal lepšie prijať, ze neklamem keďže nemáš čo skrývať.
Oznam mu to cez telefon a držím ti palce aby všetko dobre dopadlo.
Strasne som zvedava ako to bude postupovat😁
Zatiaľ ešte pánko o ničom nevie 😬🤷🏻♀️
Čakáme na pokračovanie 😎
Ahojte všetky ❤️
Tak som mu to dnes oznámila a povedal, že si nemôže dovoliť byť otcom resp že bývame od seba ďaleko a že aj keď si dieťa nechám on v tom zahrnutý byť vôbec nechce..je mi strašne 🥺😪 možno je to len taký prvotný šok, ale pochybujem, že zmení názor...
Vsak chciet nemusi
Zodpovednost si niest bude a financne sa starat. Samozrejme ak ho uvedies ako otca
Vela stastia
Chlap s veľkým CH...CHUJ...
Ďakujem vám za oporu žienky🥺❤️
Este sa mu to moze rozlezat v hlave. Zvladnes to sama?
Ženy, neviem, ale čo iné ste čakali???? Že 23 ročný chalan, ktorý mal s kočkou raz sex a v podstate sa nepoznajú, zahodí svoj život, začne s ňou žiť a budú štastní do smrti????
Daj mu čas na spamätanie.
Vážim si každý jeden názor, povedala som mu aj to, že som už o jedno bábo prišla s priateľom v 6mes prestalo mu byť srdiečko o to ťažšie to pre mňa je 😪 povedal, že aj keď DNA testy ukážu, že je naozaj otcom, tak dáva od toho ruky preč asi toľko k tomu..naliehal na mňa aby som išla na potrat.
Kasli na neho..odkladaj blocky, po porode ziadaj od neho sudne preplatit tehotenske vydavky a vyzivne...a zvladnes sa o babo postarat aj sama
Vieš, ale jemu je jedno, že si prišla o bábo. On s tebou nemá žiadne emocionálne prepojenie. Bola si mu sympatická, bola tam zrejme fyzická príťažlivosť, toť vsjo. Nemôžeš čakať, že bude nadšený, že si tehotná. Boli ste pri tom obaja, keď ste dieťa nechceli, mali ste sa chrániť. Ja o tomto viem veľa, som takéto dieťa sexu na jednu noc. Otca som prvýkrát stretla ako vysokoškoláčka, stretli sme sa párkát, no cudzí ujo pre mňa. Nechceš dieťa, treba sa zariadiť pred tým, viac sa k tomu nedá nič povedať.
@yoxinka On je tiež z neúplnej rodiny a nechce aby jeho dieťa takto tiež vyrastalo..ja si takisto neviem prestaviť, že moje dieťa bude vyrastať bez otca viem, že je v šoku ako mi aj sám povedal, že je z toho v pi..ale neviem si predstaviť, že by som si to dieťa dala zobrať...ach 😞
Vsetko sa vyriesi casom. Dieta je velky dar. Nie kazdemu je dopriate. A potrat? Vies si predstavit rozhodnut o smrti vlastneho dietata? A co potom nasledky? Mozes prist o samu seba a je riziko, ze nikdy nebudes moct mat deti. Ak by si ho nechcela dak ho daj na adopciu. 🤔
No podľa mňa sú to len výhovorky, keď nechce, aby jeho dieťa vyrastalo bez otca, tak nech sa teda snaží byť otcom. Otcom môže byť aj keď nebudete spolu, dieťa si môže bravat, navštevovať ho, no ale to by asi preňho bola veľká námaha. Jednoduchšie je poslať ťa na potrat. Na tvojom mieste si dieťa nechám. Už o jedno si prišla, zvládneš sa postarať aj sama. Neskôr môžeš stretnúť muža, ktorý vás bude ľúbiť aj s dieťaťom. Držím ti palce.

No ako sa asi zachová ma 23 urcite nebude sa starat o decko, ale možnože si natrafila na svetlu vynimku vwzme si ta a budete stastny😂