Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
Moja mama to zvládla, ale bol to veľmi ťažký život. Avšak, bola aj úplne iná doba. Neviem, čo chalanovi šlo hlavou, ale ja odkedy som bola schopná splodiť dieťa a vedela som, aké to je byť dieťa splodené pri náhodnom sexe, NIKDY by som nedopustila splodiť náhodou dieťa. Keď je aj on z neúplnej rodiny, mal si aspoň frcgumu natiahnuť. Zase, úplne dať od toho ruky preč je svinstvo. Môj otec sa o mňa síce nikdy nestaral, ale alimenty platil a posielal mi darčeky. Mne to bolo nah*vno, ja som chcela otca, ale tak nepostavil sa k tomu ako úplný zbabelec. Každopádne, ak si dieťa necháš, bude to celé len na tebe.
Držím palce. Bábätku aj tebe veľa zdravia 💪🏻🙏🏻 zvládnete to aj sami.
Ruky Dat preč môže... Ale peniažky platiť bude... 🙂
@dadaa1234 Ďakujem babule za oporu ❤️
Povedala som mu, že sa idem previesť na aute trochu si vyvetrať hlavu a vypisuje mi správy typu ako:
Ostan radšej doma, vyriešime to nejak rozumne, dúfam, že si nikam nešla, skús sa ukľudniť a pod..viem, že to je pre neho veľký šok tak isto je to veľký šok pre mňa, ale nemyslím si, že sa spamätá a postaví sa ku tomu ako chlap..jasne sa vyjadril, že decko nechce takže tak.
A u Dr si uz bola?
@sisa_s vo štvrtok idem, ale 2 testy vyšli pozitívne
Daj mu čas, dnes si mu to povedala ..musí to predýchať. Myslím že za pár dní bude hovoriť inak.
Daj mu ešte čas nečakal niečo také . Ďalšia vec ak by DNA potvrdilo že je otec a on ti nebude chcieť prispievať tak to rozhodne súd . Neboj zvládneš byť aj sama s babom . Pozri keď budeš u dr budeš mať fotky pošli mu ju a ver že to s ním niečo pohne . A ak by ťa nútil naďalej na potrat môžeš mu povedať toľko môžeš ísť sám na potrat buď zomrieš ty alebo zomrie tvoje dieťa . Nosiš už teraz poklad pod srdcom . Držím palce až to dopadne čo najlepšie
@mariska1989 Ďakujem veľmi si to vážim 🥺❤️
Neviem či nejaká fotka zo sona s ním niečo spraví..
Za skúšku nič nedáš
@mariska1989 Máš pravdu.
@fido69 Veľká pravda..podľa mňa by nám pomohol spoločne strávený víkend aby sme sa viac spoznali, ale čo mu to mám navrhnúť? Už teraz viem, že možno s tým súhlasiť nebude.
Na tvojom mieste sa psychicky pripravím na život slobodnej mamičky...
Ahoj, k téme sa nevyjadrím. Ale ak sa rozhodneš byť slobodnou maminou a potrebovala by si pomoc, veľmi rada by som ti posunula nejaké veci pre dieťatko 🙂 určite na to ešte nebudeš myslieť hneď, ale kľudne ak nezabudneš na tento príspevok a budeš si chystať výbavičku, budem rada, ak sa ozveš
Zatiaľ ho nechaj tak aspoň pár dní, nech to predýcha a uvidíš, či zmení názor alebo nie. Ale veľkú šancu tomu nedávam.
Hore si písala,že ti píše stále ak si to zoberieme tak, určite to s ním pohlo pretože inak by ti nevypisoval bol by ticho . Ak dieťa nechce je to blbec nech si ide kam chce. Dokáťeš to aj sama poznám osobne ženu ktorá tak dieťa mala bohužial otec dieťa nechcel našla si partnera ktorý dieťa prijal a dieťa má iba otca ktorý ju vychoval. Splodiť dieťa je lahké ale rodiť je iba ten ktorý vychová. Tak to nevzdávaj.
Ak si chces to dieťa fakt nechať,tak teraz na chvíľu kašli na všetko a získaj odstup.Strasne tlačis na pílu a robíš rozhodnutia v nahlivosti.To sa nevypláca.
Ak chces ísť na potrat,tak ries rýchlo.Cas ubuda
@lenka123456789123 Nič spolu nemali, jeden sex v opitosti, mladší a vlastne mladý chalan. No s týmto určite nerátal.
@gribka1 Zodpovedný je aj on tiež bol v opitosti a nemá 18 má už 23 rokov. Určite ho lutovať nebudem nie je to už dieťa .
@lenka123456789123 Ja neľutujem ani jedného, ale od neho nemôže čakať nič.
@gribka1 Nespali sme spolu len raz videli sme sa viackrát predtým sme si dlhšie písali, volali, posielali hlasovky..a potom prišlo osobne stretnutie kde som bohužiaľ otehotnela to sme trávili spolu cely vikend, takisto sme boli spolu celý minulý víkend na chate..ale sam mi povedal dnes, že to bral ako úlet, nedalo sa očakávať od toho nič iné keďže býva ďaleko.
@gribka1 nemajú 15 sú už dospelý trvám si na tom,že obaja majú zodpovednosť . Jeho chovanie je ted dosť tragické .Napísala autorka ktorá chce poradiť kašli na neho ak nebude chcieť a vychovaj dieťa aj sama . Nakoniec za tebou dolezie a bude už na tebe či mu dovolíš vidieť dieťa.
Tak v nazve je jednorazový sex. To je jedno už teraz, ty sa rozhodni ako cítiš, priprav sa na život slobodnej mamičky. Ak by náhodou cítil zodpovednosť, fajn, môžte to skúsiť. Ale ak to bral ako úlet a nezaľúbil sa, tak asi jeho rozhodnutie sa ti páčiť nebude. Bodaj by to skončilo happyendom.
@lenka123456789123 Nemyslím si, že nakoniec za mnou dolezie, ale nič nieje nemožné. Dám mu čas nech to spracuje a keď nebude chcieť byť súčasťou nášho života jeho rozhodnutie 🙂
Prísť za Vami môže aj po rokoch samozrejme . Nikdy nevieš ale to už bude na tebe v buducnosti. Nechod na potrat normálne to zvládneš aj sama najdeš si iného partnera ktorý nebude mať problém,že máš dieťa.

Ďakujem krásne ❤️🙏🏻