icon

Ako sa zmieriť s pohlavím dieťaťa?

14. jún 2024

Píšte mi prosím len tie ktoré ste to zažili a podarilo a možno nie sa vám to prekonať.

Ahojte,
Včera mi Grochal povedal že sa dieťa ešte rozhoduje čo bude ale že skôr chlapec.
Chcela som dievča a dosť to ťažko znášam. Čo vám pomohlo?
Ďalšie dieťa už mať nebudem

Strana
z7
11bodka11
19. jún 2024

@miska1997 mne dcera stale hovori ze ma lubi.

bejbs123
19. jún 2024

Kazda prezivame veci inac…ja som si presla celym procesom ivf,dlhe roky sa babo nedarilo,presla som si aj potratom a jedine co som si zelala,aby mi bolo dopriate aspon raz sa stat mamou,takze ano v mojich ociach je to strasne sebecke a nevdacne,ak niekto komu bolo dopriate byt tehotnou,ma taketo myslienky,ale kazda sme ina,neodsudzujem…myslim,ze sa to zmeni casom,ked maleho uvidis opat na sone a bude to stale realnejsie a ked sa narodi ho budes rovnako lubit

maryetta
19. jún 2024

Nase tuzby su uplne normalne. Niekdy mozno ale az prilis na nich lipneme a potom ked nastane nejaka “zmena” tak sa ju bojime resp odmietame prijat.

Ja mam dvoch bratov. Nemala som sestru a asi oreto som o malicko viac tuzila mat dievcatko.
Pri prvom ako som oskarednela som si aj vsugerovala ze bude dievca 😂 a ako mi dr povedal ze chlapec-ukazal sa v plnej parade kde proste machula kde neviem co je a zrazu vidis jasne pohlavie 😂😂😂
Nebolo to ani ze sklamanie. Skor sok 😂 ze co ja s chlapcom. Ale kedze som od dievcatka mala vybrate meno aj pre chlapca aj dievca proste sme sa tesili.
Ked som cakala druhe chcela som nejako podvedome chlapca. Ze ked prvy nech je aj druhy. A bolo dievca. Ale to je taky “chalan v sukni”. Takze parik.
Nasledne nam pribudol dalsi chlapec-to je milacik a bola som vtedy stastna lebo som mala meno iba pre chlapca. Rovnako ako teraz posledne. Ze som mala iba pre dievcatko. A tak ma brat brata. A sestra sestricku. A my viac stastnejsi a spokojnejsi ani byt hadam nemozeme.
Prv si to clovek nevie ani predstavit. A ako sa narodi si nevieme predstavit ze by to malo byt inac.

Vzdy som si povedala-dobre ze sa to neda vybrat. A ovplyvnit len do urcitej miery ale… som ozaj rada ze je to tak ako je. Potom by sme velmi “mudrovali” a spekulovali. Priam odvazne napisem-obchodovali-z regalu moznosti si vyberam….

A este dodam-mne teraz pri poslednom dr v 12.tyzdni ze podla toho “chvostika” sa mu zda chlapec. Ale ze skoro hovorit. A predsa je to dievcatko.

Prajem ti hlavne pokoj do srdca. Aby si vedela prijat to či ono. Uvidis aka to bude radosť.

autor
20. jún 2024

@maryetta ako zvládaš 4 deti? Aký máš odstup ?

maryetta
20. jún 2024

Malicka ma 5mesiacov. A najstarsi bude mat 10rokov.
Kazde 3 roky nam “vyslo”. 🙈 my sme vzdy chceli 3-4deticky.

lucibb
12. júl 2024

Ahoj,uz vies co to bude?

martaatram
17. júl 2025

Ako to nakoniec dopadlo!?

autor
18. júl 2025
@martaatram

Ako to nakoniec dopadlo!?

@martaatram mám chlapca a hanbím sa, že som to tu niekedy písala. Hormóny vedia niekedy riadne zatočiť s psychickou ženy. Milujem ho najviac na svete je to môj malý smejko ❤️

martaatram
18. júl 2025
@anonym_autor

@martaatram mám chlapca a hanbím sa, že som to tu niekedy písala. Hormóny vedia niekedy riadne zatočiť s psychickou ženy. Milujem ho najviac na svete je to môj malý smejko ❤️

@anonym_autor tak to som rada 🥰ja to mam uuuuuplne tak isto 🥰

Strana
z7