icon

Ako zvládnuť obavy z tehotenstva a budúcnosti?

9. apr 2024

Som v depresii odkedy som zistila ze som tehotná , strašne sa bojím ze mi skončil život (dovolenky atd ) , čo ak sa niekedy rozideme s partnerom a ostanem z dieťaťom sama ? Potom sa už hľadá chlap ťažko z dieťaťom...

Strana
z2
zuzitka1004
11. apr 2024

Život ti ešte len začína 🙂 a veľmi krásny 🙂

tilly
11. apr 2024

To je ten prvotný šok. Vydýchni, chvíľku na to nemysli a potom si usporiadaj myšlienky. Všetko bude dobré, neboj

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
mis_mis
11. apr 2024

Neblázni, je to práve naopak. Začína sa to najväčšie a najkrajšie dobrodružstvo tvojho života 🙂

belaaaaaaaaa
11. apr 2024

Vieš asi ako sa deti robia. Materstvo je aj o obete. Nebudem ku Tebe zlá. Len si daj odpoveď na otázku typu: Keby som bola ja to maličké v bruchu, bolo by mi príjemné, keby o mne takto mamka zmýšľala? Už viac netreba. Samozrejme, život sa zmení, no budeš môcť žiť🙂 A určite to bude chvíľkami aj na... Aj o tom je život Nie len o staraní sa o svoju vlastnú riť. Sorry.

any_soj
11. apr 2024

Kuk na FB skupinu outdoor mammas a tiež aj akčné mamičky cestovateľky 🙂 Tam sa spýtaj, a uvidíš, čo všetko sa s dieťaťom dá. My napríklad máme deti 5, 2 a najmladší má 9 mesiacov. Splnili sme si sen, kúpili obytný príves a začína nam nové dobrodružstvo 🙂
Po celej Európe je sieť agriturizmov, kde za pár eur ročne členské môžeš celý rok prespávať každu noc inde - čiže nám cestovanie ešte len začína 🙂 Síce iné ako predtým, ale práveže sa teším, že niečo nové 😍 A v tých FB skupinách nájdeš mamy, ktoré napríklad zbalia seba a dve malé deti a idú na 3 mesiace do Thajska a podobne 🙂

cecilia29
22. apr 2024

Neviem. V dnešnej dobe sa príchod deti na svet berie nejako tragicky. Keby takto rozmýšľali živočíchy tak svet vyhynie :D pravdou je, že ti proste iba konci jedna etapa života a druha začína. Je nadherne byť matkou. Už nikdy nebudeš sama. Ale dieťa potrebuje aj otca, tak radšej vždy na vzťahu pracuj a neprepadaj takymto myšlienkam

Strana
z2