icon

Ako zvládnuť štyri deti?

19. feb 2026

Ahojky, mame deti, 12, 7 a 4, a ctvrte na ceste. Velmi sa tesime aj na to ctvrte. Akorat dneska, uz som v 3. trimestri to na mna dolahlo, ako to vsetko budeme zvladat. Deti su samostatne, pomahaju s domacnostou. Manzel uz rozmysla ako nabytok dame a uz planuje, aby to bolo ok. Byt mame velky, auto tiez doriesime. Uz som vycerpana dneska a jednoducho to na mna dolieha co a ako. Rodina pomaha... Jednoducho iba moj vylev a asi chcem iba povzbudit. Vdaka za normalne a nie negativne komentare...

Strana
z3
autor
Včera o 20:04
@anonym_autor

@anonym_e82e8d A vies v kom mam najvatsiu oporu? V Bohu!!! Pak manzel, moji rodicia a aj moja svokra! Plus moje uzasne deticky. No si predstav, pracovala som chvilku, ale bol problem mi zaplatit vyplatu, vseci ma povzbudili, aj troska fin. pomohli, ale som si uvedomila aku mam uzasnu rodinu, deti a hlavne Boha 😇

@anonym_autor Mala som dostat vyplatu pred Vianocami. Ale to je dalsi uzasny pribeh, hoci vtedy to tak nebolo. Vlastne som si uvedomila, ze som stastna, ze koho okolo seba mam. I kdyz to tiez niekedy dolahne, nie som robot. Sorry, vypisujem, ale uvedomujem si mnoho uzasnych veci napriek problemom.

michaelas19
Včera o 20:11
@anonym_autor

Dneska som kupila 9 litrovy hrniec pre nasu rodinku, bola akcia v Kaufu 😆😊

@anonym_autor aj ja čakám 4 môžeme pokecať 😊
Ja by som sa pri tvojich deťoch už neobavala 😂 my mame 7,5 a 3 roky a už teraz mám z toho nočné mory a mdloby čo ma všetko čaká…

autor
Včera o 21:26
@michaelas19

@anonym_autor aj ja čakám 4 môžeme pokecať 😊
Ja by som sa pri tvojich deťoch už neobavala 😂 my mame 7,5 a 3 roky a už teraz mám z toho nočné mory a mdloby čo ma všetko čaká…

@michaelas19 mas dvojicky, ci cakas dvojicky?

Strana
z3