Čakáme tretie dieťa
Pekný večer mamičky. Je tu niekto kto má 2 detičky a čakal ďalšie? Máme doma 4r dcérku a 1,5r synčeka. MS mi mešká už týždeň, dnes som si spravila test pepino a clearblue a obe vyšli pozitívne. Chceli sme časom ešte jedno dieťatko, ale prišlo to skôr ako sme plánovali... Bojím sa či sa to dá zvládnuť v takomto vekovom rozdiele. Blbé poznámky si prosím nechajte. Ďakujem aj za prečítanie.
@anonym_710b45 a ako jej teda pomohla tvoja odpoved, ze mate barak a chodite na dovolenky? Okrem toho, ze si sa potrebovala pochvalit
@belllinka ze vsetko sa da zvladnut,ked sa chce.Asi necitala cely koment,ze???Ti padlo do oci,len to.Ale ostatne uz citat netreba,pravda.Pisala som aj to,ze to bude zahul ako pri kazdom malickom babetku,ale zvladnu to.Hlavne,aby boli zdravi.Citaj vsetko,prosim.
Dá sa😊.
@anonym_8bd8c2 doslova napísala blbe poznámky si nechajte a nevieš si pomôcť 🙄
@anonym_576a20 ma 2 moznosti lebo nikto sa za nich. Epostara tak ako moze len rodic. Nie nedpustim si lebo to nemusela pisat nic a rozhodnut sa s muzom ako s tym nalozia
Ja nepochopím načo sú dobré tieto témy. Tak bud chcem to dieťa, a nebudem sem vypisovať, alebo ho nechcem, a idem na potrat. To vážne už niektoré ženy nie ste schopné sa samy rozhodovať? Treba dospieť.
Ak vám to finančne vychádza teraz v pohode tak zvládnete. Jedine čo mi napadá taká veľká položka je auto. Potrebuješ 3 deti v autosedačkách, čo klasické 5 miestne málo ktoré zvládne. Takže to môže byť pomerne veľký výdavok. Inak to bude záhul ale nie si prvá ani posledná. Zvládnete to.
@majus2323 ďakujem krásne 🙏 dcérka už teraz pomáha s bračekom tak snáď to bude tak aj pri tomto.
@anonym_autor zvládnete to, prečo by ste nemali. Len tá kvalita je otázna. Poznám pár rodín i s menším vekovým rozdielom. Všetko sa točilo len okolo mladších detí, prispôsobovalo sa, úlohou starších bolo starať sa o mladšie, ako už teraz u teba. Matky sa nevedeli dočkať, aby staršie už šli do škôlky nech majú pokoj. Čas rýchlo ubehol, podrástli všetky a šli si po svojom a manželia zrazu nevedeli čo s takým prázdnom. Taktiež finančne je dosť náročné. Ale tie deti už máte, tak to berte ako to je, hlavne je snažiť sa venovať každému, ten čas strašne rýchlo ubehne a deti večne malé nebudú. Nech si ich užijite kým sú malé.
@anonym_edf43c Preco by boli primitivi??,
Ze clovek s rozumom vyjadri svoj nazor je primitiv?
Vela zien ma predstavu o velkej rodine. Ale skuste sa zamysliet kolko penazi, casu potrebujete na ne v tejto dobe. Ak ma manzel nadstandarny prijem preco nie. Ale ludia co ledva viziju a su financne negramotny a nevedia si spocitat kolko to bude stat, to je skor na zamyslenie. Aj ja by som chcel Ferrari, ale zial nemam nan. Kazde dieta ( ci sa vam to paci alebo ) stoji € a cas ktory zoberiete zase tym 2 detom a menzelovi. Potom je tu kopec diskusii ze manzel zdrhne od rodiny. Preto by som sa snazil vyvarovat do buducnosti problemom. Ono mat 3 deti v tejto dobe je fakt zlozite, takze nemalujte jej ruzove okuliare. Staci sa len prakticky zamysliet: byvanie, auto,kruzky..
@alkoholik ty si dalsi do poctu k nim , ked nevies citat s porozumenim . Treba prestať piť ten alkohol asi.
@anonym_autor zvládnete to, prečo by ste nemali. Len tá kvalita je otázna. Poznám pár rodín i s menším vekovým rozdielom. Všetko sa točilo len okolo mladších detí, prispôsobovalo sa, úlohou starších bolo starať sa o mladšie, ako už teraz u teba. Matky sa nevedeli dočkať, aby staršie už šli do škôlky nech majú pokoj. Čas rýchlo ubehol, podrástli všetky a šli si po svojom a manželia zrazu nevedeli čo s takým prázdnom. Taktiež finančne je dosť náročné. Ale tie deti už máte, tak to berte ako to je, hlavne je snažiť sa venovať každému, ten čas strašne rýchlo ubehne a deti večne malé nebudú. Nech si ich užijite kým sú malé.
@ekira1 Ano, lebo presne to je ulohou starsich surodencov- starat sa o mladsich. Ako keby to bol ich deti. Akurat nie su...
Date to, neboj. Kym sa tretie narodi, tak starsi este povyrastu. Moja babka mala 3 deti s max 2r rozostupomi, este stavali dom, atd. Ja mam 3deti, ale s vacsimi rozostupmi, ale da sa to zvladnut. Najdete si svoj system a bude to ok.
@anonym_autor popri dvoch deťoch vychovas aj tretie, neboj🤗 Asi to tak malo byť ❤️
@anonym_autor ahoj, áno, dá sa to zvládnuť, hoci dokým nabehnete na aký-taký režim chvíľu to potrvá... ja som mala deti tiež po sebe... 3,5 roka, 1,5 roka a novorodenec....
Teraz sú už dospelí ľudia, rozumejú si.. Kde je vôľa - tam je cesta ... Držím päste, nech všetko dobre dopadne...
Bojis sa ci sa to dá zvládnuť ,tak prečo ste si urobili mimino?
A ze dcéra pomáha?4 ročná?a snáď bude aj s týmto?🙄
No neviem ani čo povedať to si ty odpovedz ci všetko je pre teba ok ako dospelá žena matka
No neviem ani čo povedať to si ty odpovedz ci všetko je pre teba ok ako dospelá žena matka
@anonym_41dd94 👍
Mám taky 3 děti (8 let, 6 let a skoro 3 roky). Zvládnout se to samozřejmě dá. Je fajn, když mají k sobě děti blízko. 😊 Přeji ať je vše v pořádku. 🌹
@anonym_autor myslím, že vám tie 2 deticky úplne stačia, keď už teraz lamentuješ ze či to zvládnete s tretím.
@anonym_autor myslím, že vám tie 2 deticky úplne stačia, keď už teraz lamentuješ ze či to zvládnete s tretím.
@anonym_62e1dc Presne. Tipnem si, ze ziadne 3.uz neplanovali, ale co uz teraz. Tak aspon povie, ze "neskor".
@anonym_autor popri dvoch deťoch vychovas aj tretie, neboj🤗 Asi to tak malo byť ❤️
@anonym_2d646d dakujem krasne 😊
Neboj to zvladnes...nemá v rodine , 4deti do 7rokov a všetky plánované....občas hlucno, občas na slučku, a veľa veľa radosti
@anonym_41dd94 áno pomáha, myslela som to tak, že snáď bude pomáhať pri prebaľovaní, kúpaní a tak..neviem ako ste to pochopili vy. Prajem pekný deň.
@anonym_autor ahoj, áno, dá sa to zvládnuť, hoci dokým nabehnete na aký-taký režim chvíľu to potrvá... ja som mala deti tiež po sebe... 3,5 roka, 1,5 roka a novorodenec....
Teraz sú už dospelí ľudia, rozumejú si.. Kde je vôľa - tam je cesta ... Držím päste, nech všetko dobre dopadne...
@suve99 ďakujem krásne za povzbudivý komentár. 😊 niektoré komentáre sú tu úplne zbytočné 🙈
@suve99 ďakujem krásne za povzbudivý komentár. 😊 niektoré komentáre sú tu úplne zbytočné 🙈
@anonym_autor V prípade rozvodu zvládneš aj sama 3 deti?
@anonym_autor V prípade rozvodu zvládneš aj sama 3 deti?
@anonym_bb2d69 neviem prečo by sme sa mali rozvádzať ak nám to v manželstve klape, jedine som sa sem išla opýtať či sa to dá zvládnuť v takomto vekovom rozdiele. Nevidím na tej otázke nič zlé. A ak by sa nedajbože niečo stalo, tak ano zvladla by som to nejak. Ale verím že to nebude potrebné.
@anonym_bb2d69 neviem prečo by sme sa mali rozvádzať ak nám to v manželstve klape, jedine som sa sem išla opýtať či sa to dá zvládnuť v takomto vekovom rozdiele. Nevidím na tej otázke nič zlé. A ak by sa nedajbože niečo stalo, tak ano zvladla by som to nejak. Ale verím že to nebude potrebné.
@anonym_autor po pár rokoch to obyčajne klapať prestane, takže podľa štatistík máš viac ako polovičnú šancu, že sa rozvediete 🙂
@anonym_autor po pár rokoch to obyčajne klapať prestane, takže podľa štatistík máš viac ako polovičnú šancu, že sa rozvediete 🙂
@anonym_bb2d69 sme spolu už 10r a neprestalo to ešte klapať.. ✊️ Ale ďakujem za váš komentár. 🙂
@anonym_bb2d69 sme spolu už 10r a neprestalo to ešte klapať.. ✊️ Ale ďakujem za váš komentár. 🙂
@anonym_autor Dá sa to. My máme tri deit narodené v priebehu 3,5 roka. Prvý rok a pol odkedy sa narodilo najmladšie, boli fakt ťažké. Dve menšie deti boli plienkované aj kojené, uspávala som ich dookola celé dni... Bolo aj veľa krásnych chvíľ, aj ťažších.
Ale teraz keď má najmenšie dieťa 5 rokov je to úplne super - všetky hry sa hrajú spolu, vonku spolu, naraz chodia spať, sú taká partia. Určite to zvládnete, hlavne keď píšeš, že máte dobrý vzťah s mužom. To je základ.
Mala bude mat vyse 5 rokov a dost pomoze. Nas ma 5,5 a ma 5 mes sestru, sam ju prebali, vie ju vyzliect, obliect, zapnut do autosedacky a tiez sme trenivali vytiahnutie z auta v pripade nudze. Vie ju totiz preniest, zacal s tym, ked videl ako ju mala na rukach jeho kamoska. Syn sa vyjadril, ze sestra je jeho sladky anjelik. Miluje ju, zabava ju, proste je to jeho milacik. Takze ja by som sa toho nebala. Tiez tlaci vonku kocik. Tu odporucam podla mna board ku kociku, v teorii dvojkocik a za to board. Ako mal donkey od bugaboo. Za mna je to s 3 detmi iba o trosku viac organizacii. Prve dieta je najhorsie, tie dalsie uz proste idu tak nejak od ruky. Budete radi, ze mate male babo. A po tretom si daj sterilku, do 8 tt po porode to mozu lahko spravit cez brucho. Mne to povedal gyn az neskoro. Tak pockam, kym mala potatoes potom pojdem zase do narkozy
Tieto komentáre tu sú extrém extreeeem! Minule ste v diskusii kde baba čakala 3tie a chcela ho dať preč písali ste jej že je pohodlná a že by ste si kvôli tomu nedali preč dieťa. Keď žena rozmýšľa nad interupciou je zle keď si ho chce nechať a len sa pýta na názor či to zvládne tiež je zle, tak čo chcete? Ľudia v dnešnej dobe sú fakt zlý a keď sa stretnem s ľuďmi čo sú v pohode tak je to zázrak, a k otázke prechádzam si podobnou situáciou ako ty dokonca aj deti máme vekovo podobne, ak by si chcela môžme si napísať
@anonym_autor mar tri deti je beznejsie, ako si myslis,
Je to dar.

@anonym_8bd8c2 toto ma bude asi cely môj život udivovat 🙂 a mam dojem ze 90% deti ktoré sa narodia tretie v poradí s 1 až 1,5r odstupom sú nechcene deti/,,neželané"
@simona20201309 Ale odpoved je skoro vzdy ako tu, ze "planovali sme neskor" (aj ked 90% neplanovalo uz ziadne dieta).