icon

Celebrity a cisársky - aký je skutočný dôvod?

lily14
7. jún 2020

Prečo všetky celebrity a hlavne teraz tie 4 čo rodili (Gáboríková, Judínyová,Mokraňova....) Rodia cisárskym len kôli postavičke či sú iné dôvody?

luccija
7. jún 2020

@evittam a ty si nejaké meradlo?Je veľa žien, ktoré majú pošvu zašitú až po zadok, bolestivý sex a pod.Nebud jesitna ako vždy😀

evittam
7. jún 2020

@terezia323 O tom nikde nepisem.

evittam
7. jún 2020

@luccija Nie nie som ako ani tvoje vyroky. Ako majú všetky zeny natrhnutu ....az po rit a roztiahnutu. Nie som jesitna ani som nikdy nebola. Laskavo hodnot samu seba. Pekny vecer.

terezia323
7. jún 2020

@malinoismum ja som síce kojila, ale rozčúlilo ma ako v ďalšej téme riešia, že ženy sú lepšie alebo horšie podľa toho ako rodili, ako kŕmia svoje deti.. a majú na 100% overené informácie aká celebrita ako rodila. Akokeby im na sále asistovali. mám kamosku, ktorá nechcela kojiť, lebo proste nechcela a je to najlepšia mama akú poznám.

evittam
7. jún 2020

@lenuliatko84 Dojcila som 2x a tiez nemam prsia az po kolená 😂😂😂. Dokonca ich mam krajsie a hlavne väčšie ako pred tehotenstvami.😉
@malinoismum Áno. Sesternica ma 4synov-ani pri jednom nemala mlieko.

majoranka24
7. jún 2020

@terezia323 Ja by som si nikoho nedovolila nazvat lenivou chuderou. Tak klud. Ani netvrdim, ze ked niekto rodi alebo nerodi cisarskym rezom, ze to je zle. Autorka diskusie sa pytala len, preco si tie zeny tento sposob vyberaju. To je cele.

terezia323
7. jún 2020

@majoranka24 keby sa opýtala normálne fajn? Načo ten dodatok rodili tak kvôli postavičke? Nevedela som, že sekcia robí postavičku a to som ich urobila a videla viac než dosť.

terezia323
7. jún 2020

@majoranka24 sleduj tie komentáre niektorých žien... too posh to push? To Vám príde ok?

makova333
7. jún 2020

@kittykat22 zatial 😀

alchemilkazltozelena
7. jún 2020

@lily14 samozrejme ze si to zaplatili.. nebudu sa predsa trapit 12 hodin kontrakciami ked nemusia.. zaplatia, operuju ich a hotovo.. vybavene

kayyaa
7. jún 2020

@lily14 Gaborikova rodila normalne. Ved bola aj foto s malou tesne po porode, kde bolo vidno aj brusko a isto ho rozrezane nemala. Rodila prirodzene.

angelinja
7. jún 2020

neskutocne ked tu niekto nieco cita tak fakt zisti ze ludia su zadubeni, su menej inteligentni, neuprimni aebo nechapem..to ze celebrity vacsinou rodia CISARSKY JE PROSTE FAKT a ano je to vybavene, to ze TAM DOLE TO JE INE PO PORODE JE STOPERCENTNY FAKT..AKOZE TIE CO PISETE ZE NIE TAK NECHPAEM S PREPACENIM AE TO STE PORODII 10 GRAMOVE DIETA??? je proste fakt ze sa to dole zmeni , akoze vy ste sa nepoznai predtym a potom?? alebo potrebujete nato uz okuliare?nechpaem co tu klamete...za dalsie nie urcite neni cisarsky koli postave akoze bokom ci co??nie tak isto ked si pribraa sto kil tak sto kil budes muset zhodit ci si rodila cisarskym alebo prirodzene.

angelinja
7. jún 2020

to ze cibua bude rodit zase cisarsky je dalsi fakt an 90 percent a dovod bude ze ako klasicky proste sa to nakonec "posralo" klasicka vyhovorka. a ano je to preto lebo sa asi hanbia vytasit nohy aj ked tomu lekarovi to je milion perecentne jedno ci tam vidi celebritinu alebo nejakej obycajnej..za dalsie ano chcu ostat ako panny bez porodu proste je to fakt tak encphaem co tu vypisujete ze to tak neni proste to treba povedat ako to je.

janulka1802
7. jún 2020

@angelinja ale prosím Ťa aký fakt? to akože žena porodí a ostane jej tam sorry za výraz diera ako vráta??? netvrdím že nejaké mm sa tam nepomenia ale nič to nemení na sexe samotnom prežívaní ja vravím sama za seba a aj kopec kamošiek to má takto to sú trápne krčmové reči toto inak mňa pred druhým porodom vyšetroval gynekológ zospodu a vobec nevedel že som už raz rodila tak čo tam akože má
by vidieť konkrétne podľa Teba?

alchemilkazltozelena
7. jún 2020

@angelinja vystihla si to na 1000% ale este by som dodala to co som pisala vyssie... ze nebudu predsa tak ukrutne trpiet ked nemusia...

terezia323
7. jún 2020

@angelinja 🤣🤣🤣 to, že rodia cisárskym a je to vybavené je fakt??? A čo si ty sedela na ich konzultáciách s gynekológom?

angelinja
7. jún 2020

@janulka1802 ja som pisala nieco o sexe?ani o tom ze jej zostanu vrata..pisala osm ze dole sa zena zmeni , ty si asi vynimka z miiona zien ..:D ale urcite ti to tu vsetky verime a nebudem sa hadat akoze ...a ked gynekolog nezistil ze si rodila tak enviem co mam nato akoze povedat akoze co gynekolog ti cumi na nu ci co?s takym gynekologom som sa nestretla teda...ale akoze sorry ale aj priemerne intelignentemu clovek nemusi byt zena dojde ze ked niekto tlaci minimane 3 kilove dieta tak aj vnutro sa trochu zmeni ,

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
angelinja
7. jún 2020

@terezia323 boze nekomentujem akoze nechpaem ty si celebrita ci co ked to tak obhajujes?zaujimave ze skoro vsetkym sa to nejako pokaslalo na konec este som necitala ani o jednej ze mala od zaciatku mat cisarsky..no chudatka nakonec asi 90 percent z nich tak museo skoncit...akoze mne to je totaln ejedno nech si rodia aj telepaticky ale je to cele trapne

basullinka
7. jún 2020

Osobne si myslím, že je to "vec" každej ženy, ak si aj ten cisarák zrovna vybaví. Je to jej telo, jej dieta, jej rozhodnutie a jej zodpovednosť, rovnako ako to, či bude alebo nebude kojiť. Isto sú ženy (a nemusia byť zrovna celervriti), ktoré si sekciu vybavili, či už zo strachu alebo iných, nie zdravotných dôvodov. Ale stále je to rozhodnutie tej ženy a doktora. Hodnotiť a súdiť ich nie je zrovna na mieste. A je úplne jedno, či je to celebritka, alebo nie.

smejko25
7. jún 2020

Mna by zaujimalo ze kde ste dosli k zaveru ze autorka dehonestuje matky ktore rodili cisarskym....
Aleeee ahaaaa vy sa len potrebujete vyvrsit na nej jasneee

janulka1802
7. jún 2020

@angelinja a keď sa trochu zmení to je problém??? a keď to nesúvisí so sexom tak potom s čím? nie som jedna z milióna x žien to má úplne v pohode porod je prirodzená vec a prípadné zmeny u niektorých žien možu nastať badateľnejšie u iných minimálne netreba zovšeobecňovať a Ty tu hovoríš za všetky???

queen_mary
7. jún 2020

Tolko zatrpknutych a zavistlivych zenskych, co sa tu zislo 😅 sa vam to pri porode dole poriadne roztiahlo a potrhalo, ked im zavidite a osocujete ich, co? Uplne jedno, ci zena mala cisarak, alebo ci koji. Dolezite je, ci a ako sa vie onho postarat. A taka Gaborikova, mila zakladatelka tejto uzasnej temy, ma potencial vychovat svoje dieta urcite lepsie, ako zenska, co ma cas a vobec ju len napadne rozmyslat nad takymito debilinami.

sandrika1986
7. jún 2020

Nech si kazda rodi ako chce...😀

sunny8
7. jún 2020

Kvôli postave rodiť cisárskym? Počúvaš sa ? Veď ti ostane jazva to im asi na postave nepridá. Skôr prirodzeným pôrodom sa ti postava nezničí. (Z ich pohľadu) - samozrejme každá žena je krásna a hodnotná matka nech rodí akokoľvek ❤️

bluka2
7. jún 2020

@terezia323 ja by som rodila kp chlapca aj prirodzene

bluka2
7. jún 2020

Tak ja mám kamarátku, čo si netrúfla na prirodzený pôrod, kvôli možným následkom tam dole. Zaplatila SC na privátnej klinike a bolo

hlubik
7. jún 2020

@majoranka24 presne tak

h_petra
7. jún 2020

😁😁😁😁 rozmyslam, ako cisarsky vplyva na postavu. Asi tak, ze ti ostane previsajuce ochabnute a bolave brucho, s ktorym nemozes robit nic, az kym sa celkom nezahoji.

sonulik2015
7. jún 2020

@lily14 Ivana rodila prirodzene, dávala aj na instagram aby ľudia neverili vsetkemu čo sa píše 😉. Taktiež jej prvá foto s malou je dôkaz toho že rodila prirodzene... nech si každý rodí ako chce, preboha... vy niektoré už fakt neviete čo riešiť 😂😂