Je zlé mať dieťa v 36 rokoch?
Cítim sa divne. Mám 36 rokov a manžel 47 rokov.
Neplánovane som otehotnela. Už máme veľké deti ďalšie dieťa nebolo v pláne.
Je zle mat dieťa v tak vysokom veku?
@zuzanockamt manzel v 47ke,ale ano aj v 36ke je to mozne ak mala matka 18rocna dieta a jej dieta ma v 18tke dieta😝
Aj keď je to nečakané,je to požehnanie,keďže ako píšeš ste obaja starší. Poznám páry, čo sa už po 20 začali snažiť a už sú v tvojom veku a ešte sa im nepodarilo.
@lulupulu A prečo to neriešila UPT? Či to zistila neskoro? Ja by som to riešila interupciou. Inak by som tiež skončila u psychiatra pri prípadných nechcených tehotenstvách. Musí to byť pre tú ženu strašné, keď sa chráni spoľahlivými metódami, nič neporuší a otehotnie.
@bibyke Ale ja nepíšem nikde, že to možné nie je, ak bol niekto aktívny a iné ambície v mladosti nemal iba deti rodiť,tak pre toho je mať vnúčatá po 40-ke normálne.
@zuzanockamt bola v 6 mesiaci keď zistila o poslednom. Ona je veľmi "velka" menzes neriešila kvôli antikoncepcii.
@nyusika na to ze máš "svoj vek" si strašne naivná 🙂
@zuzanockamt tak potom preco sa ma pytas, "v 36tke vnucata?"😂
Môj sef mal 68 keď sa mu narodil posledný syn. Ak je s tým manžel ok jeho vek nie je isto problem...ani tvoj, ja som rodila v 35
Ide o to ako sa cítiš a nesmieš brať do úvahy okolie ,ale samú seba a tak ťa bude vnímať aj okolie . Uvedomte si s manželom, že vek,je len číslo 👍.Ja som mala o 2.roky viac ako ty ,keď sa malá narodila a medzi deťmi od najmladšej je rozdiel 18.r. a 15. r. .Manžel je o dva roky starší,ako ja ,ale ani vyšší vek u muža nie je problém. Staršie deti trochu pomôžu a to najmladšie budú rozmaznávať aj oni. Teraz má najmladšie 11.r. a nevzdali by sme sa jej za nič na svete . Ona je ten dôvod, že sa cítime stále mladý 🤩. Staršie sestry ju samé od seba všade so sebou berú,všeličo jej kupujú a ona nemá problém si od nich vypýtať. S tou strednou bol problém keď bola puberte,vysvetlila som jej to,že nesmie sa k nej správať zle ,lebo jej to vráti keď bude mať vlastné deti a zabralo to . Chvalabohu puberta trvala krátko. Teraz má synčeka a ja vnúčika a ty dvaja sú ako súrodenci. Má to ešte jednu výhodu ,má sa s ním kto hrať 🤣🤣. My ako celá rodina nemáme a tým problém, aj ja mám od svojích súrodencov vekový rozdiel . Som najmladšia ,a najstaršia sestra je len o 12.r. staršia. Držím palce a netreba sa báť🤰,budeš si celé tehotenstvo užívať a aj materskú s bábätkom🤱. Užila som si to viac ako v mladosti,mala som viac rozumu 🙈a skúseností,no učíme sa celý život 😍👍
Dcéra pred 35 a syn pred 37r. A sú úplne úžasní krásne všetci spolu ladíme. Už som si aj povedala ze sme ich mohli mať skôr, ale zas bolo by to taketo v takej pohodicke? Všetko je tak ako ma byť ❤️
@darina77 Prečo by bolo chúďa? Podľa mňa sú zase chúďatá deti veľmi mladých matiek.
@januska12323 vnúčatko ? Možno u vás je bežne rodiť potom skôr ako človek dospeje keď ty máš v 36 už vnúča 😂 asi daka pani z osady
@zuzanockamt tie mladé matky budú ešte dlho mladé a môžu svojim deťom pomáhať, ale to dieťa 49 ročnej pravdepodobne zostane samé už veľmi skoro. Ako mne je to jedno, nech si každý robí čo uzná za vhodné. Ja som rada že tu ešte môžem byť dlho pre svoju dcéru
@darina77 Aj vo veku 49 rokov tu môže byť pre dieťa 30-35 rokov.
Pre všetky dámy ešte raz.
Slovo vnúčatko som dala do úvodzoviek kvôli tomu, že už má veľké deti a bude mať dieťa v čase keď môže mať pomaly vnúčatá. Vôbec si nemyslím, že je stará na dieťa. Každému koho sa to dotklo sa ospravedlňujem.
@pink_lady no veru to je pravda ja mam tiez malickeho mam 46 rokov maly bude mat 5 rockov ale teraz tak mladi zomieraju chcem tu byt pre neho veru to je fakt,taka zla doba je som si vsimla ze umieraju mladsi nechcem tym nikoho odstrasit sama mam maleho neskoro,chcela som ho mat dlho sa nedaril druhy syncek ale fakt nik nevie
1. v 36. a druhé 42.manzrl o 5 rokov starší...tak to vyšlo a je to super 😉
Gratulujem k bábätku, tes sa. Tak to malo byť, nikto nemáme nalinajkovany zivot. Určite prinesie veľa radosti. Rodicia sa pri malých deťoch cítia mladšie.

@bibyke V 36 - ke vnúčatá?