icon

Mám 16 rokov a som tehotná

25. feb 2025

Dobry vecer , mam 16rokov a ostala som tehotna s chlapom ktoreho poriadne nepoznam, stalo sa to na diskoteke vela som toho vypila a vlastne si ani toho vela nepamatam.. bola som orvy krat v noci von a chcela som si to uzit kedze som vzdy bola ako na retazi doma… toho chlapa nepoznam poriadne bola to len jednorazovka a dal mi len jeho telefonne ciislo a zdvihla mi to nejaka baba … strasne sa bojim ako to poviem rodicom, co mam robit? Ja som sama este dieta

Strana
z2
belllinka
25. feb 2025

Mali ta na tej retazi drzat aj dalej 🤦‍♀️ Radsej im to rychlo povedz, nech nie je neskoro na interupciu.

evaachesa
25. feb 2025

No tak keďže si ešte dieťa, sama s tým veľa nenarobíš. Musíš to povedať rodičom čo najskôr.

autor
25. feb 2025

Lenze moji rodicia su silno veriaci nedovolia aby som isla na potrat a ja sa na dieta necitim

deedol
25. feb 2025

no inu moznost ako povedat to rodicom a riesit to s nimi nemas.
a daj si skontrolovat HPV a dalsie pohlavne choroby, kedze ani nevies, kto to bol poriadne. mrzi ma to, ale ries to co najskor a co najzodpovednejsie.

autor
25. feb 2025

Neda sa to rieist bez toho aby som im to povedala ?

deedol
25. feb 2025

toto som nasla na nete (z roku 2019): Ak tehotná žena ešte nedovŕšila v čase tehotenstva vek 16 rokov, musí o prerušenie tehotenstva požiadať jej zákonný zástupca. Ak má pacientka 16 až 18 rokov, môže o potrat požiadať, lekár je však povinný informovať jej zákonného zástupcu.

radsej ty ako lekar, nie?

evaachesa
25. feb 2025

Hlavne sa daj vyšetriť aj na HIV a iné pohlavné choroby.

nin12345
25. feb 2025

Na potrat ist mozes ale informuju rodicov

deedol
25. feb 2025

18. Aké sú podmienky výkonu interrupcie pre dievčatá do 16 rokov a mladé ženy blízke veku plnoletosti? Dievčatá do veku 16 rokov môžu podstúpiť interrupciu len ak majú písomný súhlas rodiča. O umelom prerušení tehotenstva u dievčat od 16 do 18 rokov sa dodatočne informujú rodičia alebo zákonní zástupcovia. Feministické organizácie v tejto súvislosti dlhodobo upozorňujú, že takto dochádza k obmedzeniu práva mladých žien slobodne sa rozhodovať o svojom tehotenstve. Ani podľa odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie by prístup k interrupcii nemal byť podmienený povolením tretej strany v žiadnom veku. Aj dievčatá do 18 rokov by mali mať možnosť požiadať o interrupciu bez súhlasu či informovania rodičov. Okrem toho sú v zákonnej regulácii interrupcií mladistvých rozpory v súvislosti s tým, do akého veku dievčaťa sa pre výkon interrupcie vyžaduje písomný súhlas rodiča. Poskytovanie interrupcií sa totiž môže riadiť dvoma zákonmi – Zákonom o umelom prerušení tehotenstva a Zákonom o zdravotnej starostlivosti. Každý z týchto predpisov upravuje poskytovanie informovaného súhlasu zákonných zástupcov odlišne. Podľa Zákona o umelom prerušení tehotenstva sa pri výkone interrupcií u dievčat vo veku do 16 rokov vyžaduje písomný súhlas rodiča. V prípade dievčat vo veku 16 až 18 rokov sa súhlas rodiča nevyžaduje a zdravotnícke zariadenie rodičov len dodatočne informuje o výkone interrupcie. Podľa Zákona o zdravotnej starostlivosti sa pri výkone interrupcie v prípade všetkých dievčat vo veku do 18 rokov vyžaduje písomný súhlas samotného dievčaťa aj zákonných zástupcov. V dôsledku tohto rozporu vznikajú pre dievčatá do 18 rokov nejasné podmienky na podstúpenie interrupcie. To, ako budú poskytovatelia zdravotnosti postupovať, tak zostáva na ich vlastnom uvážení. Dievčatám v zraniteľnom veku to môže spôsobovať problémy a môžu sa zdráhať vyhľadať bezpečnú interrupciu. Pozn.: Podrobnejšiu analýzu poskytovania interrupcií dievčatám vo veku do 18 rokov možno nájsť v Správe o dodržiavaní ľudských práv, ktorú vydalo Stredisko pre ľudské práva.

tu to mas obsiahlejsie

liv1
25. feb 2025

Fejkova tema je to zase ta ista co tieto temy zaklada ako salena.

sevrin
25. feb 2025

Stalo sa 🙂
ach booože

autor
25. feb 2025

Rozmyslala som ze im poviem ze som bola znasilnena ale ako ich poznam tak ma urcite aj tak prinutia si to dieta nechat

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
25. feb 2025

Keď im povieš, že si bola znásilnená, ešte si viac zavaríš. Najbližšie roky budeš sedieť doma na zadku, lebo tá nikam nepustia.. keďže raz ťa pustili a takto to dopadlo. Okrem toho budú asi chcieť aby si podala trestné oznámenie. A keď ho náhodou nájdu a on povie, že to bolo inak, tak budeš mať ďalší prúser.

loliki
25. feb 2025

Napíš tu any_soj, ona rada pomôže. Ale ty už zbytočne rodičom neklam, nevyrábaj ďalšie problémy.

lilian183
25. feb 2025

Daj dieťa na adopciu

anjelicek26
26. feb 2025

Ked si vymyslas prispevky, formuluj to vieryhodne...

ina2405
26. feb 2025

Tieto nočné príspevky 😄 mala by sa založiť špec.sekcia "fantasy fiction"

dadka1997
26. feb 2025

Znasilnenie je trestný čin, to si zavariš ešte viac

really8
26. feb 2025

Tuto noc mi dieta prespalo celu a nestiham sa divit co som zameskala😂 jedna pic**** za druhou

klarissa25
26. feb 2025

@liv1 presne tak, zbytocne sa tu baby nad tym vzrusuju

ivik4
26. feb 2025

🍿

zuzinabila
26. feb 2025

@nin12345 nie,nemoze bez suhlasu rodicov do 18 rokov.zakon o informovanom suhlase je nadradeny.to ti viem zarucit na 200%

lanka999
26. feb 2025

vacsina takychto prispevkov je tu fake, nejaky uchyl sa na tom dobre bavi zrejme, no dajme tomu v pripade real prispevku si si zavarila, ak si neplnoleta musis to povedat rodicom potrat stoji nejakych 300-400eur, kto ti to zaplati? rodicom neklam povedz to ako je ak sa na dieta necitis ved co s tym teraz, popripade volaj dotycnemu ak nahodou zdvihne skus mu to povedat 🙂

liv1
26. feb 2025

@klarissa25 je velmi priehladna

sevrin
26. feb 2025

Takže nedospelé dievča pochádzajúce z prísne katolíckej rodiny si len tak vyjde von a vráti sa ožratá, nabúchaná ani nevie od koho a chce si ešte aj vymyslieť znásilnenie.
Ak to nie je len príbeh do Brava, tak do života máš našliapnuté fakt ideálne 😀 ale počul som, že deti z prísnych katolíckych rodín bývajú tí najväčší grázli a rebeli 😅

harrisson
26. feb 2025

Pekne kupuj vybavičku, keď si vedela sexovať 😉 alebo dieťa môžeš dat na adopciu. Dieťa nie je vec ktorej sa dá len tak zbaviť

procrastique
26. feb 2025

Aj keď toto je fejková téma, možno táto správa pomôže niekomu, kto to bude anonymne hľadať na nete.

Stačí ísť do Rakúska na súkromnú kliniku, tam sa to vyrieši bez informovaní rodičov.

spongebob1
26. feb 2025

Co tu mladu strasite s pohlavnymi chorobami? Vy ste tiez ziadali svojich frajerov o vysetrenie?

crazy_cat_lady
26. feb 2025

ake strasenie? vyspi sa ani nevie poriadne s kym, tak je snad na mieste/pre jej vlastne zdravie/bezpecnost, aby riesila aj otestovanie na pohlavne choroby..

Strana
z2