icon

Mám manželovi hneď povedať, že som si našla dve čiarky?

20. okt 2023

Maminky dnes som v soku! Nasla som si // sice slabe ale nasla. Po 2a pol roku snazenia, skusania vitaminov, vypoctov, a po 2 neuspesnych IUI... a prave teraz ked uz sme si stym vsetkym tento posledny mesiac dali pokoj a bum ani tomu este neverim. A preto aj ta otazka povedat manzelovi uz hned teraz ci radsej pockat ked to bude istejsie myslim tym minimalne potvrdene lekarom. Este by som v pondelok urobila 1 test pre istotu a k lekarovi podla mna najskor tak o 2-3 tyzdne. Mozno hlupa otazka ale ja sama som este v soku ci je to pravda. Kazda rada mi teraz pomoze.... Skoda ze tie Vianoce niesu skor by som mu nejake topanocky zabalila.😊

zuza265
21. okt 2023

@diewcatqoo podla mna je to vysokoindividualne a najma v pripade, ked to v case, kedy ani nie je tehotenstvo iste (v zmysle ani nie je ista ci je tehotna), on to vytrubi kdekade. A nebodaj by zena nebola tehotna, tak zas prezivat okrem sklamania aj pohlady a otazky. Keby manzel vie udrzat informaciu, tak za nim utekam…

autor
21. okt 2023

@zuza265 presne to je ten moj problem preco vaham ci mu to povedat uz hned teraz. Ked on je taky, ze to nepovie narovinu, ale dava take narazky co on si mysli, ze nikto nechape a opak je pravdou hned sa dovtipia.🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

zuza265
21. okt 2023

@autotka rozumiem ti🙏🏼 uvidis sama ako sa vyvinie situacia a ako to budes citit dnes, zajtra a dalsie dni

any_soj
21. okt 2023

My si s manželom nekladieme žiadne prekážky medzi seba, a toto by som tak vnímala, keďže je to jeho dieťa rovnako ako moje. Testy sme väčšinou pozerali spolu.

angeli121212
21. okt 2023

Ak by to hneď každému povedal ja by som asi skôr počkala

janulik2008
21. okt 2023

Nemáš nejakú kamošku ktorej môžeš veriť? A ísť s ňou? Sestra bola nedávno s kamoškou na gynde 😁 teda nebola dnu ale čakala v čakárni 😉

sense
21. okt 2023

Ja by som počkala do prvej kontroly aj keď to je ťažké. Alebo aspoň pár dní kým. Spravíš ďalší test ci čiarky sílneju. Koľko ti mešká?

zuza265
21. okt 2023

@any_soj akou prekazkou je toto?

nikiki29
21. okt 2023

Ja som mužovi povedala o takmer neviditeľnej čiarke o 4 v noci asi 10 minút po teste 😅 ale on to nikomu nevytáral, mali sme dohodu a viem, že sa na neho môžem spoľahnúť a zároveň, že by ma podržal ak by to nevyšlo.
V tvojom prípade neviem neviem… asi by som sa to snažila utajiť kvôli jeho “táraniu” 😏

ibrunova
21. okt 2023

A kedy k lekárovi, to ti povie lekár, mňa objednala až nejako vo 8.týždni,skôr je to zbytočné, v nejakom 4.týždni nič nevidno.

autor
21. okt 2023

@sense posledna ms bola 16.9.

any_soj
21. okt 2023

@zuza265 mala by som pocit, že som si naše dieťa vyčlenila len pre seba a že on do toho sveta zatiaľ nepatrí

zuza265
21. okt 2023

@any_soj ale patri. A vzdy bude. Ale ide tu o iny par a inu situaciu. Neviem kolko krat si bola zranena stratou babatka a myslim tu otazku realne, nie ustipacne🙏🏼 a predstav si taka zranena odpovedat na otazky, znasat pohlady, cokolvek, ked pre samu teba je to tazke. Toto tehotenstvo nie je potvrdene a uz by o tom vedela polka blizkych… a od nich ostatna polka. To, ze nepovies nieco co sama nevies, nie je privlastnovanie predsa. A najma v situacii, ked sa snazis chranit… a mozno nie len seba

autor
21. okt 2023

@zuza265 vystihla si to krasne dakujem ❤ mam obavy aby bolo vsetko ok a aby to nebolo len mimomaternicove😔

zuza265
21. okt 2023

Mysli pozitivne🙏🏼♥️ psychika je sakra dolezita. Aj ked naozaj chapem… drzim ti prsty 🤗

martinuccia
22. okt 2023

Ja by som mu to povedala hned.. A na potvrdenie mozete ist spolu

mama2024
22. okt 2023

Vždy lepšie povedať prvému manželovi ako celému konovi🙏 ved kto toa vedieť ako prvý? Ja nechápem,ze to riešite niektoré,že počkať do 1.sona ale na net sa to vesa

lauriik
22. okt 2023

Ja som to mojmu muzovi povedala vzdy hned. S kym inym to mam zdielat ked nie s clovekom, s ktorym sme to dieta splodili?
Ved zaroven mu povedz nech to nikomu nehovori, ze ti na tom zalezi. Snad sa jeden dospely chlap dokaze kontrolovat.

veronicka1901
22. okt 2023

Ja by som mu to povedala, nech sa môžete tešiť spolu. Veď snáď v takejto dôležitej veci by si nepustil ústa na spacir 😉.
A srdečne gratulujem ❤️

mama2024
22. okt 2023

@lauriik ved toto. Niektoré riešia,že čo ak sa niečo stane ale na MK to vesaju😳 u nás to vedel ako prvý manžel, potom sestricka-gynekolog, naše deti. No hold, každý to ma inak v rodine 😂

zuza265
22. okt 2023

@mama2024 je to anonymny prispevok. Kto to teda podla vas vie z jej okolia, kto si to tu nasiel?

mama2024
22. okt 2023

@zuza265 myslím iné uzivatelky...nie zrovna autorku

gab1sol
22. okt 2023

Gratulujem. Ale toto ste si mali asi skôr vyjasniť, aké sú z tehotenstva tvoje pocity, prečo to hneď nechceš roztrúbiť okoliu (čo je úplne pochopiteľné)… On by to mal rešpektovať. Na druhej strane, je budúci otecko, tak by bolo férové, aby o tom vedel od začiatku. Najmä, ak sa snažíte tak dlho… A ešte jedna vec mi napadla. Ak každý mesiac čakáte na MS, nebude sa aj tak sám pýtať? Budeš mu potom klamať, len aby to nevedel?

mircalla
22. okt 2023

Pockala by som na sono

ivkav5
22. okt 2023

Ja som povedala hneď, nevydržala som nepodeliť sa s takou úžasnou správou a chcela som to hneď zdieľať s ním❤️

adrianajozko
22. okt 2023

Tak my sme kazde rano spolu pozerali ciarky a presne akurat ked som to nejako necakala a to nadsenie bolo uz opadnute sa to stalo. Polozila som na stolik papierik a isla som robit ranajky a svacinu do prace chodili sme spolu. A zrazu mi manzel vravi milacik mne sa vidi ze su tam 2 ciarocky ale ta druha je slabucka. A ja ze co? Isto? A bezim z kuchyne za nim a vidim 2 ciarocky a teraz uz 4,5 rocna beha po dome. No bolo to urcite jedno z nakrajsich obdobi v nasich zivotoch. Tiez sme hned isli k lekarovi aby to potvrdil a hlavne kolko srdiecok tam bije lebo manzel je z dvojiciek takze bolo to fakt nadherne vsetko okolo toho.
A to nadsenie a tie pripravy potom 9 mesiacov prenadhernych chvil vsetci spolu na ktore sa nikdy nezabuda.. az toto tretie tehotenstvo sme si vychutnali na 100%. Drzim ti palce a urcite to prezivajte vsetko spolu velmi vas zceli spolu.

danielahamar
22. okt 2023

Mne to príde dosť čudné, zle ste si prešli spolu a ak už je dobra sprava ju chceš tajiť? Určite by som povedala, za všetkých okolnosti

radacak
22. okt 2023

Ja som očakávala ms v utorok...test som si skúšala robiť už v sobotu,boli čiarky ale po limite,potom som robila v deň ms a ešte dva dni po Tom ....a tak som to povedala manželovi ❤️(čiarky boli stále)ale chcela som mať istotu a až tak som povedala ❤️❤️❤️
Urob ešte jeden test a tak povedz✊

zafir01
22. okt 2023

Ostala som tehotná 6x . Z toho boli 4 tehotenstva donosene do 40tt ,porodene . Máme spolu 3 živé deti ,jedného anjelika .
Pri prvom počatí nám to trvalo tiež 2 roky . Na mne bolo ihneď poznať tu radosť z pozitívnych testov . Nevedela by som to tajiť . Resp pri poslednom tehotenstve som to tajila asi 2 dni ,kým som nevidela silnejšie čiarky ,keďže tehotenstvo bolo nečakane

linkapaulinka
22. okt 2023

Gratulujem ti🥰len nech sa vam podarí a ste šťastní... no aspon pockaj druhy test, ak je taradlo tak najskor sono u dr nech bije srdiecko a potom mu to povedz. Moja skusenost je taka ze som mu to povedala po teste a zrazu to vedel kazdy.... u dr to dobre nedopadlo ... casom ma ludia az odsudzovali doslova aj do oci že neviem vynosit dieta ... lebo sa nam to stalo viac krat a aj ked som ho prosila aby to nekrical do sveta to i tak urobil. Ked som cakala syna, uz som bola opatrna, nepovedala som mu to az ked to bolo iste a vsetko ok.