icon

Mám pochybnosti o partnerovi počas tehotenstva

6. jan 2025

Zdravim , chcem sa Vam zdoverit s mojim problemom ktory si neviem dostat z hlavy. Prisla som zo zahranicia a cuduj sa svetu otehotnela som s chlapom ktoreho som poznala asi 4 mesiace a nebol to chceny obojstranny sex. Prvy krat ano druhy krat absolutne. A na ten druhy krat som presne otehotnela. Este na uvod chcem spomenut ze som davala nejako ako tak dokopy vztah s byvalym partnerom s ktorym som bola 6 rokov. No ako som prisla zo zahranicia uz to nebolo ako predtym ale stale som ho milovala aj ked on ma vela krat odmietol a ani styk sme uz nemali ok. No a s5 k teme tehotenstvo. Mam polycysticke vajecniky doktor mi tvrdil ze neotehotniem a ked aj tak sa budem snazit aj rok.. antiku som nebrala verila som doktorovi ale aj napriek tomu som otehotnela. Moj prvy pocit bol velmi zly. Chcela som sa dietata vzdat. Bola som bezbranna nevedela som co mam v danej situacii urobit. Tak som sa obratila na rodinu a samozrejme ze sa bali aby som sla na potrat a dieta si nechala. Viem ze partnera s ktorym dieta mam nemilujem je aj o 12 rokov starsi. Som v bezvychodiskovej situacii. Som v osmom mesiaci citim sa hrozne a navyse sama sa o to dieta nepostaram. Milujem byvaleho aj ked som sla za inym… no cakam dieta s inym.. aky mate na to nazor prosim Vas a ako by ste sa zachovali v mojej situacii dakujem.

really8
6. jan 2025

V 40 ma pomaly zivot za sebou?😂😂😂

joesvk
6. jan 2025

Už názov témy hovorí, že cítiš,že to nie je ten pravý.V žiadnom prípade si ho v takom rozpoložení neber.
On si ťa chce vziať...No a čo?
Vziať sa môžete o pár rokov,keď budeš presvedčená, že ho fakt chceš za muža .Ale sama cítiš, že toto nie!
Možno aj preto si taká plačlivá a nešťastná, že sa chystá svadba, ktorú nechceš.

autor
6. jan 2025

@really8 hej ma…podla mna je pre mna stary uz.. akoze je fit navstevuje fitko je mily ku mne teraz vsetko ale ktovie ako to bude neviem no…stale mu vycitam to dieta on uz tiez nevladze to stale pocuvat ale bohuzial…stale je nazoru ze to tak malo byt ze je to osud a ze zdravie je najpodstatnejsie …

really8
6. jan 2025

Och strasne si nevyzrela. Takzo zmysla dnesna generacia 30tnikov? Az bude mat tvoje dieta 10 tokov tiez sa zacni chystat do hrobu.

autor
6. jan 2025

@joesvk myslim si ze to ani nebudem citit :/ a bojim sa toho.. chcela som pre moje dieta buduce milujucu rodinu a vsetko co k tomu patri ach .. najhorsie na tom je fakt pocit ze budem musiet byt s nim nemam na vyber nejako to vsetko prijat mozno sa zalubit neviem fakt ako …mozno ze je to naozaj prva a posledna sanca mat dieta s mojou diagnozou tak takto sa proste musim nejako vnutorne nastavit a dovidenia

autor
6. jan 2025

@really8 ale ved nikto nikoho nedava do hrobu ale nezda sa Vam ze 41 je uz dost? Ked mam 29 ? Ved to isto bude citit mozno nie teraz ale neskor ale tu vobec nejde o to ide o ten pocit ktory nosim v srdci a v hlave ze je to nezmenitelna situacia ktora musi prejst nejako sa to musi vykrystalizovat .. teraz mam momentalne strach z cisaraku…

joesvk
6. jan 2025

Prišla si k dieťaťu nátlakom. Aj svadbu budeš mať pod nátlakom?
Možno aj budete raz spolu a dokonca sa do ňho aj zamiluješ, ale dnes nie si.
Neboj sa, cisársky zvládneš.Ale hormóny ešte minimálne pár týždňov budú útočiť na tvoju psychiku.

really8
6. jan 2025

Ked si sa s nim stretavala a spala prvy krat to nebolo dost? Ctedy ti nevadilo ze ma 41? Ty ho len silou mocou potrebujes ociernit. Zacinam pochybovat aj o tom natlaku pri sexe.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
danica2711
6. jan 2025

natvrdo: čím viac píšeš, tým viac sa mi zdá, že by bolo najlepšie, keby si dieťa zverila do opatery otca, keď sa oň chce postarať. Ty rozmýšľaš a správaš sa ako 15-ročná, si naprosto nevyzretá, ako matku si ťa neviem predstaviť, je mi ľúto toho dieťaťa. Potrebuješ dôkladnú psychoterapiu, aby si mentálne dospela do svojho fyzického veku

autor
6. jan 2025

@joesvk nie nebudem mat svadbu pod natlakom urcite ..dakujem za podporu velmi si to cenim 🥺🥺🥺

ina2405
6. jan 2025

A teraz si s ním a je k tebe dobrý? Žijete ako pár?
Mne sa zdá, že si si v hlave vystavala fantázie o bývalom a keby to nebolo, tak by ti ani tento súčasný chlap nevadil.

autor
6. jan 2025

@really8 ved presne to Vam idem este napisat ze som si myslela ze ma 36 vobec nevyzera na 41… on az potom mi povedal ze ma 41

really8
6. jan 2025

No a? Strasne kraviny pises. Keby vyzeral na 41 a mal 36 uz by bolo vsetko ok?

macekovam
6. jan 2025
macekovam
6. jan 2025

mozes ho dat aj do hniezda zachrany. ci uz nie?

jaskolka
6. jan 2025

Autorka,prečo úprimne neodpovies,ako to bolo? On ťa znásilnil,v zmysle išla do len na wc,nechcela si,vrhol sa tam na teba a nasilu ťa zneužil? A ty si sa bránila a on to nepočúval?Lebo toto je podstata znásilnenia,a mohla si ho aj kľudne ísť udať na políciu.
Či to bolo tak,že "si nechcela"no napokon tá normálne prehovoril,súhlasila si, otehotnela si a teraz ho nenávidis,lebo ti "urobil dieťa a do***al"život? Tak ti vadí on jeho vek,jeho konanie (pričom mne príde celkom zodpovedmy jeho postoj,chce dieťa ,aj sa chce o jeho sám postarať)a vlastne úplne všetko,lebo on nie je tvoj bývalý (ktorý podľa všetkého na teba kašlal už dávno)
Mne to príde ,že si nahnevana a zuriva na celý svet, lebo máš pocit,že keby nebolo toho dieťaťa,tak sa vráti k tebe bývalý,a budeš šťastná s ním? Veď si písala,že ani on o teba už nestál,tak čo myslíš,že by sa stal zázrak a boli by ste pár opäť? Dosť je to nereálne ,a akosi mi to príde,že tam je pes zakopany.
Ak sa otec dieťaťa chce postarať o dieťa,môžeš sa vzdať rodičovských práv,a dať dieťa jemu. V čom je potom problém?

autor
6. jan 2025

@really8 neriesim vek nie je to to podstatne … podstatne su moje pocity … a moja psychika ktoru neviem ovplyvnit

jaskolka
6. jan 2025

@ina2405 presne tak,aj mne to podľa posledných príspevkov tak pripadá...

demodun
6. jan 2025

No už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Hormóny s tebou mávajú statočne. Hlavne sa nevydávaj a nerob unáhlené rozhodnutia.
Dieťaťom ti zivot nekončí.
U teba ten spomienkový optimizmus ohľadom ex nabehol nejako rýchlo. Kašľal na teba doteraz, lepšie to nebude či už s dieťaťom alebo bez neho.
Ak sa otec dieťaťa chce oň starať, skúste to ako rodičia, nemusíš sa hneď vydávať.

autor
6. jan 2025

@jaskolka v tom je problem ze byvaly kupil byt aspon tvrdil ze pre nas .. ale necitila som z neho tu lasku a po 6 rokoch som si povedala ze skusim inde … tak som sla a takto to dopadlo ze som ostala nechcene tehotna.. proste neviem ako sa to stalo trvalo to 5 minut neviem a cely zivot mam naopak

demodun
6. jan 2025

@jaskolka presne za všetko môžu všetci ostatní, ona je nesvoj právna 🙄

oceanahory
6. jan 2025

Budem mozno za hnusnu, ale....dievca spamataj sa! Onedlho budes matkou, darmo sa snazis zvalit tuto skutocnost na kazdeho v tvojom okoli, ale hlavnym vynnikom si tu ty a tvoja nezodpovednost vo viacerych aspektoch. Teraz uz zbytocne nariekas nad rozliatym mliekom, tvoje dieta je na ceste a potrebuje milujucu a vyrovnanu matku. Zmier sa s aktualnou situaciou, ak treba vyhladaj odbornu pomoc a sprav vsetko preto, aby ste sa mali obaja dobre. Drzim palce!

autor
6. jan 2025

@jaskolka velmi mi chyba ten byvaly :( hrozny pocit ze uz nikdy s nim nebudem neviem si to predstavit ze uz mu nenapisem nezavolam

ina2405
6. jan 2025

Takže je to presne tak, snažíš sa vyvyniť zo všetkého, pritom ide len o tvoje slepé zamilovanie. Dieťa nechaj tomuto chlapovi, máš správanie 14 ročnej. Neboj, chlap si poradí a nájde si k sebe takú, čo ho bude chcieť. . A ty môžeš utekať za bývalým.

autor
6. jan 2025

@oceanahory idem k psychologicke druhej … ale tato situacia je nevyriesitelna tak ako aj naposledy povedala psychologicka… nemalo sa to proste stat nikdy som nespala s ochranou a nikdy sa mi to nestalo nechapem ci to je osud alebo netusim

autor
6. jan 2025

@ina2405 nedam mu dieta a nebudem utekat za byvalym kedze je to uz stratene … ja som chcela len podporit nejako popripade poradit ako sa s tym vyrovnat …

oceanahory
6. jan 2025

Ako sa s tym vyrovnat? Tak ze prijmes aktualnu situaciu, ze svoju lasku budes smerovat k svojmu dietatu a sustredis sa aktualne na jeho blaho. Casom sa uvidi, ako sa vyvinie tvoj vztah s aktualnym partnerom.

ina2405
6. jan 2025

Venuj lásku dieťaťu, to ti ju vráti tisícnásobne. Ukracuješ sa o krásne chvíle, ktoré sa nevrátia. Tak už za minulosťou zavri dvere. Čakáš na najväčšiu lásku svojho života, aj keď si to ešte nemyslíš, je to tvoje dieťa. To je jediné riešenie.

lenkakravcova
6. jan 2025

Láska nie je o tom, že budeš cítiť motýliky v bruchu..
Ale o tom, že preberieš zodpovednosť za svoje činy voči tomu druhému.
Tvoj "muž" ťa miluje. A miluje aj to dieťa. Chce si ťa vziať. Chce sa o dieťa postarať. Vek nie je prekážka. Ide o to, že chce. A ty sa musíš naučiť tiež chcieť. Nie si už malé dieťa. Ukľudní sa, sustred sa na to, čo máš a čo treba. Máš dieťa, máš muža ktorý ťa chce.
Trochu si to zrovnaj v hlave. Koľko žien, na ktorých sa muži vykašľali, alebo ich bijú, nadávajú im atď, by si s tebou i tu na MK rado vymenilo miesto. Máš 30r. Už nie si najmladšia. Začni sa riadiť viac rozumom než emóciami.