icon

Mám syna autistu a som tehotná - neviem, čo mám robiť

11. aug 2021

Ahojte baby, idem sa kvam trosku vyzalovat lebo mi je strasne nanic.Mam syna 5 rocneho ktory ma autizmus.. celych 5 rokov snim bolo neskutocne tazkych-3 roky preskriekane dni a noci(ano preskriekal, to nebol plac) potom sa upravili aspon tie noci a prespi celu noc v 3.5 rokoch sa nam ho podarilo odplienkovat aj ked sa dodnes obcas pocika, doteraz nevie poriadne rozpravat cize aj to dorozumievanie je velmi obtiazne, deti sa strasne boji chyta paniku, ale uz je to snim lepsie ako byvalo,uz si niekedy vieme aj lahnut a odpocinut v klude predsa je uz trosku vacsi.. strasne tuzime po pokoji, ziadne babky,dedkov,tety,sesternice nemame sme na to sami a tu rodinu co aj mame je velmi daleko a ziadny zaujem...uz sme si nejak zvykli, mame urcity rezim. no ale ja som zistila ze som tehotna,premyslam nad interupciou.. viem co mi kazdy povie, ze co je spravne nechat si dieta.. ale ja by som chcela to co by bolo dobre premna,nie pre druhych..vsak nikto iny sa mi o deti nepostara len ja sama..neviem ci to psychicky zvladnem, uz teraz mam depresie..ale na druhej strane mi to je luto ist na potrat ☹️neviem co mam robit som z toho velmi velmi zmatena a su tam aj tehotenske hormony cize neviem co mam robit a muz je tiez zmateny.. mali sme si davat vacsi pozor, viem.. ale uz sa cas neda vratit spat

Strana
z3
tulipanicek
2. okt 2021

@dominkaveronika Nifty testy a ani žiadne iné testy ti autizmus dieťaťa nezistia.

marzii35
19. nov 2023

Ahoj môžem sa opýtať ako si sa rozhodla? Mate ďalšie dieťatko?

Strana
z3