Moja postava počas tehotenstva a hanbenie sa na kúpalisku
Ahojte🙂 nevedela som kam zaradit tento prispevok tak ale dam ho sem, aj ked sa asi nie velmi hodi. No, caka na mna uz len posledny mesiac tehotenstva, no a priatel vymyslel ze pojdeme na kupalisko, ma byt teplo tak ok.bude nam lepsie pri vode ked bude tak horuco, ale moj problem je inde. Som rada ze pojdeme, ale ked si pomyslim ako vyzeram tak sa mi tam ani nechce, som uz ako slon, pribrala som teda dostatocne a pri mojom priatelovi budem vyzerat ako slon, on ma super postavu, nie ako ja , a uz to vidim ako bude kukat na tie vsetky babenky so super telami, a ja sa budem citit strasne, je normalne ze kazdy sa pozrie na to co je pekne, ved aj ja, ale teraz ako som tehotna, moje sebavedomie co som ma
A je uplne na bode mrazu, uz teraz mam z toho dna ked pojdeme stres, :( co mam robit ako sa mam nejak dat do pohody s tym. Jemu o tomto nejdem hovorit ze ako sa budem citit , by to bola hadka potom len a nikam by sa neslo:( a ja nechcem pokazit den, tak uz to len nejak prezit ten den🙂 drzte palce, asi som sa potrebovala len vyrozpravat.
@mia885 Ja ťa úplne chápem, ja som sa tiež hanbila. Tiež by som nechcela vyliezť na verejnosť v plavkách, stále som chodila zahalená. Nosila som tričká hlboko pod zadok a pod. Lenže teraz sú brutálne horká a mne po pôrode ostalo ešte 9kg navyše a teraz sa už duplom nechcem ukazovať... Keď som bola tehotná, tak som aspoň mala výhovorku, že mám kilá navyše, teraz nemám na čele napísané, že som mesiac po pôrode. Takže sa nehanbi a uži si vodu 🙂
nešla by som a nie kvôli postave,,je strašne horúco 😒
@mia885 Ja ťa chápem, ja sa tiež necítim dobre taká odhalená na kupku . . . ale bola som toto leto dvakrát a vyriešila som to takým veľmi voľným tričkom, ktoré som dala dole, len keď som išla do bazéna, potom som si ho hneď obliekla . . . ale zase, keby som povedala mužovi, že nechcem ísť, lebo sa takto nechcem ukazovať, určite by sa obetoval a nešli by sme, ak by som nechcela . . .
ale na druhej strane, vykašli sa na to čo si myslia druhí, okúpeš sa, ochladíš a bude ti lepšie 🙂
@mia885 Tehotenstvo je krásne obdobie, a nepoznám tehotnú ženu, o ktorej by som si pri pohľade na ňu povedala, že vyzerá ako slon 🙂 A ver mi, že ja som tiež bola taká istá...pri druhom tehotenstve som pribrala 26,5 kg a cítila som sa ako veľryba. Ale kdekoľvek sme s manželom išli, tak som si tie svoje kilá s ťažkosťami ale o to väčšou hrdosťou niesla 🙂 Takže si vyhoď z hlavy predsavy o tom, ako na teba ľudia budú čumieť, pretože oni budú ale nie preto že si ako slon, ale preto, že čakáš bábo, ktoré sa čoskoro narodí a preto že určite budeš vyzerať skvele ako každá tehotná žena, na ktorú je jej manžel aj patrične hrdý. To kúpanie si pekne uži 🙂
Boze aj ja sa chcem ist kupat,ale mam strach,aby som nedostala nejaku infekciu. ☹
my sme tiez sa boli kupat pocas tehotenstva v besenovej a vobec som toto neriesila ale skor na druhy den som uz musela nastivit gynekologa s velmi velkym zapalom a to som si este kupila naschval tampony proti tymto infekciam a gynekolog mi velmi nadaval ze pocas tehotenstva nemam co chodit do takych to verejnych kupalisk kde je vela infekcii.
@mia885 ja to citim presne tak, ako ty...
akoze ja tiez tvrdim, ze tehule su krasne, velke brusko je nadhera!
ale je rozdiel ked je baba normalne stihla a bars aj s obrovskym brusiskom, ako ked je zena totalne spuchnuta, cela pribrata, s rukami a nohami ako valce, faldami aj na chrbte... 🙄 to uz veru pekne nie je a ze je tehula to teda nijako nezmiernuje celkovy dojem 😕 ja sa momentalne citim presne tak, ze sa proste do plaviek nedam 🙄
ja samozrejme chapem ten postoj, ze nam to ma byt akoze jedno, ved predsa cakame uzasne babatko, ale mne to uplne jedno nie je, hoci som sa vzdy tesila, aka budem krasna tehula a ako si to budem uzivat no a prd... Pribrala som priserne, vyzeram naozaj ako taka teta kucharka 🙄
idem s muzom v septembri do Tatier a ideme aj do Tatralandie, akoze mam z toho des uprimne... 🙄 ale tak zas pojdem, no co uz, sice sa nebudem citit prijemne, ale ti nasi chlapi sa za nas snad nehanbia a na ostatnych mi nemusi zalezat... uz len si to vo vlastnej hlave upratat 😅
@emilia25 ved prave ,v tychto horucavach mam co robit sama zo sebou,rockov na babo tiez dost 😉 ,takze strach z infekcie je silnejsi ako to teplo...tak stojim pod sprchou,pozeram na stenu,ze bolo by dobre vymalovat a chladim sa 😀
@mia885 ahoj....s manželom sme boli nedávno na štrande...a aj ked som na začiatku tehu, je už značne vidiet na mne zmeny...ako sme ležali na deke, chodili okolo pekné baby s dokonalými postavami, proste modelečky 🙂 ....na to som svojmu manželovi povedala, pozri sa na tie krásne telá, tie mladé baby so super zadkami!!! tak sa pozrel, priblížila som sa mu k uchu a pošepkala, vieš čo mám ja, čo oni nie???? a on, že čo??? ja na to,,TVOJE DIETATKO POD SVOJIM SRDCOM!!!,,.....na to sa na mna strašne nežne pozrel a pobozkal ma na čelo....táto reakcia mi úplne stačila.... 🙂
No mesiac pred porodomby som to prezila mozno keby som bola veelka.
ale tak som na zaciatu minuly tyzden na kupalisku ma stretla kamaratka a len na mna vyletela: jeee ty si tehotnaaaa a kedy to budeee?
No zomrela som :skoro, nechcem si predstavit ze ked to na mne vidiet teraz nie este vo vyssom stadiu ale planovala som chodit aspon na vnutorne bazeny, ale tak realita mozno bude ina
@janeita ahoj, ja presne dnes riešim v hlave práve tuto otázku...som v 10tt+4 a mám dost velké brucho...myslím to vážne, ked som bola tehu s Emmou, bruško mi začalo vychádzat nejak okolo 5mes., tesne po svadbe...no dnes sa stále na seba pozerám...idem okolo a známa sa ma pýtala, jej Tak sa Vám to podarilo??druhá mi zas hovorí, že vyzerám na 5mes....normálne sa pýtam, či je všetko ok? či tam nemožu byt dve? ale to by si hádam lekár všimol...čo bude neskor??? a to som chcela tajit do 12 tt, chcela ☹
@mia885 Bruskom sa treba pochválit! 🙂 Je to najkrajsie obdobie ženy, možno sa viac nezopakuje. Vieš kolko žien Ti bude bruško závidieť? Plno žien nemôže mať deti, ty môžeš, tak si to uži 🙂
@bianka0111 ja som 9+6 a brusko jednoducho nezakrijem neskryjem, ja som to vytrubila hned do celeho sveta cize neriesim kto si co mysli 🙂
@janeita mne nešlo o to, či si niekto o tom niečo myslí, ale druhá skusenost, kedy som sa s tým hrdo chválila a potom o babatko prišla ma dost zranila, a tak som chcela počkat a vydržat aspon prvé tri mesiace...
@bianka0111 niekedy sa to neda utajit a kedze to nie je tvoje prve tehotenstvo tak zeny ktore maju za sebou viac tehu maju vseobecne vacsie bruska, netreba sa strachovat a mysliet na to zle , a vsetko bude dobre
Zeny, len ja neriesim to ze okolie a neviem co, mna
Skor toto trapi ze
Ako sa budem citit ked priatel bude hladiet po druhych peknych stihlych zenach, ja ked som nebola tehotna nemala som vobec ziadny problem s tym ved a co , nech sa pozrie ved to je normalne🙂 kazdy sa rad pozrie na to co je pekne, aj ja, ale ked som uz takto, tak sa nebudem citit v pohode...:(
@mia885 nooo tak nechod. ja som mala v tehotenstve problém aj s kraťasami...proste som sa necítila dobre odhalená. ale tiež to bol asi len moj subjektívny blok lebo zas až tak hrozne som nevyzerala.proste každý je iný a treba sa zariadiť podla seba.ked sa nemás cítit fajn, tak si nerob problém a nechod.alebo chod a ked sa ti nebude lúbit tak chodte domov....btw ja by som nesla na kúpalisko, práve kvôli infekciám ☹
@mia885 ale prosim ta co riesis take kraviny..pribrala som 20kg,som sama stria,2 tyzdne pred porodom a furt sa otrcam pri vode...pre mojho som najkrajsia na svete lebo v tom obrovskom bruchu nosim jeho vysnivaneho synceka.a tie zo super postavami mozu len zavidiet lebo ani jedna neni taka stastna ako ja
@mia885 tak ja vas zasa nechapem. budete matka. porodite mu dieta. a je uplne normalne, ze zena, ktora ma mesiac do porodu tak nebude vizerat, ako modelka. my sme boli pri vode vcera. ja mam 36 rokov, porodila som 2 deti. ale dievcata mlade, co by mali byt krasne su tlste, ako slony, prsia maju ovisnute, ako keby odkojili 3 deti a to su este mlade baby, co nerodili. myslite na to, ze budete mat dieta. a vas partner by nemal byt taky netaktny, ze by tam "slintal" na tie 40 kilove standy. chodila som na kupalisko do 8 mesiaca a vobec som si nepripadala uboho, hlupo, ani ako slon. ked mate obavy, tak mu normalne povedzte, ze sa necitite na to, ist do plaviek v takom stadiu tehotenstva.
@evelinka123 veru ja na to tiez nikdy nezabudnem a este som bola v horucej a tej zelezitej vode tak tam nic clovek nevidi.ale chodili sme tam len po par minut a potom na deku a zas na par minut.
vzhlad v plavkach je absolutne posledne co by som riesila mne je fajn, nic ine ma nezaujima.ja som jak pavuk, vsetko v bruchu, akoby mi ani nepatrilo, aj na dovolenke som nosila dvojdielne plavky, ine zeny su pupkate i bez tehotenstva, ci taky alebo onaky pupek 😀 mna zaujima len ci je babo zdrave a a ako sa citim.pribrala som zatial 9 kil a to sa ani neprejedam ,prsote to tak je a basta. su omnoho horsie veci, s telom sa daju robit veci, ked porodis uvidis. ja som schudla este viac ako pred porodom moja vaha, a skor mi vadi ze si kazdy mysli ze drzim diety alebo som chora.
kazdy ma nieco.
@mia885 to iste som si myslela aj ja... vyriesili sme to "po svojom". Poprosila som ho vecer predtym, nech ma dole upravi,lebo si tam nevidim :D no a skoncilo to sexom.. tym padom bol kludny.. no a na kupko som si vzala horny top s poriadnym vystrihom co zakryval brusko a pohlady na ine som si nevsimala... a on okrem toho cumel mne do vystrihu a hovoril o tom,co bolo vecer 😀
kazdy sme nejaky 🙂 ani ja po 2 porodoch nevyzeram tak ako by som chcela, ostalo mi brucho a strie mam hadam vsade okrem lytok a ruk 😀 a co? teraz nebudem chodit na verejnost? su odo mna ovela mladsie ani nie ze zeny, ale deti a su este raz take ako ja. a celulitida, to hadam je uz aj bezna vybava zeny a dievcat. teraz som frajerka ale predvcerom mi tiez nebolo jedno sa vyzliect na kupalisku :D ale co neurobim pre radost svojich deti 😝
No teda som nemyslela že mamičky môžete mat dilemu s tehu bruska...Ved je to take pekne oble bruško...Myslím si že nikto v okoli nerieši či ste veľmi oble alebo menej oble...ja som bruško mala cez zimu nikto netušil že som bola tehulka...a to som mala skoro 20kg naviac..len sa pekne ukážte ake ste pekne...Ved je to krásne obdobie...ked uz budu detvaky na svete budete riešiť ine veci...a hlavne ked drobatko začne behat....váha pôjde sama pekne dolu...;)
Veď tehotenské bruško je tak sexi! 🙂 A určite tak pripadáš aj svojmu priateľovi, najmä keď vie, že to dieťatko vo vnútri je aj jeho 😉
No ja si taky nemyslela, ze maminky toto resi v tehotenstvi, chapu zeny po porode, ja uz nikdy nebudu mit bricho jako pred tehotenstvim, ale do plavek jdu-proste beru tankiny a koupu se, prece se nebudu koupat jen kvuli tomu, ze mam na brise pletvaka se striema..a tehulky mi taky pripadaji moc pekne a nikdy jsem neresila, jestli pribrala moc nebo ne, nebo jestli jeji manzel vypada lepe nez ona...uzivej si tehotenstvi, pak budes mozna svoji postavu resit jeste vice a uz ani nebudes mit nejakou vymluvu: ze jsi tehotna 😀
@mia885 no my sme boli dva dni dozadu na kupku a veru nebolo tam čo pozerať tých štíhlych dievčať tam bolo na jednej ruke by som ich spočítala a boli to ešte deti....a zvyšok ,ženy po deťoch a tehulky a dievčatá kurpulentnejších tvarov ...a o chlapoch ani nehovorím..no normálne nebolo po čom sa obzrieť....jedine ,žeby manžel mal nejakú úchylku lebo štíhlučké tam boli len malé detičky.... 😉 ,takže nerieš..,.,

No ja mam veru plus 15 ale ani pred tym som nebola za modelecku, ale bolo to ok, este mesiac tak dufam to uz nejak ukorigujem