Asi som už naozaj psycho, naozaj sa za to na seba hnevám, ale mam.pocit ze to už nedávam.
Celé dni som sama, mam 1,5 rocne dieta, popritom pracujem, manžel je nonstop v práci, workoholik.. a ešte som tehotná a jednoducho asi 2 mesiace je obdobie keď mala vstáva ráno o 5, niekedy aj v noci, plus nevolnosti.. muž chodí veľakrát z prace o 11tej, ešte ho čakám..
Nezvládla som to a dnes som už silno drbla pastou do grilu, pretože ešte ani ten nešiel.. a viem ze to je nenormálna otázka, ale bojím sa a trápi ma to, a nikdy si nevysiela nervy tak, aby ma videla mala alebo muž, ale už som to dnes nedávala.. moze takýto uder spôsobiť niečo bábätku..?
Do brucha som sa neudržal ale fakt som celou silou búcha do toho grilu lebo nehrial, nasral ma 😀
Bojím sa, na bábätko sa velmi teším, snažím sa zároveň aj plnohodnotnou mamou byt prvému dieťaťu zároveň pracovať ale niekedy mi takto prepne..
Tak len ci som nemohla dieťaťu ublížiť, ďakujem a snáď ma nemáte za debila..
A to musis mat aj 1,5rocne dieta, aj pracovat, aj mat manzela workoholika ktoreho doma o 23hod cakas?
Akoze vec s grilom je podla mna cela nonsens, ale neviem naco je cela tato situacia prospesna, ak to nezvladas, ako Ty sama pises.
Nemate peniaze ze musis pracovat? Potom je nanic ze muz je do noci prec. Detto manzel by sa mal zapojit ci je workoholik ci nie, budete mat dve male deticky a potom co? Ked teraz uz mas dost.
Gril negril,... 🙃
@hederamonstera no minule mi známa hovorila ako potratila pri prudkom pohybe, tak sa človek žiaľ boji aj nadychnut
@colsami ja viem, financie máme zvlášť a nezvyknem si pýtať, takže na vlastné veci si zarábam, ale súhlasím s vami
Joj, vypinam komenty, to tu bude pestre. Neboj sa, nic sa nestalo
Jediný kto obišiel zle je gril 😂
Teraz už nezvládaš psychicky. Ako budeš potom zvládať 2 malé deti?
Akoze ty si svojou rukou buchla do grilu a bojis sa (seriozne ti to napadlo) ci si tym nemohla ublizit dietatu v tvojom bruchu? Dobrú noc.
Tehotenstvo sposobuje nejaky opuch mozgu ci to je teplom?
Ach jaj. Nie,nemohla si ublizit babatku. Ale nauc sa spracovat svoje emocie. Ako to budes zvladat po porode? Pride burka hormonov,na vsetko budes sama,co budes rozbijat riady alebo ako chces fungovat? Mas to tazke,takze cim skor uc muza,ze ti musi byt napomocny. Je to aj jeho rodina.
Môj manžel je workoholik. Obdivujem ťa, že ste išli hneď do druhého. Na takéto psycho situácie sa priprav. Bude ich ešte veľa. A prehodnoť či nie je na mieste trošku viac čerpať love od mangela. Ty mu vytváraš podmienky aby on mohol makať. Nemyslím pracovať, ale makať ako workoholik. Kto s takýmto človekom žije tak vie o čom píšem.
Preco druhe ked niesi psychicky v pohode so svojim zivotom uz teraz ? Mama ma byt stastna ...
A nie, nijak si mu neublizila pre pana
To buchnutie ublizilo maximalne grillu pokial je tvoja ruka ok. Ale ty mas iny problem a budes mat este vacsi, takze ta nakoniec asi j… ako jedna normalna zena, kt ma 1,5 rocne dieta a pracuje, bez pomoci manzela ide do druheho tehotenstva. Tak trafena nie je ani zufala slobodna matka. Este pochopim 1,5 rocne a praca (aj ked nechapem tie rozdelene financie, vsak dieta je jeho a ste rodina) … ale k tomu dalsie na ceste … to nie. Mala by si sa porozpravat s odbornikom ohladaom situacie a s manzelom, aby dal € Zarabas si na to aby Ti po porode vyhorwli kable …
🤣
Mohla si si takto zlomit ruku a fungovat s nefunkcnou koncatinou by bolo este dvakrat horsie. Nabuduce udri do vankusa
Máš malé dieťa, si tehotná, muž je workoholik, napriek tomu aj Ty pracuješ ... čosi nebude v poriadku.
Ked mas v dlani maternicu, tak ano, mohlo sa nieco stat. Pokial ju tam nemas, tak co by sa asi mohlo stat, ked si udrela pastou do grilu?
Viac dietatu uskodis tym, ze si nervozna a rozculujes sa.
Bože, a Tebe je na kieho druhé dieťa v tejto situácii??? To ste tak chceli???
Dieťaťu si neublížila, ale ublizujes sebe. Načo míňa peniaze pán manžel workoholik? Aké nepýtam si peniaze? V manželstve sú peniaze spoločné. Začni sa tým riadiť.
Aby si o rok nepísala, že nič nemáš a muž chodí na dovolenky, lebo veď máme každý svoje peniaze.
Že nezvyknem si pýtať... v manželstve sú peniaze spoločné, a nielen peniaze, ale aj deti. To načo sa hráte, ženy? Deti ti priniesol bocian, keď sa o ne staráš iba ty?
Tak k tomuto si zoberiem 🍿🍿🍿🍿. Nehnevaj sa ale ako píše par bab zapojiť treba sedliacky rozum . Kamarátka prudký pohyb urobi ," potratila " a uz si mysli ze kvôli prudkému pohybu 🤐 a ty sa bojíš aj dýchať. Rozmýšľam teraz kto dopadol horšie tvoja ruka , gril alebo maličké v bruchu si dalo jeden kotrmelec . Keď tvoj muž robi do 11 hod tak to zarobí celkom pekne takže na ktorú prdel pracuješ ty 🤔🤔🤔 asi by trebalo sadnúť a porozprávať sa . Ale prosím nezvyšuj hlas moc až maličké v bruchu neohluchne
Na vaše spoločné deti míňaš peniaze len ty? On pri plodení nebol? K ostatnému sa ani nemôžem vyjadriť bez klepkania po čele.
Celé zle toto.Tu je každá rada márna,lebo rozumu nikde u autorky.Tehotna,čo musí pracovať,lebo muž,čo je workoholik má oddelene peniaze.A dve malé deti k tomu.
Gratulujem autorka.Skvelo si si to pohnojila
Odporucam este zacat studovat VS, pridat si brigadu, adoptovat este 1 dieta, kupit psa a zacat prerabat byt😏
2 deti, oddelene peniaze, nezvyknes si pytat (co je toto za rodinny zvyk, ze si vobec musis pytat?!!!), radsej zarabas na seba a deti…
Toto o chvilu nedas, vyhoris, zacnes byt striedavo agresivna, zuriva a apaticka, podrazdena,…
Zle dopadnes. Nebudes ani manzelka, ani super matka, ani zena.
Ides na to zle. Zacni to menit hned teraz. A co zarobis, odkladaj. Budes to este potrebovat.
Akoze ked budes takto dalej pokracovat, nie nehovorim ani ja o buchani rukou do grilu, tak budes coskoro nadrana nie len na gril, ale aj na obe deti, ktore ta budu vycerpavat aj muz, ktory s vami nikdy nie je a podas o rozvod. Alebo on lebo ho zacnu otravovat deti alwbo si ty vypytas peniaze lebo popri 2 detoch asi nebudes pracovat ako teraz.
Vyborne. Do 23tej na neho cakas aby ste si zatr*kali? Inak si neviem to druje v tejto situacii vysvetlit ani ja
- prečo by si si od muža vôbec mala na niečo pýtať peniaze? (Na rodičovskom nepracujem, míňam NAŠE peniaze)
- prečo popri 1.5r pracuješ, keď je to na Teba teraz príliš?
- prečo vyčkávaš na muža do 23.00?
Tu nielto veri tomu, ze pan je do 23:00 v praci? Autorka moja zlata, ty si defacto slobodna matka, no este horsie. Taka slobobna matka aspon dostava peniaze na dieta a seba..ty ani to. Neries gril, ries svojho muza. Pristup k spolocnym prniazom, navraty domov, starostlivost o domacnost a deti. Chces v 40tke zsnechat siroty?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nechapem, bojis sa o dieta v bruchu lebo si buchla pastou do grilu? No co ti hovori sedliacky rozum?