Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy
Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲
Ja neviem, ja mam 2 deti a mala som ich dost skoro po sebe ale v teplakoch som vonku v zivote nevysla. Ani by ma to nenapadlo. Ale neodsudzujem tie maminy co tak chodia ked im je to take pohodlne. Ale ja osobne by som sa hanbila ist medzi ludi, nebodaj do mesta v teplakoch.
@cicus14 prekvapim ta, nie som 🙂. Ale povedala by som ze si ako povedala plackova "hltala k*kokty za 10 korun slovenskych " a stala sa z teba hviezdicka a tvaris sa ako modelka.
@red_cat toto Prosím nie 😀 😀
@red_cat ja si myslim, ze je to o povahe a o tom, ci chces. Ak chces, sposob si najdes a najdes si aj cesticky k peknemu tehotenskemu obleceniu, v ktorom nevyzeras bud infantilne, alebo ako vo vreci 😉 No je pravda, ze uz niekedy nemas naladu riesit a nazor okolia je ti totalne ukradnuty. Verim, ze kazda matka sa niekedy dostane do stavu rezignacie. A mozno tie zeny ani predtym svoj vyzor nejako neriesili. Kazdopadne je to ich vec a ich zivot.
@cecilka123456 neboj sa niesom plackova za to zijem v taliansku.odisla som z vlastnej vole mat lepsi zivot aj ked nerobit to co som vystudovla.a ked si tak mudra kecaj s hostami,obsluhuj ich a ja neviem este co a to vsetko po nemecky a taliansky 🙂 mam slusny zivot,na urovni,mam peniaze,auto,som stastna...nestazujem sa a milujem to tam 🙂
Tymto pozdravujem skorumpovane slovensko 🙂
@cicus14 neviem ci je zrova vysnivane povolanie casnicka, mam podstatne lepsiu pracu a rokujem aj zo zahranicnymi klientmi po nemecky a anglicky takze nechapem co si tym chcela povedat, mam byt, auto, karieru, dieta a som slusny clovek aj napriek tomu ze nenosim stekle 🙂
nejak mi uniká, čo majú spoločné neupravené ženy s matkami a tehotnými. neupravené chodia aj bezdetné a netehotné a myslím, že je prirodzené, že žena s bruchom si chce v MHD sadnúť. to by mala byť pre každého samozrejmosť jej uvoľniť miesto a nečakať, že si oň sama požiada
@cicus14 nemozem si pomoct, ale za nekrôchanu a nevychovanu si v tejto situacii ostala ty. Kazdy slusne vychovany clovek, s troskou empatie sa SAM OD SEBA postavi a ponukne tehotnej zene, starsiemu cloveku, zdravotne hendikepovanému cloveku alebo cloveku s malym dietatom miesto na sedenie. Je uplne jedno ci tento sediaci clovek je vymodeny v najnovsich outfitoch a ma dokonaly make-up alebo ma na sebe osuntele tepláky jeho vlasy videli sampon pred tyzdnom.
Tvoje pohorsenie z toho, ze pani nepoprosila, nepodakovala, mala vytahane tepláky a mastne vlasy je absolutne mimo temy.
Pre mna si nevychovana neempaticka fiflena prave ty.
@cecilka123456 neni to praca snov..ani sranda..verim tomu ze mas lepsiu pracu ako ja 🙂
@sharlotta presne tak tým najsebavedomejším ženam, je väčšinou jedno, či idu von v teplakoch alebo v tope, kedže im jabsolutne nezaleží na tom, čo si o nich povedia ludia, ktorí bohužial ešte nedozreli do štadia, v ktorom nebudu mať potrebu dvihať si sebavedomie ponižovaním druhých. PRajem taku slobodu každému jednemu človeku, ktorý chodí naškrobený a myslí si, že ostatní su v kolenach z toho čo si o nich myslí 😎
@cicus14 ked deti nechcete, tak naco ste na tomto fore????? Tomu nerozumiem.
@cicus14 Ako si dovolujes bohorovne kohokolvek odsudzovat? A este na.uvod napisat, ze sa nechces nikoho dotknut, to co je za alibizmus? Dotycna mozno nemala vlasy od kadernika v danej chvili, ale ty mas zjavne zivotny nedostatok elementarnej slusnosti.
@maciatkolulu ale ved som sa opytala na jednu normalnu otazku,a zvrhne sa to tu na 3.svetovu..pre boha zeny...a co kazdemu vadi ze nemam deti ?a mozno ich mat ani nechcem..vy ste chceli tak ich mate a budte stastne ja vam to neberiem.aj som stastna aj bez nich
@irresistible hahah tak ten bol dobryyyy
@cicus14 tK treba taxik, ked ta tak neskutocne vytacaju tehotne v mhd. To sa nosi, ked sa pokazi auticko, tak snad sa nazbiera par drobnych pocas dofci na sk na taxi. 😉
Dokážem pochopiť, že cicus14 situácia v mhd naštvala, možno by som pred pár rokmi bola tiež vytočená, keby sa mi to stalo. Dnes by som to už dokázala pochopiť a hodila nad tým rukou. Ale ďalšie tvoje príspevky sú asi tak na úrovni 14 rokov. Urážať slovenské ženy len preto, lebo si žiješ "úžasný" život v Taliansku to je dosť úbohé. ☹
@maciatkolulu neboj nazbiera 🙂 ne vzdy sa ti chce cakat na taxi a myslim blavacky vedia o com hovorim :P

@red_cat jasne ze sa zeny neopustaju, len sa proste neda byt 24/7 upravena a krasna. Ja som niekedy rada ze sa rano sprchnem, umyjem si zuby a dam si na tvar BB. ked som bola tehotna tak som viac casu bola nad wc misou ako pred zrkadlom tak to sa nedalo vobec. Nech neodsudzuje ked nepozna okolnosti.