Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy
Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲
ja tiez take casto vidim.a najlepsie su take co si mysia ze ked sa este aj vydajuuz sa nemusia o seba starat.potom tak aj dopadnu 😖
Mat vase problemy!!!! sudit niekoho len koli tomu, že bol neupravený? NIKTO NEMA PRAVO NIEKOHO SUDIT! niekto na to mozno nema, alebo mu to je jedno, mozno ma dost iných starosti ako starat sa o svoj zovnajsok. Myslim, že vtedy ani jedna z nas neni neviem aka modelka ked ju nieco trapi a bolí. a to, že vam povedala, že ci ju pustite si sadnut by ste mala chapat ak ste bola tehotna niekedy....
Nemam mastne vlasy, mam ostrihane a ciste nechty, som ucesana, toto povazujem za upravenu zenu...ak ma niekto potrebu robit zo seba nieco ine nez je tym, ze si svetle obocie zafarbi na tmave a kazdy mesiac ma inu farbu na vlasoch, kilo "brizolitu"na ksichte, aby plet vyzerala dokonalo, linka, maskara, umele kucery za pomoci kulmy, nech sa kludne takto maskuje...aj ja som vydata, mam dve deti a nemam pocit, ze sa o seba nestaram...chodim s detmi von v teplakoch, aj nakupovat chodim v teplakoch, dokonca nakupujem v teplakoch vo velkom meste a nepripada mi to cudne, rovnako ako mi nie je cudne ked vidim nakupovat dievcinu v 12cm opatkoch, uzkych "in" leginach a cervenym ruzom na perach...snad kazdeho osobna vec...moj manzel sa rano nelaka, ked sa zobudime, lebo vue, ako budem vyzerat ked vstanem...a ak buduce mamicky priberiete za par mesiacov v lepsom pripade 10kg a budu vam opuchat nielen nohy ale aj prsty na rukach, budete vdacne, ak vam niekto uvolni miesto v mhd...a zakladatelka temy asi nemala odvahu povedat tej tehulke, ze nech stoji ved je len tehotna a okrem toho ma na sebe pohodlne teplaky a tenisky tak sa jej urcite stoji dobre 😉 no tu pod ruskom anonymity sa to komentuje a kritizuje tak lahko 😉
Najkrajšie ženy sú prirodzené. Žiadna vymaľovaná umelá bábika s kačacím úsmevom a umelými prsiami , nepredčí prirodzenú krásu. Pretože prirodzenosť je krásna. Za druhé krása vychádza zvnútra - to znamená, že viac ako povrch je dôležitá duša. Vyzerá to , že ste dosť zdeformovaná reklamami a mediálnym tlakom. Áno je slušné pustiť tehotnú ženu si sadnúť aj bez rečí a doprosovania. Minule som tiež išla v mhd, v hlavnom meste a bola som veľmi prekvapená, aký boli ostatní cestujúci slušný, usmievavý a príjemný. 😉
som tehotna som v 6 mesiaci tehotenstva ale nemam potrebu chodit stale vymalovana ako modelka nigdy som tak nechodila myslim si osobne ze staci ked je dievca, zena alebo tehulka normalne upravena tym myslim cista , nezapachajuca a hlavne slusna samozrejme neodsudzujem nikoho ale niekedy si myslim ze ,, MENEJ JE NIEKEDY VIAC a este sa mi nestalo aspon u nas ze by ma nikto pustil sadnut v MHD a nekladiem si nato narok ale myslim ze je to slusnost tak isto ako aj stary ludia by mali byt slusny a ohladuplny voci tehulkam ja do dochodcov nestrkam netlacim ich na sklo a ked do mna drgnu tak sa pozru na mna a povedi si uhni slonica takisto ani pardon a ani zdovolenim ludia su rozny
spytam sa, ty este nie si maminou,ze? neupravenost je vec nazoru, niekto ma teplaky za "spolocenske" osatenie,niekto v nich nevynesie ani smeti. Ine je samozrejme niekolko dni smradlava zena alebo mastne neudrziavane vlasy. Aj tie vsak mohli byt nahodne,ze neboli umyte proste ze to tak vyslo a nestihlo sa. Odkedy som na materskej,nemalujem sa a nepovazujem sa za neupravenu, v teplakoch nechodim,to je pravda,ale ked ma okolnosti prinutia,vybehnem narychlo aj v nich. Keby si ma stretla,tiez si zrejme pomyslis aka som zanedbana. Ked bol moj maly este naozaj maly,boli niekedy take perne dni,ze popoludni som si uvedomila,ze mam na sebe cast pyzama a som neumyta....ale to pochopia len maminky,ktore zazili.. prajem ti,aby tvoje materstvo bolo take,aby si mala vzdy cas na seba,bola vyobliekana,namalovana a v mhd ked budes zamdlievat a nevladat ani dychat,nie to este vysvetlovat a prosit, si nestretla take ako ty
Asi sa nestihla nastajlovať len preto, ze isla od lekara ....cestou musela bezat cez skolku pre jedno dieta a este sa zastavit v skole pre druhe dieta, samozrejme preletiet cez potraviny urobit nakup...doma uvarit, oprat, urobit domace ulohy s detmi, kedze manzel je na tyzdnovke.....a este popri tom vsetkom rozmyslat z coho zaplatit splatku za uver a vyzit do vyplaty....lebo toto je zivot nas mnohych v dnesnej dobe.
Ja len ze nesud ludi podla toho, ako vyzeraju.
@fopka ja osobne si myslim ze ta zena alebo dievca alebo kto to vlastne je nevie nic o tehotenstve a materstve nema ani paru o tom ake to je myslim si ze je to len nejaka osoba ktora sa snazi rozculit zeny nejakym sprostým prispevkom
@nika991992 zrejme ano, ale nech si aspon precita,co ju raz caka.aka je realita 😀
ja sice nie som maminou, ale vo vseobecnosti, aj co sa tyka napr. zien bez deti, slobodnych,a neviem akych... tak vzdy su zeny, ktore sa udrziavaju, snazia sa byt pritazlive, pekne sa obliect... a zeny...ktore sa zanedbavaju, chodiia neupravene.... neposobia zensky... 😎
@cicus14 ja nic v zlom, ked som bola tehu, nemohla som sa navonat, lebo by som sa okamzite dovracala, bola som alergicka na vonavky a pachy vselijakeho razu, aj z varenia, o tom ako kto chodi obleceny je jeho vec, a make up je tiez kazdej zeny jej vec, ci sa jej chce malovat ci nie, ked budes jedneho dna matkou, ver ze budes rada ak si raz za den umyjes zuby a vobec sa uceses a navleces prve teplaky , ktore uvidis, dieta nemozes odlozit do kuta aby si nahodila ,,omietku,, hm? 😉
NACO SI ROBIA ZENY DETI KED POTOM MUSIA CESTOVAT MHD AJ S DVOMA AJ S KOCIKOM? ALEBO AKO TU NIEKTORA PISALA ZE FINANCIE JEJ NEDOVOLIA KUPIT SI OBLECENIE NORMALNE PRETO CHODI V TEPLAKOCH? TAK NAJPRV SA SNAD ZABEZPECIM, KUPIM AUTO A POTOM IDEM NA DETI, NIE?
ESTE BY SOM CHCELA DODAT, ZE ZENA MOZE VYZERAT DOBRE AJ V TEPLAKOVEJ SUPRAVE, AJ V TEPLAKOCH. SAMOZREJME AK NIE SU STARE ROZGAJDANE...TIP: JA KUPUJEM TEPLAKY ZASADNE V TESCU 🙂 V SPORTOVEJ KOLEKCII. SU LACNE, PEVNE, KVALITNY MATERIAL A VYZERAJU DOBRE 🙂
@monky0608 presne moja rec netreba chodit ako bezdomovec ze ho je citit na 100 metrov treba chodit slusne
@monky0608 😀 😀 😀 😀 a ty kde zijes? to ze budes mat auto este neznamena, ze nebudes nutena cestovat nieked mhd ako mnoho dalsich tiez zaopatrenych... a bezabudaj,raz si hore, raz si dole, ze sa jeden den mas dobre a mas vsetko,neznamena,ze to musi byt tak aj dalsie rano....zivot sa ti moze obratit naruby behom sekundy a s tym druhym suhladim 😉
Baby, uz sa nerozculujte. Tuto diskusiu zalozilo 14-rocne decko, co sa naburalo matke do uctu. Prezradila sa uz tym, ze dieta chce az po 33-ke, nevediac, ze jej matka uz v inych diskusiach pisala, ze ma 14-rocnu dceru.
este by som chcelanieco napisat: to, ze bola taka "nemilá" a nepovedala ani prosim, mozno to potom olutovala, ak bola proste nervozna, nemala chut este aj prosit...mozno sa ponahlala rýchlo k doktorovi lebo sa jej daco nevidelo s bruskom,dietatkom,tak sa nezdrziavala zbytocnostami,to ako vyzerá.... netreba hned sudit! kolkokrat moja dcerka sa vonku zablati,alebo padne a je spinava potom/oblecenie/ a ideme vsak normalne domov,alebo sme este vonku a ludia pozeraju ako sprostí ze som ju obliekla do spinaveho atd uz si robia svoje nazory ze som nezodpovedna matka,ale malokoho napadne,ze spadla...to vidno na tých pohladoch...alebo tiez kukaju ,ze spi a prevesená cez madlo....ale ona inak v kociari NECHCE spat! ked ju chcem dat nalezato,zobudi sa a place a aj tak sa da tak ako bola,tak uz ju tak nechavam..a samozrejme,ludia hned ze som si ani nevsimla,ze mi dieta spi a ze ju necham spiat po sediacky..........netreba hned robit zavery ked nevime o co ide..........takisto aj s ciapkou- fuka,je zima,ale ona ju proste nechce :D ale ja som matka co nechava dieta mrznut:D
@fopka niekedy praveze treba rozmyslat nad dietatom a nie nad autom keby sme to mali brat vsetke tak tak sa deti vobec nerodia pretoze vela mladych rodin sa zadlhuje hypotekami a roznimi pozickami pretoze plat slovakov nieje az tak velky ze by sme kazdy mohol mat doma BMW a velky rodiny dom nezalezi az tak na hmotnom majetku hlavne je ze mas kde byvat a je co jest !! to su dolezite veci pre zivot
Ty si teda dobra hus 😀 😀 😀 registracia 2015 ....0 priatelov..0 prispevkov...., pravnepodobne slobodna a bezdetna a ide sa tu navazat do zien co su tehotne ze su nenamalovane ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa zobud a stanov si priority slečna inteligentna 😀
PS: nezabudni si oblect taku sukničku spod ktorej ti fúzy trčia 😀 😀 aby si sa muzom páčila 😀
@ivca88 boh vie ci to je zena
@nika991992 akoze ja som s dietatom cakala dlho,lebo som sa na to jednak necitila a po dalsie,chcela som aj nieco viac, trochu sa zabezpecit, ako pisala monky 0608, a tiez mam nazor aj na to,ked si zena v nelahkej situacii prisadi dve,tri deti, ale zase neznamena,ze ich odsudzujem,lebo si prave preto nemaju okrem teplakov co obliect atd a dobre si uvedomujem, ze moze prist obdobie,kedy nebudem mat ani na tie teplaky
Je jedno ci ma 14 alebo 30 ale slusnost je slusnost a doslova takto hanit zeny je ozaj poriadna drzost...sa nad sebou pozastav aj ty raz budes na nasom mieste a ak ti boh dopraje budes aj mama aj ty budes mat casu na seba malo nebudes nonstop nosit opatky ani makeup na kila ....a ak mas raz deti tak kazda mama v prvom rade misli na deti aby mali oni a az potom ked ostane riesi seba!
Keby ju poprosila netehotna,vymalovana,vymalovana fiflena hne by vstala!?..to co sme uz za ludia?ved ked vidim,ze ten clovek(ci tehu alebo starsi) si potrebuje sadnut,tak zdvihnem rit a prejdem tie dva metre a sadnem si dalej,alebo postojim,ved zo mna neupadne...ved je to slusnost..slusne je aj pozdravit,ale zrejme nemala svoj den...

ja nechapem, co je koho do toho, ako kto chodi obleceny, upraveny a neviem, co...nepoviem, keby bola hola..... kokos, podla mna len znudene ropasmane cicusky, kt. vo svojom nudnom zivote nemaju co na robote riesia taketo chuj.viny...s prepacenim..... ako nemusi byt akzdy podla tvojho vkusu, pomysli si svoje a idem dalej...ale, ze by ma to nasieralo 😀 by som msuela byt dobre pripecena..... 😉
ja napr. neznasam make up...cize ani do prace....a?.....mam plet ako babo aj po 30tke....mozno ty si maeupom potrebujes skryt nedostatky, niekto to nepotrebuje.....
teplaky sice von nenosim....ale je mi u riti, ci ich niekto von ma....
by som chcela vidiet tuto "nezanedbanu" slecinku......kopa sminiek a parfemu este nerobi zo zien zeny;) .....
zeny pozor, nevadi, ze v hlave mate vakuum, zakryjete to make upom 😀 😎 .....no, podla mna nie....tebe dievca, ani makeup zo zlata nepomoze....a to ta neurazam...to myslim uplne vazne! 😝