icon

Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy

cicus14
18. apr 2015

Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲

slunce3
19. apr 2015

@cicus14
Neboj casom to pochopí aj taky troll ako ty.
Nema vyznam k tvojmu prispevku viac pisat,zbytocne si drat prsty.
Zmen zoznam priorit!

fopka
19. apr 2015

@zita19 netlac, to,musi to prist spontanne 😀 😀 😀

dollynkaa
19. apr 2015

@cicus14 ja som bola aj tehotna aj na materskej stale upravena 🙂 v teplakoch zo zasady moc von nechodim ani na ihrisko 🙂

lady511
19. apr 2015

Ak sa mam vyjadriť k téme,,keď som bola tehotná,,bežné som chodievala busom a možno z 10x som sedela 3x,,čo ľudia boli taký ochodny a nechali ma stať aj keď asi 2x som ich požiadala že mi naozaj nieje dobre či si môžem sadnúť,,vždy so slušným poziadanim, ,čo sa týka toho aká móda je "prípustná"
V tehotenstve,,bezne som chodila v teplakoch ktoré som mala vyhradené von,,žiadne špinavé ani zamastene, ,jemne upravená, ,

marcela1702
19. apr 2015

Prišla baba na SK bohvie kde žije lebo to neuviedla, nudila sa tak si zapla MK a hodila sem postreh z MHD, aby nasrala nás mamy na MD resp. na RD a teraz si číta reakcie. Doprajem takejto dáme tehotenstvo v lete a som zvedavá ako bude chodiť MHD nastailovaná, s dokonalým make upom, navoňaná 🙂)})) predpokladám, že nijak bude chodiť auto 🙂)) a ak nie tak jej určite" také žieňa ako je ona uvoľní miesto ale musí poprosiť lebo ináč to nejde" ale super mám nízky tlak a už sa mi zvýšil stačilo tak málo

babulka82
19. apr 2015

niektore ženy "bohužial" nemožu za to že su krasne aj bez makeupu a viac ako tie čo maju na sebe 5kg nateru 😀 ja osobne považujem za upravenu ženu tu ktora je umyta a nesmrdiaca a nie tu ktora je v štokloch a vymalovana ako kraslica aj taka može smrdiet 😉

natalym
19. apr 2015

Nech si každý chodí v čom chce. Či už v teplákoch alebo v lodičkách. Čo si o tom myslím, je len moja vec.
Inak niektoré nastajlované matere si len sami o sebe myslia , že im to sekne, nikto iný si to nemyslí a niektoré teplákovky ich strčia kedykoľvek do vrecka.

ervenka
19. apr 2015

@marcela1702 hehe, ano letne tehu, a este ked si k nej prisadne/pristane niekto kto je poriadne navonany. V taktom rozohriatom buse, to je pochuuuutka. 😀 Ja som horsie znasala vonaky ako napr. spotene tricka ked mm prisiel z treningu.

sestricka52
19. apr 2015

@cicus14 vies co cicus, nepoznam ta, ani neviem ci si dospela, alebo si iba pubertacka, co este nevie co je zivot. pochopis vsetko raz, ked budes mat vlastnu rodinu, raz, ked budes tehotna. kazda zena sa citi dobre v tom, co nosi a co jej je pohodlne. ked som tehotna, asi si nedam obtiahnute kozenne nohavice, aby ma to dobre tlacilo. radcej si dam volne nohavice....keby si mala dieta vedela by si, ze niekedy sa ani neda upravit bohvie ako....dieta je stale pri tebe, stale ta potrebuje a na teba ti neostava cas. si rada, ze sa najes.

pochopis to vsetko casom a vekom.....ak si dieta, nemas co robit na tejto stranke.

s_mt
19. apr 2015

Myslim, ze ked dotycna bude mat aspon 2 male deti, s ktorymi jej nikto nebude pomahat, tak pochopi aj tie, co nechodia vyvonane a dokonale upravene.. Prajem jej to ;)))

siska53
19. apr 2015

@monky0608 a co ma spolocne zabezpecenie s vlastnictvom auta?
Nasi auto mali a mama s nami cez den chodila aj tak dopravou. Dovod: Nemala vodicak - prosto sa toho bala az panicky a ja som to zdedila po nej...
A okrem toho ak je tehule zle,nemala by sama jazdit autom tak ci tak...a teda taxiky lacne nie su..

bianca
19. apr 2015

@cicus14 evidentne je tu nieco zanedbane ale len to ze tvoja matka zanedbala vychovu.

sophieeee
19. apr 2015

Prave citam tvoj prispevok a sedim doma v teplakoch,sice mastne vlasy nemam lebo som si ich pred chvilou umyla ale aj tak sa ma to dotklo.. Preco nikto neriesi muzov ,ktori smrdia na celu mhd maju potne letokruhy pod pazuchami a nie su ani oholeni ani navonani? A preco sa kladu take vysoke naroky na zeny ktore uz nie su len obycajnymi sexualnymi objektami ale su bohyne co dali zivot dietatku? Ked sa zena citi dobre aj bez make upu a push upky tak jej treba skor zavidiet ako ju odsudzuovat 😊 je tak malo prirodzenej krasy na tomto svete ze ked zena nema dokonaly make up, nastrelene vlasy a gelove spicate nechty tak ju povazuju ludia za nejaku opicu co sa o seba nestara.. Zienky nezabudajte ze najkrajsi make up je vase sebavedomie a to co z vas vyzaruje 😉

lubkavargova1
19. apr 2015

Mile zienky, kaslite na take zienky. Ona mlada, este nevie co vsetko ju caka, ze niekedy clovek aj keby ako chcel as namalovat proste nema naladu. Ja pracujems ludmi, aaaaaaaaaaano nosim kilo a kilo omietky na ksichte. Ale nedokazete si predstavit ako bozsky sa vitim, ked pridem domov a idem sa "odksichtit"...a najsamsuprovejsie ked som doma len tak naostro. Teda to naostro teraz myslim - bez sminkov a gebuzin na tvari. A aaaaano aj v tricku a teplakoch.....raz som citala od slavnych modeliek, co boli pekne a aj USPESNE a hlavne mali v hlave aj nieco nie len vakuum, ze aj oni si dopraju dni ked su len tak bez malovatiek. Proste byt furt zmachlena je zataz na tvar....a len tak btw. zakladatelka mila, skus si pozriet niekedy aj fotky novinarov kde ukazu modelky/hrecky bez makeupu a bez photoshopu!!!! By si sa divila, ze vsetky sme z rasy clovecinej a normalne 😀

elizabethia
19. apr 2015

Mila slecna, mala by si sa asi trosku zorientovat v zivote maminiek 🙂 Taky mensi pribeh: Cakame nase druhe dieta. Prve tehotenstvo preslo uplne bez problemov, ani som v podstate nevedela, ze som tehotna. Toto druhe ma uplne nici, od zaciatku bojujem denno denne s tazkymi migrenami, nevolnostami, nechutenstvom, castym mocenim, ubytkom vahy, vykyvmi tlaku, pocitmi na odpadnutie a stale chodim denno denne do prace - obcas poprosim vedenie, ci si mozem sadnut, aby som nahodou neodpadla, presun medzi budovami mi trva dlhsie a som uplne happy ked zadychcana spotena a zafunena vyjdem pomaly po schodoch na druhe poschodie. Opatky som vymenila za balerinky uz pred niekolkymi mesiacmi, pretoze po hodine som myslela ze mam v bedrovej oblasti zlomenu chrticu. Malujem sa kazde rano,jemne, upravujem sa, sprchujem, pouzivam aj parfem, aj napriek tomu sa vsak potim ako kon a to ma este caka leto 🙂 co sa tyka oblecenia, mila slecna, moje prve dieta je cisto hyperaktivne a neviem si predstavit nahanat ho v obtiahnutych rifliach a opatkoch po strku na detskom ihrisku alebo sa hrat v pieskovisku, prevaznu vacsinu mojho oblecenia tvoria teplaky, freestyle rifle, botasky, sportove balerinky alebo leginy, volne tricka, mikiny. Vlasy mam na ihrisku vzdy zopnute do copu, pretoze ma nebavilo to neustale odhrnanie vlasov z tvare a zavadzali pri kazdom zohnuti aj mojmu synovi. Nemyslim si, ze som neupravena. Som SPORTOVO oblecena, kazdy vecer poctivo okopana od mojho syna, nohavice samy odtlacok od detskych topanok, osypane pieskom ... a vies co, nemenila by som to ani za tie najluxusnejsie kabelky LV, ktore vytiahnem raz do mesiaca, ked ideme s manzelom niekam na veceru alebo do kina 🙂 milujem svoju rodinu a co je dolezitejsie, nasla som muza, ktory ma miluje preto, aka som manzelka, zena a matka a nie preto, ci chodim so znackovou kabelkou, v obtiahnutych nohaviciach a na vysokych opatkoch s tonou make-upu na tvari 🙂 Pokial ti na tomto zalezi a mas partnera, ktoremu tiez, neviem ako vas vztah prezije, ked sa tvoje telo v tehotenstve zmeni 🙂 mat rodinu je DAR

tinki
19. apr 2015

@cicus14 he..he...he... dobry vtip...ak si chcel/a zaujat..rozhodne sa ti to podarilo...mal/a by si robit pre nejaky bulvar..dokazes vyvolat velky zaujem a mnozstvo klikov.....mna tym neurazis...ale inak to aj vypoveda o tvojom IQ....

kengurica
19. apr 2015

.....mna by len zaujimalo, co priviedlo slecnu sem na MK.... deti nema, nechce......asi si to zmylila s FB.....
Baby, hromadne z nej padnime na zadooòk.......ooo, zije v IT...... jeeeej, ma auto....., fiiiiiii, je vzdy tip top upravena...

nancy1974
19. apr 2015

@cicus14 môj názor: nie je to o matkách a tehotných ale o samotnej osobnosti, veď aj iné ženy stretnete a vyzerajú neupravene a vyjadrovanie ako pes 🙂

tamia
19. apr 2015

@monky0608 prečo píšeš veľkými písmenami :o) ?

mircalla
19. apr 2015

@cicus14 To 14 v nicku je vek? Zodpovedal by tvojim prispevkom...Chuderka mala...Jak sa ty musis nudit....

mircalla
19. apr 2015

@cicus14 vidis, ja zase vidim upravenu tehotnu zenu v pokrocilom stadiu tehotentva stat v buse v horucave....pod nou sedia usadene na sedadlach 3 take slepice ako si ty, kazda ju ignoruje, ma sluchatka a pozera z okna.....

kristinagabi
19. apr 2015

@cicus14 nechcem byt zla,alebo niekomu priat zle....
Nechi take tehulkovanie,aby si sa min 3mesiace nevedela postavit od zachodovej misy,aby ti bolo zle od vsetkeho- hlavne voni parfemov,kremov,este aj od zubnej pasty a potom sa mozes na seba pozriet ako budes chodit ty upravena 😠 😠 😠 Ak si do ust nevies dat nic normalne,este aj vody ti je zle ...
Mam dve deti, pri prvom to bolo hrozne,bola som ako chodiaca mrtvola- takze viem pochopit neupravene mamicky. Druhe tehu uz bolo super,ale parfemy som nikdy nepouzival pocas tehu (okrem gul.deo).....
Netreba nikoho odsudzovat. Zase nehovorim to,ze TEHOTENSTVO JE VYHOVORKA na vsetko !!!

mircalla
19. apr 2015

@kristinagabi Neries ju...to ani nestoji za to jej daco vysvetlovat....chybaju mozgove bunky..ide o cisty nudu a provokaciu, nic viac

maciatkolulu
19. apr 2015

Mile dievcata, tusim na druhej strane cicus niekto "odhalil", ze prispievala aj inde, ze ma 14.rocnu dceru a v taliansku ro i upratovacku.... takze sa zbytocne nenechavajte vytocit

maciatkolulu
19. apr 2015

Tak ta sikovna bola edita56 na 4.strane. Si to mrknite a nevytacajte sa 🙂

ali08
19. apr 2015

Doba sa mení,ako kedysi nás učili že ak v autobuse je starší človek alebo tehulka či matka s dieťaťom ten mladší by sá mal postaviť a pustiť bohužiaľ v dnešnej dobe to už neplatí.ja mám malé dieťa A sedíme obaja spolu na dvoch miestach A veru keď nastúpi teenager nepustia ho na miesto syna A prečo by som mala veď som synovy za miesto zaplatila.keď som bola ja tehotná v 7mesiaci A išla MHD na kontrolu veru nikto z týchto teenagerov sa nepostavil A to som cestovala 1hod A celú hodku stala.
Ohľadne Módy,každý si môže obliecť v čom sa najlepšie cíti. Je pravda že sa treba o seba starať ale nie každý má možno čas,chuť alebo financie. Poznám jednu ktorá je právnička ale vlasy má mastné vždy,make up asi ani nepozná A oblečenie horšie ako second hand ale proste tvrdí o sebe že je pani advokátka.
veď aj kedysi sa zeny neholili A dnešný trend je oholona všade A keď vidíte niekde chlp kde nám byť tak sa nad tým pozastavujete.
Ľudia v dnešnej dobe sú už taký A netreba sa nad nimi pozastavovat.A ak je to v cudzine iné tak lepšie pre teba cicus14 lebo toto je Slovensko. Inak si myslím že je to všade rovnaké lebo ide iba o charakter človeka.

mircalla
19. apr 2015

@maciatkolulu No jo...vypracovala sa v taliansku na umyvacku hajzlov a tym padom sa citi povolana riesit neupravene tehotne zeny....chcela by som vidiet ju, ked uz ide o to

takyna
19. apr 2015

@cicus14 skus sa zamerat tak vseobecne otvorit oci, vela zien aj mladych netehotnych, bezdetnych chodi zanedbanych, ale aj uprevenych, kazdeho osobna vec, a priorita je mozno inde...ja by som to neriesila..., tato doba nas nuti chodit ako reklama na obalke modneho casopisu..., ale je to hlavne o osobnosti a chuti..., a mozno aj o sebavedomi....

takyna
19. apr 2015

@cicus14 a tehotna zena by ta nemala ani len oslovovat , ze si chce sadnut, mala by si to robit automaticky, stat s bruskom je nebezpecne, staci , ze prudko autobus zabrzdi...a nestastie je na svete hned...
mozno aj ty raz budes cakat dietatko a sama pochopis....

adusska1209
19. apr 2015

@cicus14 co v telke nic nedavaju tak si sa rozhodla vytocit zopar mamiciek?lebo ta tvoja sa zabudla odhlasit? Radsej si napis ulohy!a nepis tu take bludy.