Názor na otcovstvo dieťaťa
Ahojte, to čo sem teraz napíšem je extrémna situácia do ktorej som sa dostala iba mojou chybou. Mám dlhoročného priateľa, vždy som bola verná a dlhšiu dobu sme sa snažili o bábo. Jeden deň sme mali sex s tým, že sa normálne spravil do mňa a další deň som sa opila, neviem ako som to mohla spraviť, ale priateľ ma niečím aj nahneval a spala som s cudzím človekom, bolo to krátke, nedokončili sme to ale aj tým že som nebola triezva, nepamätám si úplne ako to prebiehalo. Priateľ vie o tom že niečo bolo, detaily samozrejme nie, preniesol sa cez to, odpustil mi. Po mesiaci som zistila ze som tehotná, sama to proste nechápem keď dlhšiu dobu nič a keď spravím jednu takúto blbosť akurát vtedy sa podarí, týždne som sa bála či som nemohla dostať nejakú pohlavnú chorobu keďže toho človeka nepoznám, bolo to v zahraničí a čakala som kým prejde inkubačná doma všetkých možných, ani to som nestihla a namiesto toho pozitívny test. Priateľ nepochybuje že by nebolo jeho, ja pevne verim že nieje možné aby jeho nebolo ale je tam to jedno percento že čo ak. Cítim sa strašne, je mi strašne ľúto že musím toto teraz riešiť, úplne inak to celé malo prebiehať. Ja ani neviem čo chcem počuť od vás, musela som to zo seba dostať von, prosim skúste povedať svôj názor .
No autorka , da sa to brat ale aj z druhej stranky. Roky sa Vam nedari, nevies s frajerom otehotniet a zrazu si tehotna teraz ked si spala aj s inym .. takze 💁🏻♀️. Vzdy su 2 moznosti a nik Ta tu nebude tlapkat po pleci lebo to je stale len nazor a realitu -pravdu mozes zistit az potom
@eliell no tak pokiaľ sa ten druhý do teba neurobil, tak je dosť malá šanca, že to dieťa je jeho, ale to by si ty mala vedieť, ako to celé bolo. Ako dlho ste sa snažili o dieťa?
No... Nezávidím ti... Dieťa môže byť aj z tej jednorázovky aj keď sa nespravil, náhoda je sviňa.
Mne neide do hlavy, že je s tým tvoj priateľ tak v pohode... To mi nejak nesedí. Jedine ze by aj on podviedol teba.
@eliell v sekunde keď svoje dieta prvý krát uvidíš, okamžite budeš vedieť kto je otec.
@simona20201309 to určite. Moja susedka modrooká blondýna a jej manžel modrooký blonďák a narodilo sa im dieťa tmavé ako z osady. Našťastie ani jeden z nich nemal žiadne pochybnosti, že je ich, tmavé oči mu ostali. vlasy postupne ako rástlo vybledali až na špinavú blond. Povedala, že keby nerodila klasicky, ale cisárskym v úplnej narkóze, tak je presvedčená o tom, že jej dieťa vymenili.
Ja by som si určite zistila, čie je to dieťa a v klamstve by som žiť nechcela. Nedokázala by som to a prieči sa mi predstava, že mnohí muži žijú v domnení, že sú otcami, i keď realita je iná. Mám známeho, čo sa ženil kvôli tehotenstvu a cca po troch rokoch sa rozviedli. V jednej hádke mu to sama vykričala sama manželka... potom už to išlo rýchlo, DNA testy a rozvod.
@simona20201309 to určite. Moja susedka modrooká blondýna a jej manžel modrooký blonďák a narodilo sa im dieťa tmavé ako z osady. Našťastie ani jeden z nich nemal žiadne pochybnosti, že je ich, tmavé oči mu ostali. vlasy postupne ako rástlo vybledali až na špinavú blond. Povedala, že keby nerodila klasicky, ale cisárskym v úplnej narkóze, tak je presvedčená o tom, že jej dieťa vymenili.
@anonym_063d98 neverím ze biologické dieťa nemá ani náznak spoločných crtov, či už po rodičovi, starom rodičovi, bratovi, tetke ujovi...
Nejde o to ci ne tmavé alebo svetle, ale črty tam musia byť. Možno je susedove 😃
To fakt NIKDY nevieš.
Život píše rôzne príbehy....
Aj exov ujo celý život vyčítal žene že syn nie je jeho. Cele roky ju každý ľutoval, aký je debil a hľa... mal pravdu 😁
@anonym_063d98 neverím ze biologické dieťa nemá ani náznak spoločných crtov, či už po rodičovi, starom rodičovi, bratovi, tetke ujovi...
Nejde o to ci ne tmavé alebo svetle, ale črty tam musia byť. Možno je susedove 😃
To fakt NIKDY nevieš.
Aj exov ujo celý život vyčítal žene že syn nie je jeho. Cele roky ju každý ľutoval, aký je debil a hľa... mal pravdu 😁
@simona20201309 videla si už niekedy rodičov s adoptovanými deťmi? Aj tam nájdeš spoločné črty
To fakt NIKDY nevieš.
@simona20201309 No moze to ist o 4 generacie, cize nemusi mat. Hlavne sa moze stat, ze napr dieta je Po mame a nema z otca nic a naopak. Ale ja vyzeram ako moja babka. Moj muz vyzera ako jeho dedko. Moj syn ako moj muz, to je jeho kopia. Dcera je zase moja kopia a nieco ma z mojej svokry.
@simona20201309 videla si už niekedy rodičov s adoptovanými deťmi? Aj tam nájdeš spoločné črty
@anonym_063d98 videla a nenasla som
@eliell v sekunde keď svoje dieta prvý krát uvidíš, okamžite budeš vedieť kto je otec.
@simona20201309 neviem sice kolko deti mas, ale pises absolutnu hlupost. je x deti, ktore su dokonalou kopiou len matky alebo matkinych predkov a z otcovej strany zdedili fyzicky nicove nic. moja mladsia dcera je dokonalou kopiou mojho neboheho otca. ani ja sa na neho fyzicky tak nepodobam, ako moja dcera. v nasom pripade by otcom mojho mladsieho dietata mohol byt ktokolvek, pretoze zo svojho otca nema zhola nic. a ze takych deti je habadej.
@eliell urcite odporucam mat plan B v pripade, ze zostanes slobodnou matkou. chlapi odchadzaju aj od vlastnych deti a tiez ich tie zeny roky poznali a dusovali sa, ze oni by toho schopni neboli. od narodenia, resp. utleho detstva sa pozerat na dieta, ktore splodila zena v alkoholovom opojeni s inym, to chce mega davku tolerancie, obety a neviemcoho vsetkeho. az po prvu hadku, kedy ti to bude splechnute do tvare. vela stastia!
@eliell A tvojmu priatelovi to ako fakt nevadi hej? Podla mna sa s tebou rozijde hned ako porodis. Toto muzi len tak lahko neodpustaju. Vziat za zenu si ta pred porodom asi nechce.
@beata_k Ja som nikde nepovedala že bol s tým v pohode 🙈 nebolo to zo dňa na deň kedy mi to odpustil, rozhodol sa skôr tak preto, lebo si zhodnotil náš vzťah, uvedomil si že to bol skrat, stalo sa niečo podobne prvý krát a podľa môjho chovania vie, že by sa to už nikdy nezopakovalo a ďalšia vec že on sám je presvedčený že dieťa je jeho a ja vlastne tiež, len tam ja osobne nemám tu 100 percentnú istotu vzhľadom k situácii.
@eliell urcite odporucam mat plan B v pripade, ze zostanes slobodnou matkou. chlapi odchadzaju aj od vlastnych deti a tiez ich tie zeny roky poznali a dusovali sa, ze oni by toho schopni neboli. od narodenia, resp. utleho detstva sa pozerat na dieta, ktore splodila zena v alkoholovom opojeni s inym, to chce mega davku tolerancie, obety a neviemcoho vsetkeho. az po prvu hadku, kedy ti to bude splechnute do tvare. vela stastia!
@matkahelka Chápem čo myslíš, lenze mne sa nechce veriť že by nebolo priateľove, preto pevne verim, že plán B nebudem musieť riešiť, nakoľko naozaj tam mám možno jedno percento že by jeho nebolo.
@beata_k Ja som nikde nepovedala že bol s tým v pohode 🙈 nebolo to zo dňa na deň kedy mi to odpustil, rozhodol sa skôr tak preto, lebo si zhodnotil náš vzťah, uvedomil si že to bol skrat, stalo sa niečo podobne prvý krát a podľa môjho chovania vie, že by sa to už nikdy nezopakovalo a ďalšia vec že on sám je presvedčený že dieťa je jeho a ja vlastne tiež, len tam ja osobne nemám tu 100 percentnú istotu vzhľadom k situácii.
@eliell Nuz, pevne dufam ze je jeho. ( aj ked je to az prilis velka nahoda)
@eliell no tak pokiaľ sa ten druhý do teba neurobil, tak je dosť malá šanca, že to dieťa je jeho, ale to by si ty mala vedieť, ako to celé bolo. Ako dlho ste sa snažili o dieťa?
@janickacrazy Neurobil sa do mňa, ani nikde inde že by to nejak na tesno mal vytiahnuť. Skôr som mala v hlave len tu predejakulacnu tekutinu, ale neverím tomu, ze by to naozaj bolo možné. Snažili sme sa 1,5 roka, ale ja mám taký cyklus že tam sa trafiť do ovulácie bolo veľmi ťažké, aj toto bolo ma 38dc.
@simona20201309 ja ani nie, ale moja mama mi na stužkovej hovorila, ako sa moja splužiačka podobá na otca a ja jej hovorím, že si ju v piatich rokoch adoptovali, neveriacky na mňa pozerala, že to nie je možné. No je. Môj muž sa nepodobá ani na otca, ani na mamu, ale na uja. Ten otec byť nemôže nai náhodou, lebo žil v tom čase v USA. Ja som si to uvedomila, až keď som videla fotky uja z mladých rokov, ako keby mu vypadol z oka, samozrejme s prihliadnutím na to, že sa vtedy nosili iné účesy.
@simona20201309 pozri si tieto fotografir, všetky deti sú adoptované, najviac je rodičom podobná najstaršia slečna https://www.aktuality.sk/clanok/zQjDp2y/adoptiv...
@eliell pokial je tvoj priateľ OK s tým, ze je istá pravdepodobnosť, že sa bude starať o cudzie dieta, tak si v pohode.
Inak by som dala neviem co za to, aby som zistila, kto je otec. Skôr teraz, ako keď ta pripadne opustí pár dní po porode, alebo neskor.
Si tu nájdi tému kde píše chlap, ze si vzal ženu kvôli tehotenstvu a teraz zistil, že dieťa vlastne nie je jeho.
Inak uprimne pochybujem ze je s tvojim "dobrodruzstvom" uplne v pohode. Možno by bol, keby si nebola zhodou okolnosti tehotná a šanca, že je otec je 50/50.
@eliell neviem, kde berieš tú istotu, že je priateľovo. Sama píšeš, že si to ani poriadne nepamätáš, takže ani na 100 % nevieš, či ťa nevytapetoval, stačí trocha, že... Myslím, že si milosrdne klameš do vrecka, len aby si bola v pohode. Ja by som teda rozhodne nebola.
@tiezjedna Vôbec s tým niesom v pohode.. ale áno, snažím sa samu seba presvedčiť, že je oveľa väčšia šanca že je priateľovo aby som zvládla ako tak fungovať.
A ja si zas myslim opak, doteraz Ta neoplodnil pritom sa dlho snazite a ZRAZU ked das inemu,si v tom. Nahodicka ?
@matkahelka moja rec , toto do tvare splechnute raz pri hadke bude a potom znova a znova. Ak bude dieta na svete,o to viac. Moze s tym byt teraz akokolvek vraj v pohode
@eliell darmo…poriadne si nepamatas a su tzv. Kvapky lasky..ako sa vravi jedna kapka a si tatka….s priatelom sa vam nedarilo…inak darmo, ze je zdravy, zdravy mozu byt obaja muz i zena, ale nemusia si v splodeni byt geneticky kompatibilni…spolu deti sa nedaria, s inym partnerom bez problemu…cize by som skor ratala, ze dieta moze byt nahodnej znamosti….
@anonym_063d98 na mňa sa najviac podobá syn v pestúnskej starostlivosti 🙂 keď ako 3 ročný videl moje fotky, kde som mala 3 roky, tak sa pýtal, že to kedy a kde sme ho fotili... Fakt riadna podoba.
@anonym_063d98 na mňa sa najviac podobá syn v pestúnskej starostlivosti 🙂 keď ako 3 ročný videl moje fotky, kde som mala 3 roky, tak sa pýtal, že to kedy a kde sme ho fotili... Fakt riadna podoba.
@any_soj stáva sa, veď veľa ľudí sa na seba podobá a nie sú v nijakom príbuzenskom zväzku, tak prečo nie deti, ktoré nie sú v starostlivosti bio rodičov?
@any_soj stáva sa, veď veľa ľudí sa na seba podobá a nie sú v nijakom príbuzenskom zväzku, tak prečo nie deti, ktoré nie sú v starostlivosti bio rodičov?
@anonym_063d98 Aj moje dieťa sa hrozne podobá na môjho švagra. So sestrou sme si robili srandu, že kebyže ma nepozná alebo pochybuje o svojom manželovi, tak by nás podozrievala. Aj v škole učitelia vravia, že moje dieťa a dieťa mojej sestry sú ako dvojičky. Pritom my sme svetlé, modré oči, blond, švagor je tmavší, hnedé oči, môj partner tmavší, hnedé oči a deti? akokeby ich jedna mater a jeden otec mali 🤷♀️

@eliell nemam slov, ale uz aspon teraz sa zacni spravat dospelo a zober za to zodpovednost.