Nechcem mať dievčatko
Ahojte celý život túžim po chlapčekovi, pohlavie ešte neveim no od začiatku mám strach že to bude dievčatko, ktoré poviem to úprimne že nechcem. Viem že s tým nikdy nezmierim keby je to dievčatko, neveim ako to zmeniť…
@anonym_autor stále tu píšeš že nechceš dievča. Prečo? Skús napísať dôvody?
@anonym_7000d1 proste dôvod nemám, dievča nechcem.
@anonym_autor Plačková povedala, že bude rodiť dovtedy kým nebude mať dievčatko. Ber si príklad. Teraz však čaká druhé a bude mať dievčatko.
@anonym_bb5e71 veď nech rodí, to je jej vec. Ja som vždy chcela len 1 dieťa a to chlapca
@anonym_7000d1 proste dôvod nemám, dievča nechcem.
@anonym_autor A co my tu s tym spravime, ze dievca nechces a do nemoty to tu opakujes. IQ / EQ nula bodov.
Prisla si o dievcatko ? A bojis sa,ze by ti ju pripominala ?(reagujem na odpoved,ze si bola matkou)
@anonym_autor A co my tu s tym spravime, ze dievca nechces a do nemoty to tu opakujes. IQ / EQ nula bodov.
@grof_monte_christo ja nepotrebujem aby nikto z vás cudzích anonymov na internete niečo robil.
Prisla si o dievcatko ? A bojis sa,ze by ti ju pripominala ?(reagujem na odpoved,ze si bola matkou)
@zuzi0911 nie prišla som o chlapca
@grof_monte_christo ja nepotrebujem aby nikto z vás cudzích anonymov na internete niečo robil.
@anonym_autor Ty to nevies zmenit, my to nevieme zmenit, naco je dobra tato diskusia.
@anonym_autor Ty to nevies zmenit, my to nevieme zmenit, naco je dobra tato diskusia.
@grof_monte_christo či sa najdu aj inde po sk ľudia s takýmto pocitom. Nepotrebujem si odporovať že je to správne alebo nie.
@anonym_autor ahoj, mna tu asi ukamenuju ale ja ta chapem, ja som cely zivot o svojom dietati rozmyslala ako o chlapcovi, naozaj som ani raz nepripustila dievcatko... skratka chlapec a hotovo. Povodne som chcela jedno dieta, pre druhe sme sa rozhodli az potom, ked sme uvazili, ze este jedno zvladneme a tiez som dufala v chlapca... skarede ? mozno... ja som ale dufala a neviem preco by mama nemohla dufat... mam dvoch synov a som naozaj za nich stastna.... realne asi by som mala rada aj dievcatko...ved by bolo moje dieta... ale som rada, ze su to chlapci - nebudem klamat.
A ci mam traumu z minulosti ....jasne, ze mam .... a aku paradnu...
Moj otec chcel vzdy chlapca , aj jeho cast rodiny sa mu doslova smiala, ze si chlapca neurobil ( mal dve baby), cely zivot som pocuvala ako sa maju chlapci lepsie... nosila som kratke vlasy, dokonca ma starka volala posmesne chlapcenskym menom (takze som tam nechcela chodit), isla som na chlapcensku skolu, robila vodicak na motorku v 16 aby sme mohli jazdit spolu co najskor ( kupil mi motorku 😀)... skratka bola som tym chlapcom a predsa som nebola dost dobra.... takze moja volba pre moje deti bola jasna 😉 a nehambim sa za to...svoje deti lubim 😍
@zuzi0911 presne idem to písať či prišla o dievčatko :( ak áno mrzí ma to , každopádne dieťatko bude vaše, bude vás potrebovať, budete pre neho celý celučický svet. Preferovala som od vždy chlapca, mám dievčatko. A už by som chlapca ani nechcela🥹tiež chceme len 1. Bola som na pár minút taká že som sa nevedela úplne potešiť dievčatku ale ono to že je zdravá je ten najväčší dar.
Ak budete cítiť , že sa časom nič nemení a bude to dievčatko, hneď k lekárovi aby sa nestala tragédia.
@anjelicek26 viem čo je v náruči mať vlastné dieťa.. matkou som už bola tak na 3 hodiny.
@anonym_autor - to ma velmi mrzi... ale ako pisem, za takymito zelaniami su traumy z minulosti.
@anonym_autor s takýmto názormi, aké tu prezentujes, nebudes vedieť dať tú lásku a i chlapcovi ani dievčatku. Nejde o pohlavie ale o teba a trpieť bude dieťa. Dá sa to riešiť, buď sama alebo s pomocou, nastaviť si hodnoty, nájsť príčiny svojej traumy. Buď to vyriešis a uľahčis život sebe aj dieťaťu alebo nie a vychovávať ho budeš musieť tak či tak, bez ohľadu na jeho pohlavie a prežívanie lásky.
Smer psycholog 😉 Uplne vazne. Chapem nejake mensie sklamanie, ale toto moze zle skoncit pre obe strany. Nevies ake to je, ked Ta to dieta zacne vnutorne neznasat. To je za mna tragedia pre dieta a aj rodica. Tieto pocity vedia ist do rozmerov ake di nevies predstavit. Videla som take pripady a nebolo to pekne. Deti mali 5 rokov a viac a zacalo peklo, vsetkym okolo. Takze uprac si to u psychologa, inak budes upratovat iny bordel. Ber to ako dobru radu
@anonym_autor Vies ako, pocitom nezabranime, aj ked tie tvoje su uplne nelogicke a sama pre ne nemas dovod. Ale je tvoja zodpovednost ako matky toho dietata v sebe tento pocit v sebe nezivit a ked sa ti inak neda, vyhladat odbornu pomoc. Ty nemas predstavu o tom, co vyrastie z dietata, ktore citi, ze ho matka nechce.
Jedna žena, mala doma chlapca, druhé čakala dvojičky. Nechala si len dievča (ona vždy túžila po dvoch deťoch, aby mala párik), a chlapca (tú dvojičku) dala hneď po pôrode na adopciu.
Keď bude dievča, môžeš aj ty dať na adopciu. 😉
Jedna žena, mala doma chlapca, druhé čakala dvojičky. Nechala si len dievča (ona vždy túžila po dvoch deťoch, aby mala párik), a chlapca (tú dvojičku) dala hneď po pôrode na adopciu.
@markaterka To co je za radu kristepane? Dat dieta na adopciu kvoli zenskemu pohlaviu, to kde sme v Cine?
@markaterka nemyslim, ze toto je cesta... pise, ze prisla o babatko 3h po porode, predpokladam, ze o syna a ze tuzi ho mat...doma este chlapcenska vybavicka, vsetky veci... to je trauma, hlboka, velka... s toho sa sama nevyhrabe...
@markaterka To co je za radu kristepane? Dat dieta na adopciu kvoli zenskemu pohlaviu, to kde sme v Cine?
@zorienka28 v Číne nedali na adopciu ale po narodení zabili
@zorienka28 v Číne nedali na adopciu ale po narodení zabili
@anonym_919b8e Este lepsie, rovno zabit. Fakt mi zostava rozum stat nad touto diskusiou. Konci rok 2025 a stale mame pocit, ze dievca je o nieco horsie, nez chlapec.
@anjelicek26 viem čo je v náruči mať vlastné dieťa.. matkou som už bola tak na 3 hodiny.
@anonym_autor zomrelo ti dieta a ty pises blbosti o pohlavi?
@anonym_bb5e71 tak načo reaguješ?
@anonym_autor vieš co napíšem ti to na tvrdo. Keď sa ti narodí choré dieťa, tak len potom si povieš aká si bola sprosta ze si mala takéto myšlienky
@anonym_autor Plačková povedala, že bude rodiť dovtedy kým nebude mať dievčatko. Ber si príklad. Teraz však čaká druhé a bude mať dievčatko.
@anonym_bb5e71 mám bývalého spolužiaka (róm) tiež chcel syna, vyšlo im to na štrnásty krát
@anjelicek26 ja som dievča nechcela nikdy. Viem že je sto bude dievča budem sklamaná a nedám mu toľkej lásky ako chlapcovi
@anonym_autor neries pohlavie, ak tak zajdi k psychologovi. Mne by bolo jedno. Najskor musis uspesne donosit, porodit a ty dieta porod prezit zdrave. Ostatne su blbosti. Ine nemali to stastie. Vaz si co ti Pan Boh nadelil. Vsetky emocie sa prenasaju na dieta uz v tehotenstve. Moja by mala coskoro 5 rokov keby neumrela pri porode. 🖤
@anonym_autor Prečo si sa vôbec rozhodla byť matkou? A keď tvoj vysnený chlapec nebude spĺňať tvoje predstavy, tiež mu nedáš dostatok lásky?
Poviem ti to takto. Ja som od ranného detstva túžila mat chlapca Filipka. Aj sa mi to splnilo a nás prvorodený bol syn. Úžasný chlapček. Bohužiaľ nám ho ťažká choroba veľmi skoro vzala. Teraz máme 2 dievčatá, ktoré sú pre mňa všetkým.
Život nefunguje na želanie. Môžeme mať priania, sny. Nie vždy sa plnia a my musíme byť schopní tešiť sa z maličkosti a všetkého dobrého, čo nám život prinesie. Tvoje slová pre mňa znejú doslova ako rúhanie.
Jedna vec je mať preferencie a túžiť. Avšak tvoje zmýšľanie a vyjadrovanie je už niekde úplne inde.
@anonym_autor co ja viem ako chápem ja som vfzy chcela dievča mam aj s no aj dcéri kým je to male rozdiel ze bud máš v skrini samé tepláky alebo všetko možné tepláky sukne šaty a kadečo iné ké dje to vedsie papulu je to rovnako nevidím rozdiel vychovať a starať sa musis rovnako
@anonym_autor pre dobro toho dieťaťa dúfam, že bude chlapec a bude spĺňať všetky tvoje vymyslené podmienky na chlapca.
@markaterka čo ti šibe? to je hrozne… to len zato čo mal medzi nohami ho odsúdilo na život bez svojej bio mamy? To sa vie tak jedna matka dvoch deti zachovať? že tretie odloží akoby nic?
@markaterka Nechala si doma len jedno z dvojčiat čisto len preto, aby si doplnila stav podľa svojich preferencií? Toto mi príde hrozné. Ako keby si vyberala banány v obchode.
A ešte ten tvoj smajlík na konci, čisto návod na šťastný život.

@anonym_bb5e71 tak načo reaguješ?
@anonym_autor lebo mi nedalo vyjadriť názor v podobe zeleného smajlíka 🤷