icon

Nechcem mať dievčatko

2. dec 2025

Ahojte celý život túžim po chlapčekovi, pohlavie ešte neveim no od začiatku mám strach že to bude dievčatko, ktoré poviem to úprimne že nechcem. Viem že s tým nikdy nezmierim keby je to dievčatko, neveim ako to zmeniť…

Strana
z7
negymama
2. dec 2025
@anonym_autor

@negymama dosť choré písať o človeku vďaka 1 veci že je psychopat 😀

@anonym_autor
mozem, tiez napisat ako ty, ze moj psycholog vyhlasil ze som uplne zdrava 😀

a tych viet, ktore poukazuju, ze mas minimalne psychopaticke crty, si tu napisala ovela viac nez jednu.

autor
2. dec 2025
@negymama

@anonym_autor
mozem, tiez napisat ako ty, ze moj psycholog vyhlasil ze som uplne zdrava 😀

a tych viet, ktore poukazuju, ze mas minimalne psychopaticke crty, si tu napisala ovela viac nez jednu.

@negymama oki, asi vieš lepšie diagnostikovať niekoho ako vyštudovaný psycholog s dlhoročnou praxou, to ti tlieskam

negymama
2. dec 2025
@anonym_autor

@negymama oki, asi vieš lepšie diagnostikovať niekoho ako vyštudovaný psycholog s dlhoročnou praxou, to ti tlieskam

@anonym_autor dakujem za uznanie.
nediagnostikujem, ale mam vazne podozrenie, ze to u teba tak je.
v kazdom pripade tvoj pripad a vyjadrovanie o vlastnom dietati, nespada do spektra normalneho socialneho spravania.

Tvoj psycholog ti robil testy na psychopaticku poruchu? asi nie ze? Skus poziadat, mozno ta prekvapi vysledok, a mozno ani nie.

bielasovicka
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ten tvoj psychológ je na hovno, keď tvrdí že si ôk.
Ty chod urýchlene k psychiatrovi na veľmi veľmi dlhý pobyt. Ver mi, potrebuješ to.

anonym_53911e
2. dec 2025
@anonym_autor

@sova7 žiadnu traumu nemám ani nič podobne. Neveim čo spravím este keď sa to narodí a bude to dievča, je dosť možné že ho dám radšej preč. Ale to teraz povedať neveim. Viem len že ten postoj sa vo mne nezmení nikdy

@anonym_autor ty svoju zatial nenarodenu dceru nechces, tvoj manzel takisto a svoj postoj nemienite zmenit. mna by zaujimalo ako na to reaguju stari rodicia, ci ste im uz oznamili, ze je mozne, ze ich vnucka pojde po narodeni na adopciu. tesi sa vobec niekto na jej narodenie?

marca12
2. dec 2025
@anonym_autor

@pralinka25 nemyslím že bude lepší alebo čo. Proste dievča nechcem

@anonym_autor Uvedomujes si,ze to dieta za to nemoze? Ak mas taketo starosti urychlene vyhladaj odbornu pomoc psychologa. S takymto nastavenim znicis dievcatku zivot. Ja ale verim,ze svoj nazor casom zmenis,ak ju uvidis rast.

loliki
2. dec 2025

Určite zájdi za psychológom. Tvoj postoj nie je len o hormónoch. To je čistá diskriminácia, čo ty píšeš. A keby si mala na výber medzi zdravým dievčatkom a chorým chlapčekom, čo by si si vybrala? Veľa ľudí opakuje vetu: Hlavne, aby to bolo zdravé. Tebe záleží aj na zdraví alebo len na pohlaví dieťaťa?

anonym_469610
2. dec 2025
@anonym_autor

@sova7 žiadnu traumu nemám ani nič podobne. Neveim čo spravím este keď sa to narodí a bude to dievča, je dosť možné že ho dám radšej preč. Ale to teraz povedať neveim. Viem len že ten postoj sa vo mne nezmení nikdy

@anonym_autor ty si vsetko, len nie normalna... o jedno dieta si prisla a druhe das prec ked nevyjde pohlavie podla predstav? EQ na bode mrazu. Takto nezmysla ziadna zdrava normalna zena. Lutujem to tvoje dieta uz teraz. Narodit sa do rodiny, kde ho nechcu, ste otrasni ludia obaja.

oblecenie99
2. dec 2025

Skús sa toho psychológa spýtať TERAZ, čo si o svojich predchádzajúcich záveroch myslí. Stačí mu ukázať len tvoje odpovede v tejto diskusii.

loliki
2. dec 2025

Načo to vôbec oznamuješ na MK? Ešte nevieš čo ťa čaká a už kladieš podmienky toto áno , tamto nie. Zmeniť svoj postoj môžeš jedine ty, že si vyžiadaš odbornú pomoc.

liv1
2. dec 2025

Sorry, ale po precitani tvojho komentu na 6. strane, ty si proste krava a tvoj je cisty debil. Ked vie aky odpor k tomu mas a este aj on ta v tom utvrdzuje ze aj on chce len chlapca. Ste plytki sprosti uboziaci a nezasluzite si aby s vami niekto slusne komunikoval co i len na internete. Po tom co si stratila dieta a pises take bludy, ze dievca by si mozno dala prec, tak na to fakt nemam slov. Je mi luto toho dietata ci je to chlapec ci dievca, lebo ziadne dieta si nezasluzi takych dvoch povrchnych chudakov mat za rodicov. A nahlaste tento neslusny komentar niekto. Ale musela som 🙄.

autor
3. dec 2025
@liv1

Sorry, ale po precitani tvojho komentu na 6. strane, ty si proste krava a tvoj je cisty debil. Ked vie aky odpor k tomu mas a este aj on ta v tom utvrdzuje ze aj on chce len chlapca. Ste plytki sprosti uboziaci a nezasluzite si aby s vami niekto slusne komunikoval co i len na internete. Po tom co si stratila dieta a pises take bludy, ze dievca by si mozno dala prec, tak na to fakt nemam slov. Je mi luto toho dietata ci je to chlapec ci dievca, lebo ziadne dieta si nezasluzi takych dvoch povrchnych chudakov mat za rodicov. A nahlaste tento neslusny komentar niekto. Ale musela som 🙄.

@liv1 myslíš že tieto útočne komentáre niečo somnou spravia? 😀 mne je úplne jedno či mi niekto bude nadávať alebo nie, osobne by si to ani jeden nedovolil

guliver19
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_11571a snáď sa taká diskusia vedie s psychológom a nie na internete s anonymom

@anonym_autor tak najprv tu vygrcias svoje depky o tom aky odpor mas k dievcatu a potom sa hras ja nic ja tu diskusie nebudem viest. Okrem toho ze mas primitivny prejav si aj chory clovek. Svoje mindraky si liec teda u doktora s ktorym diskusiu povedies a neobtazuj tu kravinami.

guliver19
3. dec 2025
@anonym_autor

@abbey1 vieš, mne je vlastne jedno čomu veríš alebo nie. Ja viem čo je reálne a dáky anonym ma moc netrápi či verí alebo nie

@anonym_autor urcite ho daj prec, pre dobro tej malej dievky, a s takymto postojom by si sa nemala ani rozmnozovat pre istotu. Lebo si tupa jak spatna ceruzka!

moonlight1210
3. dec 2025

A co vlastne riesis?
Co je tvoja otazka?

Lebo zatial vsetkych iba usilovne dookola presviedcas, ze ty mas jasno. Ze presne vies, co chces a nikto to nemoze za ziadnych okolnoszi zmenit. Ze presne vies, co aj s dietatom urobis (urobite), ako buduci rodic (rodicia), ak to bude dievca.

A ze ty ziadnu radu, ani pomoc nepotrebuejs. Nechapes, co sa do teba vobec staraju. Ked ty mas predsa jasno.

Tak co je teda otazka? Podstata tvojej diskusie?

ivik4
3. dec 2025

Autorka vyvediem Ta z omylu.. ano, aj osobne by Ti mnohe zeny vycistili bachor za to aka osoba si, nie iba takto na internete. Ja sice nie lebo si mi ty aj tvoje decko ukradnuta ako prd vo vetre, ale sama vidis ze si vela zien rozculila svojou hlupostou.
Akurat ze ty pravdepodobne nechodis osobne po meste a nevytrubujes ze dievca das na adopciu a uz teraz ho nenavidis ak bude 😏.
Tiez to pises na internete

anonym_c0ee08
3. dec 2025

NEPÍŠTE TU UŽ NIČ. TA KRAVA SA SI TO UŽÍVA!!!!!!!!!!!

liv1
3. dec 2025
@anonym_autor

@liv1 myslíš že tieto útočne komentáre niečo somnou spravia? 😀 mne je úplne jedno či mi niekto bude nadávať alebo nie, osobne by si to ani jeden nedovolil

@anonym_autor osobne s tym nemam ziadny problem, priam naopal. Moj vyraz tvare a ton hlasu by umocnil moje pohrdanie tebou. A to ze to a tebou (vraj) nic nespravi co ti tu piseme, len potvrdzuje tvoju osobnost zrelu k psychiatrovi. Chod za odbornikom.

negymama
3. dec 2025
@liv1

@anonym_autor osobne s tym nemam ziadny problem, priam naopal. Moj vyraz tvare a ton hlasu by umocnil moje pohrdanie tebou. A to ze to a tebou (vraj) nic nespravi co ti tu piseme, len potvrdzuje tvoju osobnost zrelu k psychiatrovi. Chod za odbornikom.

@liv1 take osoby nikde nepojdu.
oni s tym, ze su psychopati ci podobne narusene osonosti, nemaju ziaden problem. uzivaju si to.
mala som podobnu kolegynu, chvalabohu uz v tej firme nepracujem dlhsie.
Toxicka, provokacna chladnokrvna potvora. empatia, sucit, ludske city - nic nemala.
to presne robila a hovorila, co vedela , ze ludi sa dotyka, dojme ci im ublizi.
ak priklad, ze niekomu vadia vulgarity, s radostou ich vypustala kazde druhe slovo vo vete, s usmevom, bez hnevu, dorazne a hlasne.
ja som bola matka 4 deti...tak vkuse akoze inym hovorila ako neznasa "decka", spratkov, debilnych faganov...atd. pri akejkolvek teme, ktora ani s tym nesuvisela, sa oprela do "hnusnych soplavych deciek". raz som inej kolegyni hovorila prihodu, ako sme stratili psika, ze u babky vybehla vnucka na cestu a psik za nou, a sofer nechcel zrazit dieta, tak sa vyhol tak ze presiel nechtiac nozky nasho psika. a ta kolegyna, cela stastna, ze ma moznost reagovat, zahlasila ze ona by sa vyhla psovi a zrazila radsej to decko.

toto som mala rok vkuse v kancli, bestia v zenskej podobe, inak kraska neskutocna, pred sefom ci inymi chlapmi sa hrala na uzasnu sladku bohynu... no des. Nic s nou nepohlo, mala inak podobneho otca, bol to agresivny bezcitny clovek, ona jedine s nim vychadzala v rodine , preco asi.

liv1
3. dec 2025
@negymama

@liv1 take osoby nikde nepojdu.
oni s tym, ze su psychopati ci podobne narusene osonosti, nemaju ziaden problem. uzivaju si to.
mala som podobnu kolegynu, chvalabohu uz v tej firme nepracujem dlhsie.
Toxicka, provokacna chladnokrvna potvora. empatia, sucit, ludske city - nic nemala.
to presne robila a hovorila, co vedela , ze ludi sa dotyka, dojme ci im ublizi.
ak priklad, ze niekomu vadia vulgarity, s radostou ich vypustala kazde druhe slovo vo vete, s usmevom, bez hnevu, dorazne a hlasne.
ja som bola matka 4 deti...tak vkuse akoze inym hovorila ako neznasa "decka", spratkov, debilnych faganov...atd. pri akejkolvek teme, ktora ani s tym nesuvisela, sa oprela do "hnusnych soplavych deciek". raz som inej kolegyni hovorila prihodu, ako sme stratili psika, ze u babky vybehla vnucka na cestu a psik za nou, a sofer nechcel zrazit dieta, tak sa vyhol tak ze presiel nechtiac nozky nasho psika. a ta kolegyna, cela stastna, ze ma moznost reagovat, zahlasila ze ona by sa vyhla psovi a zrazila radsej to decko.

toto som mala rok vkuse v kancli, bestia v zenskej podobe, inak kraska neskutocna, pred sefom ci inymi chlapmi sa hrala na uzasnu sladku bohynu... no des. Nic s nou nepohlo, mala inak podobneho otca, bol to agresivny bezcitny clovek, ona jedine s nim vychadzala v rodine , preco asi.

@negymama vsak mne je jasne ze nikam nepojde, ale poslat ju tam mozem, kedze tam patri 😅. Aj ked by to bol len troll a nebola to realna tema, ta osoba je proste chora. A taketo sa mnozia, zial. A ta tvoja kolegyna, taku osobu som v zivote nestretla, to musi byt “radost” s takou pracovat.

sova7
3. dec 2025
@anonym_c0ee08

NEPÍŠTE TU UŽ NIČ. TA KRAVA SA SI TO UŽÍVA!!!!!!!!!!!

@anonym_c0ee08 no mam pocit že toto je výstižne. Užíva si pozornosť ktorú jej venujeme jedno či je to falošná alebo reálna osoba je za tým narušený clovek

anonym_057235
3. dec 2025

@anonym_autor najdôležitejšie je zdravie..nič iné
Máme dve dcéry,nemenila by som ich za nič na svete
Prvá má hendikep na ruke ,viem že mohlo byť aj horšie a sme vďační že je zdravá ..pri druhej nám bolo úplne jedno čo to bude..len aby bolo zdravé 🙏🏼a k druhému sme sa kôli tomuto odhodlavali veľmi veľa rokov .. báli sme sa ,v druhom tehotenstve sme boli aj na vyšetreniach navyše aby sme vedeli že je všetko ok

loliki
3. dec 2025
@moonlight1210

A co vlastne riesis?
Co je tvoja otazka?

Lebo zatial vsetkych iba usilovne dookola presviedcas, ze ty mas jasno. Ze presne vies, co chces a nikto to nemoze za ziadnych okolnoszi zmenit. Ze presne vies, co aj s dietatom urobis (urobite), ako buduci rodic (rodicia), ak to bude dievca.

A ze ty ziadnu radu, ani pomoc nepotrebuejs. Nechapes, co sa do teba vobec staraju. Ked ty mas predsa jasno.

Tak co je teda otazka? Podstata tvojej diskusie?

@moonlight1210 Na konci úvodného príspevku píše: "neveim ako to zmeniť…"

moonlight1210
3. dec 2025
@loliki

@moonlight1210 Na konci úvodného príspevku píše: "neveim ako to zmeniť…"

@loliki to je vsak to, comu sa chce vzpierat. V podstate to otocila tak, ze nic nechce menit. Ze je rozhodnuta a nikto na tom nic nezmeni.
Obcas ludi treba nechat. Aby im to preslo hlavou samym. Nech si najdu svoju cestu.

loliki
3. dec 2025
@moonlight1210

@loliki to je vsak to, comu sa chce vzpierat. V podstate to otocila tak, ze nic nechce menit. Ze je rozhodnuta a nikto na tom nic nezmeni.
Obcas ludi treba nechat. Aby im to preslo hlavou samym. Nech si najdu svoju cestu.

@moonlight1210 Ktovie ako vníma dieťa takú matku. Či si aj ono nepovie: takúto nechcem. Možno, po niekoľkých samovoľných potratoch si žena zmení zmýšľanie a príde na myšlienku: hlavne, aby bolo zdravé.

any_soj
4. dec 2025

@anonym_autor ahoj. Psychológa si riešila len po strate? Lebo vtedy to mohlo vyzerať, že si ok. Ale dlhodobo to nemusí platiť. Ak by si teraz navštívila psychológa s tým, že si tehotná, a vieš, že dievča nebudeš milovať, a možno ho dáš preč, hoci ešte si sa nerozhodla, ale vieš naisto, že sa nikdy nezmení, že svoje dieťa prestaneš milovať, ak zistíš, že je to dievča. A že si podľa svojich slov v tom úplne pokojná a v pohode, nie je v tom žiadny strach ani nič... Myslíš, že aj teraz by ti povedal, že je to úplne v poriadku a nejde o nič, s čím by dobrý psychológ mohol pomôcť?

Inak pozor na to, čo si vlastne predstavuješ pod milovať. Milovať nie je zamilovanosť, pocit. Je to ochota v prípade potreby povýšiť dobro milovaného nad svoje. Ak vidíš, že toto nedokážeš, tak je na mieste aj z tohto dôvodu využiť pomoc a pracovať na sebe.

A inak aj nám zomrelo dieťa, dcéra. A áno, túžila som po dcére už predtým, a po tom tiež. Syna som si nevedela predstaviť. Ďalšie dieťa bola dcéra. Potom syn. A keď sa narodil, bolo to presne ako píše @anjelicek - že mi bolo úplne jedno, čo má medzi nohami.

rubi007
5. dec 2025

@anonym_autor ty sa s tym nezmieris? Alebo tvoj muz? 😄 zdrave dietatko je zaklad a nikdy nepochopim to, ze niekto sa "nezmieri" s nejakym pohlavim 😬🙈

Strana
z7