icon

Neistota z tehotenstva so starším mužom

24. sep 2025

Ahojte, mam 17 a po kratkej znamosti som otehotnela so 41 rocnym. Neviem co mam robit, chcela som ist na vysoku a hlavne sa bojim aky bude partnerom a otcom lebo je to moj prvy vztah so starsim muzom. Prosim poradte co robit dakujem

anonym_10d3fc
25. sep 2025
@vroni

Byť tvojím otcom, toho starého sprosteho zmrda vykastrujem holými rukami. Rataj skôr s tým, že ti s dieťaťom budú musieť pomôcť rodičia, ak sa rozhodnes si ho nechať, z chlapa, ktorý ani v zrelom veku nemá toľko rozumu (alebo schopnosti), aby nezbuchol sedemnástku, otec ani partner nebude.

@vroni čo si taká agresívna? 17 ročná by mala vedieť s kým trtkava a keď ju vzrušujú starší, nič nenarobis. Keď fena nedá, pes neskoci

mateson2004
25. sep 2025
@anonym_0444d5

@anonym_8e5675 Boze,to je nechutne.Preco si s nim teda neostala do vymienania plienok?Taka vypocitavost z tvojej strany fuj.

@anonym_0444d5 ty, si nechutne hlúpa

anonym_0444d5
25. sep 2025
@mateson2004

@anonym_0444d5 ty, si nechutne hlúpa

@mateson2004 dalsia trafena hus zagagala co mala pletky v 16 so starym uchylakom este k tomu zenatym?

anonym_8e5675
25. sep 2025
@anonym_0444d5

@anonym_8e5675 a este sa chval ze ta v 19 trtkal stary, zenaty chlap.Ty si teda charakter.

@anonym_0444d5 no urcite mam lepsi charakter nez ty.Si smiesna a len sa zhadzujes.

vroni
25. sep 2025
@anonym_10d3fc

@vroni čo si taká agresívna? 17 ročná by mala vedieť s kým trtkava a keď ju vzrušujú starší, nič nenarobis. Keď fena nedá, pes neskoci

@anonym_10d3fc,medzi sukou a ženou je nejaký ten rozdiel. A to prirovnanie tak na úrovni krcmoveho primitíva. Že ju vzrušujú starší je jedna vec. Je to ešte napol decko a figu vie zvážiť následky svojich činov. By ma zaujímalo, na čo sa vyhovara ten starý úchyl (a áno, pre 17 ročnú JE starý. Keby mala o 25 viac než on, bol by zajačik. Alebo francúzsky prezident. Takto je starý úchyl). Že ho vzrušujú dievčatka je dosť desivé samo o sebe. Že je taký k***, že ani bez následkov trtkat nevie, to už ukazuje, že u neho absentuje nielen morálka ale aj schopnosť uvažovať. Rozhodne by som takéto človeka vedľa vlastnej dcéry vidieť nechcela.

anonym_0444d5
25. sep 2025
@anonym_8e5675

@anonym_0444d5 no urcite mam lepsi charakter nez ty.Si smiesna a len sa zhadzujes.

@anonym_8e5675 V com som smiesna?Je zaujimave ze sa pohorsujete ak niekto prirovna 41 ku geriatrovi ale fakt ze ma pomer s mladistvou Vas netrapi a ty sa este pochavlis ze bol zenaty,no tvoje svedomie je ukazkove.Fuj je to nechutne a este sa tu tym chvalis ze si mala v 19 obstarozneho napadnika, co mal doma ako bonus manzelku🤢

anonym_0444d5
25. sep 2025
@vroni

@anonym_10d3fc,medzi sukou a ženou je nejaký ten rozdiel. A to prirovnanie tak na úrovni krcmoveho primitíva. Že ju vzrušujú starší je jedna vec. Je to ešte napol decko a figu vie zvážiť následky svojich činov. By ma zaujímalo, na čo sa vyhovara ten starý úchyl (a áno, pre 17 ročnú JE starý. Keby mala o 25 viac než on, bol by zajačik. Alebo francúzsky prezident. Takto je starý úchyl). Že ho vzrušujú dievčatka je dosť desivé samo o sebe. Že je taký k***, že ani bez následkov trtkat nevie, to už ukazuje, že u neho absentuje nielen morálka ale aj schopnosť uvažovať. Rozhodne by som takéto človeka vedľa vlastnej dcéry vidieť nechcela.

@vroni Suhlasim,k tomu babrak co siani nevie dat pozor,alebo skor nemehlo,onedlho inkotinentne.

A zaujimave zistenie,ze povatsine vadi poznamka ze sme si ho dovolili prirovnat k dedkovi, ako fakt ze vlastne je mozno ,na deti.Ved autorka sa ani nepochvalila odkedy spolu randia,ktovie mouno zacali cerstvo v 15.

snowflakenel
25. sep 2025
@anonym_0444d5

@vroni Suhlasim,k tomu babrak co siani nevie dat pozor,alebo skor nemehlo,onedlho inkotinentne.

A zaujimave zistenie,ze povatsine vadi poznamka ze sme si ho dovolili prirovnat k dedkovi, ako fakt ze vlastne je mozno ,na deti.Ved autorka sa ani nepochvalila odkedy spolu randia,ktovie mouno zacali cerstvo v 15.

@anonym_0444d5 presne tak...., ale prosim Ta, povaČŠine....( bije mi to do oci, nic v zlom)

anonym_fc76ff
25. sep 2025

Keď si s ním spávala vtedy ti jeho vek nevadil?

anonym_82d3e8
25. sep 2025

Rodicom to povedat musis, cim skor, tym lepsie. Ak chces potrat, tak idealne Cesko a vyriesit to tabletkou. Ak si chces dieta nechat, tak si over, ci mas podporu rodiny a 40tnika. Lebo bez nej sa mozes aj posr... Ak Ta rodina podrzi, tak pre nich to bude riadna makacka, ale s ich velkou pomocou dokoncis skolu. S tym 40tnikom to bola len trtkacka alebo ,,laska"? Myslim si o nom svoje, bud je to hovado, co si chcelo len zatrtkat alebo mu usiel vlak, ziadnu s rozhladom chytit nevie a tak rychlo nabuchal mladu a peknu a este je spokojny, ako dobre to spravil, si Ta pekne uviazal.

snowflakenel
25. sep 2025

A ja si inak myslim, ze vymyslena tema a niekto sa riadne zabava ako sa tu baby ,,vadia,, 🙂

anonym_bbae1d
25. sep 2025

takých mužov po svete behá viac. Ja keď som kupovala minulý rok dom , kupovala som ho od rozvedených manželov, ktorí si takto vyporiadavali BSM. Obidvaja 50 tnici , ona pekná udržiavaná vyšportovaná , on kedysi v mladosti určite riadny fešák. Rozviedli sa , lebo nabúchal 17 ročnú kamarátku svojej dcéry, ktorá mu aj dieťa porodila. Ďalší prípad , moja kamarátka dlho nemohla mať deti , podarilo sa jej to s manželom tesne pred 40 tkou , narodila sa im dcérka a keď ona chodila do práce , chodila ju varovať 16 ročná susedka. Nedopatrením zostala v 17 tich tehotná s jej manželom . Samozrejme rozvod a 17 tka porodila a žije s jej 45 ročným exmanželom v dome ktorý spolu postavili .

anonym_10d3fc
25. sep 2025
@vroni

@vroni chyba jej rok do dospelosti. Ak nevie znášať následky za svoje činy, nemá sexovať

anonym_0444d5
25. sep 2025
@snowflakenel

@anonym_0444d5 presne tak...., ale prosim Ta, povaČŠine....( bije mi to do oci, nic v zlom)

@snowflakenel dakujem ,uz si to zapamatam🙂

maickamf
25. sep 2025

@anonym_autor nepytaj rady na MK, ries to hlavne s rodicmi, predpokladam, ze si este pod ich strechou a zivia ta. Ako sa k tomu stavia buduci otec?

anonym_bd8cfe
25. sep 2025

Ja by som bola zvedava kebyze vam pride neplnoleta dcera nabuchana od 41 rocneho STAREHO DEDA ci by ste aj vtedy boli take hrdinky.Ale rozumiem za klávesnicou a (ked mate este male deti) je kazda hrdinka.Az raz budu vase dcéry vo veku tejto baby, spomente si na tuto temu.

betulinka1
25. sep 2025

@anonym_autor ok tak pekne povedz rodicom. Mas dve moznosti dieta si nechat a budu vsetci pomahat aby si skoncila tento rocnik a buduci rok zmaturovala. S dvojročným dietatom aj Vs kludne zacnes studovat. Alebo si to nechas zobrat a budes si davat pozor. Vsetko sa da. Mala som spolužiačku na strednej co ostala tehotna a dala to.

anonym_c8a2c7
25. sep 2025
@betulinka1

@anonym_autor ok tak pekne povedz rodicom. Mas dve moznosti dieta si nechat a budu vsetci pomahat aby si skoncila tento rocnik a buduci rok zmaturovala. S dvojročným dietatom aj Vs kludne zacnes studovat. Alebo si to nechas zobrat a budes si davat pozor. Vsetko sa da. Mala som spolužiačku na strednej co ostala tehotna a dala to.

@betulinka1 tretia je anonymný pôrod a dieťa prenechať neplodnému páru

bielasovicka
25. sep 2025
@anonym_0444d5

@anonym_0444d5 píše ze po krátkej známosti otehotnela.

vroni
25. sep 2025
@anonym_10d3fc

@vroni chyba jej rok do dospelosti. Ak nevie znášať následky za svoje činy, nemá sexovať

@anonym_10d3fc, fakt??? On je dospelý už vyše 20 rokov a evidentne následky svojich činov posúdiť nevie. Prečo nezakazujes sexovať jemu ale nedospelému stenatu? Ona má mať rozum v 17 a on nemusí po 40. Logika: som chlap, mám vtáka, tak nemusím mať rozum?

anonym_10d3fc
25. sep 2025
@vroni

@anonym_10d3fc, fakt??? On je dospelý už vyše 20 rokov a evidentne následky svojich činov posúdiť nevie. Prečo nezakazujes sexovať jemu ale nedospelému stenatu? Ona má mať rozum v 17 a on nemusí po 40. Logika: som chlap, mám vtáka, tak nemusím mať rozum?

@vroni no som žena ale irituje ma ako sa všetko zvalí vždy na chlapa. Obaja vedia čo je sex a obaja do toho šli. 17 ročná je už dosť veľká na to aby vedela čo to obnáša. Veď o rok je dospelá ešte k tomu. Keby mala 13 a menej tak ešte to pochopím ale toto nie. A nepochopila si vetu keď fena nedá pes neskoci. Keby povedala y že chce so sexom ešte počkať, buď by to rešpektoval alebo by odišiel. Ale ona sa dobrovoľne rozhodla že mu dá. Tak nech si teraz znášajú následky

vroni
25. sep 2025
@anonym_10d3fc

@vroni no som žena ale irituje ma ako sa všetko zvalí vždy na chlapa. Obaja vedia čo je sex a obaja do toho šli. 17 ročná je už dosť veľká na to aby vedela čo to obnáša. Veď o rok je dospelá ešte k tomu. Keby mala 13 a menej tak ešte to pochopím ale toto nie. A nepochopila si vetu keď fena nedá pes neskoci. Keby povedala y že chce so sexom ešte počkať, buď by to rešpektoval alebo by odišiel. Ale ona sa dobrovoľne rozhodla že mu dá. Tak nech si teraz znášajú následky

@anonym_10d3fc, tu nie je co váľať. Keď by otehotnela so spolužiakom, poviem, že boli blbi, obaja. Nie preto, že zacali so sexom, to v 17 skoro všetci. Ale proste sa chovali primerane hlúpo veku. Od chlapa zrelého veku očakávam, že následky svojich činov domyslieť vie. Nie preto, lebo je chlap, ale preto, lebo je dospelý a skúsený. Keby so sedemnastrocnym vyrastkom otehotnela styridsiatnicka, tak to budem povazovat za perverzné a šialený nápad z jej strany. A to aj pri zohľadnení faktu, že dieťa si vždy viac vyzerie žena než muž. V tomto prípade sa dievča zachovalo pitomo ako sedemnástka. A narozdiel od toho starého hovada si to aj v plnom rozsahu odserie. Takže nevidím ani minimálny dôvod dívať sa ako na vinníka na niekoho iného ako na toho chlapa.

anonym_042666
25. sep 2025

41 ročný chlap čo si niečo začne s neplnoletou nebude úplne normálny a už vôbec nie keď ju nabúcha. 🤨
A áno, pre ňu je to starý chlap a ona pre neho decko.
Rieš to hlavne s rodičmi a čo najskôr. 🤷

anonym_8e5675
25. sep 2025
@anonym_0444d5

@anonym_8e5675 V com som smiesna?Je zaujimave ze sa pohorsujete ak niekto prirovna 41 ku geriatrovi ale fakt ze ma pomer s mladistvou Vas netrapi a ty sa este pochavlis ze bol zenaty,no tvoje svedomie je ukazkove.Fuj je to nechutne a este sa tu tym chvalis ze si mala v 19 obstarozneho napadnika, co mal doma ako bonus manzelku🤢

@anonym_0444d5 🙄skoda slov

anonym_0444d5
26. sep 2025
@anonym_10d3fc

@anonym_10d3fc Ale prestan 40 rocny asi nebude ok ked si hlada nerovne partnerky,bud je na deti co je horsie alebo ma slabe sebavedomie a na rovesnicky si netrufa.Proste je to naruseny jedinec,a 17 rocna i ked ma rok k dospelosti je este neskusena,nevyzreta a stale dieta.Ak by som mojmu muzovi povedala ci n si zacal so 16-17 r tak jeho odpoved je,ze nie je uchyl.

rozkvet1
26. sep 2025
@anonym_042666

41 ročný chlap čo si niečo začne s neplnoletou nebude úplne normálny a už vôbec nie keď ju nabúcha. 🤨
A áno, pre ňu je to starý chlap a ona pre neho decko.
Rieš to hlavne s rodičmi a čo najskôr. 🤷

@anonym_042666 bohužiaľ dnes čo poznám chlapov tak veľmi veľa chce takéto mladučké. Ja mám 25 a partner bývalý (30) si našiel 18stku. Po roku plakal že ho nechala že si nerozumela s ním 🥲

snowflakenel
26. sep 2025

No takto....nadavate tu na chlapa.40 nika. A.co ak to nolo naopak a uhnala ho mlada???...taka 17- ka.uz by mala.mat trocha zdraveho usudku a nezacinat si s ovela.starsim chlapom, pretoze stat.sa.moze.hocico. ( ved dnesne 17- ky sa s nasou generaciou iz nedaju porovnat, su vyspelejsie, osveta sa robi vsade...)

vroni
26. sep 2025
@snowflakenel

No takto....nadavate tu na chlapa.40 nika. A.co ak to nolo naopak a uhnala ho mlada???...taka 17- ka.uz by mala.mat trocha zdraveho usudku a nezacinat si s ovela.starsim chlapom, pretoze stat.sa.moze.hocico. ( ved dnesne 17- ky sa s nasou generaciou iz nedaju porovnat, su vyspelejsie, osveta sa robi vsade...)

@snowflakenel, ďalšia nadšená mizogynka. Jasné, úplne rafinovaná sedemnástka zbalí styridsiatnika, lebo to je kauf jak Brno a hneď sa nechá zbuchnúť, lebo si tým zabezpečí skvelý život. Jasné. Akurat, že taky nezmysel sa dokáže zrodiť len v hlave inej zavistlivej zeny.

snowflakenel
26. sep 2025
@vroni

@snowflakenel, ďalšia nadšená mizogynka. Jasné, úplne rafinovaná sedemnástka zbalí styridsiatnika, lebo to je kauf jak Brno a hneď sa nechá zbuchnúť, lebo si tým zabezpečí skvelý život. Jasné. Akurat, že taky nezmysel sa dokáže zrodiť len v hlave inej zavistlivej zeny.

@vroni joooj, aka zavist. Este to by mi trebalo. Ja len vravim, ze to mohlo byt aj tak. To zieňa nepozname, nevidime do jej hlavy......
A poznam take 2.baby aj od nas, jedna ma 21, druha 24 a maju frajerov 40- nikov- vyslovene chceli starsich. Ja len vravim, ze to klidne kohlo byt aj naopak a chlap sa nechal ovplyvnit mladou babenkou....ja tu babu neodcudujem, kludne sa to moze.stat hocikomu. Tak si odpisti trapny komentar. Dakujem

vroni
26. sep 2025
@snowflakenel

@vroni joooj, aka zavist. Este to by mi trebalo. Ja len vravim, ze to mohlo byt aj tak. To zieňa nepozname, nevidime do jej hlavy......
A poznam take 2.baby aj od nas, jedna ma 21, druha 24 a maju frajerov 40- nikov- vyslovene chceli starsich. Ja len vravim, ze to klidne kohlo byt aj naopak a chlap sa nechal ovplyvnit mladou babenkou....ja tu babu neodcudujem, kludne sa to moze.stat hocikomu. Tak si odpisti trapny komentar. Dakujem

@snowflakenel, trápny komentár je akurát tak tvoj. Tie, ktoré majú štyridsiatnikov s nimi zrejme nie sú tehotné, pretože nie su padnute na hlavu. Majú chlapa ako obchod, oni dajú telo, on prachy. Majú skončenu školu alebo študujú, nerobia si ilúzie o tom, ze ich uživia alimenty pre decko. Čiže úplne iná situácia. Rafinovaná baba nezostane v 17 tehotná, pricetny štyridsiatnik nezbuchne nedospele decko. Taky, co ma prachy, si na to dá pozor dvakrát.