Neistota z tehotenstva so starším mužom
Ahojte, mam 17 a po kratkej znamosti som otehotnela so 41 rocnym. Neviem co mam robit, chcela som ist na vysoku a hlavne sa bojim aky bude partnerom a otcom lebo je to moj prvy vztah so starsim muzom. Prosim poradte co robit dakujem
@vroni ved ja sa nehadam. Len som napisala, ze to mohlo byt aj tak, ci?
@snowflakenel, nehadas. Ja sa hádam 🤣 Bytostne neznášam bezdôvodne obviňovanie žien od iných žien. Nemusíme si nič nahovárať, aj ženy vedia byť beštie. Ale sú situácie, kde je to veľmi málo pravdepodobné, že to spískala žena. A toto sa mi vidí byť jednou z nich. A mám dcéru v cca takom veku (o niečo staršiu, bez tehotenstva a štyridsiatnika), viem, aké je to ešte naivné tela, viem, ako nadšene by som reagovala, keby mi s podobnými bombami natancovala domov.
@snowflakenel, nehadas. Ja sa hádam 🤣 Bytostne neznášam bezdôvodne obviňovanie žien od iných žien. Nemusíme si nič nahovárať, aj ženy vedia byť beštie. Ale sú situácie, kde je to veľmi málo pravdepodobné, že to spískala žena. A toto sa mi vidí byť jednou z nich. A mám dcéru v cca takom veku (o niečo staršiu, bez tehotenstva a štyridsiatnika), viem, aké je to ešte naivné tela, viem, ako nadšene by som reagovala, keby mi s podobnými bombami natancovala domov.
@vroni ake obvinovanie? Pisala som, ze to MozE e.byt aj naopak, ze.co ak,je to naopak. nepovedala som, ze to tak aj na isto je. Pokial nepoznam naozaj, nikdy netvrdim, ze to tak je na 100 percent.
A vy tvrdite , ze za to moze urcite muz...
@vroni ake obvinovanie? Pisala som, ze to MozE e.byt aj naopak, ze.co ak,je to naopak. nepovedala som, ze to tak aj na isto je. Pokial nepoznam naozaj, nikdy netvrdim, ze to tak je na 100 percent.
A vy tvrdite , ze za to moze urcite muz...
@snowflakenel, nie, nepoznám jeho ani ju. Ale po posúdení toho, čo som prečítala tvrdím, že je krajne nepravdepodobné, že situáciu autorka privodila dobrovoľne a bola "na vine". A nakoľko autorka nereaguje, ide zrejme i situáciu úplne vymyslenú, ťažko povedať, na koho stranu sa chcela prikloniť.
No takto....nadavate tu na chlapa.40 nika. A.co ak to nolo naopak a uhnala ho mlada???...taka 17- ka.uz by mala.mat trocha zdraveho usudku a nezacinat si s ovela.starsim chlapom, pretoze stat.sa.moze.hocico. ( ved dnesne 17- ky sa s nasou generaciou iz nedaju porovnat, su vyspelejsie, osveta sa robi vsade...)
@snowflakenel fakt si myslis ze na vine bolo 17 rocne nevyzreté dievča? Ako by ho prosim ta sama uhnala? Urobila na neho nejake cary mary a chudacik sa s nou ocitol v posteli jej detskej izby? Nemal isto na vyber, ajajaj. 🤦🏻♀️ Jedine ze hovoríš na zaklade vlastnej skusenosti. 😏
@snowflakenel fakt si myslis ze na vine bolo 17 rocne nevyzreté dievča? Ako by ho prosim ta sama uhnala? Urobila na neho nejake cary mary a chudacik sa s nou ocitol v posteli jej detskej izby? Nemal isto na vyber, ajajaj. 🤦🏻♀️ Jedine ze hovoríš na zaklade vlastnej skusenosti. 😏
@anonym_042666 ved sa na to treba mpzno pozriet aj z druhej strany.
Z, vlastnej skusenosri? Aaaaale daj pokoj, ja mam,doma.svojho 40- nika,,rovesnika v najlepsej kondicii.
🙂 pekny dnik 🙂
Ja som mala 19,on 42.Stale vyzera neskutocne dobre.Chvilu nas to bavilo spolu.41 rocny je normalny mlady chlap,moj muz mal v tom veku prve dieta.Ano k 17tke je asi stary ale co my vieme?
@anonym_8e5675 a ked ste tolko rokov v kontakte nechcete to po rokoch opat skusit a byt spolu? Moja kolegyna sa v 40 rozviedla a dala sa dokopy s chlapom (tiez o dost starsim), s ktorym ako 20 rocna len spavala. Uz su spolu 4 roky a je s nim velmi stastna.
@anonym_8e5675 a ked ste tolko rokov v kontakte nechcete to po rokoch opat skusit a byt spolu? Moja kolegyna sa v 40 rozviedla a dala sa dokopy s chlapom (tiez o dost starsim), s ktorym ako 20 rocna len spavala. Uz su spolu 4 roky a je s nim velmi stastna.
@anonym_532747 my nie sme v kontakte,ja ho vidim tak raz za tri roky.Mam svoju rodinu a manzela by som nevymenila za nic na svete.
@anonym_532747 my nie sme v kontakte,ja ho vidim tak raz za tri roky.Mam svoju rodinu a manzela by som nevymenila za nic na svete.
@anonym_8e5675 ale co,ved sa s nim daj dokopy,ci uz je pristary?😀
@anonym_8e5675 ale co,ved sa s nim daj dokopy,ci uz je pristary?😀
@anonym_0444d5 ty mas zrejme kopu problemov s hlavou ale to nic aj na to su lekari.
@anonym_0444d5 ty mas zrejme kopu problemov s hlavou ale to nic aj na to su lekari.
@anonym_8e5675 a muzovi si sa s tym pochvalila a ukazala mu byvaleho napadnika takto ked ste stale v kontakte?Schvalil ti tvoj vkus?😆
@anonym_8e5675 ospravedlnujem sa, zle som pochopila ten predosly koment, vyznelo to, akoby ste boli celych 20 rokov v kontakte a neboli spolu len kvoli nejakym predsudkom z vekoveho rozdielu.
@anonym_8e5675 ospravedlnujem sa, zle som pochopila ten predosly koment, vyznelo to, akoby ste boli celych 20 rokov v kontakte a neboli spolu len kvoli nejakym predsudkom z vekoveho rozdielu.
@anonym_532747 my sme sa obcas videli u mojich rodicov ked som prisla zo zahranicia,ked videl moje auto vzdy dobehol na kavu,vystiskal ma ako kamosku a bolo.Naposledy som ho videla na otcovom pohrebe pred tromi rokmi.Stale vyzera uzasne by som povedala,ze cim starsi tym krajsi,niektori muzi proste vedia starnut.Keby som sama mozno by sme boli spolu,ktovie.
@anonym_532747 my sme sa obcas videli u mojich rodicov ked som prisla zo zahranicia,ked videl moje auto vzdy dobehol na kavu,vystiskal ma ako kamosku a bolo.Naposledy som ho videla na otcovom pohrebe pred tromi rokmi.Stale vyzera uzasne by som povedala,ze cim starsi tym krajsi,niektori muzi proste vedia starnut.Keby som sama mozno by sme boli spolu,ktovie.
@anonym_8e5675 to je mile, az to zavana romantikou. On je rodinny priatel tvojich rodicov alebo sused, ze tak k vam chodil? Ano, niektori chlapi starnu uplne proti prirode. Ja som nikdy nebola zatazena na starsich, ale pri nasom sucasnom sefovi som zmenila nazor. V auguste mal 65, ani 60 by mu nikto netipol. Vyzera nenormalne dobre. Nie len fyzicky, ale ta starsia generacia ma v sebe taky sarm, galantnost, neviem to ani spravne opisat. Je zenaty vyse 40 rokov a v praci sa neraz suska, ze nikto neveri, ze taky chlap ako on nema milenku, lebo bez problemov by zbalil aj 30 rocnu.
@anonym_autor ahoj. Ako zareagoval muž? A čo rodičia? Skús poradňu Alexis, sú tam skvelé ženy ❤️

@snowflakenel, trápny komentár je akurát tak tvoj. Tie, ktoré majú štyridsiatnikov s nimi zrejme nie sú tehotné, pretože nie su padnute na hlavu. Majú chlapa ako obchod, oni dajú telo, on prachy. Majú skončenu školu alebo študujú, nerobia si ilúzie o tom, ze ich uživia alimenty pre decko. Čiže úplne iná situácia. Rafinovaná baba nezostane v 17 tehotná, pricetny štyridsiatnik nezbuchne nedospele decko. Taky, co ma prachy, si na to dá pozor dvakrát.
@vroni ved ja sa nehadam. Len som napisala, ze to mohlo byt aj tak, ci?