icon

Nenávidím svoje nenarodené dieťa

pupavka123456
30. júl 2016

Ahojte. Viem, ze ma tu vsetci odsudite, ale aj tak to sem napisem, lebo to viac v sebe dusit nemozem.
Som v koncoch. Nenavidim svoje dieta. Cely moj zivot, moje plany, moje sny su v riti. Na vsetko mozem zabudnut, lebo pri decku to mozne nebude nikdy. Vsetkych som stratila, som len doma, medzi 4 stenami a uz neviem co mam robit. Nenavidim ten pocit ked ma kope, ked citim ze sa hybe. Nenavidim ho a tak isto nenavidim aj jeho otca. Vsetko mi dosrali.

krajcikovad
30. júl 2016

Táto téma je žart??? Či tá žena to myslí vážne???!!!

pupavka123456
autor
30. júl 2016

@annajakub Naco mam sem odpovedat? Stale dokola tie iste slova na mna.

dankolia
Odpoveď bola odstránená
mon_soon
30. júl 2016

Bola si znasilnena?

charlie1980
30. júl 2016

@pupavka123456 Jaj, no a teraz ako Co mame My robit ? Ci si cakala, ze ta pochvalia zienky ? V 27tt existuje niekolko moznosti : adopcia, hniezdo zachrany, pestunska starostlivost, prip. cakat na spasenie, ze sa v tebe tieto pocity zmenia. Len prosim ta neporod do WC.

annajakub
30. júl 2016

@pupavka123456 tak naco si sa sem unuvala vobec pisat???😡😡😡a co ai chcela pocut?ako velmi ta tu zeny polutuju???sa uvedomujes???a vobec rady,ze mas ist za psychologom beries na vedomie?ci aj nad tym len mavnes rukou a povies ved mi hlupo radia!!!
aaaaaaaa ja som vytocena do nepricetna,ze vobec mas odvahu a napisala si to sem.ja si neviem predstavit,ze by som syna nenavidela.ved by som za jeho zivot vrazdila ak by sa mu nieco stalo.

rose32
30. júl 2016

@pupavka123456 ty sa nenavidis aj sama sebou.mysli na pekne co mozrs ty preto urobit aby bolo stastne dieta a nie vratit tomu dietati to iste musis sa ucit mat rada nie byt plnej nenavisti.pozri ja som bola od 5rokov na internatoch chybala mi rodicovska a surodenecka laska mam preto ich nenavidiet a aj svoje deti???ja zas svojim detom davam tolko lasky dvojnasobne atd....viem ze moji rodicia ma lubili len musela som ist na internat koli mojej hluchote...ty sa mozes mat vzdy lepsie a nie myslet na zlu minulost kracaj dopredu a mysli na pekne veci co mozes urobit...

worldtravel
30. júl 2016

Dietatko mozes dat k adopcii a tak ulahcis sebe a jemu das milujucich rodicov co po dietati tuzia uz roky - bude niecij maly anielik. Ak by sa rozhodla neskor alebo sa niekedy nieco stalo, vzdy su tu babyboxy kde babatko mozes bezpecne ulozit. Je smutne, ze to tak citis ale nie sme tu na to aby sme Ta sudili ale pomohli Ti. Ak by si sa rozhodla pre adopciu mozes urobit predbezne opatrenia uz pred porodom aby sa situacia riesila hned po porode.

madamcoco
30. júl 2016

@pupavka123456 ani sa necudujem ze ta rodina nenavidi ked si taka bezcitna.. vinu hodis na chuda dieta a ty sa stavias do pozicie obete.. daj ho na adopciu a prestan tu dvihat tlak zenam. Tvoj osud aj tak nikiho nezaujima, daj aspon dietatu sancu.

modraslza
30. júl 2016

@pupavka123456 skus sa zdoverit, doktorke, ku ktorej chodis na preventivky, ja si myslim, ze ti poradi nejaku pomoc, mozno psychologa, mozno tehotenske kruzky atd...otehotnela si neplanovane ci planovane? Neobavaj sa, vsetko bude v poriadku, tazky je prvy rok, pre niekoho ani ten..hlavu hore a urcite sa skontaktuj s odbornikom, nech ti poradi teraz, lepsie ako po porode, lebo to mozes mat este horsie s poporodnou depresiou( ked das vediet, doktorom, budu ta sledovat, budu k tebe prijemnejsi, podporovat ta, viac sa zaujimat o teba a o dieta)...S dietatom mozes robit uplne vsetko co predtym , len inak, a ber to tak, ze ty teraz a neskor, ked dietatko podrastie budes dobiehat co si chela, ked este budes mat zaujem ( je dost mozne, ze ani nebudes chciet)..aky je tvoj vek? partnersky vztah? ja som tiez nevedela vystat svojho chlapa pocas tehotenstva, liezol mi na nervy s uplne vsetkym i s tym ako dychal ci ked zakaslal, proste hovorila som si preco prave snim.? dnes je uz vsetko ok, a nechapem ako som si to mohla mysliet, jedine vysvetlenie su tehotenske hormony 🙂 no trvalo to pol roka po porode ci i rok, kym sa tie zakerne hormony vyparili a bola som zasa milujuca zena 🙂 chudak moj chlap, prezil to 😝

fadama
30. júl 2016

Ja nechapem ako matka moze nenavidiet svoje dieta, nieje nic krajsie ako byt matkou.

modraslza
30. júl 2016

zeny ak toto neni sranda a nerobi si niekto dobry den, tak jej dajte sancu aspon napisat o co ide a ake ma dovody, neverim, ze je to iba tak , pravdepodone hormony..

pupavka123456
autor
30. júl 2016

@modraslza mozno som sa tu aj chcela ,,vyrozpravat" z toho vsetkeho co ma serie ale po tych urazkach od asi dokonalych zien uz nemam chut...

fadama
30. júl 2016

To uz niesu hormony ked niekto napise na svoje dieta ze ho nenavidi.( aspon podla mna )

fadama
30. júl 2016

@pupavka123456 Ziadna znas neni dokonala, tak nam napis co ta trapi.

wolfie
30. júl 2016

@pupavka123456 keby si to napisala inak, mali by sme pre teba mozno pochopenie, v tehotenstve su hormony riadna svina, ale co si cakala po prispevku plnom nenavisti voci dietatku, ktore absolutne za nic nemoze? my sme tu matky, pre ktore su deti celym vesmirom a z teba ta nenavist priam srsi, to ta mame pochvalit? preco nenapises nieco viac? bola si znasilnena? preto tie pocity? alebo co sposobi, ze zena tak strasne neznasa vlastne dieta? keby si nam trosku objasnila svoju situaciu, mozno by sme vedeli poradit, ale takto? pochybujem, ze niektora z nas tomu rozumie

modraslza
30. júl 2016

@fadama ja som nenavidela svojho chlapa dokonca som ho opustala, smrdel ako stary ded, chudak 😀 boli to hormony 🙂

snehulka33
30. júl 2016

Ahoj, pozri sa na to inak. Dieťatko nemôže za to, že je tu, budis v ňom len nenávisť a ono také bude, lebo mu to davas do vienka. Určite keď sa nad tým zamyslís , resp. Mozno zamyslela predtým než si otehotnela, nechcela by si mať zlé nenávistné dieťa ale pýšiť sa ním, aké je šikovné a múdre. Vsetko sa dá uskutočniť , svoje plány a sny , len musíš pochopiť, že nie teraz! Život ti nadelil túto skúsenosť preto, lebo na to si teraz pripravena. Vsetko sa pre niečo deje, len si to musíme správne vysvetliť. A keď ťa Otec pustil k vode kasli nanho, ved si ťa nezaslúžil a my ženy sme silné. A dôležitá vec ty si sa tiež podieľala na splodeni , tak neobvinuj všetkých dookola , vzchop sa a tes sa z toho veľkého daru , kt. Ti bol daný. Nie je to samozrejme, že môžeš mať dieťatko, je to dar. 😉

tanusenka
30. júl 2016

mozem vediet kde su admini? ked taketo nieco neriesia?

fadama
30. júl 2016

@modraslza ja som citala ze ked ti pocas tehotenstva muz smrdi neni jeho dieta, ale fakt ti tym nic nechcem naznacit iba som to niekde citala 🙂 . Ja som pocas tehotenstva bola OK, ale nevieme co sa stalo pupavke ? !

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
modraslza
30. júl 2016

@pupavka123456 ja si tiez myslim, ze hormony su svina ...a ani sama neviem preco som ja nenavidela svojho chlapa nechapala som tiez, preco 😒 ale kedze pises, ze i s dietatkom mas problem, urcite je lepsie zdoverit sa lekarom, poradia viac, dokonca si myslim, ze mozno i nejaky vitamin chyba a preto...a urcite poradi, ver mi, ze nie si prva ani posledna 😉 ale aky mas vek? bolo to planovane tehotenstvo? partner ? manzel? ci kto je otec?

charity
30. júl 2016

@pupavka123456 Daj babo na adopciu a zi svoj zivot dalej.

modraslza
30. júl 2016

@fadama nehnevaj sa, ale kde si to citala ? :D tak to potom jedine Pan boh moze byt otec 😀 alebo ma oplodnili z vesmiru :D

modraslza
30. júl 2016

@fadama nehovor , kym nezazijes...napriklad poporodna depresia ako priklad, existuje? existuje. tak ist existuje nieco podobne, pocas tehotenstva, mozno nie depresia, iba strach, neistota z ocakavanej zmeny velakrat skreslenej z filmov atd..atd...

zuzada29
30. júl 2016

@pupavka123456 je smutne citat nieco take co pises a nechcem ta odcudzovat. my sme s manzelom pred dvomi tyzdnami prisli o nase babatko a tak o to tazsie mi pridu tvoje slova. chcem ti vsak napisat ze ked nechces to babatko ktore nosis pod srdcom, tak mas velmi dobru moznost - utajovany porod a babatko pojde do dobrych milujucich ruk hned po porode, ty ho ani neuvidis a ked sa pozbieras z porodu tak mozes potom realizovat svoje plany ktore si mala pred tehotenstvom. no mala by si vediet ze s babatkom mozes realizovat take plany o ktorych sa ti ani nesniva. kazdy problem ma svoje riesenie, len my ho nemusime vzdy vidiet.

khkt
30. júl 2016

@pupavka123456 Rada by som ti pomohla, ale netuším ako. Keď máš v sebe nedoriešené veci a neuzdravené zranenia z detstva tak je prirodzené, že máš strach z n ovej úlohy, ktorú máš pred sebou lebo byť rodičom je fuška, V tehotenstve ťažko vyriešiš niektoré veci, ja som bola v tehotenstvách nenormálne náladová a veci sa mi zdali neriešiteľné. Tiež som ťažko prežívala druhé tehotenstvo, pretože sme mali veľmi zlé výsledky a vysoké riziko, že sa bábo narodí choré, dokonca tak, že by žilo maximálne do jedného roka. Boli chvíle, keď som si myslela, že to nenarodené dieťa vlastne ani nemám rada a mala som z toho výčitky. Narodila sa nám zdravá krásna dcérka a je mi zvlášť drahá aj pre to všetko ťažké, čo som v tehotenstve prežívala.
Skús vyhľadať odbornú pomoc a dostať zo seba negatívne pocity. A uvedom si, že život sa nekončí, že prídu aj pekné veci a bude dobre. Aj to ťažké, čo si si v minulosti a detstve prežila ti môže pomôcť aby si bola citlivejšia k svojmu dieťaťu. Aj negatívna skúsenosť je skúsenosť a niečo ťa naučila. Držím ti palce. 🙂

sardinka32
Odpoveď bola odstránená
mravvcek
30. júl 2016

Len dufam,ze toto je sprosty vtip. To snad nemoze byt ani clovek toto. Tolko nenavisti. Porod babo a prines mi ho. Bude lubene a stastne...

kllamarka
30. júl 2016

@pupavka123456 My nie sme dokonale...ani jedna. Ale uplne normalne nedokazeme nenavidiet svoje dieta. Ak ho mas od svojho priatela, tak si mu zrovna teda nemusela skakat na striekajuci k***t, ale trebars celkovo sa zamyslet nad ochranou uz skor.