Nenávidím svoje nenarodené dieťa
Ahojte. Viem, ze ma tu vsetci odsudite, ale aj tak to sem napisem, lebo to viac v sebe dusit nemozem.
Som v koncoch. Nenavidim svoje dieta. Cely moj zivot, moje plany, moje sny su v riti. Na vsetko mozem zabudnut, lebo pri decku to mozne nebude nikdy. Vsetkych som stratila, som len doma, medzi 4 stenami a uz neviem co mam robit. Nenavidim ten pocit ked ma kope, ked citim ze sa hybe. Nenavidim ho a tak isto nenavidim aj jeho otca. Vsetko mi dosrali.
@pupavka123456 dieta daj na adopciu a stratila si zo svojho zivota len devat mesiacov. Svoju rodinu nezmenis, ale dobry psycholog ti pomoze naucit sa zit so svojim bremenom.
@pupavka123456 Ja nedokážem takéto veci pochopiť. Svoje prvé dieťa som čakala ako neplnoleta. Žiaľ, potratila som. Dodnes, ked si na to spomeniem je mi tažko. Ak máš uvažovanie take, že dieťa ti zničí cely život tak okamžite chod k psychiatrovi.( myslim to v dobrom) nerada to hovorím ale radsej daj dieťa na adopciu. Je možné, že nájde šťastnú rodinu, ktorá ho bude ľúbiť. S takou mamou ako si ty by sa iba trápilo. Ak nie, tak zmeň zmýšľanie. Skús si nájsť priateľa, ktorému by bábätko nevadilo. Uvidis, rodičovstvo je najlepšia vec, ktorá môže ženu stretnúť. Držím palce
@pupavka123456 no zena, trebalo sexovat s ochranou
@anjelicek26 Neviem, Co si o tom doteraz myslis ty, Ale tato naozaj existuje, ktoru si skopirovala. Neviem, Co je s nou sice dnes, v terminovkach som davno nebola, dufam, ze sa ma to dieta dobre...
@anjelicek26 Tato sa mi realna nezda...
@charlie1980 ano viem, ze ta, co si pisala ty, existuje, citala som vsetky komenty pod tym. Cloveku naskakuje husia koza :(
Nieje to prvy krat co to sem na kona pisem ale nevadi...Nechapem ako niektorym ludom Boh moze dopriat tu cest byt matkami ked si to vobec nezasluzia alebo im zobral tolko rozumu ze sa chovaju akoby nevedeli do 5 napocitat...Je jedno co si ta zena prezila cim presla dieta si to nezasluzi a nemoze za to komu sa narodi...Ja kazdy den Bohu dakujem za moje dieta a nikdy toto nepochopim.Chuda to dieta co sa narodi takej materi...
@pupavka123456
Aké si mala vlastne plány?
Si si istá, ze sa nikdy nesplnia? Mozno sa len casovo posunú na niekedy neskôr.
Možno to vidíš moc čierne.
A ako sa to stalo, ze si otehotnela? Ak to nebolo v pláne? Ked az tak nechces dieta?
Ja nechcem rypat, ale ak ta znasilnili, mala (by) si to tiez riesit.
Ak to bolo s tvojim súhlasom, tak sa hnevaj na seba v prvom rade.
Lebo ty pises o nenavisti voci dietatu, voci otcovi dietata, voci tvojim pribuznym, ale seba nespominas, ako keby si bola v tom nevinne. "Vsetci to dosrali", iba ty nie.
Na toto sa hovori, kazdy je strojcom svojho stastia.
Ak ta hneva, ze sedis doma medzi 4 stenami a nemas co robit, tak chod von a zacni nieco robit. Mozno ta aj ta depka prejde.
Pozdravujem tvoje malinke. Tie kopance si mozno aj zasluzis. Ked mu vstepujes nenavist, cakas snad, ze ta bude hladkat?
Ak by toto bol nahodou realny problem a realna diskusia.... len si pamataj, ze dietatko sa na svet nepytalo. Vy dvaja ste zan zodpovedni. Zial, myslim, ze si ho nezasluzite. Skus adopciu. Alebo zmen pristup. Male si nezasluzi zazivat tvoje pocity.
Ľahká pomoc: Dieťa porod, daj na adopciu a daj sa sterilizovat.. Dufam, že to dieťa bude mat šťastie na normálnych, milujucich rodicov..
@majkakrellova ako si napisala .. "nevieme". To co pises su len dohady. Povedz mi ako moze nenavidiet nevinne stvorenie ktore za nic nemoze? Ale sex vedela mat? To jej nedosralo zivot to dieta ale ona sama.
Toto je naozaj? Dieta za tvoje problemy nemoze,.nevrs sa na nom... Mozno to v zivote nemas lahke ako hovoris ze vsetci sa na teba vysrali.. Nie jeden clovek nie a toho nosis pod srdcom ten bude stebou navzdy.. Raduj sa z neho a zi pre neho..😉
@pupavka123456 to mi je luto co prezivas. Musi to byt zufalstvo. Fakt skus ist k psychologovi. Aspon ti ulavi porozpravat sa. Nemas aspon kamosku? A s otcom dietata byt nemusis.. Staci ze ti posle peniaze
@candii neviem ako moze nenavidiet svoje dieta, to sa musis pytat jej a urobila by si lepsie keby si sa spytala preco nieco take pise miesto toho co si napisala a co jej vsetko prajes. ... Myslim ze ta osoba pocuvala podobne vycitky ake si na jej adresu napisala ty cele detstvo az doteraz a uz to pocuvat nepotrebuje, to vsetko co sa tu deje je len dokaz toho ze ked bola mala bola vychovavana v nelaske ...A ked budes pisat veci typu nech ta vsetci nenavida tak len siris dalsiu nenavist do tohto sveta. Tiez to treba brat s rezervou, je teraz momentalne na dne a ma takyto pocit , mozno to ani tak nemyslela ako to napisala...A o tom ako otehotnela tiez vela nevieme , ked bola nahodou znasilnena tak nieje na mieste pisat tu veci typu ze sexovat vedala ,alebo ze mala pouzit ochranu...
Poznam pribeh, ci je pravdivy neviem, no ma nieco do seba. V nemocnici v izbe bol zaveseny krizik. Zena si zelala dat ho dolu, vraj nechce aby sa jej dieta pozeralo na kriz. Stalo sa, dieta sa narodilo slepe. Aby si nelutovala svoje slova a svoju nenavist.
Netreba sexovať, keď nechceš dieťa. A ak, tak sa poriadne chrániť, volá sa to antikoncepcia. Dieťa si tvoju nenávisť nezaslúżi. Z ničoho nič nevzniklo. Nenáviď seba, ty si bola pri výrobe a nechránila sa.
@majkakrellova a mozno je tato tema fake..
ked si išla s nim spať do postele nemyslela si nato ved každy par ked ide spolu spať bez ochrany nehľadiac na vek či su to manželia alebo iba partneri musia vedieť že stať sa to môže a nechapem ako môžeš napisať vetu svoje dieťa nenavydim vieš moja napišem ti moju situaciu v skratke po zbabranom pôrode dcera na hranici života a smrti ochrnuta, slepa, ležiaca, nikdy nam nepovie mama ani tato a je to už 8 rok čo sa o nu z laskou starame a nikdy by mi ani nenapadlo niečo take z ust vysloviť takže ak sa hnevaš na partnera hnevaj sa aj na seba ale nie bezbrane ešte nenarodene dieta ktore bolo nerozvažnym konanim vas dvoch radšej si daj urobiť anonymny pôrod a daj na adopciu a ešte ti poradim prečitaj si tu aj diskusie o ženach a dievčatach ktore zufalo plaču prosia boha aby si aspoň donosili jedno z laskou a to ti otvori oči ake maš plany čo ide sa svet zrutiť či čo zober pekne rozum do hrsti a porozmyšľaj skôr než sa unahliš a urobis hluposť ktoru navždy budeš ľutovať.
Ked clovek cita kolke deti su tyrane a ked sa prida taka to diskusia co si o tom matky mozu pomysliet no nic dobre.a obzvlast kolke zeny tu na mk nemozu mat vobec deti alebo sa snazia roky.a tu takato diskusia.
Moja zlata, radsej daj to babo na adopciu a ty sa chod okamzite po porode liecit. Pri hoci kom sa bude mat lepsie ako pri tebe. Existuje x parov co by za babatko dali uplne vsetko, tak ty maj rozum aspon v tom a urob spravnu vec...
Myslím že je too niekto.kto.sii.krati.chvíľku a nudi sa na prázdninách ;) Ženy toto nenapise zdravá žena.čiže.niekto.sa bavi ;)
existuje adopcia, nemusíš ho po pôrode ani vidieť, je kopec párov, ktorí mu dajú lásku
@sosovica ja len ze tam svieti overeny telefon...
@anjelicek26 možno áno ale to môže dať každý vieš.Toto zdravá žena a.zdravý rozum nenapise sa bavvi na.druhej strane na naas vsetkych co jej to komentujeme urcite
Zeny, ze sa tu rozculujete, ved je to jasny fake, ako xy tem a niekto sa velmi bavi na vasich reakciach.
Len nechapem, preco tieto temy rovno admin nezavrie, ine vie zamknut behom minuty
1. Ak si mala plany a dieta by mohlo byt ptekazkou nemala si sexovat 2. Ak sa uz aj stalo, mohla si ist v tichosti na potrat (nie som sice zastancom potratov ale ani by som taku zenu neodsudila) 3. Ak ti to dieta ma skazit zivot a ty ho cely zivot nenavidet al dokonca tyrat,daj ho ns adopciu a urcite bude zato dakovat niekto bohu a da mu rodinu a lasku a nakoniec ak nevies sexovat s ochranou radsej nesexuj vobec
Osoba co napisala,ze ma problem sa uz viac k teme nevyjadruje.bud sa bojis dalsich nazorov,ktora ti zase zeny napisu...alebo si sa chcela len pobavit na zenach ktore maju cit a lutuju este nenarodeny zivot...ak je pravda to druhe,babenka zamysli sa nad sebou a viac sem nepis...mozno teraz nad tvojim prispevkom place nejdna zena,lebo dieta by chcela a dala by za to vsetko,len nemoze a ty tu take pises...prosim admina nech danu temu blokne a aj tvoj nick.normalne mi kypi zlc v zilach z teba ako osoby,ktora toto dokaze napisat a viac sa neozvat...

@candii neviem ako mozes nieco take niekomu priat , tiez musis byt dobry clovek...nevies cim si to dievca preslo, co za zivot mala , zrejme mala detstvo v ktorom ju nikto nikdy nepohladkal a neprejavoval jej lasku , tak ani ona nevie prejavovat city , keby si cely zivot zila v rodine kde by ta tyrali a bili a nadavali neviem ci by si okolo seba dokazala sirit lasku a radost... Tiez vobec nevieme ci nebola znasilnena ... Zrejme ma len velke obavy , mozno nema kde ist aj s babom, vsetci sa na nu vysrali nevie ako ma zacat, napisala co momentalne citi a nikde nieje napisane ze sa to casom nezmeni, moze z nej byt dokonala matka, potrebuje len pomoct a porozpravat sa s psychologom a myslim ze nepotrebuje citat slova plne nenavisti a zloby. Potrebuje sa naucit mat sa rada a vazit si samu seba , potom bude mat rada aj svoje dietatko a to sa da naucit!