icon

Nevedomosť o tehotenstve

16. okt 2025

Ahojte ženy..stalo sa mi niečo čo by ma už nenapadlo, že sa môže stať. S manželom sme plánovali dlho druhé dieťa ale nedarilo, podrobili sme sa obaja vyšetrenia kde bolo zistené, že manželovi davaju len 2% nádeje nato že by mohol splodiť dieťa, ma 48 rokov a ja 37.
U mňa bol vždy problém vynechávanie menzesu, stalo sa že som mesiace nedostala tak som šla na vyvolávajú, žijem stým od 13 rokov.
Od mája som menzes nemala tak som sa odhodlala ist na vyvolavacku kde mi lekar oznámil že som v 5 mesiaci tehotenstva. Akože ostala som v šoku a som v šoku do dnes. Absolútne žiadne príznaky, cca 3 kg som pribrala ale pripisovali som to sladkostiam ktoré som vždy jedla nad mieru.Samozrejme máme obrovskú radosť, ale som fajčiarka takže som samozrejme fajčila celý čas kým som sa toto nedozvedela a teraz sa bojím či som nevedome dieťatku neublížila tým fajčením.alkohol sim nikdy nepila ale to fajčenie ma ubíja.
Som z toho na nervy

ivik4
16. okt 2025

Uz s tym nespravis nic, stalo sa... nevedela si. Nefajci ,nestresuj sa

anonym_a405b4
16. okt 2025

Bez obáv, dieťa si z teba berie to, čo potrebuje, tento bordel ostal tebe 🙂. Určite fajčenie zvyšuje riziká vrodenÿch chorôb ale na tie by museli byť predispozície aj bez fajčenia.

dadis
16. okt 2025

@anonym_autor No stress a uzivaj tehotenstvo 🙂

really8
16. okt 2025

@anonym_autor cau, davno si tu nebola

autor
16. okt 2025
@really8

@anonym_autor cau, davno si tu nebola

@really8 ? Niečo mi ušlo?

autor
16. okt 2025
@ivik4

Uz s tym nespravis nic, stalo sa... nevedela si. Nefajci ,nestresuj sa

@ivik4 ďakujem

conta22
16. okt 2025

@anonym_autor lepšie sa to dozvedieť ešte takto ,,skoro,, na YouTube je americká show kde ženy ani do pôrodu nevedeli, že sú tehotné, rada som to pozerala 😅. Každopádne drz sa bude to dobre daj si spraviť vyšetrenia čo sa dajú a myslite pozitívne držím prsty 🤞

sisska96
16. okt 2025

ja by som šla na vyšetrenie, či nezistia nejaký problém chorobu

autor
16. okt 2025
@sisska96

ja by som šla na vyšetrenie, či nezistia nejaký problém chorobu

@sisska96 bola som na morfo, aj trisomy testy mi robili a všetko je bez problémov , lekar povedal, že mám ukážkové vysledky

autor
16. okt 2025
@conta22

@anonym_autor lepšie sa to dozvedieť ešte takto ,,skoro,, na YouTube je americká show kde ženy ani do pôrodu nevedeli, že sú tehotné, rada som to pozerala 😅. Každopádne drz sa bude to dobre daj si spraviť vyšetrenia čo sa dajú a myslite pozitívne držím prsty 🤞

@conta22 ďakujem pekne za povzbudenie, vážim si to ❤️

januska12323
16. okt 2025

Už s tým nič nespravíš, nevyčítaj si niečo na čo si nemala dosah.

anjelicek26
16. okt 2025

Uzivaj si tehotenstvo,gratulujem.

kiki68
16. okt 2025

@anonym_autor nic, proste sa stalo, dieta bude ok, nestresuj sa. Uz dalej vies co a ako a teste sa na babo

zuzu1994
16. okt 2025
@conta22

@conta22 ahoj môžeš napísať názov mňa vždy zaujímajú takéto bizarnosti🤣

bluka2
16. okt 2025
@zuzu1994

@conta22 ahoj môžeš napísať názov mňa vždy zaujímajú takéto bizarnosti🤣

@zuzu1994 i didn't know i was pregnant full episodes na youtube :D

autor
16. okt 2025
@anjelicek26

Uzivaj si tehotenstvo,gratulujem.

@anjelicek26 Ďakujem pekne ❤️

mizoko
16. okt 2025

@anonym_autor ešte v prvej polovici 20. storočia lekári tehotným predpisovali cigarety na nevoľnosť 😌 kľud,hlavne sa nestresuj. To dieťaťu škodí viac

autor
16. okt 2025
@mizoko

@anonym_autor ešte v prvej polovici 20. storočia lekári tehotným predpisovali cigarety na nevoľnosť 😌 kľud,hlavne sa nestresuj. To dieťaťu škodí viac

@mizoko Ďakujem veľmi pekne

zuzu1994
16. okt 2025
@bluka2

@zuzu1994 i didn't know i was pregnant full episodes na youtube :D

@bluka2 ďakujem 😅