Obávam sa neplánovaného tehotenstva
Ahojte. Meska mi Ms uz 3 den cca, bojim sa urobit si test.. davali sme si pozor vzdy ale ved viete ze nikdy neviete … mam uz 2 deti. 4 roky a 1,5 roka.. tretie som uz nechcela, uz pri tychto dvoch mame s manzelom psychicky dost a som v strese ze som znova tehotna… neviem ako by som to zvladla znova vsetko.. vedela som ze 2 deti su dost a nie to este tretie … modlim sa aby som dostala MS, aj ma boli brucho uz pred tyzdnom ako pred Ms no stale nic… velmi sa obavam ze by som bola tehotna . Neviem čo robiť.. aj cervene vino som pila, proste som zufala ale test nechcem robit aby som sa nevystresovala este viac
A otazka je aka? test si nejdeš spraviť, ochranu ste nemali.. a teraz načo čakas?
A otazka je aka? test si nejdeš spraviť, ochranu ste nemali.. a teraz načo čakas?
@natalia328 no ze sa boji
😀
Tak pozor ste si nedavali, nechranili sa 💁🏻♀️. Musela si pocitat s tym ze je sanca. Co sa teraz bojis
Vsak ak budes v tom, dieta si nechat nemusis. Nik Ti nedrzi pistol pri hlave
Pre toto by mala byt sexualna vychova rovno maturitny predmet, to neni mozne sa spoliehat na prerusovany sex…
Keď sa bojíš spraviť test stačí počkať pár mesiacov a budeš vedieť naisto.
Ak nechceš ďalšie dieťa, je najvyšší čas na sterilizáciu alebo pre partnera vazektomiu, nemusíš sa potom toľko stresovať
Však teliesko si si mohla dať aj keď kojíš,nemusela si čakať. Nuž ale stalo sa
@domka222 nemala čas. Na to sa fakt ani nedá reagovať
@anonym_4b6a87 kondom nie je antikoncepcia?
@belllinka kondom a HAK antikoncepcia?
Update- prisla mi MS, objednavam sa na teliesko, AMEN
Update- prisla mi MS, objednavam sa na teliesko, AMEN
@anonym_autor Mám podobnú situáciu a dúfam, že dopadnem ako ty a tiež pôjdem na teliesko. V tomto prípade ti blahoželám. Viem si predstaviť, aké to pre teba bolo aj ako ti odľahlo.
@anonym_autor Mám podobnú situáciu a dúfam, že dopadnem ako ty a tiež pôjdem na teliesko. V tomto prípade ti blahoželám. Viem si predstaviť, aké to pre teba bolo aj ako ti odľahlo.
@anonym_3598b2 drzim palce tiez. Dakujem
@anonym_3598b2 ako si dopladla vlastne ?
@anonym_3598b2 ako si dopladla vlastne ?
@anonym_autor Našťastie ako ty 🙏🍀 Keď financie pustia, zistím to teliesko. Ty si si už dala?
@anonym_autor Našťastie ako ty 🙏🍀 Keď financie pustia, zistím to teliesko. Ty si si už dala?
@anonym_3598b2 este nedala nestihla som ist, lebo to vraj mas ist par dni po Ms lebo je makky krčok.. uz som znova mala ms stahujeme sa nemam kedy ani sexovat ani ist na teliesko😀 takze ked uz sa ustalime s novym byvanim tak pojdem aj na teliesko

Však teliesko si si mohla dať aj keď kojíš,nemusela si čakať. Nuž ale stalo sa