icon

Ostala som tehotná. Čo teraz?

snazilka2021
24. júl 2022

Ahojte,
Potrebujem sa niekomu vyžalovať…
Zistila som že som tehotná. Áno,plánovali sme ale nečakala som,že to takto rýchlo sa stane.
Staviame so snúbencom dom a budúci rok sme si povedali že sa vezmeme. Dali sme zálohy kde bolo potrebné. Lenže som tehotná a v máji bude mať bábo možno mesiac max mesiac a pol. Nechcem také malé bábätko vystaviť 60x ľudom na svadbe. Ledva spoločne budeme fungovať…režim a dokiaľ sa na seba zvykneme a nie ešte do toho svadba.
Informovala som sa v sále a ostatných veciach kde sme dali zálohy majú voľný termín na september 2022. Lenže partner nechce zrazu…Vraj peniaze ale viem ako to celé je (že nie sú v tom úplne len peniaze)vždy som si želala najprv mať svadbu a tak bábo. Ale keďže mám zdravotné problémy tak sme sa pokúšali skôr… lenže nemyslela som si,že sa to tak “rýchlo” podarí.
Proste mám z toho nervy,som z toho celého smutná… A popravde neviem čo teraz…

Strana
z4
daniela2202
1. aug 2022

@snazilka2021 už len porodiť 👍👍👍💏

dobromila
1. aug 2022

@snazilka2021 gratulujem k tehotenstvu. Keby sa rodili len plánované deti, tak by už bolo ľudstvo pravdepodobne vymrelo.😉
Vaše plány sú narušené, treba sa prispôsobiť novej situácii.
Určite maj svoju výplatu na svojom účte. Neber žiadny úver. Povedz partnerovi na rovinu, že s ním tak či tak plánuješ stráviť celý život, ak si si tým istá. A že chceš, aby sa dieťa nenarodilo ako nemanželské. Ak bude neoblomný teraz v takejto situácii v prvých "zaľúbených" rokoch vzťahu, čo bude potom? V manželstve sa rieši milión vecí, plánov a ich zmien, podľa životných okolností. Človek mieni....radšej odísť z kratšej cesty, ak by to nemal byť ten pravý. Držím palce

Strana
z4