Ostala som tehotná. Čo teraz?
Ahojte,
Potrebujem sa niekomu vyžalovať…
Zistila som že som tehotná. Áno,plánovali sme ale nečakala som,že to takto rýchlo sa stane.
Staviame so snúbencom dom a budúci rok sme si povedali že sa vezmeme. Dali sme zálohy kde bolo potrebné. Lenže som tehotná a v máji bude mať bábo možno mesiac max mesiac a pol. Nechcem také malé bábätko vystaviť 60x ľudom na svadbe. Ledva spoločne budeme fungovať…režim a dokiaľ sa na seba zvykneme a nie ešte do toho svadba.
Informovala som sa v sále a ostatných veciach kde sme dali zálohy majú voľný termín na september 2022. Lenže partner nechce zrazu…Vraj peniaze ale viem ako to celé je (že nie sú v tom úplne len peniaze)vždy som si želala najprv mať svadbu a tak bábo. Ale keďže mám zdravotné problémy tak sme sa pokúšali skôr… lenže nemyslela som si,že sa to tak “rýchlo” podarí.
Proste mám z toho nervy,som z toho celého smutná… A popravde neviem čo teraz…
@snazilka2021 gratulujem k tehotenstvu. Keby sa rodili len plánované deti, tak by už bolo ľudstvo pravdepodobne vymrelo.😉
Vaše plány sú narušené, treba sa prispôsobiť novej situácii.
Určite maj svoju výplatu na svojom účte. Neber žiadny úver. Povedz partnerovi na rovinu, že s ním tak či tak plánuješ stráviť celý život, ak si si tým istá. A že chceš, aby sa dieťa nenarodilo ako nemanželské. Ak bude neoblomný teraz v takejto situácii v prvých "zaľúbených" rokoch vzťahu, čo bude potom? V manželstve sa rieši milión vecí, plánov a ich zmien, podľa životných okolností. Človek mieni....radšej odísť z kratšej cesty, ak by to nemal byť ten pravý. Držím palce

@snazilka2021 už len porodiť 👍👍👍💏