icon

Otehotnela som a on dieťa nechce

gumacik38
10. jan 2023

Ahojte baby ja uz som taka zufala ze neviem co je a co nieje spravne .Tak na zaciatok prisla som pred 4 rokmi do zahranicia za chlapom ale nevydrzalo to dlho ani nie rok a som sa odstahovala od neho citila som sa v Tom vztahu nelubena a chybala tam hlavne komunikacia ale aj ked som sa odstahovala tak sme sa stale stretavali a vyzeralo to tak ze si rozumieme viac a myslela som ze sa vratime k sebe .To som ale nevedela ze on uz ma nejaky cas inu zenu a ze si planovali rodinu toto mi povedal 2 mesiace pred jej porodom .Samozrejme mi povedal ze si s nou nerozumie a ze vie ze s nou nebude ale ze chce jej na zaciatok pomoct a ze ja mam cakat.Bolo to pre mna velmi tazke obdobie a ja som mu odpustila .
Ta zena od neho odisla asi 2-3 mesiace po porode po nejakej vzajomnej dohode .Ja som prave otehotnela aj cez antiku a on vravi ze to dieta nechce a ze mam ist na potrat ale ja to tak necitim
Vidim ze sa ma snazi asi manipulovat lebo vravi mi len ze ja sama sa rozhodujem bez neho ale jeho rozhodnutie je poslat ma na potrat co ja nechcem stracam k nemu cit po vsetkom co urobil a hlavne to ako sa zachoval teraz .Aky mate na to nazor ?
Ved ja nemozem za to ze on uz decko ma a ze dalsie nechce

Strana
z2
gumacik38
autor
10. jan 2023

@any_soj Dakujem

any_soj
10. jan 2023

@diamondsspaces poznáš x takých rodín... Koľko to je prosím? A teda ak vychovávať dieťa osamote je vo výsledku taká katastrofa - nebolo by lepšie aj po rozvode deti radšej nejako odstrániť?
Inak myslím si, že aj tu je kopa žien, ktoré vychovala sama mama či otec. A myslím, že vo väčšine nie sú také, ako to opisuješ.

any_soj
10. jan 2023

@diamondsspaces poznám zo 10 rodín len v najbližšom okolí, čo majú 3 - 6 detí. Ty s priateľom počítaš sumy, tieto rodiny žijú. Naplno. 🙂

brembo
10. jan 2023

@gumacik38 žena žena,kde si prosím ponechala rozum?🙏

gumacik38
autor
10. jan 2023

@any_soj Neviem ju nejako najst

any_soj
10. jan 2023

@macatt ty kokso, to v akom prostredí žiješ? To musí byť riadne náročné. V mojom okolí sú desiatky rodín, v ktorych nie je nič z toho, čo opisuješ.

ropucha6
10. jan 2023

@any_soj asi tak, aj v mojom okoli. Normalne rodiny (aj pary aj jednorodicia) a normalne ziju.

macatt
10. jan 2023

@any_soj žijem v hlavnom meste, medzi úspešnými a inteligentnými ľudmi, len robím v službách kde sa mi v konečnom dôsledku každá žena posťažuje💁‍♂️

kitycat
10. jan 2023

@gumacik38 az teraz stracas cit? Ked ta kefoval, zatial co ho doma cakala tehotna zena to ta netrapilo?

Toto je karma. Pardon..
Ak sa rozhodnes babatko si nechat, tak dufam, ze uz budes mat viac rozumu.

simca06022011
10. jan 2023

@diamondsspaces na to mas poistku ak sa ti nieco stane, takto sa neda prepocitavat ani nahodou..

gumacik38
autor
10. jan 2023

@kitycat a si si to aj poriadne citala ked takto pises ?

cecilia29
10. jan 2023

Písala som aj tam aj tu. Muž ktorý nemiluje vaše spoločné dieťa nemiluje ani teba. Ale je 100% istota ze to maličké ta miluje a potrebuje. A bude ti to dokazovať

macatt
10. jan 2023

@any_soj nežijem v hlavnom, ale vo veľkom meste(nejak mi to tam skočilo🤷🏿‍♀️) ale chcela som autorku podporiť hlavne.. každý má svoje šťastie v niečom čo ho robí šťastným..aj keď partnerský vzťah nevýde som tým myslela..nebude určite jediná..

kitycat
10. jan 2023

@gumacik38 amo citala.
A ty si si svoj uvodny prispevok po sebe citala?

To je podla teba v poriadku mat vztah a cakat na niekoho, komu sa ma narodit dieta a on vravi, ze im to "neklape" a tak trtosi s tebou?
A uplnou nahodou ti zlyha antika?

Aky bol ten sexik, ked si vedela, ze chodi spat za zenou, co mu cerstvo porodila dieta? Ziarlila si a chxela si aj ty take, nie?

ahhola
10. jan 2023

Vykašli sa na ex Ezopa a jeho bájky... s matkou jeho decka.
Chod si svoje, TJ donos si svoje dieťa. Nemusíš kretenovi podávať žiadne spravy. Pripadne mu napíš, ze si potratila a odhod sim kartu.Prestahuj sa z jeho dosahu. Nepočúva ho, nepodlahni jeho nátlakom. Možno dieťa nebude idiot👶 ako on. 🍀🍀

hugigugin
10. jan 2023

@any_soj milenka bola tak či tak. Dozvěděla sa o tehotnej ženě a naptiek tomu s nim ďalej bola...... Prosim nepíš my nezaujima ma tvoj názor.

gumacik38
autor
10. jan 2023

@kitycat ty si chora

gumacik38
autor
10. jan 2023

@hugigugin a kto ti povedal ze som s nim dalej bola ? Och niektore zeny maju pekne dost

dianka555
10. jan 2023

@gumacik38 tak si s ním musela byť po tom co si počkala že odíde ta s ktorou plánoval budúcnosť, ako tvrdil že si s ňou nerozumie. To tvrdí on, aký ma pohľad na ich vzťah bývala priateľka to teraz nie je dôležité. Ale správal s tebou keď ona bola tehotná, nevedela si o tom. Predtým si s ním žila a cítila sa nemilovana, vzťah si ukončila. Ťahal to s tebou a už bolo všetko ok a čakala si že sa znova budete pár. Medzitým urobil dieťa druhej, aspoň jej platí a stará sa o dieťa? A ty po určitej dobe keď už býval sam, si mu dala a spravil ti dieťa? Čo si čakala že ty si ta práva žena pre neho a budete šťastná rodinka? O teba sa bude starať ako.vzorný chlap? Samozrejme že dieťa nechce, nečakal že zrovna ty budeš chcieť otehotnieť. Platiť na dve deti to by mal jeho deti jeho starosť. To by som chcel vidieť tie ženy ktoré ho budú chcieť.

ahhola
10. jan 2023

@diamondsspaces ty si nesprav decka ani s miliónom... Mat narušenu mter nie je terno👿

bluka2
10. jan 2023

@diamondsspaces toľko negativizmu... Tých 80000€ sa dá v pohode zarobiť, však to máš len 370€ mesačne na 1 dieťa.

bluka2
10. jan 2023

Vidím, že spomínaš, že nekúpis hnusný jogurt za 50c - ja som dnes kúpila bio biele jogurty (so žiadnym hnusom) za 29c. Bežná cena 0,45€, keď nie je v zľave inak. V Nemecku - tak neviem, kde žijete. Znie to, akoby ste boli bez práce v Nórsku alebo na Islande, inak si ten stres neviem vysvetliť

svetlonos
10. jan 2023

@3009
na to aby dieta malo aj sk obcianstvo, nemusi rodit na SK.

diamondsspaces
13. jan 2023

@simca06022011 spoliehať sa na poisťovne ? Haha , to je ako spoliehať sa na dôchodok , že dáky o 40 či koľko rokov dostanem 😂😂😂😂 musím vás sklamať ale ja keď budem mať 65 bude rok 2066 a určite dôchodky nebudú , a to viem z veľmi spoľahlivého zdroja , ktorý mi už neraz nieco povedal a naozaj sa stalo na Slovensku, preto žijem v zahraničí a sporím si po 20€/masačne na dôchodok .... Spoliehať sa na Slovensku vládu alebo celkovo na vládu ktoréhokoľvek štatu , že mi niečo dá ,aj keď budem mať nárok je veľmi smiešne v tejto dobe ... Poisťovne nechcú vyplácať peniaze , chcú zarobiť , myslíte prečo nechcú prispieť alebo rovno uhradiť nejaké drahé liecby ? Lebo si povedia ľudí je aj tak veľa, a vždy sa nájde niekto kto si poistku urobí a bude ju platiť aj keď s akú nič za celý život nestane ... Nie som negatívna ale realista a opatrná ... Aby som tu potom na MK nevyplakavala , že koľko zdvihli obedy v škôlke a podobné veci ... Že už by mohol prísť rodičák lebo nemám čo žrať ....

any_soj
13. jan 2023

@diamondsspaces 20€? Či to je preklep? To sa moc na tom dôchodku nenaješ, už ten rodičák by bol lepší ;)

simca06022011
13. jan 2023

@diamondsspaces poisťovňa = komerčná na úrazy atď. Ešte sa máš čo dovzdelavat. Si myslíš ze inde vo svete ľudia ochorení a tiež čakajú ze dostanú od štátu? 🙂 písala som to hádam v nejakom kontexte, nie o dôchodkoch ani zdr.starostlivosti.

simca06022011
13. jan 2023

A inak sporiť si 20eur na dôchodok v zahrancii nie je žiadna sláva:D to neviem ci si sa chcela pochváliť ci co..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2