icon

Potvrdili sa povery o pohlaví bábätka podľa chutí v tehotenste?

33tehulka33
Dnes o 12:56

Dievčatá mali ste chut na slané a nakoniec to bolo dievčatko? Alebo ine povery ktoré sa nepotvrdili ? Alebo naopak potvrdili ?

andulka220989
•
Dnes o 12:57

Nepotvrdilo sa nič ani u jedného. 🤣Ani tvar brucha, ani chute, ani nič. 🙂

anonym_0a59ac
•
Dnes o 12:58

@33tehulka33 pohlavie ti potvrdí lekar z krvných testov alebo usg nie nejaké chute či povery

niki35
•
Dnes o 13:13

@33tehulka33 treba veriť lekárom, nie poverám. Lekár ti povie pohlavie ale môže sa aj mýliť. Najlepšie si urobiť napríklad nifty testy a tam je to dosť presné

anonym_ce5d89
•
Dnes o 13:13

chute. riadna blbosť.
určili pohlavie z plodovej vody. nemala som dôvod im neveriť.

anonym_a211d4
•
Dnes o 13:15

Absolútne nič nesedelo . My sme pohlavie vedeli, nechali sme si to pre seba. Ale vypočula som si že podľa tváre, podľa tvaru brucha , podľa chutí to bude dievča ( chuť na sladké som nemala). Nebolo.

anonym_80655f
•
Dnes o 13:17

pri prvej som jedla sladke je to dievca, teraz skôr slane a vraj je to chlapec
Pri prvej som zvracala do 12tt, teraz som v 5mes a ešte stále mi je zle

sweet20
•
Dnes o 13:37

@33tehulka33 u mna tiez nic nesedi.. a to som teraz tehotna. Su to povery a somariny, pohlavie predsa urcuje spermia, ktora vajicko oplodni. Ja napr nemam ani chut na sladke ani slane, lebo to ani nekupujeme, ked chcem nieco zobat, tak mam ovocie alebo zeleninu 😀

anonym_e973a6
•
Dnes o 14:01

Povery vsetky na chlapca a je to dievca dokonca aj cinsky kalendar predpovedal chlapca.

33tehulka33
autor
•
Dnes o 14:11
@anonym_0a59ac

@33tehulka33 pohlavie ti potvrdí lekar z krvných testov alebo usg nie nejaké chute či povery

@anonym_0a59ac otázka znela inak ! Zaujíma ma ci je na tom nie i pravdy ked sa to niekedy tak tradovalo malo to svoj pôvod … takze nerozumiem ak niekto neodpovedá k veci ale stale ma potrebu aj tak prispieť svojim múdrom!

33tehulka33
autor
•
Dnes o 14:13
@niki35

@33tehulka33 treba veriť lekárom, nie poverám. Lekár ti povie pohlavie ale môže sa aj mýliť. Najlepšie si urobiť napríklad nifty testy a tam je to dosť presné

@niki35 pýtala som sa na Nieco ine

anonym_0a59ac
•
Dnes o 14:16
@33tehulka33

@anonym_0a59ac otázka znela inak ! Zaujíma ma ci je na tom nie i pravdy ked sa to niekedy tak tradovalo malo to svoj pôvod … takze nerozumiem ak niekto neodpovedá k veci ale stale ma potrebu aj tak prispieť svojim múdrom!

@33tehulka33 nič na tom pravdy nie je, si snad dospelá osoba a dufam že neveríš na takéto veci a nemusíš byť hneď drzá

33tehulka33
autor
•
Dnes o 14:24
@sweet20

@33tehulka33 u mna tiez nic nesedi.. a to som teraz tehotna. Su to povery a somariny, pohlavie predsa urcuje spermia, ktora vajicko oplodni. Ja napr nemam ani chut na sladke ani slane, lebo to ani nekupujeme, ked chcem nieco zobat, tak mam ovocie alebo zeleninu 😀

@sweet20 mna to zaujíma preto ze aj babky ked tomu verili tak asi to mali odpozorované v xy prípadoch nevravim ze to nebudem riesit cez dr. Ale zaujimalo ma ci to aj sedí. Tiez o počasí niekedy sedelo ze studený maj v stodole raj a dnes tomu tak byt nemusi 🙂 ….

33tehulka33
autor
•
Dnes o 14:25
@anonym_0a59ac

@33tehulka33 nič na tom pravdy nie je, si snad dospelá osoba a dufam že neveríš na takéto veci a nemusíš byť hneď drzá

@anonym_0a59ac niesom drzá

anonym_1ebedb
•
Dnes o 14:54

Mala som dve rôzne tehotenstvá a mám dvoch chlapcov. Mne skôr tak pre srandu napadlo, či nemôžu nevoľnosti a chute v tehotenstve súvisieť skôr s krvnou skupinou dieťaťa, ale nijako som po tom nepátrala.

anonym_7c181c
•
Dnes o 14:55

Mala som chuť na všetko a furt a boli to chlapci

anonym_5d4f23
•
Dnes o 15:20

Nepotvrdilo. Tetky na dedine mi hovorili, ze isto dievka bude. A nakoniec valibuk😀

anonym_4f6df8
•
Dnes o 17:08

Ja mam 5 deti, 2 chlapcov a 3 dievcata. Posledne bolo dievca. Tvar brucha a krasna tvar - ze vraj vyzeram na chlapca a je to dievcatko. Ale ja som mala stale krasnu plet, ci dievca, ci chlapec. Chute? Jedla som trubicky z Lidla a zajedala chipsami a casto som mala chut na tresku v majoneze... 😅

2691
•
Dnes o 17:24
@33tehulka33

@33tehulka33 nie je to pravda

andrejka1974
•
Dnes o 17:41

@33tehulka33 mne napríklad bolo do 4 mesiaca zle len pri dievčatách pri chalanoch mi zle vôbec nebolo , ale nie vždy je to pravda

anonym_3d1a31
•
Dnes o 18:05

Keby bola pravda ze palenie zahy=vlasky tak moje by uz pri narodeni mali vlasy minimalne po plecia. Narodili sa holohlave. Takze tolko.

beata_k
•
Dnes o 18:31

Ano, vypocula som si jednu poveru. Ze ked negrcam, tak potratim. 😡

kiki68
•
Dnes o 19:33

U mna ano, pri chlapcovi som preferkvala divne skor slane chute, on ma rad kysle veci, pri dievcatku zase stale melon a mango dokola. A hlavne pri nej som v tvari vyzerala hrozne, neskutocne zle mi bolo, pri nom bolo zle, ale nie tak a uplne nadherna tvar.