Priateľovi som oznámila moje tehotenstvo v byte, v ktorom býval s inou
Dobrý večer. Mám 23 rokov. Nasťahovala som sa k priateľovi do bytu, kde predo mnou býval s inou. Žiaľ. ……
Pred dvomi tyzdnami som sa dozvedela, že som tehotna a bola som taká šťastná, že som mu to oznámila na byte. Až potom na mna prišli výčitky, že som mu to mala povedať mimo toho bytu nakoľko tu predo mnou býval s inou. Trápim sa, že som mu to neoznámila inde :( aký je vás názor na to?
Jemine, toto ma tak pobavilo😀
Toto vážne niekto rieši? Ja som s mojim manželom žila v dome, kde žil predtým s bývalou, aj som mu tam oznamoval všetky tehotenstva... No a?
Asi je to naozaj chore čo riešim 🤦♀️Dakujem za vaše reakcie.
Aspoň si tým zaklincovala jeho posledný vzťah. Tvije podvedomie to urobilo dobre. Len nejaké predsudky zbytočné a povery ti chodia po rozume. Hod to za hlavu. Absolútne bezvýznamné. Len tvoje ego tomu dáva dôležitosť.
To, ze riesis taketo veci, je znak toho, ze vo svojom zivote nemas vacsie problemy, a to je dobre 🙂 si este mlada, este si musis mnohym preskakat a mnohe sa naucit. Ale dospejes, neboj sa. Len si vezmi k srdcu dobru radu, neries s chlapom kazdu kravinu, lebo sa mu rychlo omrzis. Zabudni na minulost, byvalu vobec nevytahujte, ja neviem, co je toto za hlupe napady sa vypytovat na byvale vztahy a snazit sa porovnavat. Co bolo, bolo, ine to nebude. Nrbavte sa o ex, zite prítomnosť a nerieste hluposti 😘
Ani by ma nenapadlo sa nad takou hlupostou zamyslat. A sexovat si nemala problem,ked v tom byte bola predtym ina? Teraz idete predat byt,aby ste nevychovavali dieta,kde byvala jeho ex?
@slovakboy
@lindusss2016
Veľmi vám Dakujem, riešim úplne kraviny
Je to ozaj hrozné...na tvojom mieste sa odsťahmujem zo Slovenska...keď si predstavíš že chodila po rovnakej zemi 😳🥺
Pokazila si vam vsetkym trom zivot, ako mozes so sebou zit.....?????
Bud rada že mate kde bývať veľa mladých taku možnosť nemá.Môže sa im snivať o takom bývani a somariny nerieš.Načo to je dobre.Nastroj má jeden a ONA mala taku službu ako TY.Taku službu ako urobil jej teraz to robi tebe a čo.Ci si ho má ísť vymeniť lebo bol s bývalkou.
A v com vidíš problem? Mna moj muz poziadal o ruku v byte v ktorom predtym byval s inou....a ziadny problem. Uz sme spolu 13 rokov manzelia a sme stastni.
Asi to uz budu tehu hormony😉
Snaz sa velmi rychlo dostat rozum inak lutujem toho chlapca.
Zeny, ale sama autorka uz pochopila a priznala si, ze reagovala prehnane a vy jej tu nadalej nakladate a to ste uz zivotom ostrielane 🤷 ved nebudte k sebe zle. Poucte mladsiu zenu, poradte jej, ale respektujte ju a nezhadzujte, ved ste starsie, mudrejsie, tak sa tak chovajte 🙏
Dieťa ste zrejme tiež splodil na tom ,,byte, tak nerieš.....je to úplná hlúposť.
Dakujem 🙂 naozaj som sem prišla s blbou otázkou. Niektoré mi rozumne normálne odpovedali a tie, ktoré sa vysvievate alebo mi reagujete agresívne….čo s vami, prajem vám len šťastie 🍀
wtf🙈🙈🤣
Riešiš blbosti ja som svojmu terajšiemu povedala ze som tehotná v byte v kt som žila s ex
Dobrý deň, možno hľadáte odpoveď, po ktorej Vám padne kameň zo srdca, že v tom nie ste sama. Pripomína mi to jeden stav v psychológii/psychiatrii, ktorý sa volá retroaktívna žiarlivosť. Pre väčšinu ľudí nepochopiteľné, absurdné, no pre človeka dosť bolestivé a obmedzujúce na živote a zaberajúce strašne veľa času. Skúste si o tom niečo prečítať, ak Vás to trápi dlho a stále na to myslíte a našli ste sa v opisoch, kľudne vyhľadajte psychológa. Čím skôr, tým lepšie. Nemá cenu sa tým trápiť a už vôbec nie počas tehotenstva.
Nominujem Ťa na príspevok tohto roka 👌😂🤦♀️
@fineta a prečo sa vysmievas? Ja som sa normálne opýtala. Mk by mal byt na to, aby sa tu ženy zdoverili…. Musíš mat smutný a úbohý život, keď sa takto dokážeš vysmievať z človeka ktorého nepoznáš.
Mat tvoje problemy....
@katarinka89 veru a mozno aj na tej posteli, kde spala ex 🙂
Autorka: nevedela si, ze v byte býval s inou? Možno s nou spával v tej istej posteli. To Ta nevyrusovalo? Zrazu nastúpili výčitky, kde si mu oznámila tehotenstvo. 🤦♀️ Uplne odveci.
@fineta odveci sú tvoje komentáre. Keď sa chceš vysmievať tak sa vysmievaj zo seba, zo svojich deti ale nie z cudzieho človeka.

A čo ako mal ten byt po bývalej podpáliť? Moja ty si riadne padnuta na hlavu 🤣🤣🤣🤣😂