icon

Rachellka dramatizuje tehotenstvo

17. sep 2025

Viete čo? Ja ju aj mám rada ale to čo ona stále tára ohľadom toho tehotenstva? Stále rozpráva že kedy už konečne porodí a robí z toho extrémnu drámu a snaží sa porodiť všelijako. Ja som si úprimne myslela na základe toho haló čo robí že je už tak dva týždne po termíne tak asi preto stresuje.. no po skoro mesiaci sa mi tieto jej excesy prestali pozdávať. Dnes som zistila že ona ešte nie je ani v termíne dokonca a prezentuje to takto🤣🤣🤣 Drblo jej?

klarissa25
17. sep 2025

Tak pri nej je uz uspech ze to dotiahla do toho 9 mesiaca…

prettywoman1212
17. sep 2025

Rachel odkazuje že áno drblo

balerina2025
17. sep 2025

drblo

cyberk
17. sep 2025

Skoro kazda sme si posledny mesiac posomrali, ze nech uz mame po… 😅

balerina2025
17. sep 2025
@cyberk

@cyberk ale niektore sa fakt tvaria ako pred umrtim. s prepacenim. :/

autor
17. sep 2025
@cyberk

@cyberk medzi pošomraním a týmto každodenným ródeom vidím značný rozdiel🤣

viestta
17. sep 2025

ja sa len tak opatrne spytam: To kto je?

anonym_153dd2
17. sep 2025
@anonym_autor

@cyberk medzi pošomraním a týmto každodenným ródeom vidím značný rozdiel🤣

@anonym_autor veľkosť ródea je priamo úmerná veľkosti publika, netreba to brať smrteľne vážne, je to len ďalší spôsob ako získať pozornosť, u nej je bežné, že veci nafukuje a zveličuje

christina_petrikova
17. sep 2025

ani sa tomu necudujem, ved ona to v hlave nema uplne v poriadku

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
denkabemommy
17. sep 2025
@viestta

@viestta ďalšia nepodstatná celebrita, s trošku nižším IQ, ktorá sa pre*bala do éteru a ešte sa s tým aj chváli.

personality
17. sep 2025

Ja keď som ju videla na korčuliach, tak mi až zle došlo. Dá sa spadnúť, aj keď si neviem ako dobrá...

lenka.25
17. sep 2025

Jej drblo už pred par rokmi . V záujme dieťaťa som tajne dúfala , že sa trosku znormalizuje , ale evidentne ju ani to dieťa nedokázalo zmeniť

anonym_c9a9e1
17. sep 2025

poznam jednu co do 9mesiaca jazdila rychlo na kolobezke. slepica.

anonym_3025dc
17. sep 2025
@lenka.25

Jej drblo už pred par rokmi . V záujme dieťaťa som tajne dúfala , že sa trosku znormalizuje , ale evidentne ju ani to dieťa nedokázalo zmeniť

@lenka.25 porodi pride zmena ona este netusi co ju caka ze jej na dobre 3-4 rocky trosku pritiahne dietatko retaze

viestta
17. sep 2025
@denkabemommy

@viestta ďalšia nepodstatná celebrita, s trošku nižším IQ, ktorá sa pre*bala do éteru a ešte sa s tým aj chváli.

@denkabemommy tak nejak som to tusila, ale uz viem, ze netreba trapit uja Googla aby to nasiel

denkabemommy
17. sep 2025
@viestta

@denkabemommy tak nejak som to tusila, ale uz viem, ze netreba trapit uja Googla aby to nasiel

@viestta ja som raz narazila na rozhovor s ňou, zvyčajne si nerobím na ľudí názor v priebehu 20 sekúnd ale tu som si ho urobila 🙈.

andulka1988
17. sep 2025
@viestta

@viestta toto aj mňa zaujíma

mullerova46
17. sep 2025

@anonym_autor ja som sa snažila cvičiť a robiť tiež všetko preto od 37 týždňa lebo vo vysokom štádiu to je fakt únavné a hlavne v teple 😅 úplne ju chápem hoci nesledujem

pe_mi
17. sep 2025

@anonym_autor potom si bude spomínať , ako dobre bolo , kým bolo malé v bruchu 😃 ako niektoré z nás.
Reakcia úmerná jej celej , je taká jednoduchšia a mladá, čo si budeme
Všelijako sme si to tiež podaktore vysnívali
Tak uvidíme Kao jej to pôjde v realite
Teda ja prečítam kdesi (keďže nemám ig, ani FB)
Ale poznám ju, keď som pred dvoma rokmi ešte mala ig, pozrela som ju sem tam

minenkaa
17. sep 2025

Ja som jej teraz písala a odkazuje ,že kľudne môžeš dôjsť k nej a pocuvat to naživo ,keď ta to tak fascinuje

zobaka
17. sep 2025
@personality

Ja keď som ju videla na korčuliach, tak mi až zle došlo. Dá sa spadnúť, aj keď si neviem ako dobrá...

@personality mam pocit, ze cim viac extrem ukaze akokeby ju to nakopavalo dopaminom, hocico by mi napadlo, ale nie v 40 tyzdni sa ist korculovat, vsak nech si ide zabehat, alebo co, ale korcule? taka malinka s velkym bruchom ani nevie kedy ju prevazi a ublizi sebe ci dietatu

columbovazena
17. sep 2025

@anonym_autor Drblo, a nielen jej. Aj tým čo riešia takéto bezvýznamné persony

anonym_f76b7e
17. sep 2025

Tejto chuderke drblo už veľmi dávno, ale o nič menej, ako tým, čo ju sledujú.

bbymama
18. sep 2025

Aspoň tu vďaka nej môžete na koníku podstatné veci rozoberať..🤣🤣🤣

anonym_530ed1
19. sep 2025

@anonym_autor kto to je,?

okm221
27. sep 2025

Ja čakám tretie a somrem každý deň, len to nedávam na sociálne siete... Myslím ze takmer každá žena ktorá má pred pôrodom sa necíti vôbec dobre ja mam 2-3t do pôrodu a najradšej by som šla hneď rodiť ... Autorka koľko máš drti?