icon

Som tehotná, čakám chlapca. Aké je to mať syna?

13. nov 2020

Ahojte, čakáme chlapčeka. Veľmi sa na neho tešíme i keď bol to trosku šok keďže sme fakt samé baby v rodine. Nemám vôbec ani skúsenosti s chlapcami. Iba takú, že nad nami v bytovke býva rodinka s dvoj ročným chlapcom a je to teda iný živel. A ešte jedna kamarátka ma troj a pol ročného drobca a teda hyperaktívnejšie dieťa nepoznám 😀 nikdy som to neriešila, či chlapec či dievča ale teda teraz mam trošku strach. Aký sú vaši synovia? My sme samé baby, aj teraz v dospelosti sa stále stretávame, ja za maminou stále chodím. Tak sa len zamýšľam, že ako to bude s chlapcom v budúcnosti.
A do toho tie tehotenské hormóny, tak ma kadečo napadá 😀

Strana
z2
miadi
13. nov 2020

Ja mam dceru a syna a nemenila by som 🤣su obaja užasni. Rovnako ich zbožnujem a oni mna. Mala mà 5r maly 9m s babami je podla mna viac roboty dramy. Je divožienka Strasne vela energie a ma silny charakter a volu co nie je zavada aspon si v živote pojde za svojim. Maly je kludnejšie babo ako bola ona. Moja mala je raketa ked uteka ani vacsie deti jej nestačia stale tancuje spieva vo vani rock and roll 🤣aj ked som sa natrapila s obliekanim uz je v tomto skrotena a miluje šaty tak sa paradime. Denne sa pusinkujeme vyznavame si lasku. Mat dceru je užasne hlavne ked je mini me. A mat syna je tiez super po vsetkom tom ružovom a trblietkovom prichadzaju 🦕 a auticka sme uz mali krpata miluje jeho novu tatrovku. Maly je rovnaky cecek ako jeho sestra mliekofil no lepsie papa. Chlap . Mà rad maso mala je vegetarianka . ( aj ja som bola od3r vacsinu zivota no mam rada seafood) ten prvy rok je rozdiel medzi pohlavym minimalny. Zalubiš sa ked sa chlapcek narodi. Chlapci su tiez nezni.Raz ked mal 7m mala mi vyskocila na chrbat necakane ked som bola na zemi a vykrikla som z prekvapenia a maly skrikol cely nestastny a letel (plazil sa) ku mne ma chranit si myslel ze mi robi zle mala. Je na zjedenie tie jeho lička. Zvlaštna vec je ked sa mala narodila vonala neskutocne ako parfem vanilka fialka a laska. Sme ju s mm prve tyzdne fetovali 🤣maly tak nevonal. Vonal ok ale nie tak magicky ako ona. No zbožnujem ich rovnako. Prebalit chlapca je trochu viac roboty ked je to kaka 🤣za gulkami na gulkach pipik a ocikal ma par x 🤣to mi dcera neurobila. Hlavne sa teš ze bude babo zdrave. Ked som porodila mrtvy plod chlapčeka bolelo to velmi aj ked by nebol ok. Zdrave zive dieta je dar najkrajši jedno ake mà pohlavie.

sara07
13. nov 2020

chlapci su super, jediná nočná mora to sú tie ich pipika ja to stahovanie fakt nemusim 😕😖

weronika171717
13. nov 2020

Ja mam jedneho synceka, po druhom ziatial netuzim, ale ak by som raz mala mat druhe, chcela by som, aby bolo zdrave v prvom rade a v druhom, aby to bol znova chlapcek. 💙

maggie1978
13. nov 2020

Mám dve staršie dievčatá ( 20 r. a 9 r.), a 2 ročného vytúženého chlapčeka. Ľúbim ho, som prešťastná že sa nám podaril, ale...!!! Je to živel, divoch, čertík, maminkin cecek, dáva nám veľmi pocítiť, že on tak easy going ako boli staršie segry ani náhodou nebude!!! A to tá stredná bola za odmenu, ani som nevedela že ju mám, a je taká doteraz. Lukáško je náš miláčik, i keď nám dáva zabrať ❤

zuzka251
13. nov 2020

ja som bola dlho v tom, ze budem mat dievcatko, nejako automaticky sme vybrali len dievcenske meno... ani nevies, ako mi slzy vyhrkli stastim, ked mi dr povedal, ze to bude chlapcek 😁

panorek
13. nov 2020

Nemám deti neprajem si ich vsetku lásku dávam bratovim detom. Všetci hovoria že sa bojim zodpovednosti čo je hlúposť. Som kedykoľvek pripravený starať sa o bratove deti milujem ich ako svoje vlastné. V poslednej dobe už aj rodičia na mňa útočia že som srac. Nie som. !!!!

wejky
13. nov 2020

ja som sa tiez bala, ze co si pocnem s chlapcom, ale je skvely, uz ma 5 r. a pomaly ho opusta obdobie maminky a viac ho zaujima ocko, ale este stale sa rad pride pritulit a ja si to nesmierne uzivam, lebo ani sa nenazdam a vyrastie z toho

letfenixa
13. nov 2020

Syn je citlivý, ukecany, výtvarne nadaný, športové drevo, chce sa stále túliť, miliónkrát za deň mi povie, že ma má rád, zaujíma ho všetko technické, všetky domáce práce, v kuchyni musí byť pri všetkom,rovnako ako pri montovani nábytku, je starostlivý k plysakom, ...

diewcatqoo
13. nov 2020

Rodili sme s kamoskou +- v rovnakom obdobi. Ona dievcatko, ja chalana. Ona porod uplne v pohodicke, ja niekolkohodinove trapenie s tym, ze maly sa zasekol v porodnych cestach a takmer sa udusil. Moj chalan od narodenia do dvoch rokov vstaval v noci kazde 1-2 hodiny, vacsinu dna ako babatko preplakal, nechcel byt ani v kociariku, ani na rukach, ani v nosici, ani v postielke, len plac a plac. Prve dva roky som bola uplne rozbita a doteraz netusim, ako som to zvladla. Ked sme sa niekedy stretli alebo si pisali a ja som sa postazovala, ze to nezvladam, nechapala. Jej dievcatko snad nikdy neplakalo (fakt, doteraz som ju pocula raz plakat, a to uz ma 4r), od narodenia spalo celu noc. Mala bola vzdy vysmiate slniecko...
Ked uz boli deti starsie, ten moj vsade lietal jak blazon, vsetko objavoval, neposedel sekundu na jednom mieste. Jej mala bola taka, ze ked by ju nechala v izbe s hrackami a odisla prec aj na 4 hodiny, po tych 4 h by ju nasla vysmiatu ako sedi na rovnakom mieste. Zas ked sme sa niekedy stretli a ja som sa postazovala, povedala mi na to, ze nechape, pretoze ona ma uplnu pohodicku, ze by brala kludne aj 10 deti...
No a potom sa jej narodilo druhe babo, dievcatko, ktore je male tornado. A to som si myslela, ze nic horsie ako ten moj diablik nemoze byt 🙂 od narodenia je velmi ziva.. tiez nespava v noci, ani pocas dna. Od 7,5m chodi a vsade vylieza. Ma 1,5r a stihla absolvovat uz niekolko urazov, niekolkokrat spadla z postele, zo stola.. ked su na prechadzke, nemoze ju ani na sekundu spustit z oci, pretoze bud utecie alebo zje, co jej pride pod ruky. Kamoska je uplne k.o. a uz konecne chape moje stazovanie.
Takze vobec nezalezi na tom, ci budes mat chlapceka alebo dievcatko. Rovnako divoke mozu byt obe pohlavia.
PS: neexistuje nic krajsie, ako ked ti syn povie, ze si najkrajsia na svete a ze ked bude velky, vezme si ta za manzelku 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miadi
13. nov 2020

V dospelosti to bude ako si ho vychovàš. Moj brat mà blizky vztah s mamou mm nema. Jeho mama je proste taka snou sa neda o nicom rozpravat bez toho aby z toho neurobila problem. Vsetko by chcela riesit mysli si ze vie vsetko naj pritom je analfabet. Ale je najmudrejsia. Proste do vsetkeho by sa miešala ako vegeta.😆Moja mama vypocuje povie svoj nazor podpori a v konecnom dosledku neriesi co sa jej netyka. ‘Mm chce mat pokoj tak sa s mamou radsej nerozprava ale to je uz jej vina Lebo snou sa inak neda. Ona aj dychat vie lepsie ako vsetci ostatni. Takze Ja sa k detom v dospelosti budem chovat s respektom aky si samostatne jednotky zaslužia nebudem sa montovat do ich životou a rady budem davat len ked budu vyžiadane. Ja som dost tolerantny clovek takze by som stym nemala mat problem. A uz od decstva ich vediem k tomu ze mi mozu vsetko povedat. Ale aj mozu mat svoj vnutorny svet do ktoreho ma mozu ale aj nemusia pustit. A vedia ze ich bezpodmienečne milujem .

miadi
13. nov 2020

@diewcatqoo existuje Moja si mà tiez chcela zobrat za ženu 🤣kym sa nenarodil jej brat potom si chcela zobrat jeho 😂. Laska je laska je jedno ake mà pohlavie ( len tie incestne sobaše sa nastastie nepraktikuju)

diewcatqoo
13. nov 2020

@miadi :D

oliviakatka
13. nov 2020

Môj 2 ročný je extrémne prítulný, mojkací, so všetkým mi pomáha, je pokojný, milý, citlivý, empatický, usmievavý, smelý. Vie sa zahrať sám, nemá problém v kolektíve. Rád ma rozosmieva, zbožňuje zvieratká. Celkovo si myslím že chlapcov v živote čaká viac skutočných a úprimných priateľstiev. To je výhoda oproti dievčatám 😊

ivka21
13. nov 2020

Ja som si myslela ze čakám dievcatko a upss chlapček. Ale po pravde teraz si neviem predstaviť mat dievča. A áno chlapci sú maminkiny. Môj by sa, stále tulkal, zatiaľ ma rok a potom uvidíme, či sa zmeni

fadama
13. nov 2020

MÁM úžasný vzťah s mojím synom 😍( 13r)
Toľko sa vieme smiať na našich hlupostiach. 😂😊
Ale aj s dcérou by som mala ako ja s mojou m maminou 🙂
🍀🍀

andrejka1974
13. nov 2020

Ja mam 5 deti z toho 3 chlapcov prostredny bol hyperaktivny od malicka ale to co dokaze najmladsia dcera tak to nedokaze adi nikto vsade vylezie hyperaktivnejsie dieta asi ani neni

jana_eyre_2
13. nov 2020

Každý chlapec je individuálny.. mám dvoch synov a jednu dcéru.. u nás su chlapci ti čo viac vymýšľajú, viac neposlúchajú, viac kričia.. ale som rada že ich mám všetkych..

silceb
13. nov 2020

Ja som mala vysnívanú prvú dcéru snáď odjakživa. Keď somzostala tehotná, ani som nebrala do úvahy chlapca 😁 no už na druhom sone som videla, že je to jasný chlap. Asi 3 dni som to vstrebávala a zmieňovali sa s tym😁 teraz mi to príde smiešne. Mám 3rocneho zdravého syna, ktorý je veľmi rozumný, odmalička pokojne bábätko a teraz aj dieťa. Rýchlo sa učí, počúvne na slovo. Je citlivý, pozorný, pamätá si veľmi veľa. ❤️ A stíska nás s mužom od rana do vecera. No so spánkom bojujeme od narodenia. Spi veľmi malo. Myslím že nezáleží tak od pohlavia ako od výchovy a správania rodicov😎 vo všetkom mi rad pomáha, s prianím, žehlenie, vydávaním, upratovaním, pečením. Naučila som ho odmalička že všetko sa robí spolu a sám mi chce vo všetkom pomáhať 😍 teste sa na chlapčeka ❤️

jany149
13. nov 2020

Neviem či záleží až tak od pohlavia😉skor od povahy by som povedala....
U nás je to opačne..syn teraz 5 ročný je dobrý tichšej povahy....vzdorovitý vystup mal raz v cca 2,5r u detskej dr. keď si nemohol z ordinácie zobrať domov hračku čo tam má pre deti na hranie....
Dcérka bude mať v decembri 3 a je vzdorovitá ale že fest..máva také "výstupy" aj trištrvte hodinové...že sa potom tak vyčerpá že spí 3 h a ja si musim dať dvojitú dávku magnézia na nervy.....

danielahamar
13. nov 2020

Ja mam dvoch chalanov, ale kľudnych a nekonfliktnxch, tretí je na ceste

kozova87
13. nov 2020

My mame extra hypetaktivneho 3 ročného , sestra má dcéru a nedá sa to porovnať, dievčence su proste úplne iné.

nelca84
13. nov 2020

Ja mam syna a nevymenila by som ho za ziadnu babu, bol uzasne dieta a teraz je z neho uzasny, sikovny, rozumny punertiak ❤

huginko
13. nov 2020

Mam syna... Je úžasný...

stanislavicenka
13. nov 2020

Kazde dieta je ine. Ja mam starsie dievca, a mladsieho chlapca. Chlapec je viac pohodovejsu, a ovela vacsi msznacik, ovela. A zase uplne inak zmyslajuci ako dcera, a obaja spolu su super. Kazdy sa od toho druheho uci, zatial nevedomky

katpox
13. nov 2020

Aj ja som z babskej rodiny, mam syna a lubime ho, je malicky bude mat dva roky, ma rad stroje, auta, ale je aj citlivy nas hladka, hladka psika, mojka sa, prituli sa, ked vidi nieco podarene zvieratka tak je nadseny, tak podareno povie jee, ked naopak masiny je zas v uzase, pohybovo aktivny, bavi ho aj v kuchyne mi pomahat, taky univerzalny 🙂

dankabetka
13. nov 2020

ahoj ja mam chlapcov a mozem hovorit len za nas ale ja by som nemenila,
Oblecu si co im nachystam , vobec neriesia co obut, nemusim cesat rano vrkoce, mne zatial pride, ze je to praktickejsie, a kludne deti mozu byt aj chlapci aj dievcata, podla mna od pohlavia v tomto pripade nezalezi.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
elementissa
22. dec 2020

Mať chlapca je super. Môj manžel tiež chcel stále dievčatko, aby ho mohol obliekať a parádit, ale s chlapcom je to super. Chlapci sú vnimavi, zlatí, ochranarski, rozumní. Náš je spoločenský, nezávislý. Ale to je už povahou každeho jedinca a aj pristupom rodičov. Poznám samostatné a nezávislé dievčatá aj pricucnikov chlapcov. Je to veľmi individuálne. Obdobie vzdoru môžu mať "horšie", ak sú temperamentni a za každú cenu si chcú presadit svoje. Ale už len to, že chlapci neintriguju, menej riešia blbosti, nehadaju sa stále... Samozrejme, vždy je všetko o jedincovi a o tvojom a partnerovom nastavení, prikade v rodine atď... Chlapci majú svoje ups and downs, rovnako ako dievčatá. Ja som rada za chlapca, lebo ja viac rozumiem mužom ako ženám všeobecne. Ale manžel aj tak stále sníva o dievčatku 🙂 akékoľvek dieťa máš, aj keby to bol Grinch jr., tak si ho zamilujes a budeš rada, že ho máš 🙂 dievčatá a chlapci sú odlišní. Nič nie je horšie ako to druhe. Len na nich platia iné veci a iným spôsobom sa prejavujú. Ale hravo sa dajú s dobrým prístupom zvládnuť obe pohlavia 🙂

Strana
z2