Som tehotná, jem v posteli a manžel sa hnevá, že ho budím
Ahojte baby,
poprosila by som vas o nazor. Neviem, ci som ja prilis sebecka, alebo manzel malo empaticky, ale dnes sme sa dost posekali lebo som o 6.20 zjedla keks v posteli a jeho to zobudilo.Normalne sa budi okolo po 7 mej a to uz ja sa staram o malu. On ma v noci budi chrapanim, ale s tym sa neda nic robit.
Jedine, co by ho snad nezobudilo je banan, ale z toho ma momentalne napina. Ak sa nenajem v momente, ked mi pride zle,tak vraciam. Muz mi vravi, aby som na tych 5 minut sla do kuchyne alebo obyvacky, ibaze tam je kosa a mne je pohodlnejsie v posteli.
Som dost tvrdohlava, ale nerada by som sa premenila na sebecku bestiu len preto, ze som tehotna.
možno to už niekto písal,nečítala som....ty sa nevyspíš pre jeho chrápanie,on sa nevyspí pre tvoje jedenie-máte problém spať každý v inej izbe? vyspíte a obaja a nik nebude nervozny...a zima v kuchyni?prečo?
No, chudak chlap, co bude robit za par mesiacov, ked sa to narodi... To bude strasne nervozny, ked ma taky lahky spanok. Ja neviem, ale kto ma ciste svedomie a je unaveny, je rad, ze spi. Kto s tym ma problem, asi nie je uaveny, alebo ho nieco trapi... A omrvinky v posteli to asi nebudu 🙂
@ruthike neviem,preco tvoj manzel,ktory vstava o 6.30,ma problem,ked o 6.20 ho zobudis jedlom 😖 Nevsimaj si ho alebo nech ide spat na gauc.
Mna v tehu trapili nevolnosti na zaciatku ,manzel mi este priniesol piskoty a nieco proti paleniu zahy.Ku koncu tehu som v noci strasne chrapala,manzel sa vzdy zdvihol a odisiel spat na gauc.Rano vzdy prisiel,aspon mi pozalat dobre rano 😉
@krajco to mas odkia,l ak sa smiem spytat, s tym plavanim? Som v zahranici a tiez tehu a tu ti kazdy lekar odporuci plavanie. ak samozrejme nemas nejake problemy, pre ktore by si nemohla plavat. Plavanie (a nie len v tehu bazene, kde prosim ta mas take? aj tehu vodna gymnastika sa robi len a len v normalnom bazene) je najsetrnejsi sport v tehotenstve. Aj pre zenu aj pre dieta. Odbremeni klby, pomaha proti bolestiam chrbta a este aj psychike.
No toto zboznujem, nasim len svoj nazor a ostane ta ma idu zozrat zato co som si to dovolila napisat😃😃.
Tie bazeny kde sa cvici tehotenska gymnastika a podobne tehotenske veci maju prisnejsie podmienky na hygienu...
@krajco Presne tak, ja som sa teda bála ked som bola tehu ísť plávať len tak hocikde, ved vtedy je žena citlivejšia a kadečo može chytiť, ja som to nechcela riskovať. U nás žiadne tehu bazény neboli, takže som neplávala celé tehu vôbec.
@petra7777 no ja ti poviem, že ma včera tak "naštartovala" táto diskusia a zároveň ma dorazila veta, že v kuchyni je kosa, tak tam nebudem jesť - že som od hnevu umyla všetky okná 😀. To, čo si o tebe myslia, je ich vec. Je tu veľa žien, ktoré plačú kvôli manželom, no zároveň sa nevedia poučiť na chybách druhých. Mne raz povedala jedna známa psychologička, že ak sa nebojíš, že ostaneš sama, tak povedz svoj názor. Ak sa toho bojíš, tak to nerob! A druhá veta od nej bola: nezabudni, ak sa hovno dostane do špajze, myslí si, že je lekvár... 😀
@33katuska oho, dako sa moj prispevok dotkol citlivej struny. No neviem to s tou pasovou vyrobou celkom posudit, ale robila som pri kazdom tehotenstve az 9teho mesiaca a budim sa tak ci onak, ci uz je to hladom alebo zachodom.Daj sa na politicku drahu, si plna inspiracie ako riesit problemy ludstva☺
@ruthike Nic si z toho nerob, to len hormony. Nezober to v zlom. Ani ja som nebola lepsia. O 03.00 som si kazdy den resp. noc robila chlieb vo vajci. No cely byt z toho smrdel. Ja ta chapem...je mi to luto, Ale ver mi, prejde to 😀
Teraz ma napadlo, Co keby si skusila tie piskoty, na nich zele a poliate cokoladou ...? Neviem ako sa volaju...su malinove, marhulove a este neviem ake...tie nechrumu...len sa do nich jemne hryzie. Ale len pod podmienkou, ze muz bude mat vankus pokvapkany tymi vytazkami proti chrapaniu! A ked nie, tak sezonne odlucenie, pokial ovsem nebyvate v 1-izb. byte !
@charlie1980 čokopiškóoooty - prudko návykové :P
Simca, ty s tymi vela cislami, ja som tu na SK cudzinec, My sme emigrivali pred 3 tyzdnami od 2008 sem na SK, tak sa nesmej.
@charlie1980 ved ale ja sa nesmejem, ja ti pisem ako sa volaju a ze su prudkonavykove 🙂))
ináč, mne pri prvom synovi bolo stále zle a zvracala som, nič nezaberalo, až nakoniec mi gynekolog povedal, aby som aspoň kúsok chleba, či rožka zjedla ešte v posteli, skôr ako vstanem, a naozaj to zaberalo 😉 Takže kľudne chrúmaj bez výčitiek v posteli 🙂
😂😂😂dlho som sa takto nenasmiala. Mozno som divna ale mne to pride roztomile, zakladat temu o keksiku😂😂😅 Moj tiez nikdy nebol nadseny ked sa zobudil na moje chrumkanie, ale uz si zvykol. Ja som to robila aj ked som nebola tehu😈😂Baby skuste chrumkat pod paplonom mozno to nebude tak pocut 😂😂😂😂
No, ja myslim ze by si tolko mohla prekusit keksik aj v kuchyni... ja osobne by som vysla na chodbu teda. Ked nie si ja rizikovom ze musis lezat.

Cele moje tehotenstvo som stravila na Pn- ke a nebolo to tym ze by som si nieco vsugerovala, mohla som zjest aj modre z neba a aj napriek tomu som cely den zvrcala a to celych 8 mesiacov co som bola tebotna( dcerka sa narodila v 36 tyzdni), nastastie som neskoncila na infuziach v nemocnici no namiesto priberania ja som pocas tehotenstva schudla 20 kg, a tie co tu pisu ze tehotenstvo nie je choroba nato aby ze a ostala na Pn-ke,tak mozu byt radi ze mali take tehotenstvo ake mali. A este rok po porode som mala zlcnikove zachvaty pomaly z hocicoho co som zjedla.
To plavanie v tehotenstve tiez nemusi byt zdrave pre dieta,
pokial sa neplave v bazene pre tehotne aj ked Vam to pomaha proti grcaniu.
To je len moj nazor😀