Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?
Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.
Zeny uz ju nechajte tak zacinam mat pocit ze naozaj za to nemoze co citi je to proste psychicka choroba vidim ze je z toho nestastna ze to tak citi a ze nevie s tym bojovat bez liekov..neviem ako sa vola ta diagnoza ale naozaj ked je chora nemoze za tie myslienky co ma v hlave..aj ked to ju neospravedlnuje ze sa o malom vulgarne vyjadrovala..to naozaj nemala..to je neospravedlnitelne
BTW.moze sa antikoncepcia uzivat pri kojeni ?
@charlie1980 moze jasne 🙂
@charlie1980 ano asi dvakrat aj to je vela ak citas s porozumenim, inak mal vzdy ochranu. Bola som po porode a brala som antibiotika kedze som mala zapalenu oblicku. Po dobrati antibiotik som ju brala uz normalne.
@liuliu Vies Co ??? Napis rovno, ze si v tej dobe nic nebrala a dali ste si "naboso", to znamena ze bez totalnej ochrany 😄 A nie ze si brala ATK, lebo v skutocnosti si nebrala 😄
@charlie1980 tiez som to uz vela krat napisala. kazda zena ma moznost sa slobodne rozhodnut, tak nech sa rozhodne myslim ze ma na to dost casu. a naposledy som proti interupciam od druheho trimestra , to by sa diat naozaj nemalo, nikde.
@charlie1980 paneboze brala som antibiotika. ved si to tu niekde precitaj, pisala som o zapale oblicky daka tema tu bola a aby si ma hned nechytala za slovo po porode 🙄 Nechraneny sex som s nim vtedy mala, dvakrat ???? raz??? a daval si pozor ale co z toho. osobne si nemyslim ze som vtedy otehotnela, ovulaciu som musela mat posunutu.
@liuliu Takze sa chapeme : nechraneny styk = riziko otehotnenie a to pocas celeho cyklu. V aprili si pisala, ze dvakrat si uz bola nechcene tehotna, z jedneho je dcerka. Takze tebe treba min.4 krat nechcene tehotniet (pretoze Trikrat ti nestaci), aby si pochopila, ze je tam riziko otehotnenia ??? Kolko mas, prosim ta, rokov ? Ale vies Co ? Je jedno kolko. Ze si hlupa, duta, o tom nepochybujem. Zamotava sa do vlastnych klamstiev a snazis sa vykrutit. A ked ti niekto dolozi fakt, tvoj Argument je, ze kazdy ma pravo sa rozhodnut. To ano, Ale nemysli si, ze popritom ma zakrutis do tvojich klamstiev prip.ciastocnych pravd 😉
Zeny vy nevidite, ze je to troll? Ked zacina utichat hladina emocii zase ju prizivi nejakym vymyslom uplne od veci typu "ideme kupovat s manzelom modre vecicky" len aby ju znovu rozvirila...kazdopadne je chora, takto zdravy clovek netravi svoj volny cas
Prepac mi co ti poviem a napisem ale ty nie si matka ani normalne dospela zmyslajuca zena lebo toto co vypustas z ust je chore ked si nechcela dieta tak slovo antika alebo kondom ti nic nehovori? Teraz ked cakas dieta a zato ze to nie je dievca ale chlapec chces ist na potrat? Ja co by som dala za tento krasny dar mat dieta a bolo by mi to jedno co cakam hlavne nech je zdrave, mnohe zeny si neuvedomuju aky dar nosia pod srdcom a mnohe co chcu dieta sa im nedari mat alebo nemozu mat nemam nato pekneho slova iba tolko ti poviem ze si chudera a aby si cim skor navstivila psychiatriu a nikomu nic zle neprajem ale kazdemu sa raz vsetko vrati jedine co mi je neskutocne luto je ten chlapcek ked sa narodi ale ty si nezasluzis mat ani dieta a ani sucit!!!!!!!!!! ☹ ☹
@charlie1980 prave preto som brala antikoncepciu. Nesnazim sa z nicoho vykrutit, este aj o tom zapale som pisala tu na fore. No zialbohu nechcela som prist o organ.
tak aby som to konkretizovala on si ide nakupit vecicky, kedze dieta zostane dostane on.
@charlie1980 uz je z toho zapal. Nebola to par stran dozadu rakovina? Boze, ved ona si len vymysla a ani neexistuje. Zbytocne jej prilievas vody na mlyn
@wewika1 Zacinam sa stracat 😀
@liuliu No tak fajn. Dieta bude v dobrych rukach. Oi. Kde ma dcerka obvykly pobyt? V DE alebo na SK ?
Mne sa paci ako tu admin cenzuruje a maze prispevky, ktore kritizuju nejake technicke problemy so strankou, ale kludne tu necha bohapuste vymysly. makes sense
ja nerozumiem tomu preco toto robis. preco si vymyslas a este mi podsuvas svoje uvahy @wewika1 par tyzdnov po porode som mala zapal oblicky a zapal mocoveho mechura. par mesiacov pred prvym tehotenstvom som podstupila zakrok kvoli rakovine krcka. Dalej som bola sledovana a vysledky sa nelepsili. Vysledky sa mi zlepsili po trojmesacnej chapparalovej kure a liekom ktore som brala. Uz naozaj ked si schopna napisat ze je toto klamstvo tak ja neviem. ano vymyslim si zApalenu oblicku 🙄
@liuliu A este si mi neodpovedala na otazku : na Co si cakala cca od 12tt do cca 18tt, ked je pohlavie tak dolezite pre teba ? Preco si nedala urobit gen.rozbor ? Ked je teda pohlavie take dolezite pre teba ?
@mircalla Ved si daval sakra pozor 😀
@charlie1980 na to som uz odpovedala. nemam cas to tu stale vypisovat dookola.
@mircalla sama pises ze istu dobu. precitala si si co som pisala ?
ja uz vazne neviem co napisat . sa citim ako na spovedi. brala som antibiotika a bez ochrany sme mali sex raz alebo dvakrat . nezapisala som si kedy , neviem ti to tu dat presne aj s casmi.

@charlie1980 cele to je cudne... Jej odpovede a aj tie prispevky pred tym... Malo by sa to uz stopnut