icon

Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?

bibiankab
20. júl 2015

Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.

petulik1991
2. júl 2016

@charlie1980 Iba pri komplikaciach a ak je dietatko chore. Inak iba do konca 1. trimestra. Viem, ze v USA robia velmi dlho potraty.
@liuliu Btw. My sme velmi chceli chlapceka a vsetko nasvedcuje, ze to bude dievcatko. Ale vies co? Uz sa tesim, ako budeme tu malu opicku lubit 🙂

liuliu
2. júl 2016

usa ma vseobecne vela chutovirk ako obrateny potrat. Myslim ze prave Obama bol jednym z tych ktory sa zan bili, ci sa uz uspesne zan dobil som uz nesledovala , ak mate niektora tuto info.

@petulik1991 ano baby su super . Take male opice 🙂

mircalla
3. júl 2016

@liuliu Nieco na teba vytahovat? Ty sama sa vyjadrujujes o svojom synovi ako o prij.....m ******** a chces sa ho zbavit kvoli pohlaviu (jedneho si sa uz zbavila) svokre chces dat po papuli a este si nemyslis, ze to nie je normalne....

noemka2006
3. júl 2016

Zeny ako mozete tomuto verit?ved ta osoba si strieľa,uplny nezmysel co píše

mircalla
3. júl 2016

@noemka2006 zrejme ano

liuliu
3. júl 2016

@mircalla zase ? skus si to este treti krat precitat s tou svokrou mozno sa konecne naucis citat s porozumenim. Mna nekomanduje , ani sa s nou nestykam ani niesme v kontakte takze co jej ja chcem ???? 😀 byt na MIESTE mojho manzela tak sa neovladnem , on to zvlada excelentne , pre mna je toto dalsi div sveta ze po nej este za to ustavicne komandovanie a buzeraciu este nevyskocil. Ja by som to nedala. A teraz k tej pointe , myslis ze sa zmenim na manzela a atakujem svokru ? 😀
Svojho syna nemam ani mat nebudem a ano vzdam sa ho kvoli nezelanemu pohlaviu,dokonca obetujem preto nase harmonicke manzelst o. Mozes ma za to upalit.
teraz ma napadlo ano ked mi u nas doma povyhadzovala veci zo suflikov a poprehadzovala vsetky policky aby jej syn mal viac miesta , zvedala zaclony a podobne myslela som ze ju zavrazdim, ja osobne by som si to nikdy na navsteve nedovolila 🙄

mircalla
3. júl 2016

@liuliu

1. nie som s nou v kontakte
2. ked mi u nas doma povyhadzovala veci zo suflikov a poprehadzovala vsetky policky aby jej syn mal viac miesta

Chod sa venovat dacomu inemu ako vymyslanim si virtualneho sveta

liuliu
3. júl 2016

@mircalla
no a zase si domyslas. Nie niesom s nou v kontakte. Predpokladam ze si si precitala ze zijeme v zahranici a ked sa toto stalo bola som na Slovensku.

noemka2006
Odpoveď bola odstránená
noemka2006
3. júl 2016

tam chlapca nechcela..teraz chce.....este tomu verite?

tobnuf
Odpoveď bola odstránená
liuliu
3. júl 2016

@noemka2006 tvoj prispevok som nahlasila kedze bol zo sukromnej skupiny a myslim ze nieje ok aby si ho vesala ty kde sa ti zAchce. A nic som nikde nezmenila .

noemka2006
Odpoveď bola odstránená
perky1991
3. júl 2016

@liuliu mala by si konecne pochopit ze terminovky nie su sukromna skupina...dostane sa tam hocikto kto ma termin porodu v danom mesiaci... A uz sa mi nepozdavas akosi vkuse vytahujes nove a nove veci a zda sa mi ze to spolu nesedi... Nuda ?

simik14
3. júl 2016

@liuliu a teraz co chlapec je menejcenne pohlavie ? Aj ja som chcela dievcatko aj ho mam a keby mi dr povedal ze je to chlapec tak co ? Koniec lasky? CO uz by pre mna nemalo znamenat nic ? Uzivaj si tehotenstvo to kopanie babatka hovor s nim hladkaj ho spievaj.mu a neries tie hluposti

liuliu
3. júl 2016

@perky1991 co zase nesedi? ved tento prispevok nieje moj! je to prispevok dakej kocky rok stary. niekto ma tu oznacil a zacala sa diskusia tu. Nic nove okrem suflikov som sem nepisala co by nebolo napisane aj tam.

mircalla
3. júl 2016

@liuliu Spytam sa ta: Myslis si sama o sebe, ze si normalna?

perky1991
3. júl 2016

@liuliu jednoducho mi cela nesedis.. To ako sa vyjadrujes zda ze si mentalne v poriadku a napriek tomu zmyslas takto? Ved to nema logiku... Dospela zena matka a manzelka a toto ma v hlave ? Koli pohlaviu? Ved mne je z teba zena do placu uvedomujes si vobec co pises? Zeny by ta utyrali za tvoje myslie kove pochody a to co mas v plane...

mircalla
3. júl 2016

@liuliu Normalne a jasne odpovedz, ci si myslis, ze si v poriadku....

liuliu
3. júl 2016

@perky1991 dobre a co mam robit , ja si velmi dobre uvedomujem co som napisala, ja sa tak totizto citim. To netrva jeden ani dva dni ja s tym bojujem uz dlho. Kedze mam dcerku, myslela som si ze sa to uz nikdy nezopakuje, ze ju mam. ze sa to nevrati. Ze sa mi splnil sen. aj ked sa stane najhorsie a bude to teda chlapec ze to rozdycham a budem ho mat rada. A vysledok ? zo dna na den sa citim horsie a horsie a horsie. a vobec nic sa nezlepsuje. Netesim sa , z porodu mam kvoli tomu co som pisala v skupine nocnu moru , stale rozmyslam nad tym ze prestanem jest uz teraz ale ani to nejde kedze kojim. Ja som tam napislaa ze toto si ziadne dieta nezasluzi, mat matku ktora ho nemiluje ? a ja neviem sibnut prutikom ze zacnem sa tesit, nejde to.. preto sa snazim vymysliet aspon riesenie aby som ja bola spokojna ze je ok a on bol spokojny ze nieje s matkou ktora ho nema rada.

liuliu
3. júl 2016

@mircalla nie nemyslim, toto nieje normalna reakcia na to nemusim byt psycholog aby som to vedela. Co sa tyka vztahu k dcerke alebo nasho manzelskeho spoluzitia je bez vacsich trhlin, kym nepride teda na chlapca. Co je v poslednej dobe stale a zacneme sa hadat. Vcera manzel uz po mne tak zvrieskol ze sa mala uplne strhla. ja nechcem aby vyrastala v takomto prostredi a toboz aby si chlapec myslel ze sa hadame kvoli nemu a cely zivot tym trpel.

charlie1980
3. júl 2016

@mircalla Ano, ona je uplne v poriadku, to My vsetky nerozumieme, necitame s porozumenim, prekrucame, vytahujeme. My vsetky sme na hlavu a ona je uplne normalna.

@liuliu Ze som ti napisala, dokedy je UPT (legalne) v zahranici, znamena, ze nieco vytahujem ? To su fakty. Fakt je aj ten, ze nelegalne UPT sa deju na svete kadejakymi sposobmi, aj takymi, kde zeny umieraju na otravu krvi. Ja som sa Ale pytala, v ktorom state si vystupila proti UPT v 2.trimestri, ked nie na SK, nie v DE, nakolko je to vselijak nelegalne (okrem zdrav.dovodov) Zeby v tej Amerike teda ?
BTW. pises (v nejakej skupine), ze som tvoje prispevky povytrhavala z kontextu, nakolko v rodine mate geneticke poruchy u chlapcov, tj.maju velke hlavy, su skaredi, zli. Jedine tvoje dievcatko je natolko krasne, ze vsetci sa za nim otacaju. Pytam sa ta....mas to nejak lekarsky podlozene od geneticky, ze tvoj chlapec bude nejakym sposobom naruseny? Nie, nemas. Inak by si nemusela uvazovat nad nelegalnym UPT v cca 18tt. Takze ty sa odvolavas na tento Fakt ?, ktory faktom vlastne nie je.
Dalej....bojis sa, ze ta roztrha az ku konecnikovej diere (tlmocim tvoje slova). Ked ti baby navrhli CR, tebe sa nepaci jazva. Tak ako to vlastne cele je ?

perky1991
3. júl 2016

@liuliu ked sa stane najhorsie a bude to chlapec... Ako mozes mat taku nenavist voci vlastnemu dietatu? Prave preto ze si sk vedoma toho ze tot ak nema byt mala by si najst odbornu pomoc... Takto to proste nie je v poriadku ze nenavidis vlastne dieta... Mas problem a vazny so psychikou a ty to riesis na kpnikovi a cudujes sa ze ta tu bombardujeme ked to nie je v poriadku...ocividne si chcela pomoc ked si to napisala do terminovjy tak vyhladaj odbornika vyrozpravaj sa mu a popocuvaj si aj jeho pohlad na tvoj stav... Ako sa mozes lenntak vzdat dietata ? Naco si potom vobec mala nechraneny poh.styk ked si vedela ze to moze takto dopadnut? Je mi z toho celeho zle velmi a ja mam problem spamatat sa z toho ako opisujes svoje pocity k nenarodenenmu babatku

mircalla
3. júl 2016

@liuliu vyhladala si niekedy pomoc? myslim lekarsku pomoc. tam by si mala zacat a nie riesit to tu

oli09
3. júl 2016

@liuliu prepac ze sa zas zapajam.. ale neda mi sa este nespytat na jednu vec. Fakt ti ten chlapcek nestoji za to, aby si sa aspon pokusila riesit to? Myslim s odbornikmi.. To fakt radsej zahodis fungujuce manzelstvo, vezmes dcerke otca a vykasles sa na vsetko len koli tomu ze to nieje dievcatko? Co ta k tomu vedie? Co moze byt tak strasne silne, ze takto uvazujes? Ked si zostala tehotna, vedela si ze je to 50 na 50. A ked uz preco si teda nesla na potrat hned?

liuliu
3. júl 2016

@charlie1980 vies co je misoprostol a vies ako funguje ? My sa stale s tymi potratmi nechapeme ty sledujes interupciu ja chemicky potrat.
pisala som tam aj nieco ine, co je podla mna dost vazne a nikto ti to na ultrazvuku dopredu nepovie. Tak isto ako som pisala ze mu nechcem ublizit a tiez nie raz, to si tiez prehliadla.
Niekde tu na fore som pisala co si myslim o cisarskom a jeho vplYve na dieta. Myslim ze prave mircalla tvrdila opak.

liuliu
3. júl 2016

@perky1991 ja som brala antikoncepciu.

@oli09 ja som si fakt myslela ze to zvladnem, ze uz mame dievcatko, ze cokolvek sa stane uz mam ju a nebudem to tak tragicky brat. Kym pri dcerke boli aj tie prve tyzdne strasne , strasne som sa bala ze bude chlapec , teraz naopak mne nic nebolo. este som sa vyslovila aj tak ze som zmierena aj s opacnym pohlavim. no a nakoniec az taka zmierena asi nebudem 🙄

charlie1980
3. júl 2016

@liuliu Dakujem za odpoved. Takze v podstate ty nie si proti UPT ako takemu, hoc aj do 22.tt, ty si proti sposobu akym sa vykonava. Tak potom koho zaujima tvoje "vystupenie" proti potratom vobec ????
BTW. Preco si nesla na krv na zistenie pohlavia (ako som to urobila ja z cistej zvedavosti) a neriesila si to uz skor ako v 18tt. Kde si bola tych cca 6tt, tj od 12tt-18tt ? Cakala si na Co ?

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
liuliu
3. júl 2016

dnes mam ist s manzelom kupovat modre veci. ked vam to zas nebude sediet kvoli otvarackam pisala som v sukromnke ze sme dosli na dovolenku . Ja neviem preco si mysli ze ma to potesi , nepotesi vobec a uz vidim ze sa tam rozrevem ze su hnusne alebo radsej ani do toho oddelenia nepojdem.